Zenido Reviews

TrustScore 2 uit 5

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

294 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

€58.80 werkbroek bij zenido gekocht .

€58.80 werkbroek bij zenido gekocht .
Zenido verteld zaak in zaandam . Maat het is niet in zaandam. Verkoopt spullen uit China. Daarom duurt de bestelling erg lang . Langer dan 1 tot 3 dagen . Kunnen de lever tijd niet waar maken .
Omdat de spullen niet 14 dagen binnen komen bij de mensen thuis . Kunnen ze het product ook niet binnen die tijd terug sturen . Nee dus mensen zijn hun geld kwijt en mensen zijn opgelicht. Waar ik nu er ook een van ben . Te goed van vertrouwen. Wat ik wil is geld terug.
Alstublieft. Mensen praten schande op Google van zendio . Schaam jullie

16 september 2026

SCAM! Koop hier NIKS!

Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krijg je te maken met extra douane kosten waar niemand op zit te wachten. Deze kosten heb ik niet voldaan waardoor mijn artikel retour gestuurd is. Je denkt dan je geld terug te krijgen, vergeet het maar!!! Na oneindig veel mailverkeer ben ik nog niet op de gewenste manier geholpen. Laat dit een waarschuwing zijn er koop hier niks!!

14 september 2026

Nog niets ontvangen na 20 dagen !

Nog niets ontvangen na 20 dagen !

11 augustus 2026

Beste Leen,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden en daarom bieden we je graag een passende oplossing aan.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We doen altijd ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Helaas kunnen er tijdens het transport soms vertragingen ontstaan door omstandigheden waar wij niet altijd invloed op hebben.

Naar aanleiding van je review zullen we opnieuw per e-mail contact met je opnemen om je een passende compensatie voor de vertraging aan te bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip. We hopen dat we je met de aangeboden compensatie tegemoet kunnen komen en de situatie alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen.

Team Zenido

Note: We hebben contact opgenomen met de klant om een compensatie voor de vertraging aan te bieden en zijn momenteel in afwachting van een reactie.

Geen 5 sterren helaas

Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik alsnog erg blij ben met de geboden compensatie. Helaas is de zomer inmiddels voorbij haha, maar de ventilator komt vast volgend seizoen goed van pas. Dit was overigens de 2de ventilator die we bestelde, met de eerste levering ging het wel oké.

8 juli 2026

Beste Jo,

Bedankt voor je positieve feedback! Het spijt ons zeer dat de levering zo lang heeft geduurd. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we doen er dan ook alles aan om te zorgen dat dit niet vaker zal gebeuren. Desondanks zijn we erg blij om te horen dat je blij bent met de aangeboden compensatie! Bedankt voor je geduld en vertrouwen :)

Uitstekend opgelost!…

Wist dat het product uit China moest komen met een lange levertijd. Bij aankomst blek er een klein technisch mankementje met het item te zijn, maar kon dat zelf oplossen. Communicatie met klantenservice was uitstekend en snel heb uit coulance nog een gedeelte vergoedt gekregen. Grote klasse!

29 augustus 2026

Beste Lenny,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden was met onze service!

Niet echt italiaans

De loafers waren niet zoals die op de foto. Ik had de Lorenzo’s loafers gekocht, maar in het echt zijn ze kompleet anders!

18 augustus 2026

Beste Astrit,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te horen dat je ervaring met Zenido niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Het spijt ons te horen dat het ontvangen product volgens jou niet overeenkomt met de foto's op onze website. We begrijpen goed dat dit teleurstellend kan zijn wanneer een product er anders uitziet dan je op basis van de productfoto's had verwacht.

Inmiddels hebben we je situatie bekeken en je per e-mail een uitgebreidere reactie gestuurd waarin we verder ingaan op je klacht. Daarnaast hebben we je een compensatie aangeboden voor het ervaren ongemak. We hopen van harte dat we je hiermee een passende oplossing hebben kunnen bieden.

