Zuid-Afrika Specialist Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Een fijne en betrouwbare reisorganisatie. Mijn ouders hebben hier inmiddels al vier keer geboekt en ikzelf inmiddels twee keer. Dat zegt eigenlijk al genoeg! Het zijn fijne mensen die goed m... Toon meer

De Zuid Afrika-specialist i.c. mw. Van den Schrieck heeft goed meegedacht over de organisatie van onze familie-reis t.g.v. ons 50 jarig huwelijk. Ook tijdens de reis was zij steeds goed bereikbaar o... Toon meer

Vanuit het idee om met ons gezin, met 2 campers door Zuid Afrika te reizen heeft Janine ons een prachtig voorstel gemaakt. Dit konden we, zonder probleem, aanvullen met enkele persoonlijke wensen. Uit... Toon meer

1. Reisbureau

Op vakantie naar Zuid(elijk)-Afrika? www.zuidafrikaspecialist.nl is de beste keuze voor de verzorging van uw droomreis naar Zuid(elijk) Afrika! Wij zijn DE specialist op het gebied van reizen in Zuidelijk Afrika. Wij werken met een zeer deskundig team in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Onze travelconsultants kennen het land als geen ander. Neem snel contact op voor een persoonlijk reisadvies!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

We hadden een prachtig verblijf in het…

We hadden een prachtig verblijf in het Aquila game reserve. Zowel het verblijf, het personeel, het eten was top. En uiteraard de game drives. Jammer dat we geen luipaard zagen.

17 november 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Een reden om nog eens terug te komen dan maar? Hartelijk dank voor de positieve review.

Droomreis

Wij, mijn drie volwassen kinderen, hun partners, mijn kleinzoon van 3 jaar en ik, hebben een fantastische droomreis genoten in Zuid Afrika.
Ik ben door toeval bij de Zuid Afrika specialist terecht gekomen en was vanaf het eerste telefonische kontakt met Arthur gelijk overtuigd van zijn expertise en kennis. Ik had een voorstelling wat we wilden zien omdat ik er jaren geleden al was en Arthur heeft ons binnen 'no time' een voorstel gestuurd, dat aan onze wensen voldeed.
We hebben het reisschema nog wel een paar keer aan moeten passen vanwege veranderingen in het reisplan onzerzijds.
Deze man is fantastisch, hij denkt met je mee tot in het laatste detail.
De dag van aankomst hebben we overnacht in Hotel Verde vlakbij de airport om vervolgens de volgende dag door te vliegen naar Port Elisabeth.
Bij aankomst de auto's opgehaald bij Europe Car, super service.
Daarna door naar Amakhala private Game Reserve waar we in een mooi koloniaal pand werden ontvangen. Wij waren eigenlijk te laat voor de sunset drive maar de gastvrouw bood bij aankomst aan dat we tóch nog een sunset drive konden doen. Hoe fantastisch is dát!
De bedden waren prachtig opgemaakt met bloemenblaadjes, écht heel romantisch.
Volgende stop was Knysna waar we konden genieten van het strand, direkt voor het hotel. Prachtig !
Daarna naar Hermanus waar we walvissen spotting hebben gedaan, een absolute aanrader.
Van daaruit reden we naar het 5* Asara Wine Estate in Stellenbosch... sooo beautiful, soo deluxe, hospitality beyond your imagination, maar ook zeer kindvriendelijk. Wijnproeverij gedaan, alles een droom!
Laatste bestemming was Kaapstad.
Daar hebben we de hop-on-hop-off bustour gedaan, de Tafelberg met de kabelbaan en op de laatste dag een tour naar Kaap de goede Hoop met een geweldige chauffeur, die ons heel veel heeft verteld over zijn land en de townships.
Het was een fantastische ervaring om nooit te vergeten.
Het eten in Zuid Afrika is fantastisch en vooral de lokale bevolking maken je ervaring compleet, zo aardig en gastvrij.
Dank je, Arthur, voor de fantastische organisatie van onze reis, het was een droomreis!
Irene

2 november 2025

Beste Irene,

Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback. Fijn om te lezen dat u zo'n fijne tijd heeft gehad en dat mijn input waardevol was. Daar doen we het voor, om andere mensen ook te laten zien waarom wij verliefd zijn geworden op Zuid-Afrika.

