Zenido Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krij... Toon meer

Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kos... Toon meer

Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet he... Toon meer

Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

294 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het bedrijf houdt zich niet aan de…

Het bedrijf houdt zich niet aan de regels. Ik heb de bestelling binnen 24 uur geannuleerd, maar ik hoor verder niets. Ik ga hier een zaak van maken.

27 juli 2026

Beste Esther,

Bedankt voor je bericht en voor het delen van je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met Zenido. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we doen er graag alles aan om dit samen met je op te lossen.

Het is inderdaad vervelend dat je bestelling niet is geannuleerd, terwijl je je annuleringsverzoek binnen 24 uur hebt ingediend. Onze excuses voor deze verwarring. We gaan dit direct voor je uitzoeken en nemen contact op met de betreffende afdeling om te achterhalen wat er is gebeurd.

Zodra we meer duidelijkheid hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je te informeren over de uitkomst en samen te kijken naar een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We waarderen je geduld en doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Zenido

Note: We hebben dit probleem intern besproken. Je hebt helemaal gelijk dat je annulering nog binnen de termijn van 24 uur viel. Daarom hebben we je bestelling alsnog geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak.

Ik ben zeer ontevreden

Ik ben zeer ontevreden. Ik heb een bestelling geplaatst en die is nog steeds niet aangekomen. Ik probeer te bellen, maar ik kan ze niet bereiken, ze reageren niet op mijn berichten en ze geven geen geld terug. Ik raad ze absoluut niet aan, omdat ze mijn geld niet teruggeven en mijn bestelling niet is aangekomen.

23 mei 2026

Beste Erol,

Het is inderdaad vervelend dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je eerdere berichten. Onze excuses hiervoor. We zijn direct voor je nagegaan wat de status hiervan is. Op onze website staat vermeld dat wij uitsluitend per e-mail bereikbaar zijn en daarom geen telefonische klantenservice aanbieden.

Daarnaast willen we graag toelichten dat de levertijden voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling duidelijk op onze website worden vermeld. Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt. Daarna bedraagt de gemiddelde levertijd 7 tot 12 werkdagen. We begrijpen echter dat wachten vervelend kan zijn. Daarom controleren we je bestelling momenteel opnieuw om te kijken of we het proces waar mogelijk kunnen versnellen. Helaas zijn we in sommige gevallen afhankelijk van onze logistieke partners en hebben we niet altijd invloed op eventuele vertragingen. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op via info@zenido.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. We waarderen je geduld en hopen je snel verder te kunnen helpen.

Verkoop is dropshipping

We hebben een lamp besteld. De lamp op de afbeelding ziet er leuk uit. De schijven lijken 3D, maar bij levering is het gewoon een platte plaat. Daarbij is het Chinese rommel.
Waarschuwing voor iedereen, dit is gewoon dropshipping. Voor een paar euro in China bestellen en vanuit China laten verzenden en zelf er veel geld voor vragen. Als consument moet je ook nog invoerrechten betalen voordat PostNL het komt bezorgen.

17 juli 2026

Beste Frans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Wat vervelend om te horen dat je ervaring met Zenido niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet de service en kwaliteit die wij onze klanten willen bieden.

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, maar nemen jouw feedback uiteraard zeer serieus. We kijken dan ook graag samen met je naar wat er is misgegaan, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.

Zou je ons een e-mail willen sturen via info@zenido.nl, onder vermelding van je ordernummer? Dan kunnen we je situatie verder onderzoeken en je zo snel mogelijk verder helpen.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar.

Zenido

Omdat het artikel heel slecht is.

Omdat het artikel heel slecht is.
Op de site ziet de luchtkoeler er anders uit dan hij daadwerkelijk is.
Hij is van plastic gemaakt.
Geen reactie van zenido gekregen

22 juli 2026

Beste Stefanie,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, maar nemen jouw feedback zeer serieus en zoeken graag voor je uit wat er is misgegaan.

Ook vinden we het erg vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere e-mail. Onze excuses hiervoor. Zou je ons opnieuw een e-mail willen sturen via info@zenido.nl, onder vermelding van je ordernummer? Dan bekijken we de situatie zo snel mogelijk en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Zenido

Sandalen in 2 kleuren besteld online.

