Lees wat reviewers zeggen
Zamawiałam tutaj już kilka razy i nigdy nie było problemów. Dostawa zawsze była szybsza, niż się spodziewałam, a powiadomienia mailowe były bardzo pomocne. Szczególnie podoba mi się przyjazne podejści... Toon meer
Produkt z ALI dwa razy drożej
Kupiłem zabawkę dla mojego beagla „Chwiejna Zabawka na Smakołyki dla Psa” i niestety nie mogę powiedzieć o niej nic dobrego. Jakość wykonania to kpina- dwa kawałki tandetnego plastiku połaczone metalową sprężyną. Pojemnik na karmę jest z cienkiego, łatwo odkształcającego się plastiku i przyszedł już powgniatany z obu stron. Trudno się dziwić, skoro całość była zapakowana jedynie w miękki worek foliowy.
Jakość jak z najtańszych chińskich platform. Poszukałem minutę i dla porównania- IDENTYCZNY produkt znalazłem na Ali za 21–28 zł, a tutaj „promocja” z 99 zł na 49,95 zł.
Reklamacja i zwrot? Sprzedawca zaproponował jedynie 30% zwrotu, mimo że ten bubel dotarł uszkodzony – czyli mniej niż koszt odesłania paczki. Szczerze nie poleacm.
Masakra z dramatem!!!!!
Masakra z dramatem!!!!!! Zabawka przyszła zepsuta, podczas reklamacji odpisuje automat, po pewnym czasie kontakt się urywa. oszustwo!
Kupiłam trymer i talezyk do lizania
Kupiłam, trymer i talezyk do lizania dla swojego psiaka , niedługo będziemy świętować miesięcznie zamówienia , które do mnie jeszcze nie dotarło , a sklep szczyci się " szybkimi dostawami " , pachnie oszustwem na mile
Oszuści
Oszuści, nie polecam. Po opłaceniu zamówienia brak potwierdzenia zakupu,za to mnóstwo spamu na maila. Przez pośpiech nie zwróciłem uwagi na adres firmy.
Badziewie za 35 zł
Badziewie za 35 zł, którego kot nie chce dotknąć. Interaktywna zabawka, która ma tyle wspólnego z interaktywnością, co Orban z demokracją.
Niestety nie da się dać mniej niż jedną…
Niestety nie da się dać mniej niż jedną gwiazdkę. Towar jedzie od początku lutego czyli już ponad dwa miesiące i nic nie zapowiada, że dojedzie. Odpowiedzi na e-maile zdawkowe lub brak. Ogólnie nie polecam - ściema. Ani towaru ani kasy...
Zepsute po jednym użyciu
Mój pies mimo że jest delikatnej rasy Cavalier Kings Charles Spaniel pogryzł ta piłkę Bardzo słabe tworzywo .Nie polecam,nadaje się po jednym użyciu do śmieci
Jedna wielka ściema
Jedna wielka ściema. Nie polecam. Nie dajcie się oszukać. Zabawka dla kota, to zabawka z temu sprzedana oczywiście dużo drożej. Na produkt czeka się jakbyscie samodzielnie zamówili na temu. Totalna porażka. Po przeczytaniu komentarzy nawet nie zamierzam tracić energii na próbę zwrotu. Strata pieniędzy. Zabawka nie działa. Po naładowaniu może jakieś 5 sekund, kot nie zdąży się zorientować że zachęcam do zabawy. Czuję się oszukana. Totalna porażka. Żałuję że dokonałam zamówienia . Dałam się zwieść szybką przesyłką i fałszywym komentarzom.
Nie wysyłają towaru Niby odpisali że…
Nie wysyłają towaru Niby odpisali że badają sprawę ale na tym się skończyło Oszuści i złodzieje
Beznadziejna strona
Beznadziejna strona, kontakt i produkty...nie polecam!!!!!!!!
Oszuści
Oszuści, towar opłacony blikiem miesiąc temu i towar nie przysłali. Omijać szerokim łukiem, oszuści,zgłoszę stronę do Cert.
SCAM NIE KUPUJCIE W TYM DKLEPIE !
SCAM NIE KUPUJCIE W TYM DKLEPIE !
BIORA KASE NIE WYSYŁAJA TOWARU
BRAK MOŻLIWOŚCI ZWROTU I ODZYSKANIA PIENIĘDZY
towar zamowiony 9.02.2026
Miesiąc czasu nawet nie zrobili wysyłki.
4 maile ws zeby uzyskać informacje o tym czy towar zostal wyslany, za każdym razem ta sama odpowiedź z numerem przesyłki do śledzenia, przesyłka nie została jeszcze nadana. Od miesiąca.
Na maila o zwrot pieniędzy chu...je dalej pdpowiadaja ze przesyłka jest w drodze.
14 lutego zamówiłam zabawkę dla psa i…
14 lutego zamówiłam zabawkę dla psa i do tej pory jej nie otrzymałam. Porażka. Nie polecam.
Zamówienie złożone ponad miesiąc temu i…
Zamówienie złożone ponad miesiąc temu i dalej nie jest wysłane. Kłamią, że przesyłka została nadana, a na śledzeniu u przewoźnika jest coś zupełnie innego. Nie ma możliwości odstąpienia od umowy.
Jeden wielki scam
Jeden wielki scam, ten sam towar można zamówić z temu albo AliExpress za ułamek ceny. Gwarantują szybką wysyłkę z Polski, a okazuje się, że czekasz miesiąc i jest wysłana z Chin! Nie polecam na maxa! Że takie rzeczy jeszcze są w dzisiejszych czasach..
Paczka miała dotrzeć do 14.02 dzisiaj…
Paczka miała dotrzeć do 14.02 dzisiaj jest 19.02 brak kontaktu nie odpowiadają na maile oszuści nie polecam nie kupujcie bo szkoda kasy
oszuści !!
oszuści !!! towar niezgodny z opisem i brak możliwości zwrotu do magazynu w Polsce jak to było w ogłoszeniu. Wszystkie pozytywne komentarze są zmyślone ! proszę prześledzić opinie i nazwiska Chińczycy, chyba myślą, że jedyne nazwisko w Polsce to kowalski i nowak !
Nieuczciwy sklep
Nieuczciwy sklep. Produkty marnej jakości z Chin i niezgodne z zamówieniem. Nie polecam
Oszuści i złodzieje
Oszuści i złodzieje
Na paczkę czekam od 3 tygodni, na maile przestali odpowiadać, przesyłki idą z Chin. Jedna wielka ściema i stracone pieniądze. Nie polecam i będę to powtarzała wszystkim.
Uwaga
23.01 zamowienie do tej pory cisza.Sklep jest w Chinach nie w Polsce.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.