Oplichting! Ik heb in maart 2025 een bestelling geplaatst. Het bedrag is afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen. In het verleden was dit een betrouwbaar bedrijf. Ik heb de zaak gemeld bij de... Toon meer
Op 9 maart besteld en deze week gemaild omdat ik nog altijd geen verzend bevestiging heb ontvangen. Heel erg spijt dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken..... Hopelijk dat mijn geld terug wo... Toon meer
Begin februari een bestelling geplaatst, tot op heden geen bevestiging van de verzending ontvangen. Meermaals gemaild en contactformulier. Krijg geen reactie, geen telefoonnummer bekend op de site. Z... Toon meer
Vorige week een bestelling gedaan, paar dagen later netjes ontvangen van fietskoeriers. Er bleek een item te missen dus direct contact opgenomen en dezelfde dag nog een reactie gekregen, super service... Toon meer
Zo Zero is een online winkel voor plasticvrije en zero-waste producten.
Amsterdam, Nederland
- hallo@zozero.nl
- zozero.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles super in/op orde
Snelle levering, superefficiënt verpakt, duidelijke communicatie én fijne producten!
Snel geleverd, persoonlijke noot!
Snel geleverd, leuke persoonlijke boodschap in de doos geschreven!
Heel tevreden!
Leuke spullen, erg snelle levering en verzorgd ingepakt. Heel tevreden!
Mega leuke site met fantastische…
Mega leuke site met fantastische producten, die lang meegaan en super handig zijn. Ben heel erg fan van de shampoos, mijn haar is echt dikker en glanzender. Verder zijn de zeepjes en koffie crèmes ook heerlijk. Echt een aanrader!
Snelle en vriendelijke afhandeling
Snelle en vriendelijke afhandeling. Pakketje was met zorg verpakt.
Fijn bedrijf reageren zeer snel heel…
Fijn bedrijf reageren zeer snel heel vriendelijk
Goed geïnformeerd en netjes en oo tijd…
Goed geïnformeerd en netjes en oo tijd bezorgd.
Zeer tevreden met mijn aankoop en…
Zeer tevreden met mijn aankoop en snelle verzending.
Groen leven is makkelijker dan ooit!
Met een zeer breed assortiment, goede informatie en snelle levering is groener leven zelfs leuk. Ik ontdek steeds weer nieuwe producten en leer nieuwe manieren om groener te leven.
Goed assortiment
Goed assortiment, kwaliteit en leverbetrouwbaar. Goede klantenservice.
De bezorging was goed/ sokken niet
De bezorging was goed, alleen 5 paar healthy sea socks voor meer dan €40,00 en dan na 2 dagen al gaten erin, getuigd niet van kwaliteit.
Handige frisse deo
Deo in een handig mooi doosje.
Geur is lekker fris. Deo werk zeer goed. Een minpuntje dat er geen houten spatel bij zit.
Voordelig, kwaliteitsvol, Klantvriendelijk
Voordelige prijs voor goed product. Zeer goede communicatie. Klantvriendelijk.
Tubeknijper,cremelepeltjes
Wat ik besteld heb was voorradig en werd snel bezorgd. Plasticvrij door de brievenbus .