Sandalen in 2 kleuren besteld online.
Ze zijn bezorgd, maar tot mijn verbazing, 1 lichte kleur,
terwijl er 2 kleuren op de afbeelding op internet staan.
De stevigheid valt ook tegen.
Conclusie: koop nooit wat via "plaatjes" op internet,
Ze stellen het mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn!!
Een ding is duidelijk: ik bestel GEEN artikelen meer bij Zenido.

20 juli 2026

Beste Ria,

Bedankt voor je aanvullende feedback. Het spijt ons om te horen dat je ervaring met Zenido ongewijzigd is.

Zoals we ook al eerder hebben aangegeven, kunnen productfoto's qua kleur afwijken door onder andere belichting en scherminstellingen. Daarnaast kan de beleving van kwaliteit per product verschillen. Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en nemen feedback zoals die van jou serieus.

Jammer dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@zenido.nl. We helpen je graag verder.

Zenido

Waardeloos! Hier niet kopen!!

Een dropshipper die Chinese troep verkoopt. Retourneren kan uiteraard niet. Hier NIET KOPEN!!!

14 juli 2026

Beste Anne,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.

Het spijt ons te horen dat u geen positieve ervaring heeft gehad met Zenido.

Wij willen graag verduidelijken dat het wel degelijk mogelijk is om een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Ons retourbeleid, inclusief de voorwaarden en informatie over de retourkosten, staat duidelijk vermeld op onze website voordat een bestelling wordt geplaatst.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling of uw retouraanvraag, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl. Wij kijken graag met u mee.

Ik wilde waterschoenen bestellen

Ik wilde waterschoenen bestellen. 24,95 en gratis verzending. Bij afrekenen stond er ineens 28,95. Gelukkig op tijd gezien en geannuleerd.

12 juli 2026

Antwoord van Zenido

Bedankt voor je review. Het prijsverschil van €3,95 komt doordat de optie voor verzekerde verzending tijdens het afrekenen ingeschakeld stond. Deze optie is niet verplicht en je kunt de bestelling ook zonder verzekerde verzending plaatsen, waardoor je uitkomt op €24,95 met gratis verzending. We vinden het daarom jammer dat je op basis hiervan hebt besloten een negatieve review te plaatsen.

Mark

Oplichting ai bedrijf

Waaier besteld zij staan hoog in google dus werd daarheen gelokt, dom. Had bij bol.com moeten kijken. Dit is een volledig a.i. aangestuurd bedrijf inclusief website pure oplichting drop shipping. Geld terug gevraagd, niet mogelijk eerst ontvangen en retour sturen naar china voor eigen kosten. 200 euro kwijt vrees ik.

11 juli 2026

Beste Robert,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.

Het spijt ons te lezen dat u een negatieve indruk van uw ervaring heeft gekregen. Wij willen graag verduidelijken dat wij een legitieme webshop zijn en transparant communiceren over onze werkwijze, waaronder onze levertijden en het retourbeleid. Deze informatie is voorafgaand aan een bestelling duidelijk op onze website vermeld.

Wanneer een klant gebruik wil maken van het herroepingsrecht, kan een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Zoals aangegeven in ons retourbeleid, zijn de retourkosten in dat geval voor rekening van de klant.

Mocht er nog een openstaand probleem zijn met uw bestelling of terugbetaling, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat wij uw dossier kunnen bekijken.

Op voorraad in China.

Er in getrapt. Een artikel dat ik snel nodig had was volgens de site op voorraad. Ze ‘vergaten’ er bij te vermelden dat die voorraad in China staat. Lekker dan. Gewoon een dropship bedrijf dus. Eens maar nooit meer.

Een ster erbij omdat het op zich knap is dat het artikel in negen dagen uit China geleverd werd. Goed verpakt en in overeenstemming met het bestelde.

1 juli 2026

Beste Bensoor,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Zenido niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u een artikel snel nodig heeft en de levertijd anders blijkt te zijn dan u vooraf had verwacht.