We hopen u nog eens terug te mogen verwelkomen!

reliable, helpful and thoughtful

Samen met Lies van Zuid-Afrika specialist, hebben wij onze onvergetelijke reis door Botswana en Namibië gepland. Lies was zeer behulpzaam stond altijd voor ons klaar en gaf zelfs updates tijdens onze reis over ontwikkelingen in het land. Verder heeft zij ons geholpen bij het boeken van de auto, campings en mee gekeken in onze geplande route. Al met al top ervaring!

19 oktober 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Harteijk dank voor de positieve feedback. Ik heb deze aan Lies doorgegeven.

Werken zeer nauwkeurig en zijn…

Nu voor de 7x. 8 weken naar zuid Afrika, Namibië en Botswana voor de laatste maal.Werken zeer nauwkeurig en zijn behulpzaam. Hebben al vaker bij hun geboekt . En de prijzen zijn ook goed.En de adviezen zijn zeer goed . Arthur Bedankt.

30 april 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de positieve review. We zijn blij om te lezen dat ook voor u na vele keren onze input nog steeds gewaardeerd wordt.

de Zuid Afrika specialist is een topper

de Zuid Afrika specialist is een aanrader, de expertise is top, waar voor je geld, persoonlijk advies waarbij niets te veel is! Je kunt geen slechte vragen stellen ze zoeken alles tot in de puntjes uit!!
Wij zullen nergens anders meer boeken wanneer we terug gaan naar Afrika en dat gaan we zeker doen.

16 oktober 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de fijne feedfback en leuk om te horen dat u nog eens terug komt! We helpen u uiteraard weer met plezier.

Zuid-Afrika specialist

Wij hebben via Zuid-Afrika specialist een prachtige reis door Zuid-Afrika gemaakt, volledig afgestemd op onze wensen als gezin met drie tienerdochters.

Vanaf het begin was het contact met Arthur erg aangenaam: hij dacht flexibel mee, reageerde snel op onze vragen en kwam steeds met passende suggesties.

De voorgestelde trips waren stuk voor stuk de moeite waard en pasten perfect bij ons gezin. Ook de huurauto’s waren uitstekend geregeld, wat de reis comfortabel en zorgeloos maakte.
Tijdens de reis konden we bovendien altijd op hem rekenen. Toen we te maken kregen met een ongeluk, was hij direct bereikbaar en heeft hij ons ontzettend goed en hulpvaardig ondersteund.

Kortom: dankzij zijn inzet en goede organisatie hebben wij een onvergetelijke reis gehad. Wij raden Zuid-Afrika specialist van harte aan aan iedereen die een zorgeloze, goed geregelde en persoonlijke reiservaring in Zuid-Afrika zoekt.

27 augustus 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor uw positieve review en ook voor de uitgebreide feedback per mail. Het wordt zeer gewaardeerd en hopelijk tot de volgende keer!

zeer tevreden over Zuid Afrika Specialist

Wij zijn zeer tevreden over Zuid - Afrika Specialist. We zijn met ons gezin in augustus 3 weken door Zuid Afrika gereisd. Speciale dank gaat uit naar Janine. In de voorbereiding en tijdens de reis werd heel goed meegedacht, de communicatie verliep vlot en alles was top geregeld. Nogmaal heel hartelijk dank.

31 augustus 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Heel fijn dat u genoten heeft van uw rondreis, dat is de mooiste beloning van ons werk! Heel graag tot een volgende keer in Zuid-Afrika!

Een hele vette dikke 10

Een hele vette dikke 10

Zo was het verzorgd. Landen om 2130, staat iemand keurig klaar die ook heel fijn rijdt. Hij bracht ons rustig naar onze slaapplek. Aangekomen waren we al ingecheckt. En konden we direct naar onze slaapplek. Volgende ochtend heerlijk wakker geworden met een top ontbijt. En opgehaald door het camper bedrijf. Tip top geregeld. Geen vraagen gehad en alles was vooraf duidelijk gecommuniceerd. Even als het weer inleveren van de camper en terug laten brengen op het vliegveld.

