Zenido Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krij... Toon meer

Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kos... Toon meer

Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet he... Toon meer

Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

295 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

HIER NIKS BESTELLEN

HIER NIKS BESTELLEN. Op plaatje lijkt het mooi, maar je krijgt gewoon Chinese rommel, wat echt nergens op slaat. 30 euro betaald voor TROEP. Daarbij moest ik ook nog eens 3 weken wachten op mijn pakket.

DUS NIKS BESTELLEN HIER, ECHTE OPLICHTERS

17 mei 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een verkeerd beeld hebt gekregen over Zenido. We streven er altijd naar om voor een goede ervaring te zorgen.

We begrijpen dat je bestelling langer onderweg was dan verwacht. Helaas hebben wij niet altijd invloed op vertragingen bij de bezorgdiensten, al doen we ons uiterste best om alle bestellingen binnen de beloofde levertijd te bezorgen.

Wat betreft de kwaliteit van het product: dat vinden we uiteraard vervelend om te horen. De beleving van kwaliteit kan per product verschillen, maar we werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na. Wij werken uitsluitend samen met onze eigen, zorgvuldig geselecteerde leveranciers die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren.

We vinden het jammer dat je ons gelijk onterecht bestempelt als oplichters, we willen je dan ook graag uitnodigen om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we je beter kunnen begrijpen en eventuele misstanden of onduidelijkheden kunnen verhelpen.

www.zenido.nl

Tuinornament (vliegende adelaar) blijkt een zieke mus.

Tuinornament (vliegende adelaar) besteld op basis van een afbeelding op de website van Zenido. Na drie weken een Chinese mus ontvangen. Zonde van de centjes maar toch weer wat geleerd ...

30 april 2025

Beste Theo,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Zenido.

We vinden het jammer dat je direct een negatieve review hebt geplaatst zonder eerst contact met ons op te nemen. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten.

We nodigen je dan ook uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Nooit meer

Ik doe een bestelling op 30 april. Een cadeau voor moederdag. Ruim op tijd zou je denken? Vergeet het. We zijn nu 15 mei (sorry mama) en het is nog steeds niet geleverd. Wel al 6 statusupdates waar je niets uit kan afleiden buiten dat dit bedrijf inderdaad buitenlandse prul laat leveren dat we zeer duur betalen. Nooit of te nimmer bestel ik hier nog. Ik ben benieuwd of ik mijn aankoop ooit zal zien en in welke staat. Ik heb meer dan 45 euro betaald voor een artikel dat je dus ook bij AliExpress (waar het waarschijnlijk ook vandaan komt) kan kopen voor een derde van de prijs.

15 mei 2025

Beste Evidj,

We willen graag benadrukken dat wij geen producten van Aliexpress verkopen. Wij werken uitsluitend samen met onze eigen, zorgvuldig geselecteerde leveranciers die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren.

www.zenido.nl

Ik wou mijn geld terug en dat bleek niet mogelijk te zijn

Voor een feestje had ik een verkleedpak besteld. Toen ik in de maattabel keek zag ik dat ik de grootste van 190 cm moest hebben aangezien ik zelf 185 cm ben. In dit pak zouden mensen van 185 tot 195 cm moeten passen.
Bij aankomst heb ik hem direct gepast en kwam ik er achter dat hij veel te klein was. Ik heb hem thuis zelf nagemeten en hij bleek maar 170 cm te zijn. Dit gaat natuurlijk nooit passen.

Ik heb hierover de klantenservice gemaild en ik merkte uit ons gesprek niet dat ze vonden dat de fout bij hun lag. Ik kon hierdoor kiezen om het product zelf terug te sturen wat 20 euro kostte of ik kon na aandringen maximaal 25% van mijn aankoop bedrag terug krijgen en het pak houden (waar ik niks aan heb omdat het 20 cm te klein is).
Ik vind dit een waardeloze oplossing omdat het niet mijn schuld is dat hun maattabel niet klopt.

Ik zou hier nooit van mijn leven meer iets bestellen en raad het ook iedereen ten zeerste af om het te doen.

Oh en het bleek een dropshipper te zijn die alles uit China laat bezorgen. Verklaard ook het waardeloze contact en retourbeleid.

6 mei 2025

Beste Gwen,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring bij Zenido niet aan je verwachtingen heeft voldaan, dat vinden we natuurlijk erg vervelend.