Hoewel we ernaar streven onze producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, kunnen er in sommige gevallen kleine verschillen zijn tussen de productfoto's en het daadwerkelijke product. Dit kan onder andere worden beïnvloed door belichting, fotografie en de kleur- en scherminstellingen van het gebruikte apparaat. Meer informatie hierover is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

We begrijpen dat deze situatie voor jou frustrerend is en hopen dat je je kunt vinden in de oplossing die we je hebben aangeboden. Mocht je hierover nog vragen hebben of onze oplossing verder willen bespreken, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Je kunt ons bereiken via info@zenido.nl. We helpen je graag verder.

Team Zenido

Note: De klant geeft aan dat de kleur van de binnenkant en de zool van de ontvangen schoenen afwijkt van wat zij op basis van de productfoto’s had verwacht. Er is toegelicht dat het goudkleurige item dat op de productfoto’s zichtbaar is een schoenrekker betreft en geen onderdeel is van het ontwerp of de kleur van de schoenen. Daarnaast is uitgelegd dat kleuren enigszins kunnen afwijken door scherminstellingen, helderheid en lichtomstandigheden. Als gebaar van goodwill is de klant een terugbetaling van 10% aangeboden. We zijn momenteel in afwachting van de reactie van de klant op dit voorstel.

Het product is prima

Het product is prima, maar het duurde veel te lang voordat ik het had

7 augustus 2026

Beste René,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het ontvangen product.

Tegelijkertijd willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de langere levertijd. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer je langer op je bestelling moet wachten dan verwacht. Helaas heeft je bestelling tijdens het transport langer vertraging opgelopen dan voorzien.

Inmiddels is de oorzaak van deze vertraging verholpen en hebben we de nodige stappen ondernomen om de kans op soortgelijke vertragingen in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. Onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren.

We willen je hartelijk bedanken voor je geduld, begrip en vertrouwen in Zenido. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Team Zenido

Op de website ziet het ernaar uit alsof…

Op de website ziet het ernaar uit alsof je een product uit Nederland besteld. Dat blijkt (achteraf) niet het geval te zijn. Ook de verzend tijd is niet kloppend. Na bijna 2 maanden wachten op een product (verzonden uit China waardoor er ook inklaringskosten bij kwamen) blijkt het beschadigd en incompleet te zijn.

De klantenservice daarentegen is top. Na het mailen met de klacht werd ik snel geholpen. Ik werd direct op de hoogte gesteld dat je de inklaringskosten vergoed kan krijgen. Ook werd er 50% korting aangeboden. Na aan te geven dat we het product niet meer wilden en geld terug vroegen, werd hier niet moeilijk over gedaan. Er werd snel gereageerd en het geld werd snel overgemaakt.

27 augustus 2026

Hi Manon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat we de situatie uiteindelijk samen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

We willen nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht. Hoewel we helaas niet altijd invloed hebben op vertragingen tijdens het bezorgproces, doen we er alles aan om iedere bestelling zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en de aangeboden oplossing. We waarderen je feedback enorm en nemen deze serieus. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in Zenido. We hopen je in de toekomst weer bij ons terug te zien! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Team Zenido

En zelfs 1 ster is teveel!

En zelfs 1 ster is teveel!
Ik wacht al 2 maanden op een lamp. Die zou op voorraad zijn (maar wel in China!!!) Blijkt later !!!
Als ik dat had geweten……
Dus niet bestellen hier !!
Oplichters!!!

1 juni 2026

Hi Mariola,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met Zenido niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden en we kijken daarom graag samen met u naar een passende oplossing.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de lange vertraging van uw bestelling. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit voor u is. Daarom willen we u hiervoor graag een passende compensatie aanbieden. We hebben u hierover inmiddels een e-mail gestuurd vanuit info@zenido.nl met meer informatie.

Hoewel we helaas niet altijd invloed hebben op vertragingen tijdens het bezorgproces, doen we er alles aan om iedere bestelling zo snel mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen. Nogmaals onze excuses dat dit bij uw bestelling niet is gelukt.

