Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krij... Toon meer
Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kos... Toon meer
Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet he... Toon meer
Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Recent een mooie tafellamp gekocht
Recent een mooie tafellamp gekocht, mooi design die goed in onze woonkamer past. Prijs kwaliteit ook goed en zeer snelle levering. Ik bestel zeker nog een keer :)
Ik heb een hele mooi beeld gekocht
Ik heb een hele mooi beeld gekocht, mooie en goeie prijs. Het kwam snel binnen goede service en heeft goeie kwaliteit
Ik heb echt mooie kussens gekocht het…
Ik heb echt mooie kussens gekocht het was goeie prijs past perfect in mijn huis ze zijn zacht en kan er goed op slapen
ik had een hele lamp gekocht bij deze…
ik had een hele lamp gekocht bij deze bedrijf, de prijs was ook heel goed en het kwam ook heel snel aan.
Niet tevreden
Dure lamp gekocht. Er was een lange levertijd, toen zag ik dat deze uit China kwam. Dat vond ik gek, want het is een Nederlands bedrijf. De doos was al open geweest en de lamp niet goed verpakt.
Ik vond de lamp niet zo mooi als hij online leek. Retourneren niet mogelijk, want naar China op eigen kosten.
Ik zou niet aanraden om hier te bestellen.

Antwoord van Zenido
Ik had heel lang een LED lamp nodig
Ik had heel lang een LED lamp nodig, ik had deze gekocht om hem uit te proberen, en ben er super blij mee. Echt een hele goede kwalitateit , ik zal het zeker aanraden!
Goeie website goeie kwaliteit
Foto’s ogen mooi maar dropshipping.
Foto’s ogen mooi maar dropshipping.
Product was van ondermaatse kwaliteit, verzonden vanuit China. Op de website staat verzending uit voorraad, wanneer je besteld krijg je mail dat verzending langer duurt (uiteraard het komt van China). Retourneren kan als je het product terugstuurt naar China. (Wat in mijn geval duurder was dan de aankoop). Ik kreeg wel een tegemoetkoming, 20% terugbetaald van originele aankoopbedrag of 75% aan aankoopcredit.
Ik voel mij zwaar in de zak gezet.

Antwoord van Zenido
Ik heb een mooie vaas besteld bij…
Ik heb een mooie vaas besteld bij Zenido en ben echt tevreden met de kwaliteit! Het kwam ook snel aan.
Lamp gekocht voor mijn vriendin,zij is…
Lamp gekocht voor mijn vriendin,zij is er blij mee!!! en het kwam optijd voor haar verjaardag!
Nieuwe lamp gekregen bij defecte lamp
2 lampen besteld. Na ontvangst en installatie bleek dat bij 1 lamp een los lampje niet goed werkte. Contact opgenomen met support en binnen een dag kreeg ik reactie, hierna liepen de reacties dezelfde dag. Er is kosteloos een nieuwe lamp geleverd, de oude hoefde niet retour. Zeer nette en snelle oplossing!
Hoeslaken bamboe katoen
Ik bestelde een bamboe katoen hoeslaken, olijfgroen. Ik kreeg een pastelgroen uit polyester. Na aanvraag tot retourneren krijg ik voorstel voor 10% terugbetaling of 50% winkeltegoed. Hiermee ben ik niet tevreden vermits het artikel niet conform is met wat ik besteld heb! Ze verhogen dit bedrag telkens, maar ik wil volledige vergoeding voor dit namaak product!

Oplichting
Bestelling #19107
Hun klantenservice werkt goed, zodat het lijkt alsof ze betrouwbaar zijn, maar de spullen die je koopt zijn volledig nep.
Ik kocht twee kaders voor kindertekeningen, in de beschrijving stond “materiaal: hout, glas” in realiteit is het “plastiek, plastiek”.
Ze smeren je daarbij nog een verzekering aan voor schade bij transport, die nam ik omdat het over glas ging, was uiteraard niet nodig voor deze plastieken rommel.
Veel te veel geld betaald voor wat het is, had beter rechtstreeks van temu gekocht voor een tiende van de prijs.
Ze doen uitschijnen dat ze een lokaal Nederlands bedrijf zijn maar na betaling blijkt dat het uit China zal komen…

Antwoord van Zenido
Ik was erg ontevreden over deze webshop…
Ik was erg ontevreden over deze webshop omdat zij goederen leveren uit China, deze niet op tijd geleverd werden en er veel te veel geld werd gevraagd, terwijl het van sites als Shein leek te komen. Toen het product werd bezorgd en niet goed bleek te zijn kreeg ik echter de volle volledige aankoopprijs terug

Antwoord van Zenido
Geen retour garantie en alles uit China!
Het lijkt een nederlandse site maar het komt allemaal van de goedkope webshops van China het kan uiteindelijk niet geroutoleerd worden let dus goed op dat je hier niks besteld!!
Als je het wel besteld duurt het meer dan 4 weken voordat het echt binnen is.

Antwoord van Zenido
Blijf ver weg van deze webshop
Product leek totaal niet hoe het op de foto geadverteerd was. Geen gepaste oplossing: 15% restitutie of 40% winkel tegoed.

Een absolute afrader
Ik heb een houten kastje besteld. De indruk wordt gewekt dat het gewoon een regulier meubelstuk uit de EU is, met ook een Nederlandse prijs : 250 euro. Uiteindelijk blijkt het om een gammel spaanplaten prul uit China te gaan van de slechtst denkbare kwaliteit. Het product is ineens ook niet meer te vinden op de website.
Je wordt bij deze webwinkel bewust misleid.
Terugkijkend staan er alleen maar gelijksoortige reviews op Trustpilot over Zenido, dus ik heb spijt dat ik daar niet eerder heb gekeken. Want dan zou ik deze bestelling nooit gedaan hebben.

ZENIDO oplichters
Besteld op 20/11/2025 bij Nederlands bedrijf, maar ZENIDO is een dropshipper. Product: schoenkast met zitbank ter waarde van € 250. Bleek uit China te komen en ik moest eerst 52 euro importkosten betalen alvorens er kon geleverd worden. Ik heb ZENIDO hierop aangeschreven en vandaag kreeg ik het antwoord
"Helaas kunnen we deze bestelling niet terugbetalen omdat het artikel is geretourneerd en vernietigd. We hebben verlies geleden op deze zending en het artikel kan niet meer worden teruggevonden. We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar we hopen dat deze uitleg de situatie en de redenen achter het beleid van de vervoerder verduidelijkt, evenals onze beperkingen als verkoper met betrekking tot de douaneprocedures. We raden u ten zeerste aan om in de toekomst de douanekosten tijdig te betalen om soortgelijke problemen te voorkomen."

Koop hier niet!
Koop hier niet!! Scam bedrijf. Mijn bestelling is nog steeds na meer dan een maand niet toegekomen terwijl er op hun website staat dat de levertermijn 9-15 werkdagen is. Zoals voorgaande reviews aangeven, locatie van het bedrijf bevindt zich in Nederland maar de producten komen gewoon van ergens uit China. 2x mijn geld teruggevraagd, maar dit kunnen ze zogezegd niet doen omdat de bestelling al ‘verwerkt’ is. Op hun website staat er ook een telefoonnummer maar deze is niet meer in gebruik, dus via deze weg zijn ze ook niet bereikbaar. Een echte schande dit bedrijf.