Omdat wij onze producten direct vanaf de leverancier verzenden, vragen we in sommige gevallen om een retourzending naar het adres van de leverancier. We begrijpen dat dit soms ongemak kan veroorzaken, en daarom doen we altijd ons best om tot een passende en bevredigende oplossing te komen.

We nodigen je dan ook graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing voor jouw situatie.

www.zenido.nl

Bestelling geplaatst op 13/04/2025, maar waar is het nu? Betaal enkel nog met creditcard, enige garantie op geld terug indien niet tevreden.

Bestelling geplaatst op 13/04/2025. We zijn nu 3 weken en een kleine 20-tal statussen verder, maar geen idee waar het pakket zich nu bevindt. Zit het nog ergens in Azië of is het al in Europa. Wie zal het zeggen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Al een paar pogingen ondernomen die steevast na 2 of 3 keer bellen op een antwoordapparaat uitkomen.
Door ondervinding kan je hier best niet bestellen, zijn enkel uit op goedkoop winst maken en klantentevredenheid, maakt hun geen zak uit en ze hebben een retourbeleid dat er eigenlijk geen is, stuur maar eens iets terug op eigen kosten naar China.
Het enige wat ik kan aanaden geef hen een koekje van eigen deeg en betaal met de creditcard, als het dan niet voldoet aan wat je besteld hebt, kan je via de creditcardcompany je geld terugvragen wegens niet conforme levering. Als deze manier van werken hen laat voelen dat er heel wat niet betaald gaat worden, gaan ze misschien anders omgaang met hun klanten, die ze nu vierkant in hun gezicht uitlachen.

5 mei 2025

Beste Marcel,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Zenido. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en we helpen je dan ook graag om dit probleem op te lossen.

Het klopt inderdaad dat wij geen telefonische klantenservice aanbieden; dit staat ook duidelijk vermeld op onze website. We bieden onze ondersteuning uitsluitend per e-mail aan, zodat we iedereen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen.

Daarnaast vinden we het vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen binnen de aangegeven levertijd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons een e-mail kunnen sturen via info@zenido.nl? Dan kijken we graag met je mee en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Slechte kwaliteit

Veel te lang onderweg, slechte kwaliteit, geld niet waard, nooit meer

1 mei 2025

Beste Luc,

Fraude, geen terugbetaling

Ik heb een product besteld en stond dat die op voorraad is en nu nog steeds. Maar kreeg dan een mail dat mijn bestelling is geannuleerd en ik heb deze al betaald. Nu nog steeds geen betaling gekregen en kon niet meer natracken van product omdat deze niet meer bestond!
Wat een fraude!!! Als ik mijn geld binnen een paar dagen nog niet heb gekregen dan ga ik hier wel mee verder!!!!

23 april 2025

Beste Klant,

Wat vervelend om te horen dat er iets is misgegaan en je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, dat is uiteraard niet onze bedoeling. We begrijpen dat dit vervelend is, en we willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.

We vinden het echter jammer dat je direct een negatieve review hebt geplaatst zonder eerst contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om te helpen, en samen kunnen we vaak snel tot een oplossing komen.

We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan en ervoor kunnen zorgen dat je je geld zo snel mogelijk terugkrijgt.

www.zenido.nl

Het retourneren van een pakket kost…

Het retourneren van een pakket kost minstens 25 euro, belachelijk service. Nooit meer !!!

23 april 2025

Beste Simon,

Chinese Temu rommel

Zeggen hoogwaardige producten te verkopen, maar het is Temu rommel. Retourzendingen willen ze niet in behandeling nemen, of je laten afschrikken om het naar China te sturen op eigen kosten. of je krijgt een korting en je mag het inferieure artikel houden, waardoor ze nog enorme winsten maken.

14 april 2025

Beste klant,

Bedankt voor je review. We vinden het erg jammer om te horen dat je ervaring met Zenido niet naar wens is verlopen.

Graag willen we benadrukken dat onze producten niet afkomstig zijn van Temu. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige leveranciers wereldwijd die ons voorzien van de producten die wij aanbieden.

Wat betreft retourzendingen: deze nemen wij zeker serieus in behandeling. In sommige gevallen vragen wij klanten het product rechtstreeks naar de leverancier te retourneren, afhankelijk van de verzendstructuur. Daarnaast hebben we je destijds ook een alternatief aanbod gedaan, waar helaas geen gebruik van is gemaakt.