Wij willen graag verduidelijken dat onze producten rechtstreeks door onze leveranciers worden verzonden. Het is daarom mogelijk dat een bestelling vanuit China wordt verzonden. De verwerking van een bestelling duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen en de verzending vervolgens 7 tot 12 werkdagen. Deze informatie staat vermeld in ons verzendbeleid.

We zijn blij om te lezen dat uw bestelling uiteindelijk binnen negen dagen is geleverd, goed verpakt was en overeenkwam met hetgeen u had besteld. Daarmee is uw bestelling binnen de door ons aangegeven levertijd bezorgd.

We nemen uw opmerking over de vermelding van de voorraadlocatie serieus. Feedback zoals die van u helpt ons om onze communicatie verder te verbeteren en onze klanten hierover nog duidelijker te informeren.

Zeer slecht!

Zeer slecht!!! Niets bestellen hier.

1 juli 2026

Beste Phil,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met Zenido niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Zou u contact met ons op kunnen nemen via info@zenido.nl, zodat we naar uw bestelling kunnen kijken en samen kunnen zoeken naar een passende oplossing?

Artikel besteld

Artikel besteld , had echter vergissing gemaakt en heb bestelling geannuleerd
Top afgehandeld en binnen paar dagen geld terug op mijn rekening

2 juli 2026

Antwoord van Zenido

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service:)

Een orthopetisch honden kussen gekocht…

Een orthopetisch honden kussen gekocht van €80,00
Het kussen is net zo dun als een plank
Niet echt orthopedisch
Oplossing je kan 10 % terug krijgen
Gewoon schandalig
Mensen koop er niks bij deze oplichters‼️

26 juni 2026

Beste Antoinet,

Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over het orthopedische hondenkussen en dat het product voor uw gevoel niet overeenkomt met de kwaliteit en ondersteuning die u ervan mocht verwachten. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze alternatieve oplossing. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Hou er echter wel rekening mee dat wij geen gratis retourlabel aanbieden.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, maar nemen signalen over productkwaliteit zeer serieus. Daarom willen wij uw klacht graag persoonlijk bekijken en samen zoeken naar een passende oplossing.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl met uw bestelnummer en, indien mogelijk, foto’s van het ontvangen product. Dan kunnen wij uw situatie verder beoordelen en u zo goed mogelijk helpen.

Zenido

Mijn vrouw bestelt een product en annuleert tijdig.

Mijn vrouw bestelt een product. Later blijkt dat de levertijd lang is. Zij annuleert de zending binnen 10 dagen. Wordt niet geaccepteerd, want, nu blijkt, het product is onderweg uit China. Product toch aangekomen en willen het retour sturen. Wordt niet geaccepteerd, moet naar China retour worden gezonden. Op kosten van ons, de ontvanger.
Krijgen 20 procent korting aangeboden als we product behouden. Pure Dropshipping oplichting. Koop hier NOOIT !!!!!

19 juni 2026

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Zenido niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer er onduidelijkheid ontstaat over een bestelling en de retourprocedure.

Wij willen graag toelichten dat onze annuleringsvoorwaarden duidelijk zijn vermeld op onze website en in onze algemene voorwaarden. Zodra een bestelling is verwerkt en verzonden door onze leverancier, is het helaas niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Daarnaast heeft u uiteraard altijd het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Het is correct dat wij geen gratis retourlabel aanbieden en dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Deze voorwaarden worden eveneens duidelijk vermeld in ons retourbeleid en onze algemene voorwaarden.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring heeft geleid tot deze review. Wij geven er altijd de voorkeur aan om klachten persoonlijk met onze klanten op te lossen en streven ernaar om samen tot een passende oplossing te komen. Daarom nodigen wij u vriendelijk uit om opnieuw contact met ons op te nemen via info@zenido.nl onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij uw situatie nogmaals zorgvuldig kunnen bekijken.

Slecht

Slecht, duurde heel lang en was gewoon uit China, is mij 16 euro duurder uitgevallen. Wat zijn jullie toch bedriegers. Stop ermee!

17 juni 2026

Beste Enid,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met Zenido. We begrijpen dat lange levertijden frustrerend kunnen zijn en bieden onze excuses aan als de levering niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Wij doen altijd ons uiterste best om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. De verwerking van een bestelling duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen en de verzending 7 tot 12 werkdagen, met een maximale totale levertijd van 15 werkdagen. Helaas hebben wij niet altijd invloed op eventuele vertragingen die tijdens het transport kunnen ontstaan.