Dit bedrijf laat niks aan het toeval over. Alles van A tot Z in orde. Dankjulliewel. Overigens mijn 5de ervaring met zuidafrikaspecialist. Voor een goede prijs uitstekend geregeld.

Normaal helpt arthur stevens mij. Maar omdat hij op vakantie was werd ik ditmaal deels geholpen door een vrouwelijke collega. Die het ook geweldig gedaan heeft

5 augustus 2025

Beste Tom,

Hartelijk dank voor het achterlaten van de positieve review. Fijn dat alles weer naar wens was, ook bij mijn collega's. Hopelijk weer tot de volgende keer!

Perfecte service!

Wij boekten via Zuid-Afrika Specialist een Toyota Hilux voor een twee weken durende rondreis door Namibië en zijn ongelooflijk tevreden over de service. Vanaf de voorbereiding werden we uitstekend begeleid door Lies, die steeds heel helder, correct en snel antwoord gaf op onze uiteenlopende vragen. Dat gaf veel vertrouwen nog voor vertrek.

Toen er bij de start van de reis onverwacht een vertraging opdook, kregen we meteen snelle en doeltreffende ondersteuning. Alles werd probleemloos opgelost, waardoor wij ons echt volledig ontzorgd voelden. De huurwagen via Africa on Wheels was perfect in orde en de hele reis verliep vlekkeloos.

Kortom: professionele en persoonlijke begeleiding, snelle hulp wanneer nodig en de geruststelling dat alles goed geregeld is. Wij kunnen Zuid-Afrika Specialist en Lies alleen maar van harte aanbevelen! - Luc en Hilde België

1 augustus 2025

Super experience!

We zijn ontzettend goed geholpen door Lies. Vanaf het allereerste online contact heeft ze ons goede informatie gegeven en goed meegedacht met onze wensen. Er zat een hele goede balans in de reis, met stad, cultuur en natuur. Ook het boeken ging soepel, en de communicatie is echt super. Er wordt snel en proactief gereageerd. Zelfs toen we op reis waren kwamen er nog mailtjes met reminders over inchecken voor onze binnenlandse vlucht, inclusief links. Toen wij tijdens onze reis iets wilden aanpassen was dit ook super snel geregeld. Prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed, en alle accomodaties waren van goede kwaliteit. Wij hebben een geweldige reis gehad met onze twee dochters, met heel veel dank aan Lies. Echt een aanrader om met Zuid-Afrika specialist te boeken!

22 juli 2025

Top geregeld

Er is, na vorig jaar, ook weer een uitstekende service geleverd door Lies, alles was tot in de puntjes geregeld.
Zo konden we ruim 4 weken door Zuid-Afrika reizen met een vier wiel aangedreven camper.

3 juni 2025

7 weekse rondreis in Namibië .De…

Alles was tot in de puntjes geregeld.De ontvangst van de wagen bij Safari car rent ging vlot en correct ook de service onderweg werd heel vlot en professioneel geregeld evenals het inleveren aan het einde van de trip.
De vooraf door Zuid-Afrika Specialist geregelde lodges en campsites waren van uitstekende kwaliteit. Onze consulenten Lies Vanden Schrieck mocht ik overladen met vragen en bezorgdheden zij zocht het allemaal uit en antwoorde meestal zeer snel. Mijn vrouw en ik hadden een onvergetelijke avontuurlijke 7 weekse rondreis door het prachtige Namibië. Heel erg bedankt en tot een volgende keer. 😀😀😀

3 juli 2025

Uitstekende service en een geweldig land!

Mede dankzij de Zuid-Afrika specialist hebben wij een hele mooie reis mogen maken! We hebben een route gedaan van George, Knysna, Tsitsikamma, Addo, Oudtshoorn, Stellenbosch, Cederbergen, Kaapstad. We hebben heel veel mooie plekken gezien en een diversiteit aan landschappen. Zuid-Afrika is geweldig mooi!

Sandra was onze reisconsulente en heeft alles goed voor ons geregeld. Alles ging in overleg en was op onze wensen afgestemd.
We wilden graag 2 verblijven zelf boeken en hier werd totaal niet moeilijk over gedaan.