We hopen dat de door ons aangeboden oplossing naar tevredenheid is en dat we uw ervaring met Zenido alsnog positief kunnen afsluiten. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Onbetrouwbaar

Bestelde product was zogezegd “op voorraad” maar er stond niet bij dat de voorraad zich de andere kant van de wereld bevond. Na 5 weken wachten en 25% extra kosten een verhakkeld pakket gekregen. Blijf weg van deze malafide verkoper.

19 juli 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Zenido niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden en we kijken daarom graag samen met u naar een passende oplossing.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en de extra kosten die hierdoor zijn ontstaan. Hoewel we helaas niet altijd invloed hebben op eventuele vertragingen tijdens het bezorgproces, begrijpen we heel goed dat dit vervelend is. We doen er alles aan om bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen.

Helaas kunnen we op basis van uw review niet achterhalen om welke bestelling het gaat. We willen uw situatie echter graag verder onderzoeken en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we de kans krijgen om dit samen met u op een goede manier op te lossen.

Team Zenido

Note: We hebben de klant vriendelijk verzocht om zijn of haar e-mailadres met ons te delen of rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Sportkleding: je staat in je hemp

Op zich is het volgen van je bestelling, een set sportkleding, goed gerdgeld en up to date maar..... dan maak je het pakketje over en schrik je van de embarmelijke slechte kwaliteit. Als poetsdoek nog niet eens inzetbaar. De prijs van 30 euro is belangrijk maar als de kwaliteit nog geen drie euro waard is, dan voel ik mij bekocht. Helaas eenmaal maar nooit meer.

20 augustus 2026

Beste Henk,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring bij Zenido niet is wat je ervan had verwacht.

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de sportkleding. We kunnen je verzekeren dat we uitsluitend werken met zorgvuldig uitgekozen leveranciers waar we normaliter veel positieve feedback van ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Om je tegemoet te komen hebben we contact met je opgenomen via info@zenido.nl om je een passende oplossing aan te bieden. We hopen dat je hiermee tevreden zal zijn.

Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Na 3 weken nog geen bestelling binnen

Na 3 weken nog geen bestelling binnen. Alleen maar automatische berichten via de mail. Een telefoonnummer is er niet.

We zijn opgelicht!

Let op met hier te kopen!!

Inmiddels 7 weken verder!! Nog niks ontvangen!

1 augustus 2026

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad bij Zenido. Het is absoluut niet de bedoeling dat je het gevoel hebt alsof je word opgelicht. We kijken dan ook graag met je mee wat er mis is gegaan.

Graag willen we je vriendelijk verzoeken om via Trustpilot ons je mail te sturen die je hebt gebruikt om contact met ons op te nemen of ons nogmaals een mailtje sturen via info@zenido.nl met daarin je ordernummer en een beschrijving van je probleem, zodat we kunnen kijken wat er met je bestelling is gebeurd.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, we doen altijd ons uiterste best om de bestelling op tijd bij de klant te krijgen, maar helaas hebben we niet altijd invloed op eventuele vertragingen. We zouden je dan ook graag een compensatie willen aanbieden hiervoor.

Team Zenido

Opmerking: Op basis van de informatie in deze review hebben we helaas geen eerdere e-mailcorrespondentie kunnen terugvinden. We hebben de klant vriendelijk verzocht om contactgegevens met ons te delen, zodat we de situatie verder kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Prachtige mat besteld voor onder bureau…

Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kosten China sturen 21€ ! Had beter het geld in de prullenbak of collecte kunnen geven ! Een bedrijf uit China wat dus in NL handelt en ook geen fatsoenlijke
retour beleidt !!

16 augustus 2026

Beste Marianne,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van je product. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen verzorgen en we willen je dan ook graag helpen een passende oplossing aan te bieden.

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden was met de kwaliteit van de mat. We kunnen je verzekeren dat we uitsluitend werken met zorgvuldig uitgekozen leveranciers waar we normaliter veel positieve feedback van ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

Wat betreft retourneren: je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling te retourneren. Wij bieden echter geen gratis retourlabel aan. Dit staat vermeld in ons retourbeleid.

We snappen je frustratie volledig en we hebben je dan ook nogmaals in mail gestuurd via info@zenido.nl, zodat we hopelijk toch nog tot een goede oplossing kunnen komen.

