Een fijne en betrouwbare reisorganisatie. Mijn ouders hebben hier inmiddels al vier keer geboekt en ikzelf inmiddels twee keer. Dat zegt eigenlijk al genoeg! Het zijn fijne mensen die goed m... Toon meer
De Zuid Afrika-specialist i.c. mw. Van den Schrieck heeft goed meegedacht over de organisatie van onze familie-reis t.g.v. ons 50 jarig huwelijk. Ook tijdens de reis was zij steeds goed bereikbaar o... Toon meer
Samen met Lies van Zuid-Afrika specialist, hebben wij onze onvergetelijke reis door Botswana en Namibië gepland. Lies was zeer behulpzaam stond altijd voor ons klaar en gaf zelfs updates tijdens onze... Toon meer
Vanuit het idee om met ons gezin, met 2 campers door Zuid Afrika te reizen heeft Janine ons een prachtig voorstel gemaakt. Dit konden we, zonder probleem, aanvullen met enkele persoonlijke wensen. Uit... Toon meer
Op vakantie naar Zuid(elijk)-Afrika? www.zuidafrikaspecialist.nl is de beste keuze voor de verzorging van uw droomreis naar Zuid(elijk) Afrika! Wij zijn DE specialist op het gebied van reizen in Zuidelijk Afrika. Wij werken met een zeer deskundig team in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Onze travelconsultants kennen het land als geen ander. Neem snel contact op voor een persoonlijk reisadvies!
Oude Fabriekstraat 14 (2.69 & 2.70), 3812 NR, Amersfoort, Nederland
- 00318500902019
- info@zuidafrikaspecialist.nl
- zuidafrikaspecialist.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Met dank aan Sandra hebben we een…
Met dank aan Sandra hebben we een geweldige reis gehad.
Fijn contact gehad en genoten van al haar aanbevelingen. De reis was precies zoals we hoopte, zeer afwisselend en toch niet teveel reistijd kwijt. Kortom zeer op maat samen gesteld. Dank!!

Highly recommend
Super communicatie, zowel met Zuid Afrika Specialist als de lokale verhuur partij Bushtrackers. Bij schade alles direct geregeld, zodat we geen tijd verloren op reis. Fijne auto, goede stevige kampeerspullen en behulpzame tips & tricks (ook voor verzekering). Al met al, zeker een aanrader!

Super mooie vakantie!
Vanaf het 1e contact is de afstemming met de consulent (in ons geval Lies) als heel persoonlijk, kundig en uiterst zorgvuldig ervaren. Ze had na één telefonisch contact al een juist beeld van onze plannen / ideeën over invulling van de individuele rondreis Zuid-Afrika. Hierop is een hele mooie reis samengesteld, met nog een paar kleine aanpassingen, helemaal afgestemd op wens en binnen budget. In de voorbereiding alleen maar lof. Zelfs toen KLM vlak voor ons vertrek het vluchtschema veranderde was binnen een dag ons programma weer prima passend geregeld. De verwachting dat dit voor ons een heel speciale mooie reis zou worden is absoluut waar gemaakt.
Het programma was met zorg gekozen, zodat we op maar 15 dagen tijd toch heel veel facetten van dit uitgestrekte veel omvattende land hebben mogen ervaren. Van safari , natuur, avontuur tot historie en cultuur. Dit alles in een goede balans tussen al vastgestelde onderdelen met genoeg ruimte voor eigen invulling ter plekke.
De overnachtingslocaties waren heel gevarieerd, met elk hun eigen charme, maar allemaal mooi gesitueerd en uitstekend verzorgd. Dat voor ons in The Waldenhouse de luxe-suite geregeld was, was de kers op de taart van ons 25 jarig huwelijksjubileum. Wat hebben we genoten....

Prima begeleiding
Steeds snelle reactie wat het contact vooraf over de reis details erg gemakkelijk maakte. Er werd goed geluisterd naar onze wensen de suggesties voor de laatste paar hotels waren prima. Kortom, we zijn zeer tevreden over de manier waarop de Zuid-Afrika Specialist onze reis heeft vormgegeven.

Wat een vakantie ..een dikke 10
Wat een vakantie ..wat hebben we veel gezien en beleefd. Bij probleempjes werd het snel opgelost en waren goed bereikbaar .we gingen met de huur auto van Johannesburg via Kruger park naar de kust en hebben we mazzel gehad de big 5 . Walvis met baby ..eerste impala Jong gezien en ga zo maar door .
Zeker een aanrader en zou er zo weer boeken

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist
perfecte trip naar onze wensen
We hadden onze wensen doorgegeven, met wat we allemaal wilde zien en beleven,
hier is een mooie trip van gemaakt, met al de plaatsen en dingen die we wilden zien,
hierdoor een onvergetelijke rondtrip door Zuid Afrika gemaakt

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist
Wat is Zuid-Afrika toch een prachtig…
Wat is Zuid-Afrika toch een prachtig land. De gevarieerde natuur, de vriendelijke bevolking, het eten en uiteraard het wild in de natuurparken. Het is nu voor ons de derde keer dat we in Zuid-Afrika zijn geweest. Het verveeld echt nooit en we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. Wij hebben weer intens genoten van onze reis en zijn zeer voldaan huiswaarts gekeerd.
De georganiseerde reis met onze voorkeuren (route en aantal voorkeur lodges) is vrijwel perfect door Zuid_Afrika Specialist geregeld. Onze grote dank gaat dan ook uit naar Sandra die ondanks de tegenslagen de afgelopen 2 jaar vanwege de COVID ons met raad en daad heeft bijgestaan om deze fanatische reis toch mogelijk te maken.