De verblijven die Zuid-Afrika Specialist had uitgezocht waren echt top. In het echt was het vaak nog mooier dan op de foto's. Klein stukje feedback: sommige foto's op de website van Zuid-Afrika specialist zijn wat verouderd. Misschien is dit aan te passen, want in werkelijkheid is alles heel netjes en vaak ook nieuw.

Tijdens de reis hadden we een klein akkefietje (waar de Zuid-Afrika specialist overigens niets aan kon doen!). Toen we contact opnamen met Sandra was ze heel vriendelijk en meelevend. En uiteindelijk is alles goedgekomen. Dus ook ter plekke bieden ze uitstekende service!

Al met al hebben wij een geweldige reis gehad!
We zijn verliefd geworden op Zuid-Afrika!

3 mei 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor deze mooie review. We zijn u graag van dienst bij uw volgende reis, die er ongetwijfeld zal komen!

Toptrip van Kaapstad tot Port Elisabeth

We hadden een prachtige reis van twee weken in Zuid Afrika. Lies van Zuid-Afrika Specialist heeft fantastisch werk geleverd. Deskundig, snel, behulpzaam, vriendelijk en met oog voor de klant. Gewoon 100% top. Ook toen we noodgedwongen wat langer moesten blijven, waren ze er om ons te helpen.

18 april 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor deze mooie review, we zijn heel blij om te horen dat u genoten heeft van uw rondreis! Graag tot een volgende keer!

Kampeerreis Zuid Afrika januari/februari 2025

Wij hebben via de Zuid-Afrika Specialist een Ford Ranger Double cab met volledige kampeeruitrusting gehuurd. Alle contacten waren vriendelijk en terzake kundig, met snelle reacties. Het was heel prettig dit bedrijf als aanspreekpunt te hebben voor onze reisplannen. De auto was fantastisch, wat ons betreft de ideale manier om in Zuid Afrika te reizen. We hebben een tocht gemaakt van Johannesburg naar natuurparken in het noorden (Pilanesberg, Marakele en Kruger) om via de kust naar Kaapstad te gaan waar we eindigden. Alle kampeerplekken waren fijn, soms wat eenvoudig maar dat was prima. Tijdens de reis kregen we ook goede ondersteuning van de Zuid Afrika Specialist als we vragen hadden. Kortom, een geweldige reis met een fijne tour operator! Edward en Attila

6 februari 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de positieve review en hopelijk weer tot de volgende keer!

Aanrader!

Alles was perfect geregeld. Het programma was zeer afwisselend en helemaal naar onze wens samengesteld. Communicatie en bereikbaarheid zijn top. Aanrader!

18 januari 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de positieve review en hopelijk weer tot de volgende keer!

Uitermate tevreden over de service en…

Uitermate tevreden over de service en kennis van Zuidafrika-specialist.
Met mijn chemische allergie ben ik allerminst de makkelijkste klant, maar door hun ervaring en bereidwilligheid heb ik een zeer ontspannen verlof gehad. Alle elementen, die we bij hen boekten, waren tot in de puntjes geregeld, waarvoor dank !

18 februari 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de positieve review!

Fantastische ervaring

Wij zijn vandaag teruggekomen van onze 15 daagde reis in Zuid-Afrika en we hebben een fantastische tijd gehad. Dankzij Arthur van Zuid-Afrika specialist hebben wij zorgeloos van elke dag genoten. Alles was van begin tot eind tot in de puntjes geregeld. We hadden vooraf onze wensen aangegeven en daar hebben zij goed naar geluisterd en een prachtige reis voor ons samengesteld Communicatie verliep ook uiterst goed. Zeer aan te bevelen.

24 januari 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Hartelijk dank voor de positieve review. Welkom thuis en hopelijk tot de volgende keer!

Aanrader!

We hebben een super mooie reis gehad door Zuid Afrika door zuidafrikaspecialist.nl. Zij hebben ten alle tijden mee gedacht met onze wensen en stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Mede hierdoor hebben we een onvergetelijke reis gehad!

8 januari 2025

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist

Leuk om te horen dat u genoten heeft van de reis!