Team Zenido

Note: De klant is akkoord gegaan met een terugbetaling van 30% van het totale aankoopbedrag, waarmee de kwestie naar tevredenheid is opgelost. Als aanvullend gebaar van goodwill hebben we de klant nog een extra terugbetaling van 15% van het totale aankoopbedrag aangeboden.

Gewoon weer een andere hele slechte…

Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet helpende teksten. Geen oplossing. Geen compensatie. Alleen naar de reactie dat ik het terug kan sturen maar dat de hoge internationale retour kosten voor eigen rekening zijn. Nog nooit zoiets slechts meegebracht. Mensen lees de reviews eerst goed, KOOP HIER NIKS!!

13 augustus 2026

Beste Chris,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad met Zenido. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Het klopt dat onze producten rechtstreeks vanuit onze leveranciers worden verzonden. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en ontvangen over het algemeen veel positieve feedback over de kwaliteit van onze producten.

We vinden het erg vervelend dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. Om je hierin tegemoet te komen en het ongemak te compenseren, hebben we besloten om het volledige aankoopbedrag aan je terug te betalen.

We hopen dat we de situatie hiermee op een passende manier kunnen afsluiten. Bedankt voor je geduld en begrip, en nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Team Zenido

Een slechtere service van een bedrijf…

Een slechtere service van een bedrijf kan ik niet bedenken. Foutieve informatie op de website waardoor ik een product ontving wat totaal niet aan de eisen voldoet! De enige tegemoetkoming die ik krijg is 60% terugbetaling of het product naar China retour zenden voor eigen kosten…

1 juli 2026

Hallo Astrid,

Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt gehad met onze service en dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We nemen dit soort feedback serieus en willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Helaas kunnen we op basis van de naam bij deze review geen bestelling terugvinden in ons klantenbestand. We hebben daarom via Trustpilot aanvullende gegevens bij je opgevraagd. Zou je deze met ons willen delen? Zodra we je bestelling kunnen terugvinden, kijken we de situatie graag persoonlijk voor je na.

Team Zenido

besteld omdat Zenido expliciet voorraad aangaf…

besteld omdat Zenido expliciet aangaf dat het artikel op voorraad was. Echter zonder te vermelden dat de voorraad zich in China bevond en dus bijna een maand later geleverd is. Dus bij Zenido niks meer bestellen.

27 juli 2026

Hallo Jocquet Dirk,

Bedankt voor je feedback. Het klopt dat het product als op voorraad stond vermeld. Hiermee bedoelden we dat het product beschikbaar was bij onze leverancier.

In ons verzendbeleid staan de verwachte levertijden duidelijk vermeld. Ook wordt hierin aangegeven dat onze producten rechtstreeks vanuit ons magazijn in China worden verzonden. Door de uitzonderlijk hoge vraag naar airco’s is er helaas vertraging ontstaan in het productie- en verzendproces, waardoor niet alle bestellingen binnen de gebruikelijke termijn konden worden verwerkt.

We begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd. We hadden je hierover eerder en duidelijker moeten informeren. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Niet meer bestellen ! Onbetrouwbaar

Niet meer bestellen, want zijn onbetrouwbaar. Ik wacht al 5 weken op een bestelling die op het moment van de bestelling binnen de 2 - 4 werkdagen geleverd zou worden. Ook willen ze de bestelling niet annuleren. Had ik geweten dat dit uit China kwam, had ik het nooit besteld. Stond er natuurlijk niet bij vermeld, en gezien het gaat om een bestelling van 400 euro verwacht je niet direct dat dit uit China komt. Website niet meer gebruiken zou ik zeggen.

4 augustus 2026

Hallo Wendy,

Wat vervelend om te horen dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht.

Een levertijd van 2 tot 4 werkdagen wordt door ons niet gecommuniceerd. Onze gebruikelijke verwerkingstijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen, gevolgd door een verwachte levertijd van 8 tot 12 werkdagen. Deze informatie staat duidelijk vermeld in ons beleid.

