Eigenlijk helemaal geen ster waardig. Bestelde en betaalde op 22 nov voor huispak 49,95 €(reclame op Instagram) Na twee weken of meer arriveerde pak Was erg slechte kwaliteit Werken alti... Toon meer
Helaas de reviews achteraf gelezen. Verdient geen ster. Leren sandalen besteld met hak. Kreeg sandalen binnen met 3 maten groter dan besteld geen leer en zonder hak. Retour beleid waardeloos kost 20 a... Toon meer
Product heb ik niet ontvangen en bedrijf reageert met AI. Geeft niet thuis. Geld kwijt. Dit soort bedrijven moeten worden aangegeven via Consuwijzer. Maak melding alleen dan kan er worden opgetreden... Toon meer
Orthopedische schoenen besteld. Gewone binnenzool, schoen van dik soort stof, geen orthopedisch element te ontdekken. Maat was te klein. Keurige mail, stuur maar terug naar ons Centrale Magazijn in C... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
geen contact te krijgen
geen contact te krijgen. wel geld innen. Geen ster waard maar moest er een geven ivm het niet kunnen plaatsen van revieuw
Het zijn vuile oplichters allemaal nep…
Het zijn vuile oplichters allemaal nep je krijgt niet wat er op de foto staat ik dacht echt dat het een serieus bedrijf zou zijn maar het zijn echte oplichters je moet zelf betalen voor je retour en je krijgt je geld nooit terug dus wees gewaarschuwd
Koop hier niks je wordt belazerd
Koop hier niks je wordt belazerd. Je bent je geld kwijt. En je krijgt steeds vast de zelfde reactie. Bestelling is onderweg 5 tot 15 dagen
Na vier weken nog steeds het zelfde. Krijg dus niks en weg geld.
Dus wees gewaarschuwd
Heb aangifte gedaan.
Dit is dropshipping vanuit china
Dit is dropshipping vanuit china, wat niet duidelijk wordt vermeld. Verzending duurt lang, bij problemen moet dus ook terug naar china. Dit is niet waar ik op zat te wachten.
Dropshopper!!!!
Nog beter 0 ster!!
Dit is een dropshopper.
Mijn vriendin kocht een jas voor 70, rechtstreeks van Ali, Temu, Shein whatever
Misdadig!!!
Zeer slecht helemaal geen ster waard,
Zeer slecht helemaal geen ster waard,
Anderhalve week geleden vest besteld waardeloze kwaliteit. En retour sturen 20-25 euro dat slaat toch alles. Mensen ik raad deze site echt af!
Helaas ook in deze site getrapt
Helaas ook in deze site getrapt. Iets besteld van 100 euro en na bijna 2 weken was het dan binnen. Gewoon rechtstreeks uit China en totaal geen kwaliteit. Het ruikt zwaar chemisch en gaat meteen weer op retour. Nu maar eens kijken hoe ze dat afhandelen dan kan er misschien nog 1 ster bij. Mensen koop hier niets het is 1 grote misleiding
Geen ster waard
Geen ster waard. Ik heb mijn man een korte broek besteld 29,95,- op 11 juli jl. besteld aankomst 22 juli we waren 2 dagen ervoor op vakantie bij terug komst 5 augst mail gestuurd vandaag 7 augst. reactie de is broek geen linnen zoals beschreven en de draden hangen aan de pijpen de naden zijn bij de boord boven aan de broek los niet goed gestikt
Ik vind het terug stuur bedrag 20 a 25 euro ongeloofwaardig hoog en 20% is 5 euro terug .Plus nogmaals één broek bestellen + 9,95 voor de nieuwe broek? Ik ben hiermee dus gewoon een soort van opgelicht. Bestellen dus nooit meer.
Inderdaad nog geen 1ster krijgt deze…
Inderdaad nog geen 1ster krijgt deze webshop
Slechter dan slecht voorgelogen over zogenaamde orthopedische sandalen. Gewoon allemaal rotzooi uit China Mijn advies koop absoluut helemaal niets bij deze oplichters
Net als veel anderen erin getuind
Net als veel anderen erin getuind. Iets besteld wat niet overeenkwam met de beloofde levering.
Zoldesy reageert niet. Hebben geen zin om er nog meer geld aan te besteden.
Mensen koop hier niet!