We nodigen je graag uit om alsnog contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing waar je je prettig bij voelt.

Oplichter verkoopt Temu rommel

Oplichter verkoopt Temu rommel! Koop niet hier

12 april 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met Zenido.

We willen graag benadrukken dat wij geen producten van Temu verkopen. Wij werken uitsluitend samen met onze eigen, zorgvuldig geselecteerde leveranciers die producten van hoogwaardige kwaliteit leveren.

We nodigen je dan ook uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Oplichting

Verzenden namaak artikelen uit China en gebruiken afbeelding van echt artikel.
Waarvoor ze een prijs x3 aanrekenen.
Vermelden dit nergens.
Dit is pure oplichting!!!
Indien je ze hierover aanspreekt, mag je op eigen kosten retourneren of 50% van aankoopbedrag terugbetaald.
Bestelde loopschoenen van Hoka.
Kreeg er met benaming Noka zonder schoenendoos, gewoon los verpakt in plasticfolie.
Bestel hier niets!
Gewoon frauduleus.

Bestel hier niets!

22 maart 2025

Beste Wesley,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je ervaring met Zenido niet naar wens is verlopen.

Bij het artikel waar je naar verwijst, waren wij ons er helaas niet van bewust dat het om een namaakproduct ging. We kenden het merk in kwestie niet en het is dan ook nooit onze intentie geweest om een dergelijk product aan te bieden. Zodra we hiervan op de hoogte waren, hebben we het artikel direct binnen een week offline gehaald en zijn de betreffende klanten gecompenseerd.

We hebben je destijds een aanbod gedaan om de situatie recht te zetten en geprobeerd om samen tot een passende oplossing te komen. We willen je daarom vriendelijk vragen om alsnog contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit alsnog op een goede manier kunnen afronden.

Onze excuses voor het ongemak – we staan klaar om het netjes op te lossen.

www.zenido.nl

Deze website doet aan dropshipping

Deze website doet aan dropshipping, erg jammer dat de schoenen die ik besteld heb en zelf nog een maat groter had besteld toch te klein zijn. En ik zelf ook op temu had kunnen bestellen voor 1/3 van de prijs. Tijdens bestellen stond er niet bij dat het 3 weken zou duren voor het binnen kwam. Retour sturen naar China doet geen klant dus makkelijk geld verdiend voor deze oplichters. Mensen wees gewaarschuwd bestel niet op deze site.

4 april 2025

Beste Zylvana,

Zoals je aangeeft, worden onze producten direct vanuit de leverancier verzonden. Op onze website staat onder het kopje ‘Verzendbeleid’ duidelijk vermeld dat de verwerkingstijd 1 tot 3 werkdagen bedraagt en de levertijd 8 tot 12 werkdagen kan zijn.

Wat betreft retourzendingen: in sommige gevallen vragen we inderdaad om het product terug te sturen naar de leverancier. We begrijpen dat dit ongemakkelijk kan zijn en daarom doen we altijd ons best om samen met de klant tot een passende oplossing te komen.

We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we alsnog samen kunnen kijken naar een oplossing waar jij je goed bij voelt.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel!

TRAP ER NIET IN!!! Zelfs niet in de 15% extra korting binnen 48 uur kopen, want elke € die je hier besteedt is een € teveel.

Dief en oplichter!

5 maart 2025

Beste J. van Poppering,

Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te lezen dat je nog steeds ontevreden bent over de afhandeling van je bestelling.

Zoals eerder met je gecommuniceerd via onze klantenservice, hebben wij op 22 januari 50% van het aankoopbedrag terugbetaald. We hebben dit ook bevestigd met de bijbehorende transactiegegevens, die we met je hebben gedeeld.

We willen je vriendelijk vragen om de bijschrijvingen op je rekening nogmaals goed te controleren. Mocht je het bedrag nog steeds niet kunnen terugvinden, neem dan eventueel contact op met je bank om de transactie te verifiëren.

Uiteraard staan wij open voor verdere toelichting of hulp. Neem in dat geval gerust contact met ons op via info@zenido.nl – we helpen je graag verder.

www.zenido.nl

Dit bedrijf is zeer misleidend retour…

Dit bedrijf is zeer misleidend retour zendingen op een fatsoenlijke manier oplossen hebben ze nog nooit van gehoord ze zitten volgens hun gegevens in Zaandam. Maar als iets retour wilt sturen en het product komt uit China dan kun je het daar heen sturen. Wat veel geld kost. Dus wil de mensen waarschuwen bij deze webshop niets te bestellen. Ik zal het in ieder geval nooit meer doen.

