Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krij... Toon meer
Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kos... Toon meer
Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet he... Toon meer
Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het bedrijf houdt zich niet aan de…
Het bedrijf houdt zich niet aan de regels. Ik heb de bestelling binnen 24 uur geannuleerd, maar ik hoor verder niets. Ik ga hier een zaak van maken.

Ik ben zeer ontevreden
Ik ben zeer ontevreden. Ik heb een bestelling geplaatst en die is nog steeds niet aangekomen. Ik probeer te bellen, maar ik kan ze niet bereiken, ze reageren niet op mijn berichten en ze geven geen geld terug. Ik raad ze absoluut niet aan, omdat ze mijn geld niet teruggeven en mijn bestelling niet is aangekomen.

Verkoop is dropshipping
We hebben een lamp besteld. De lamp op de afbeelding ziet er leuk uit. De schijven lijken 3D, maar bij levering is het gewoon een platte plaat. Daarbij is het Chinese rommel.
Waarschuwing voor iedereen, dit is gewoon dropshipping. Voor een paar euro in China bestellen en vanuit China laten verzenden en zelf er veel geld voor vragen. Als consument moet je ook nog invoerrechten betalen voordat PostNL het komt bezorgen.

Antwoord van Zenido
Omdat het artikel heel slecht is.
Omdat het artikel heel slecht is.
Op de site ziet de luchtkoeler er anders uit dan hij daadwerkelijk is.
Hij is van plastic gemaakt.
Geen reactie van zenido gekregen

Antwoord van Zenido
Sandalen in 2 kleuren besteld online.
Sandalen in 2 kleuren besteld online.
Ze zijn bezorgd, maar tot mijn verbazing, 1 lichte kleur,
terwijl er 2 kleuren op de afbeelding op internet staan.
De stevigheid valt ook tegen.
Conclusie: koop nooit wat via "plaatjes" op internet,
Ze stellen het mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn!!
Een ding is duidelijk: ik bestel GEEN artikelen meer bij Zenido.

Antwoord van Zenido
Waardeloos! Hier niet kopen!!
Een dropshipper die Chinese troep verkoopt. Retourneren kan uiteraard niet. Hier NIET KOPEN!!!

Ik wilde waterschoenen bestellen
Ik wilde waterschoenen bestellen. 24,95 en gratis verzending. Bij afrekenen stond er ineens 28,95. Gelukkig op tijd gezien en geannuleerd.

Oplichting ai bedrijf
Waaier besteld zij staan hoog in google dus werd daarheen gelokt, dom. Had bij bol.com moeten kijken. Dit is een volledig a.i. aangestuurd bedrijf inclusief website pure oplichting drop shipping. Geld terug gevraagd, niet mogelijk eerst ontvangen en retour sturen naar china voor eigen kosten. 200 euro kwijt vrees ik.

Op voorraad in China.
Er in getrapt. Een artikel dat ik snel nodig had was volgens de site op voorraad. Ze ‘vergaten’ er bij te vermelden dat die voorraad in China staat. Lekker dan. Gewoon een dropship bedrijf dus. Eens maar nooit meer.
Een ster erbij omdat het op zich knap is dat het artikel in negen dagen uit China geleverd werd. Goed verpakt en in overeenstemming met het bestelde.

Artikel besteld
Artikel besteld , had echter vergissing gemaakt en heb bestelling geannuleerd
Top afgehandeld en binnen paar dagen geld terug op mijn rekening

Antwoord van Zenido
Een orthopetisch honden kussen gekocht…
Een orthopetisch honden kussen gekocht van €80,00
Het kussen is net zo dun als een plank
Niet echt orthopedisch
Oplossing je kan 10 % terug krijgen
Gewoon schandalig
Mensen koop er niks bij deze oplichters‼️

Antwoord van Zenido
Mijn vrouw bestelt een product en annuleert tijdig.
Mijn vrouw bestelt een product. Later blijkt dat de levertijd lang is. Zij annuleert de zending binnen 10 dagen. Wordt niet geaccepteerd, want, nu blijkt, het product is onderweg uit China. Product toch aangekomen en willen het retour sturen. Wordt niet geaccepteerd, moet naar China retour worden gezonden. Op kosten van ons, de ontvanger.
Krijgen 20 procent korting aangeboden als we product behouden. Pure Dropshipping oplichting. Koop hier NOOIT !!!!!

Slecht
Slecht, duurde heel lang en was gewoon uit China, is mij 16 euro duurder uitgevallen. Wat zijn jullie toch bedriegers. Stop ermee!

Geen enkel ster waard.
De lamp arriveerde beschadigd in een eveneens beschadigde verpakking. De lamp is van slechte kwaliteit en werd rechtstreeks vanuit China verzonden. Ik wacht nu al bijna twee weken op de overeengekomen volledige terugbetaling van €99,95. De antwoorden van de klantenservice op mijn talloze e-mails zijn overduidelijk door een AI gegenereerd. Koop niet bij deze winkel!
EDIT: na 12 dagen wachten, nadat ik eindelijk een e-mail heb gekrijgen van een echte mens (en niet AI) was mijn geld teruggestort op mijn bankrekening. Ik rad mensen hier niks te kopen, veel te veel gedoe voor niks.