Wanneer een bestelling al is verzonden en onderweg is, kunnen we deze helaas niet meer annuleren. We kijken natuurlijk wel graag met je mee naar de actuele status van je pakket. Op basis van de naam bij deze review kunnen we je bestelling helaas niet terugvinden in ons klantenbestand.

Zou je daarom contact met ons willen opnemen via info@zenido.nl en daarbij je bestelnummer vermelden? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit en helpen we je graag verder.

Team Zenido

Item besteld niet geleverd!

Item besteld, na 3 weken nog niet geleverd, contact opgenomen wat lijkt op een chatbot geen oplossing geen geld terug... bestell hier niet!!

31 juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Zenido. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en we kijken dan ook graag samen met je naar een passende oplossing.

Het spijt ons dat je bestelling niet op tijd is aangekomen. We doen altijd ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Helaas hebben we niet altijd invloed op eventuele vertragingen bij de vervoerder. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

We willen je vriendelijk vragen om ons nogmaals een e-mail te sturen via info@zenido.nl, onder vermelding van je ordernummer. Dan kunnen we de status van je bestelling controleren en je zo snel mogelijk verder helpen.

We zien je e-mail graag tegemoet.

Customer Service Manager

Zenido: niet doen

Pasvorm van de bestelde sandalen uitermate slecht. Retourneleid is een aanfluiting: je moet terugzenden naar china op eigen kosten.

28 juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en voor het delen van je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met Zenido. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor je is en bieden je hiervoor onze oprechte excuses aan.

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het ontvangen product. We werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en ontvangen hier doorgaans veel positieve reacties op. Uiteraard nemen we jouw feedback serieus en kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Mocht je het product willen retourneren, dan is dat mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Dit staat ook vermeld op onze website.

Heb je nog vragen of kunnen we ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zenido.nl. We staan graag voor je klaar.

Klantenservice Manager

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Ik bestelde een mobiele airco( ontvang totaal iets anders dan de plaatje) maar kreeg een plastic, speelgoedachtig nepapparaat geleverd.

Ik wilde mijn bestelling direct annuleren, maar dat was volgens hen niet mogelijk omdat het pakket al onderweg zou zijn. Uiteindelijk werd het pas een maand later bezorgd.

Na ontvangst wilde ik het product meteen retourneren. In plaats van mijn retour te accepteren, probeerden ze me een week lang over te halen met verschillende voorstellen. Toen ik aangaf dat ik het gewoon wilde retourneren, kreeg ik te horen dat ik het op eigen kosten naar China moest terugsturen.

Ik heb uiteindelijk € 93 aan verzendkosten moeten betalen. Dat is belachelijk! Je krijgt geen retourlabel of enige hulp bij het retourneren.

Koop hier absoluut niet! Naar mijn ervaring is dit bedrijf zeer onbetrouwbaar. OPLlCHTERS!!!!!

27 juli 2026

Beste Gamze,

Het spijt ons te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Hoewel wij er alles aan doen om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, zijn wij na verzending helaas ook afhankelijk van onze vervoerders. Hierdoor kunnen er in sommige gevallen vertragingen ontstaan waarop wij geen invloed hebben. Desondanks begrijpen we dat dit erg vervelend is en bieden we je hiervoor onze excuses aan.

Wat betreft het annuleren van je bestelling willen we graag toelichten dat bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen kunnen worden geannuleerd. Omdat bestellingen doorgaans al binnen 1 tot 3 werkdagen worden verwerkt, was jouw bestelling op het moment van je verzoek helaas al in behandeling of verzonden. Daardoor konden wij de bestelling niet meer annuleren. We begrijpen dat dit teleurstellend is en vinden het vervelend dat we hierin niet meer voor je konden betekenen.

Daarnaast vinden we het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het ontvangen product. We werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en ontvangen hier doorgaans veel positieve reacties op. Uiteraard nemen we jouw feedback serieus en kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Klantenservice Manager
Zenido

Note: Omdat de kosten voor het retourneren van de 3 airco’s hoog uitvielen, hebben wij aangeboden de helft van de retourkosten voor onze rekening te nemen.