Daarnaast werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan wij normaal gesproken veel positieve feedback ontvangen. Wij begrijpen echter dat niet iedere ervaring hetzelfde is en nemen jouw opmerkingen dan ook serieus.

Wij vinden het jammer dat je hebt besloten een negatieve review te plaatsen. Wij lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven altijd naar tevreden klanten. Daarom nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl met je ordernummer, zodat wij je dossier kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Geen enkel ster waard.

De lamp arriveerde beschadigd in een eveneens beschadigde verpakking. De lamp is van slechte kwaliteit en werd rechtstreeks vanuit China verzonden. Ik wacht nu al bijna twee weken op de overeengekomen volledige terugbetaling van €99,95. De antwoorden van de klantenservice op mijn talloze e-mails zijn overduidelijk door een AI gegenereerd. Koop niet bij deze winkel!
EDIT: na 12 dagen wachten, nadat ik eindelijk een e-mail heb gekrijgen van een echte mens (en niet AI) was mijn geld teruggestort op mijn bankrekening. Ik rad mensen hier niks te kopen, veel te veel gedoe voor niks.

16 juni 2026

Beste Katarzyna,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling beschadigd is aangekomen en dat u niet tevreden was over de kwaliteit van het product. Wij begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij zijn echter blij dat we uiteindelijk tot een passende oplossing zijn gekomen en dat het volledige aankoopbedrag inmiddels aan u is terugbetaald. Graag willen we hierbij vermelden dat terugbetalingen, afhankelijk van de betaalmethode en bank, tot 10 werkdagen kunnen duren voordat deze zichtbaar zijn op de rekening van de klant. In dit geval kan hier dus bijvoorbeeld een weekend tussen hebben gezeten waardoor het 12 dagen duurde voordat je het bedrag teruggestort kreeg op je rekening.

We vinden het jammer dat u, ondanks dat de terugbetaling volledig is verwerkt en wij uw verzoek conform ons beleid hebben afgehandeld, heeft besloten een negatieve review te plaatsen. Wij streven er altijd naar om klachten persoonlijk en zorgvuldig op te lossen en zijn blij dat we in dit geval alsnog tot een goede oplossing zijn gekomen.

Desondanks waarderen wij uw feedback en nemen wij uw opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

www.zenido.nl

Mijn ervaring met Zenido is allesbehalve positief.

Ik heb mijn bestelling op 29 april 2026 geplaatst. Na de bestelling ontving ik een bevestiging met een levertijd van 8 tot 12 werkdagen. Op de website staat zelfs een totale levertijd van 9 tot 15 werkdagen. Uiteindelijk zat ik na bijna twee tot drie maanden nog steeds zonder product.

Vanaf het moment dat duidelijk werd dat de levering veel te laat zou zijn, heb ik geprobeerd samen tot een oplossing te komen. In plaats van een terugbetaling kreeg ik standaardantwoorden, het verzoek om geduld te hebben en uiteindelijk een aanbod van eerst 15% en later 20% compensatie. Een volledige terugbetaling werd geweigerd.

Nog kwalijker vind ik de retourprocedure. Op de website wordt geadverteerd met “14 dagen retourneren” en “Gemakkelijk retourneren”, maar pas achteraf blijkt dat een retour alleen mogelijk is naar China en volledig voor rekening van de klant komt. Ik heb meerdere keren gevraagd om een indicatie van de kosten van zo’n retourzending voor een grote verschoontafel, maar daar heb ik nooit een duidelijk antwoord op gekregen. Er werd alleen verwezen naar een vervoerder.

Het gevoel dat bij mij achterblijft is dat er vooral mooie beloftes worden gedaan, maar dat die in de praktijk niet worden waargemaakt. Klanten worden met standaardreacties aan het lijntje gehouden en moeten zelf maar uitzoeken wat een retour naar China kost.

Ik vind deze werkwijze niet transparant en niet klantvriendelijk. Als ik dit vooraf had geweten, had ik hier nooit besteld.

