Zarioh Digital Solutions Reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service. We kampte met een probleem in onze database en wilde met spoed alles overzetten naar een ander systeem. Zarioh heeft ons hierin goed bijgestaan. Staat tevens altijd klaar voor onze vraagstukken en voorziet ons daarbij van goed advies.

Management
Rawda Logistics Group.

10 april 2021

Fijne samenwerking!

Het contact met Zarioh Digital Solutions heb ik als heel prettig ervaren. Het hele proces verliep snel en vlekkeloos. Kwam ik ineens met een nieuw idee, dan had Mourad Zarioh het de volgende dag gerealiseerd. Mourad denkt ook graag met je mee. Gevraagde aanpassingen waren altijd binnen 1 dag verwerkt. Het voelde alsof geen moeite teveel was en dat vond ik als startende ondernemer zeer prettig. Mijn website Onestá Fashion is erg mooi geworden. Ik ben hier erg blij mee. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en je krijgt altijd snel antwoord. Kortom ik zou opnieuw voor Zarioh Digital Solutions kiezen.
Resultaat: Een website waar ik trots op ben en veel complimenten over krijg.
Aanrader!!!

10 april 2021

Aanrader

Aanrader, heeft ons van A tot Z begeleid met het opzetten van onze Office365 cloud omgeving. Geen spijt van de samenwerking en vanaf nu onze vaste IT specialist voor danffa.

8 april 2021

Wi-Fi modernisatie

Omdat ons WiFi netwerk niet meer toereikend was waren wij op zoek naar een snelle en passende oplossing.

Wij kwamen via-via uit bij Zarioh-DS en we hadden gelijk het gevoel met een kenner te maken te hebben. We hadden binnen een mum van tijd een offerte ontvangen en na akkoord was het geheel binnen 3 dagen gerealiseerd.
Bedankt voor de snelle hulp, en tot de volgende keer!

7 april 2021

Wij zijn terecht gekomen bij zarioh…

Wij zijn terecht gekomen bij zarioh digital solutions. zeer tevreden met de professionele communicatie, snelle levering van de website en mooi eind resultaat. Onze site is dustbuster4u hier kunt u het zelf zien.
Voor vragen achteraf kan je nog altijd terecht bij hun.

Aanrader

Onze organisatie was toe aan vernieuwing, hierom dachten wij aan een nieuwe website en een office 365-migratie. Hiervoor moesten wij op zoek naar de juiste deskundige die ons hierin kon begeleiden, tijdens deze zoektocht kwamen wij Zarioh-DS tegen. Wij zijn enorm vriendelijk geholpen en goed begeleid in alle stappen die werden genomen. Aan duidelijkheid geen gebrek en hierom zou ik Zarioh-DS aanraden voor iedereen die begeleiding nodig heeft in digitale ontwikkelingen.

6 april 2021

Zarioh Digital Solutions heeft mij erg goed geholpen!

Zarioh Digital Solutions heeft mij erg goede service geleverd. De dienstverlening was erg goed gecommuniceerd samen met de klant en het eindproduct voldoet perfect naar de eisen die door mij waren gesteld. Dit is allemaal ook binnen een erg goede tijd gebeurd!

Kortom was de dienstverlening verbazingwekkend goed en dus een aanrader!

6 april 2021

Super toffe ervaring gehad met dit…

Super toffe ervaring gehad met dit bedrijf. Had mijn logodesign, visitekaartjes en flyers binnen 1 week opgeleverd gekregen. Vraag mezelf nog steeds af hoe hun dit voor elkaar hebben gekregen kregen. Zeker een aanrader!

3 april 2021

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad. Dacht goed mee. En wist mijn “vage” Mindmaps goed uit te beelden op mijn website.
Daarnaast het belangrijkste, kreeg ik altijd snel reacties.
Ze hebben aan mij een klant voor het leven en raad het aan al bij mijn kennissen.

3 april 2021