Eigenlijk helemaal geen ster waardig. Bestelde en betaalde op 22 nov voor huispak 49,95 €(reclame op Instagram) Na twee weken of meer arriveerde pak Was erg slechte kwaliteit Werken alti... Toon meer
Helaas de reviews achteraf gelezen. Verdient geen ster. Leren sandalen besteld met hak. Kreeg sandalen binnen met 3 maten groter dan besteld geen leer en zonder hak. Retour beleid waardeloos kost 20 a... Toon meer
Product heb ik niet ontvangen en bedrijf reageert met AI. Geeft niet thuis. Geld kwijt. Dit soort bedrijven moeten worden aangegeven via Consuwijzer. Maak melding alleen dan kan er worden opgetreden... Toon meer
Orthopedische schoenen besteld. Gewone binnenzool, schoen van dik soort stof, geen orthopedisch element te ontdekken. Maat was te klein. Keurige mail, stuur maar terug naar ons Centrale Magazijn in C... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Volgens mij was hun vorige naam…
Volgens mij was hun vorige naam Victoria MAE!!!!!!!!! Dus oplichters!!!!!!!!
Waardeloze kwaliteit en dure retour
Wekenlang wachten, Waardeloze kwaliteit en dure return omdat alles rechtstreeks van China komt en ook naar China moet indien retour!!! Schandalige praktijk om je dan als Amsterdamse winkel te profileren
Slimme oplichters
Slimme oplichters, je moet eerst de kleine lettertjes lezen voordat je besteld en anders eigen schuld als je waardeloze producten met verkeerde maat krijgt, die je niet kan retourneren zonder hoge kosten.En dat is het nog een vraag of je het bedrag terug krijgt.
Jullie zijn gewaarschuwd!!!
Awful dress
I ordered a dress which doesn’t look like the picture or has any seams! It’s the weirdest shape- the dress doesn’t even make sense. When I wanted to return the dress please note this place isn’t in Amsterdam but china. You pay 40 euro for a dress and 25 euro to return the dress 😡 The response I got: Bedankt voor uw contact! Het is jammer dat het artikel dat u besteld heeft niet aan de verwachtingen voldoet.
Natuurlijk is het retourneren of ruilen van het product geen probleem. U kunt dit binnen 30 dagen na ontvangst van uw artikel doen. Houd er rekening mee: zoals aangegeven op onze website, bieden we geen gratis retourservice aan. We hebben geen magazijn in Europa, we werken alleen met ons magazijn in China. We hechten veel waarde aan ons eco-proces, zoals vermeld op onze website, daarom hebben we voor één centraal magazijn nabij onze fabriek gekozen. (Retourbeleid)
Aangezien we maar één magazijn in de wereld hebben, kunnen we retouren alleen via dat magazijn verwerken. Retourneren naar een ander adres kan ertoe leiden dat uw pakket wordt vernietigd en niet in aanmerking komt voor een terugbetaling. Gewoonlijk bedragen de kosten voor het retourneren van artikelen ongeveer EUR 20-25 en duurt het ongeveer drie weken voordat het pakket terug in ons magazijn is. Zodra het binnenkomt, wordt het gecontroleerd en zullen we u het aankoopbedrag terugbetalen.
Stel dat dit geen optie voor u is. In dat geval bieden we ook het volgende aan: Aangezien we liever geen retouren hebben vanwege ecologische (CO2) uitstoot, kunt u uw artikelen houden en hoeft u niets terug te sturen (Voor elke drie bestellingen planten we een boom ergens in de wereld).
In dat geval kunnen we 10% van de totale waarde van uw bestelling terugbetalen en het bedrag terugstorten op de betalingsmethode die u heeft gebruikt. U kunt het artikel dan bijvoorbeeld aan vrienden of familie geven.