18 december 2024

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je ontevreden bent over je ervaring bij Zenido.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een retourzending niet zo verloopt als verwacht. Het klopt inderdaad dat sommige van onze producten direct vanuit de leverancier worden verzonden. In dat geval vragen we klanten het product ook rechtstreeks retour te sturen naar de leverancier, wat in sommige gevallen betekent dat het naar het buitenland moet.

Desondanks streven we er altijd naar om samen met onze klanten tot een passende en eerlijke oplossing te komen. We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we alsnog kunnen kijken hoe we dit voor jou op een bevredigende manier kunnen oplossen.

Inderdaad dropshipper

Inderdaad, dropshipper. Wat n teleurstelling. Ik ga maar weer meer fysiek winkelen. Deze gasten verpesten het online winkelen en ik probeer principieel niet teveel rechtstreeks uit China te halen. Dus geen Ali Express, temu en DROPSHIPPERS voor mij.

22 maart 2025

Dropshipping

Dropshipping. Producten komen gewoon van AliExpress. Dus lang wachten. Je kunt het net zo goed zelf bij Ali bestellen en veel geld besparen.

20 maart 2025

Bestelling ziet er compleet anders uit

Bestelling ziet er in het echt compleet anders uit dan op de afbeelding online. Ga er dus niet van uit dat het product in het echt er zo uit ziet, absoluut geen aanrader!

4 maart 2025

Beste klant,

Wat jammer om te horen dat je ervaring bij Zenido niet naar tevredenheid is verlopen en dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met de details over welk product het gaat? Dan kunnen wij dit verder voor je uitzoeken.

We horen graag van je en helpen je graag verder!

www.zenido.nl

Alle signalen van een dropshipper

Alle signalen van een dropshipper. Het betreft hier een eenmanszaak, als ik het via de KvK opzoek.

Daarnaast is het e-mailcontact met 'Lisa' heel duidelijk getypt via ChatGPT. Op het moment dat je de website bezoekt, lijken de signalen duidelijk: makkelijk bestellen en snel bezorgd! Maar als je de kleine lettertjes leest op de subpagina's, kom je erachter: 8 tot 12 dagen bezorgtijd (uit een ander magazijn, China). Dit lees je ook overal terug; er lijkt dus helemaal niets uit Nederland te komen. Ze lokken je door standaardlevering via PostNL te tonen op de website, maar het pakket uit China komt vervolgens via DHL.

Op het moment dat je wilt retourneren, moet je zelf de kosten betalen, die hoog kunnen oplopen wanneer je naar China moet verzenden. Om retourneren te voorkomen, willen ze je 15% tegemoetkomen om zogenaamd uitstoot, etc. te voorkomen. Als je hier niet op ingaat, kan er 'na ingrijpend beraad' zelfs 20% geboden worden.

Al met al is de website gebruiksvriendelijk, maar zie je duidelijk aan alle signalen dat je hier niet met een gerenommeerd bedrijf te maken hebt. Ik zou hier nooit meer bestellen en raad iedereen aan niet in de ChatGPT-mails van Lisa te trappen.

13 maart 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar verwachting is verlopen.

Om even wat verduidelijking te geven: wij werken als eenmanszaak en verzenden onze producten direct vanaf de leverancier. De levertijden staan transparant vermeld onder het kopje Verzendbeleid op onze website, zodat klanten deze vooraf kunnen raadplegen. Er wordt op de productpagina’s niet vermeld dat levering binnen een korte termijn plaatsvindt. Daarnaast klopt het dat we samenwerken met PostNL en DHL, maar onze producten worden niet vanuit Nederland verzonden.

Wat betreft retourzendingen hanteren wij de standaardtarieven en retourprocedure, waarbij de producten rechtstreeks naar de leverancier worden teruggestuurd. We proberen onze klanten altijd tegemoet te komen met een eerlijke cashback of een gratis nieuwe zending.

Fijn om te horen dat je onze website als gebruiksvriendelijk ervaart – dat waarderen we! Hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog een keer verwelkomen. We wensen je een fijne avond!