Oplichting! Ik heb in maart 2025 een bestelling geplaatst. Het bedrag is afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen. In het verleden was dit een betrouwbaar bedrijf. Ik heb de zaak gemeld bij de... Toon meer

Vorige week een bestelling gedaan, paar dagen later netjes ontvangen van fietskoeriers. Er bleek een item te missen dus direct contact opgenomen en dezelfde dag nog een reactie gekregen, super service... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Zo Zero is een online winkel voor plasticvrije en zero-waste producten.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2,1

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting!

Oplichting!
Ik heb in maart 2025 een bestelling geplaatst. Het bedrag is afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen. In het verleden was dit een betrouwbaar bedrijf. Ik heb de zaak gemeld bij de politie, bij consumentenbeschermingsinstanties en bij SIDN. Ik moedig iedereen die ook slachtoffer is geworden aan om hetzelfde te doen! Hoe meer meldingen er zijn, hoe groter de kans dat we ons geld terugkrijgen en dat er actie wordt ondernomen.

28 maart 2025

Wel betaald, niks ontvangen (maar ineens toch wel)

Op 9 maart besteld en deze week gemaild omdat ik nog altijd geen verzend bevestiging heb ontvangen. Heel erg spijt dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken..... Hopelijk dat mijn geld terug wordt gestort als er geen producten meer worden verstuurd.

Update 25 maart: geheel onverwacht kreeg ik een melding dat het product verstuurd wordt op 24 maart en ontvang ik daadwerkelijk mijn bestelling. Ondanks dat ik opmerk dat de batchdatum van 2023 is en de doosjes geheel verschenen, ben ik opgelucht dat er toch nog iets voor mijn geld is gearriveerd. Bij elk ander bedrijf had ik het retour gedaan, dit durf ik hier nu niet aan. Ik neem dit halve verlies en zet het van 1 ster naar 3 sterren.

9 maart 2026

GELD KWIJT

Begin februari een bestelling geplaatst, tot op heden geen bevestiging van de verzending ontvangen. Meermaals gemaild en contactformulier. Krijg geen reactie, geen telefoonnummer bekend op de site. Zie nu op google review en andere sites dat ik helaas niet de enige ben die is opgelicht. Een jaar geleden heb ik hier eerder besteld en werd er wel gewoon geleverd. Heel dubieus dat dit nu niet meer gebeurd. Kan online ook niks vinden over bijv. een faillissement

3 januari 2026

Niet bestellen bij deze webshop!

Half februari een bestelling van 50 euro betaald en tot op heden niets ontvangen, ondanks een bevestiging van mijn bestelling. Een mail gestuurd en het klantenformulier ingevuld, maar geen reactie. De andere reviews hier zeggen hetzelfde. Ik verwacht mijn 50 euro kwijt te zijn. NIET BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP!

24 februari 2026

Niet meer bestellen bij ZoZero

Voorheen altijd een prima bedrijf geweest maar nu een bestelling van 24 januari nog steeds niet ontvangen. Wel een bestelbevestiging, maar daarna nooit het product of bevestiging van verzending. Ook al mijn (drie) mails worden genegeerd, verlies inmiddels dus wel hoop dat ik mijn geld nog terug krijg of mijn bestelling nog ga ontvangen.

19 februari 2026

SCAM!

Dit was een heel goede webwinkel toen het begon. Nu is het gewoon ronduit een SCAM! NIETS KOPEN, want je krijgt je product niet en contact met het team is niet mogelijk (er wordt niet gereageerd).

1 februari 2026

Verstuurt bestelling(en) niet

Verstuurt bestelling(en) niet; reageert null op e-mails.. geen idee wat er aan de hand is maar dit is niet normaal!! Order twee maanden geleden geplaatst, vier mails gestuurd maar no answer!! En er is alleen een e-mail adres beschikbaar, geen telefoonnummer! Misschien moet ik maar eens langs fietsen en dreigen met aangifte oid! Ik wil mijn geld terug en adviseer hier NIETS TE BESTELLEN!!!

8 augustus 2025

Helaas niets ontvangen

Helaas niets ontvangen, wel betaald. Geen antwoord op mijn mail, verder geen contact kunnen krijgen.
NIETS BESTELLEN BIJ ZOZERO !!!

2 april 2025

Ik geef het 5 sterren omdat...

Ik geef het 5 sterren, opdat het tussen de goede recensies komt. Er zijn zo ontzettend veel mensen die hun pakketje niet hebben gekregen en vervolgens geen reactie krijgen het bedrijf. Schandalig. Nooit iets kopen hier

15 maart 2025

Nooit ontvangen

Heb nooit mijn bestelling gekregen 91€ in de vuilbak, ik bestel nooit meer bij zozero. Klantenservice beantwoord ook geen mails, erg erg spijtig.

6 februari 2025

Klantenservice is niet bereikbaar

Klantenservice is niet bereikbaar, zij reageren op geen enkel bericht die wordt gestuurd. Dit omdat een deel van mijn bestelling niet geleverd was. Nu een maand later nog steeds geen update of reactie op de berichten.

24 december 2024

Ik zou het niet doen

Ik had altijd goede ervaringen met bestellen bij Zo Zero, maar mijn huidige ervaring met de klantenservice zorgt ervoor dat ik deze webshop nooit meer ga gebruiken. Begin december heb ik een bestelling geplaatst, waarvan een klein deel is bezorgd maar het grootste deel nog niet. Inmiddels zijn we 1,5 maand verder, heb ik op talloze manieren geprobeerd contact te krijgen (via mail, contactformulier, Instagram, Facebook) maar geen gehoor. Ik denk dat ik mijn €50,- kwijt ben...

27 januari 2025

Als er een award bestond voor meest…

Als er een award bestond voor meest waardeloze bedrijf bestond dan was dit bedrijf de grootste winnaar. Reageren op mails ho maar. Pas op met bestellen hier want je krijgt niet wat je besteld. Miskoop en misleiding!

25 oktober 2024

Bestelling wordt niet geleverd en niet gereageerd op mail

Zondag 04-01-2025 een bestelling gedaan. 5 dagen later nog geen pakketje ontvangen, ook geen verzendbevestiging ontvangen. Vandaag, 10-01-2025, gemaild met de vraag of de bestelling al in behandeling is genomen en deze vraag ook gesteld via het contactformulier, echter (nog) geen reactie hierop ontvangen.

4 januari 2025

Zeer slechte klantservice

Een deel van de bestelling werd niet geleverd.
Na herhaaldelijk proberen via de mail en uiteindelijk ook via instagram, om contact te krijgen, kreeg ik na 3 MAANDEN een reactie op mijn email dat het bedrag gecrediteerd zou worden.
Ik heb nu anderhalve maand later nog geen geld gezien.
Zeer slechte klantservice.

8 oktober 2024