Omdat we goede service waarderen, kan ik u ook iets anders aanbieden als de maat niet correct is. Dat wil zeggen, u kunt het huidige artikel houden en het artikel in een andere maat naar keuze bestellen voor slechts €9,95, om een deel van de verzendkosten te dekken. We maken hier verlies op, maar het weegt niet op tegen het bieden van goede service! Als u hiermee akkoord gaat, maak ik een kortingscode aan en tenslotte raad ik u aan om zorgvuldig naar de maatvoering te kijken voordat u bestelt en ons te laten weten als u vragen heeft.
We hopen dat u het begrijpt en ik hoop dat we dit voor u kunnen oplossen
Ik kijk ernaar uit om snel van u te horen.
Linda
Zoldesy Klantenservice
Echt slecht
Echt slecht! Product, levering en geld terug vragen... waardeloos!
Wat een belachelijk bedrijf
Wat een belachelijk bedrijf. Verkoop nep orthopedische schoenen. Hard materiaal en verkeerde maatgevend.
schande. En dan nog veel betalen om het retour te zenden.
de troep komt gewoon bij Temu vandaan, ook zo,n misleidend bedrijf.
je moet 1 ster aangeven maar dat is zeker te veel.
Puur bedrog
Puur bedrog! Kwaliteit van China, niet eens meer door te verkopen en niet terug te sturen. Koop hier NIET. Afzetterij :(
Goedkope rotzooi
Goedkope rotzooi, maten lijken nergens op en retourneren kost veel geld. Niet doen dus. Domme actie van me. Dit was eens maar nooit meer
Oplichters
Ze verdienen niet eens 1 ster
Ze verdienen niet eens 1 ster. Oplichters. Ik heb 4 producten gekocht en ik heb 2 gekregen. Ze reageren niet op emails, en de levertijd van de andere twee producten waren 1 maand, terwijl in de website staat 2 tot 3 dagen. Ik wil mijn geld terug maar ik kan hun niet bereiken
Oplichting !!
Oplichting !!! Is geen Nederlands bedrijf!! Terugsturen is een no go !! Kost je extra veel geld . Dit moet aangepakt worden . Nooit zal ik hier nog iets bestellen t is niet eens een ster waard!!
Slechte kwaliteit voor hoop geld.
Slechte kwaliteit voor hoop geld.
Niet eerlijke mensen want je kan ze niet bereiken om een klacht te bespreken.
"Leren tas" gekocht die een Chinees product met slechte kwaliteit is. De riem ging na 3x gebruik kapot verder is hij heel slecht afgewerkt. Je kan zoiets voor minder dan een tientje bestellen uit China en je kan het zelfs kosteloos terug sturen.
Deze Zoldasy is echt een oplichter!!!
Dropschipping
Dropschipping! Tas voor school voor mijn dochter bestelt. Als eerst komt het pas na weken aan en blijkt het om een klein handtasje te gaan. Komt totaal niet overeen met de foto’s. Wat een oplichting!! Nooit meer
Ik had een bestelling gedaan en twee…
Ik had een bestelling gedaan en twee van de 5 items waren niet goed kwa maat. XL was geen XL. Retourneren kon niet wel, grotere maat bestellen met 4,95 euro korting. Ik bestel er nooit meer.
Ze zeiden uw bestelling komt eraan
Ze zeiden uw bestelling komt eraan , daarna nee hij komt volgende week.
Bij niet bezorgd.nl een mail gestuurd en bij zoldesy gezegd dat ik contact met hun had,de andere dag mijn bestelling binnen.
Chinese producten
Chinese producten. Probeer Shein, de levertijd is korter en je hebt garantie. Ik heb een maand gewacht om zo'n product te ontvangen. Nooit meer.
Zoldesy.nl neemt niks retour en je…
Zoldesy.nl neemt niks retour en je krijgt dus niet je geldbedrag terug. Erg misleidend. Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt en die maken er nu werk van.
Oplichters
Dure grap. Heb kleedje besteld aan 44,95€ en niets…
Heb kleedje besteld aan 44,95€ en niets ontvangen en nadien zie ik hetzelfde item bij SHEIN aan 7,75 €. Pure oplichting!
slecht kwaliteit liegen over levertijd
slecht kwaliteit liegen over levertijd