Slechte reviews worden niet getoond…
Slechte reviews worden niet getoond geeft geen goed beeld

Antwoord van Zorgwijzer
Zorgwijzer is een voorlichtings- en vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen. Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien binnen het zorgstelsel. Verder kun je verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van verschillende punten, zoals dekking, zorgkeuze, premie en klantbeoordeling. Een team van zorgexperts onderhoudt de website.
Escudostraat 10, 2991 XV, Barendrecht, Nederland
Slechte reviews worden niet getoond geeft geen goed beeld

Antwoord van Zorgwijzer
Heldere en up-to-date informatie over Wlz-zorg en bijbehorende eigen bijdragen. Snelle reactie als je een vraag/opmerking stuurt.
Ik moest een zelfstandig onderzoek maken voor economie en mijn onderwerp was zorg. Daarbij zat een deelvraag over zorgtoeslag. Ik had op zorgwijzer een staafdiagram gevonden van 2024, maar wilde graag dezelfde voor 2025. Ik heb de schrijver ge-emaild: Koen Kuijper en die heeft mij super lief geholpen. Hij heeft een staafdiagram voor mij gemaakt van 2025 en daarbij dezelfde voor 2024. Heel fijn contact, snel antwoord en hele lieve actie om dit voor mij te doen. Daarom 5 sterren, echt een goede site en goed contact!
Ze zijn goed op de hoogte en kijken vanuit jou als verzekerde.
Snelle service en goed advies d.m.v. behoefte klant!
Zorgwijzer werkt wekt op basis van commissie, tonen onjuiste hoge prijzen bij verzekeraars die zij zelf niet kunnen verkopen, en op de vergelijking tonen zij die ook niet.
De reviews per verzekering zijn soms 10 jaar oud of meer, en daar baseren ze dan NU een klant cijfer op!
Ze geven de 5 goedkoopste weer> nauwelijks dekking, hetzij keuze en torenhoog eigen risico.
Wat een onverantwoordelijke, bedrieglijke site anno zorgpremie 2024-2025, ik blijf wel weer zitten waar ik zit, want andere vergelijkingssites doen het niet echt beter.
Ps als je op hun website een reactie plaatst en ze wijst op fouten in hun getoonde premies bij verzekeraars die zij zelf niet verkopen, verwijderen ze deze!!!

Antwoord van Zorgwijzer
Enorm waardevolle informatie beschikbaar op de website en de experts zijn graag bereid te helpen bij aanvullende vragen.
Zorgwijzer vergeet te melden dat je niet alleen basis premie betaald en standaard 385 euro eigen risico, maar ook nog 9,65% WLZ premie en dan zit je totaal al gauw tegen de 6.000 euro per jaar aan zorgkosten
Binnen vijf minuten overgestapt van zorgverzekeraar. Erg fijne website!
Standaard worden niet alle verzekeraars getoond. Na selectie dien je nog te sorteren op "alle verzekeraars", terwijl deze standaard is ingesteld op "prijs". Hierdoor blijven bij mij de drie goedkoopste verzekeraars verborgen. Deze zijn "toevallig" ook niet via deze website af te sluiten.
Ik heb geen zin in dit soort consument-onvriendelijke praktijken.
Conclusie: Deze site werkt niet zoals je op basis van de beweringen zou mogen verwachten en dus laat je deze beter links liggen.

Antwoord van Zorgwijzer
Een beetje vreemd dat medewerkers van Zorgwijzer.nl,
Ing. Koen Kuijper en Bart Koenraadt, een beoordeling geven over Zorgwijzer.nl.
Spreekwoord: 'een slager die eigen vlees keurt, wekt weinig vertrouwen' is hier wel op zijn plaats.
Een van de meest fijne sites om zorgverzekeringen te vergelijken. Handig en lekker snel