Oplichting! Ik heb in maart 2025 een bestelling geplaatst. Het bedrag is afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen. In het verleden was dit een betrouwbaar bedrijf. Ik heb de zaak gemeld bij de... Toon meer
Op 9 maart besteld en deze week gemaild omdat ik nog altijd geen verzend bevestiging heb ontvangen. Heel erg spijt dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken..... Hopelijk dat mijn geld terug wo... Toon meer
Begin februari een bestelling geplaatst, tot op heden geen bevestiging van de verzending ontvangen. Meermaals gemaild en contactformulier. Krijg geen reactie, geen telefoonnummer bekend op de site. Z... Toon meer
Vorige week een bestelling gedaan, paar dagen later netjes ontvangen van fietskoeriers. Er bleek een item te missen dus direct contact opgenomen en dezelfde dag nog een reactie gekregen, super service... Toon meer
Zo Zero is een online winkel voor plasticvrije en zero-waste producten.
Amsterdam, Nederland
- hallo@zozero.nl
- zozero.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede service na kopen verouderd product
Ik had een verouderd product gekocht en het werd direct opgelost doordat ze in contact met lekker Company mij nieuwe producten hebben opgestuurd. Bedankt voor de goede service!
Tevreden over de manier van…
Tevreden over de manier van communiceren en de snelheid waarmee mijn bestelling verzonden en aangekomen zijn.
Goede producten en snelle levering!
Fijne webshop!
Duidelijke website, fijne afhandeling en snelle levering. Met een sample om iets nieuws te proberen.
Goede service en milieubewust
Snelle levering, kreeg precies wat ik wilde en verwachtte, werd milieubewust bezorgd. Top!
Altijd Top ,Snel in huis .
Altijd Top ,Snel in huis .
En door de brievenbus, wel zo fijn.
zéér klantvriendelijk …
Snelle verzending en prima communicatie. Er bleek iets niet helemaal in orde en dat is netjes opgelost nog voordat de bestelling bezorgd was.
Fijne communicatie
Fijne communicatie, goede, kwaliteits producten. Alleen het hoge minimale bestelbedrag om verzendkosten te voorkomen vind ik echt niet ok. Als ze korting geven, moet je nog steeds 50 euro besteden en dit is niet correct. Wel hebben ze een fijne klantenservice die snel en eerlijk reageert
Snelle verzending
Snelle verzending, goed ingepakt, altijd duidelijke informatie over het product op de website!
Prima allemaal :-)
Heel mooi zeepbakje, heerlijk geurende lavendelzeep : prima allemaal en keurig geleverd :-)
Snel en goede kwaliteit
Goede producten en kwam snel aan
Fijne producten, snel geleverd!
Fijne producten en altijd snelle levering!
Mijn go-to winkel voor duurzame dingen :)
Op zich tevreden
Op zich tevreden. Alleen de vlekkenzeep die ik gekocht had bleek maar 1 maand houdbaar te zijn nog. Je verwacht toch een wat latere datum, of in ieder geval op de hoogte gebracht te worden vóór de aankoop, ondanks de €1 korting. Verder prima, snel geleverd en andere artikel precies zoals omschreven.
Zo Zero is een eerlijk bedrijf
Zo Zero is een eerlijk bedrijf. Voor een goede toekomst. De bestelling is in goede staat ontvangen
Herbruikbare doekjes.
Het materiaal ziet er goed uit en voldoet aan de wens. Vlotte bezorging.
Fijnste webshop
Bestellen is altijd makkelijk via de website.
Ophalen is een superfijne optie, en de meiden van zozero zijn ontzettend leuk en behulpzaam.