Geen retour van schoenen mogelijk om…
Geen retour van schoenen mogelijk om veiligheidsredenen. Later plots na aandringen wel mogelijk. Het retourbeleid word gezien als een onderhandelingsmoment. Je krijgt 10 % terug betaald, dan 20% etc. En als het lang genoeg onderhandeld is dan krijg je een retouradres. Met geluk komen je spullen tijdig terecht in China. Heb je tegenslag, te lang onderhandeld over de retour dan heb je niets. Enkel verzendkosten bon-venop het te dragen verlies. Dit spelletjes spelen zou bestraft moeten worden. Na langdurig en herhaald contact krijg je dit retouradres: RETOUR VOORWAARDEN
Alle geretourneerde producten moeten verzonden worden naar::
Supplier: Leon
F, Kang Zhong Building
No. 2 Commercial Second Street
Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street
Dongguan City
ZIP Code: 523000
Koop je spullen rechtstreeks in China via temu bvb, zelfde gerief en zonder die zieke tussenpersoon. Bij postNL weet ik niet wat ik precies moet invullen. De retourkosten draag je zelf en zijn ca 20 euro.
Foute informatie oplichting
Lange levertijd. Zou van katoen zijn en bij leveren polyester. Oplichting.
Nog steeds geen geld terug
20 Maart betaalt voor kleding, waardeloze troep ontvangen.
Moest terug naar China, 8 april dit verstuurd, kostte €23.
Nu nog steeds geen geld terug.
Zij geven aan dat het bij post.nl het probleem zit, wat niet klopt!
Nog nooit meegemaakt!
Kan denk ik fluiten naar m'n €71
Oplichters!
Goed opgelost
Had op 9 mei jl. 2 paar schoenen besteld. Kreeg 14 mei bericht dat helaas de 2 paar schoenen niet geleverd konden worden in de goede maat of de goede kleur. Per omgaande reageerde ik met een mailtje waarin ik om ontbinding van de koop vroeg en restitutie van het aankoopbedrag.
Vandaag, 17 mei een mailtje waarin de koop werd ontbonden en ik het aankoopbedrag terug ontvang.
Netjes geregeld.
Oplichters
Oplichters, MK sneakers zijn gewoon nep. 35 euro voor betaald waren zogenaamd in de aanbieding.
Oplichters
Oplichters. Spullen komen wel maar uit China en kunnen alleen retour naar China. Krijg uiteindelijk na heel veel mailtjes slechts 30 % van bedrag terug....
Bestel hier niks....
Zoldesy Amsterdam blijkt Wu Gang-BS…
Pakket verstuurd door Wu Gang -BS vandaag ontvangen 13 mei.
Op 19 april de bestelling gedaan via de site Zoldesy Amsterdam.
Het duurde wel heel lang dan de beloofde 14 dagen!!!!
Daarna de site bestudeert...helaas achteraf.
Adres Amsterdam klopt technisch gezien niet, misleidend, goederen komen vanuit China, wanbeleid op het retourneren, hoge kosten (dreigement, de hoge kosten zijn voor uw eigen rekening) alles is moeilijk op de site voor de klanten.
Een mail gestuurd dat ik gebruik maak van mijn herroepingsrecht en dat zij niet voldaan hebben aan hun 14 daagse verzending. Tussentijds loze berichten dat het pakket eraan komt.
Bij nader inzicht en komt het bedrijf/de goederen uit China en niet uit Amsterdam en nu is de afzender Wu Gang-BS, Postbus 7000, 2510NC uit Den Haag!!!!! Mooie driehoeksverhouding.
Je kunt mij opvegen. Ik zeg, scam bedrijf.
Reageren vooralsnog niet op mijn mailtjes.
Het is wat mij betreft een scam site
Het is wat mij betreft een scam site. Ze noemen zich zoldesy amsterdam, maar het is gewoon goedkope kwaliteit uit china. Retourneren is belachelijk duur, en omslachtig. De maten kloppen gewoon niet met de beschrijving, en de kwaliteit is niet ok.
Zoldesy lastig met geld terug krijgen en duren terug verzend kosten!
Met veel moeite en hulp van een Advokaat kreeg ik mijn €145 terug. Tevens kosten het mij €50 om het pakket terug te sturen naar China!
Heb een jack besteld maar zag enkele…
Heb een jack besteld maar zag enkele uren later dat deze 2 maten kleiner viel.
Heb daarna direct een mail gestuurd om de verkoop te annuleren en kreeg later het bericht terug dat het geld teruggestort wordt.
Vandaag bericht gekregen dat het volledige bedrag is teruggestort