Mijn advies aan andere consumenten: lees de voorwaarden heel goed, wees kritisch op de beloofde levertijden en realiseer je dat een retourzending mogelijk naar China moet en voor eigen rekening is. Dat kan een dure verrassing worden.

16 juni 2026

Beste Doris,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden, en we begrijpen dat de situatie die je beschrijft erg teleurstellend en frustrerend voor je moet zijn geweest.

We vinden het bijzonder vervelend om te horen dat je bestelling na zo'n lange periode nog steeds niet was ontvangen. Hoewel wij altijd ons uiterste best doen om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen, begrijpen we volledig dat een wachttijd van meerdere maanden niet acceptabel is. Hiervoor bieden wij dan ook onze oprechte excuses aan.

Daarnaast vinden we het jammer om te lezen dat onze communicatie niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Het is nooit onze bedoeling om klanten aan het lijntje te houden en we betreuren het dat dit gevoel bij je is ontstaan. We nemen dergelijke signalen serieus en gebruiken deze feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wat betreft onze retourprocedure willen we graag verduidelijken dat klanten altijd het recht hebben om hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Daarbij bieden wij geen gratis retourlabel aan en zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Deze informatie staat vermeld in ons retourbeleid. Desondanks begrijpen we dat je graag meer duidelijkheid had willen ontvangen over de verwachte retourkosten en het spijt ons dat wij je hierin niet voldoende hebben kunnen informeren.

We vinden het oprecht jammer dat je ervaring met Zenido zo negatief is geweest. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en dit is niet de ervaring die wij willen verzorgen. Mocht je nog openstaan voor contact, dan nodigen we je graag uit om ons een e-mail te sturen via info@zenido.nl met je ordernummer, zodat we kunnen bekijken of we alsnog samen tot een passende oplossing kunnen komen.

www.zenido.nl

Niks geleverd! Geld wel kwijt!

Update: nog niks ontvangen en geen geld terug. Wordt tijd dat wij gaan achterhalen van wie dit louche bedrijf is. Als ik hem of haar gevonden heb, dan geef ik ieder graag deze gegevens!

KvK-nummer: 67243053

Levertijden absurt en de producten komen uit China. Deze webshop is een totale leugen. Klantenservice bestaat helemaal niet en is AI gegenereerd! Ik zal ze in gebreken stellen maar advies voor iedereen: KOOP HIER NIKS!!!!!!! Geld kwijt en geen product ontvangen echt schandalig! De goed reviews zijn ook nog eens NEP!

Als aanvulling op jullie reactie. Ik heb jullie al drie keer een mail gestuurd naar jullie info mailbox en krijg drie keer het zelfde automatische antwoord terug met tracking erin. Dus a.u.b. los het op met de DRIE mails die jullie al hebben ontvangen! Jullie hebben mijn gegevens LOS HET OP!!

15 juni 2026

Bedankt voor je feedback.

We vinden het vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met Zenido. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een bestelling niet wordt geleverd, en we begrijpen dat dit erg frustrerend is.

We vinden het dan ook vreemd om te horen dat je nog niets hebt ontvangen. We willen dit graag verder voor je onderzoeken en contact opnemen met de betreffende leverancier om te achterhalen wat er precies is gebeurd met je bestelling.

Daarom willen we je vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl en daarbij je ordernummer te vermelden. Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, gaan we dit direct voor je uitzoeken en zullen we ons best doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

We vinden het jammer dat je ervaring heeft geleid tot het plaatsen van een negatieve review. Toch hopen we dat je ons de gelegenheid geeft om dit samen op te lossen.

Koop hier niet!

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met deze verkoper. Bij het bestellen van een theeset bleek pas achteraf dat deze rechtstreeks uit China werd verzonden, waardoor de levering ruim 10 dagen duurde. Deze informatie was vooraf niet duidelijk vermeld.

Daarnaast heeft de vervoerder het pakket zonder mijn toestemming onbeheerd in mijn voortuin achtergelaten terwijl ik niet thuis was. Op basis van de bezorgfoto's was duidelijk zichtbaar dat het pakket niet persoonlijk aan mij was overhandigd. Bij thuiskomst was het pakket verdwenen.

