Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
€58.80 werkbroek bij zenido gekocht .
€58.80 werkbroek bij zenido gekocht .
Zenido verteld zaak in zaandam . Maat het is niet in zaandam. Verkoopt spullen uit China. Daarom duurt de bestelling erg lang . Langer dan 1 tot 3 dagen . Kunnen de lever tijd niet waar maken .
Omdat de spullen niet 14 dagen binnen komen bij de mensen thuis . Kunnen ze het product ook niet binnen die tijd terug sturen . Nee dus mensen zijn hun geld kwijt en mensen zijn opgelicht. Waar ik nu er ook een van ben . Te goed van vertrouwen. Wat ik wil is geld terug.
Alstublieft. Mensen praten schande op Google van zendio . Schaam jullie
SCAM! Koop hier NIKS!
Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krijg je te maken met extra douane kosten waar niemand op zit te wachten. Deze kosten heb ik niet voldaan waardoor mijn artikel retour gestuurd is. Je denkt dan je geld terug te krijgen, vergeet het maar!!! Na oneindig veel mailverkeer ben ik nog niet op de gewenste manier geholpen. Laat dit een waarschuwing zijn er koop hier niks!!

Geen 5 sterren helaas
Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik alsnog erg blij ben met de geboden compensatie. Helaas is de zomer inmiddels voorbij haha, maar de ventilator komt vast volgend seizoen goed van pas. Dit was overigens de 2de ventilator die we bestelde, met de eerste levering ging het wel oké.

Uitstekend opgelost!…
Wist dat het product uit China moest komen met een lange levertijd. Bij aankomst blek er een klein technisch mankementje met het item te zijn, maar kon dat zelf oplossen. Communicatie met klantenservice was uitstekend en snel heb uit coulance nog een gedeelte vergoedt gekregen. Grote klasse!

Niet echt italiaans
De loafers waren niet zoals die op de foto. Ik had de Lorenzo’s loafers gekocht, maar in het echt zijn ze kompleet anders!

Het product is prima
Het product is prima, maar het duurde veel te lang voordat ik het had

Antwoord van Zenido
Op de website ziet het ernaar uit alsof…
Op de website ziet het ernaar uit alsof je een product uit Nederland besteld. Dat blijkt (achteraf) niet het geval te zijn. Ook de verzend tijd is niet kloppend. Na bijna 2 maanden wachten op een product (verzonden uit China waardoor er ook inklaringskosten bij kwamen) blijkt het beschadigd en incompleet te zijn.
De klantenservice daarentegen is top. Na het mailen met de klacht werd ik snel geholpen. Ik werd direct op de hoogte gesteld dat je de inklaringskosten vergoed kan krijgen. Ook werd er 50% korting aangeboden. Na aan te geven dat we het product niet meer wilden en geld terug vroegen, werd hier niet moeilijk over gedaan. Er werd snel gereageerd en het geld werd snel overgemaakt.

Antwoord van Zenido
En zelfs 1 ster is teveel!
En zelfs 1 ster is teveel!
Ik wacht al 2 maanden op een lamp. Die zou op voorraad zijn (maar wel in China!!!) Blijkt later !!!
Als ik dat had geweten……
Dus niet bestellen hier !!
Oplichters!!!

Onbetrouwbaar
Bestelde product was zogezegd “op voorraad” maar er stond niet bij dat de voorraad zich de andere kant van de wereld bevond. Na 5 weken wachten en 25% extra kosten een verhakkeld pakket gekregen. Blijf weg van deze malafide verkoper.

Antwoord van Zenido
Sportkleding: je staat in je hemp
Op zich is het volgen van je bestelling, een set sportkleding, goed gerdgeld en up to date maar..... dan maak je het pakketje over en schrik je van de embarmelijke slechte kwaliteit. Als poetsdoek nog niet eens inzetbaar. De prijs van 30 euro is belangrijk maar als de kwaliteit nog geen drie euro waard is, dan voel ik mij bekocht. Helaas eenmaal maar nooit meer.

Na 3 weken nog geen bestelling binnen
Na 3 weken nog geen bestelling binnen. Alleen maar automatische berichten via de mail. Een telefoonnummer is er niet.
We zijn opgelicht!
Let op met hier te kopen!!
Inmiddels 7 weken verder!! Nog niks ontvangen!

Antwoord van Zenido
Prachtige mat besteld voor onder bureau…
Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kosten China sturen 21€ ! Had beter het geld in de prullenbak of collecte kunnen geven ! Een bedrijf uit China wat dus in NL handelt en ook geen fatsoenlijke
retour beleidt !!

Antwoord van Zenido
Gewoon weer een andere hele slechte…
Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet helpende teksten. Geen oplossing. Geen compensatie. Alleen naar de reactie dat ik het terug kan sturen maar dat de hoge internationale retour kosten voor eigen rekening zijn. Nog nooit zoiets slechts meegebracht. Mensen lees de reviews eerst goed, KOOP HIER NIKS!!

Antwoord van Zenido
Een slechtere service van een bedrijf…
Een slechtere service van een bedrijf kan ik niet bedenken. Foutieve informatie op de website waardoor ik een product ontving wat totaal niet aan de eisen voldoet! De enige tegemoetkoming die ik krijg is 60% terugbetaling of het product naar China retour zenden voor eigen kosten…

Antwoord van Zenido
besteld omdat Zenido expliciet voorraad aangaf…
besteld omdat Zenido expliciet aangaf dat het artikel op voorraad was. Echter zonder te vermelden dat de voorraad zich in China bevond en dus bijna een maand later geleverd is. Dus bij Zenido niks meer bestellen.

Niet meer bestellen ! Onbetrouwbaar
Niet meer bestellen, want zijn onbetrouwbaar. Ik wacht al 5 weken op een bestelling die op het moment van de bestelling binnen de 2 - 4 werkdagen geleverd zou worden. Ook willen ze de bestelling niet annuleren. Had ik geweten dat dit uit China kwam, had ik het nooit besteld. Stond er natuurlijk niet bij vermeld, en gezien het gaat om een bestelling van 400 euro verwacht je niet direct dat dit uit China komt. Website niet meer gebruiken zou ik zeggen.

Antwoord van Zenido
Item besteld niet geleverd!
Item besteld, na 3 weken nog niet geleverd, contact opgenomen wat lijkt op een chatbot geen oplossing geen geld terug... bestell hier niet!!

Zenido: niet doen
Pasvorm van de bestelde sandalen uitermate slecht. Retourneleid is een aanfluiting: je moet terugzenden naar china op eigen kosten.

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Ik bestelde een mobiele airco( ontvang totaal iets anders dan de plaatje) maar kreeg een plastic, speelgoedachtig nepapparaat geleverd.
Ik wilde mijn bestelling direct annuleren, maar dat was volgens hen niet mogelijk omdat het pakket al onderweg zou zijn. Uiteindelijk werd het pas een maand later bezorgd.
Na ontvangst wilde ik het product meteen retourneren. In plaats van mijn retour te accepteren, probeerden ze me een week lang over te halen met verschillende voorstellen. Toen ik aangaf dat ik het gewoon wilde retourneren, kreeg ik te horen dat ik het op eigen kosten naar China moest terugsturen.
Ik heb uiteindelijk € 93 aan verzendkosten moeten betalen. Dat is belachelijk! Je krijgt geen retourlabel of enige hulp bij het retourneren.
Koop hier absoluut niet! Naar mijn ervaring is dit bedrijf zeer onbetrouwbaar. OPLlCHTERS!!!!!