Antwoord van Zenido
Mijn ervaring met Zenido is allesbehalve positief.
Ik heb mijn bestelling op 29 april 2026 geplaatst. Na de bestelling ontving ik een bevestiging met een levertijd van 8 tot 12 werkdagen. Op de website staat zelfs een totale levertijd van 9 tot 15 werkdagen. Uiteindelijk zat ik na bijna twee tot drie maanden nog steeds zonder product.
Vanaf het moment dat duidelijk werd dat de levering veel te laat zou zijn, heb ik geprobeerd samen tot een oplossing te komen. In plaats van een terugbetaling kreeg ik standaardantwoorden, het verzoek om geduld te hebben en uiteindelijk een aanbod van eerst 15% en later 20% compensatie. Een volledige terugbetaling werd geweigerd.
Nog kwalijker vind ik de retourprocedure. Op de website wordt geadverteerd met “14 dagen retourneren” en “Gemakkelijk retourneren”, maar pas achteraf blijkt dat een retour alleen mogelijk is naar China en volledig voor rekening van de klant komt. Ik heb meerdere keren gevraagd om een indicatie van de kosten van zo’n retourzending voor een grote verschoontafel, maar daar heb ik nooit een duidelijk antwoord op gekregen. Er werd alleen verwezen naar een vervoerder.
Het gevoel dat bij mij achterblijft is dat er vooral mooie beloftes worden gedaan, maar dat die in de praktijk niet worden waargemaakt. Klanten worden met standaardreacties aan het lijntje gehouden en moeten zelf maar uitzoeken wat een retour naar China kost.
Ik vind deze werkwijze niet transparant en niet klantvriendelijk. Als ik dit vooraf had geweten, had ik hier nooit besteld.
Mijn advies aan andere consumenten: lees de voorwaarden heel goed, wees kritisch op de beloofde levertijden en realiseer je dat een retourzending mogelijk naar China moet en voor eigen rekening is. Dat kan een dure verrassing worden.

Antwoord van Zenido
Niks geleverd! Geld wel kwijt!
Update: nog niks ontvangen en geen geld terug. Wordt tijd dat wij gaan achterhalen van wie dit louche bedrijf is. Als ik hem of haar gevonden heb, dan geef ik ieder graag deze gegevens!
KvK-nummer: 67243053
Levertijden absurt en de producten komen uit China. Deze webshop is een totale leugen. Klantenservice bestaat helemaal niet en is AI gegenereerd! Ik zal ze in gebreken stellen maar advies voor iedereen: KOOP HIER NIKS!!!!!!! Geld kwijt en geen product ontvangen echt schandalig! De goed reviews zijn ook nog eens NEP!
Als aanvulling op jullie reactie. Ik heb jullie al drie keer een mail gestuurd naar jullie info mailbox en krijg drie keer het zelfde automatische antwoord terug met tracking erin. Dus a.u.b. los het op met de DRIE mails die jullie al hebben ontvangen! Jullie hebben mijn gegevens LOS HET OP!!

Koop hier niet!
Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met deze verkoper. Bij het bestellen van een theeset bleek pas achteraf dat deze rechtstreeks uit China werd verzonden, waardoor de levering ruim 10 dagen duurde. Deze informatie was vooraf niet duidelijk vermeld.
Daarnaast heeft de vervoerder het pakket zonder mijn toestemming onbeheerd in mijn voortuin achtergelaten terwijl ik niet thuis was. Op basis van de bezorgfoto's was duidelijk zichtbaar dat het pakket niet persoonlijk aan mij was overhandigd. Bij thuiskomst was het pakket verdwenen.
Ik heb de verkoper hier direct over geïnformeerd en gewezen op de wettelijke regels rondom consumentenkoop, waarbij het risico pas overgaat nadat de consument het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen. Desondanks verschuilt de verkoper zich achter de melding van de vervoerder dat het pakket als "afgeleverd" staat geregistreerd en weigert een terugbetaling of passende oplossing te bieden. Ik werd doorverwezen naar de vervoerder, terwijl dit volgens de wet een verantwoordelijkheid van de verkoper is.
De klantenservice toont weinig bereidheid om mee te denken of een klantgerichte oplossing te bieden. Op basis van deze ervaring kan ik deze verkoper zeker niet aanbevelen.
Zo ook de reactie die jullie meermaals hebben gegeven nu ook weer. Gls heeft nota bene fotos gemaakt van het achter laten in mijn tuin!!!!! Dat is niet bezorgd!!! U bent de verzender en tot ik het pakket daadwerkelijk in ontvangst zou nemen verantwoordelijk dit samen met de door u gekozen vervoerder op te lossen. Ben al weken aan het mailen met jullie mar copy paste van het antwoord ook hier weer brengt mij tot deze review. Oo ben ik bezig met d e creditcard maatschappij want deze manier oa wettelijke niet toegestaan!

Antwoord van Zenido
50 euro voor hondenmand uit China het…
50 euro voor hondenmand uit China het moet niet gekker worden , ik ben er ingeluisd!!! Er zit helemaal geen memory foam in voor mijn hond zijn rug!!! Mand is van temu voor 20 euro!!! En een email heb ik al verstuurd!!! Maar ja ..........

Antwoord van Zenido
Het is nog niet 1 ster waard!!!!
Het is nog niet 1 ster waard!!!!
Een dure lamp besteld,maar het is een heel andere lamp dan op de site.Van mdf met m sticker erop van Temu/ shein.Telefoonnummer wat op de site staat is niet in gebruik.
Ik wil mijn geld terug!Hoe gaan jullie dit oplossen?Dit is dropshipping!!!