Ik heb de verkoper hier direct over geïnformeerd en gewezen op de wettelijke regels rondom consumentenkoop, waarbij het risico pas overgaat nadat de consument het pakket daadwerkelijk in ontvangst heeft genomen. Desondanks verschuilt de verkoper zich achter de melding van de vervoerder dat het pakket als "afgeleverd" staat geregistreerd en weigert een terugbetaling of passende oplossing te bieden. Ik werd doorverwezen naar de vervoerder, terwijl dit volgens de wet een verantwoordelijkheid van de verkoper is.

De klantenservice toont weinig bereidheid om mee te denken of een klantgerichte oplossing te bieden. Op basis van deze ervaring kan ik deze verkoper zeker niet aanbevelen.

Zo ook de reactie die jullie meermaals hebben gegeven nu ook weer. Gls heeft nota bene fotos gemaakt van het achter laten in mijn tuin!!!!! Dat is niet bezorgd!!! U bent de verzender en tot ik het pakket daadwerkelijk in ontvangst zou nemen verantwoordelijk dit samen met de door u gekozen vervoerder op te lossen. Ben al weken aan het mailen met jullie mar copy paste van het antwoord ook hier weer brengt mij tot deze review. Oo ben ik bezig met d e creditcard maatschappij want deze manier oa wettelijke niet toegestaan!

28 mei 2026

Bedankt voor je feedback.

We vinden het vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met Zenido. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer er problemen ontstaan rondom de bezorging van een bestelling.

Graag willen we verduidelijken dat onze levertijden duidelijk vermeld staan op onze website en in ons beleid. De verwerking van een bestelling duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen en de verzending 7 tot 12 werkdagen, met een maximale totale levertijd van 15 werkdagen. Op basis van de door jou genoemde levertijd van ruim 10 dagen lijkt je bestelling dan ook binnen de gecommuniceerde levertijd te zijn geleverd.

Wat betreft de bezorging vinden wij het uiteraard vervelend om te horen dat het pakket onbeheerd zou zijn achtergelaten. Volgens de informatie die wij van de vervoerder hebben ontvangen, staat het pakket geregistreerd als afgeleverd. Omdat de bezorging wordt uitgevoerd door een externe vervoerder, zijn wij voor de beoordeling van dergelijke situaties afhankelijk van de informatie die door de vervoerder wordt verstrekt. Desondanks kijken wij graag met je mee om te onderzoeken wat er precies is gebeurd.

We vinden het jammer dat je ervaring heeft geleid tot het plaatsen van een negatieve review. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven altijd naar tevreden klanten. Daarom nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

www.zenido.nl

50 euro voor hondenmand uit China het…

50 euro voor hondenmand uit China het moet niet gekker worden , ik ben er ingeluisd!!! Er zit helemaal geen memory foam in voor mijn hond zijn rug!!! Mand is van temu voor 20 euro!!! En een email heb ik al verstuurd!!! Maar ja ..........

4 juni 2026

Beste Vera,

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad bij Zenido. We willen je dan ook graag verder helpen, zodat we de best oplossing kunnen vinden.

Wat betreft de kwaliteit: de beleving van kwaliteit kan per product verschillen. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

We vinden het jammer dat je besloten hebt een negatieve review te plaatsen. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten. We zullen dan ook weldra contact met je opnemen via info@zenido.nl, zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken.

www.zenido.nl

Het is nog niet 1 ster waard!!!!

Het is nog niet 1 ster waard!!!!
Een dure lamp besteld,maar het is een heel andere lamp dan op de site.Van mdf met m sticker erop van Temu/ shein.Telefoonnummer wat op de site staat is niet in gebruik.
Ik wil mijn geld terug!Hoe gaan jullie dit oplossen?Dit is dropshipping!!!

3 juni 2026

Beste Bianca,

Graag willen we je duidelijk maken dat wij uitsluiten bereikbaar zijn per mail via info@zenido.nl. Wij zijn niet telefonisch bereikbaar. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.

Echter vinden we het wel jammer dat je direct een negatieve review hebt geplaatst. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten. We nodigen je dan ook graag uit om ons te mailen via info@zenido.nl met je ordernummer, zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.