Prachtige trip door Namibië
Wij hadden een geweldige trip met deze mini-camper. Perfecte service, uitgebreide briefing voor vertrek. Op dag 2 stonden we in panne, starter functioneerde niet meer. Er werd onmiddellijk een andere camper over gereden vanuit Windhoek.
Lakens en dekbed ok, comfortabele kussens. Eventueel zouden er 2 ipv 1 handdoek per persoon mogen geleverd worden.
Voldoende keukengerei : bestek, borden, bekers, kookpotten en pan, fluitketel, toaster, waterkoker, wasteiltje.
Fantastische ervaring met deze 4x4 - camper

Fantastisch
Fantastisch! We hebben 2 jaar moeten wachten op onze adventure truck reis maar het was zeker het wachten waard. De communicatie is al die tijd perfect geweest, alles tot in de puntjes verzorgd. Een fijn idee dat je zo ver weg van huis zeker weet dat er een team beschikbaar is waar je altijd een beroep op kan doen. Ik beveel Zuid Afrika specialist bij iedereen aan voor een zorgeloze, tot in de puntjes verzorgde vakantie.

De eerste keer zelfstandig on tour in Zuid Afrika
We hebben dankzij de Zuid-Afrika specialisten een schitterende rondreis gemaakt. We hadden de reis vrij snel samengesteld dankzij het goede luisteren en inschatten van Arthur Stevens. Er werd snel en correct gereageerd. Alles was van A tot Z goed geregeld. We werden nachts opgehaald van het vliegveld. De volgende ochtend werd de auto netjes afgeleverd. We hebben niet de standaard toeristische route gereden. Geslapen op verschillende locaties zoals een farm, in een grot, een luxe tent en centraal gelegen guesthouses. Het was in een woord GEWELDIG. De grote diversiteit aan natuur en de voor ons uitgezochte locaties waren super. De 2 extra geboekte excursies waren leuk en interessant. Overal wist men dat we kwamen en zelfs in the middle of nowhere werden weer we gastvrij ontvangen. Dankzij de Zuid-Afrika specialist is het land voor ons toegankelijk gemaakt en hebben we haar in ons hart gesloten. Het was een indrukwekkende reis! Dank jullie wel!

Vaalwater en Pilanesberg
Wij hebben een super verblijf gehad in Zuid-Afrika dankzij de top organisatie van Zuid-Afrika Specialist!
Een top arrangement werd uitgewerkt met de nodige extra's. Ook waren wij zeer tevreden van de huurwagen bij Europcar. De accomodaties waren top! Zowel in Pretoria, Vaalwater en Pilanesberg!
De volgende keer dat we opnieuw naar Zuid-Afrika gaan, aarzelen we niet om terug Zuid-Afrika specialist te contacteren!
Bedankt voor de topreis, speciale dank aan Lies, de reisconsulente!

Kan niet beter!
Kan niet beter!
Enorm vriendelijk en behulpzaam.
Fantastische en snelle communicatie
Alle rebookingen (covid) zijn foutloos gedaan.
Nogmaals dank aan Lies!
Accomodaties waren erg goed!
Zuid Afrika specialist en Lies: Highly recommended !!

Fantastische reis
We zijn hebben een geweldige reis gehad door Zuid-Afrika en zijn fantastisch geholpen door Lies. Alle lodges waren mooi en het was tot in de puntjes geregeld. Een aanrader om via Zuid-Afrika Specialist te boeken. Ze hebben veel kennis van de regio en denken graag mee zodat je een mooie reis gaat hebben!

Rondje JNB - Kruger - St Lucia - Durban - Drakenberg - JNB met camper
Sandra heeft echt nagedacht wat leuk zou zijn voor campervakantie voor een gezin met 3 jonge kinderen. We zaten altijd op mooie, kindvriendelijke campings met leuke activiteiten in de omgeving en de rijafstanden waren goed te doen. In de zomervakantie is het hartje winter en vroeg donker, wat erg fijn is met het slaapritme van de kinderen, maar soms zitten er wel erg weinig uren licht in een dag. Zuid-Afrika is echt een topbestemming met jonge kinderen : zuid-afrikanen vinden baby’s en jonge kinderen geweldig, de restaurants zijn erg kindvriendelijk (vergeet geen take-away box aan het eind voor de restjes te vragen!) en de kinderen kunnen goed praten met afrikaans sprekende kinderen (en hun ouders). In de natuurparken zijn altijd mooie, korte looproutes te vinden met voldoende te klim- & klauter-/ waterspettermogelijkheden om de wandeling ook voor de kleintjes leuk te maken. Dieren kijken op self-drive safari in Kruger NP is echt super leuk om te doen met de camper : samen giraffen / olifanten / zebra’s / leeuwen zoeken terwijl je onderweg gewoon naar de wc kunt en een eitje kunt bakken in de camper.
Het was een topvakantie! Sandra bedankt voor het regelen 🙂

Antwoord van Zuid-Afrika Specialist
Auto's gehuurd via Zuid-Afrika specialist.
Wij hadden twee auto's gehuurd via De Zuid-Afrikaspecialist.
We werden erg goed geholpen. Ik wilde graag een zes persoons 4x4.die waren echter verhuurd. Ik kreeg het advies om 2x een Toyota Urban Cruiser te huren (kon goed met onze route zei men en dat was ook zo) . Nog meer bijzonder was dat de twee auto's voor drie weken 2100 euri kosten en dat volledig verzekerd. Rechtstreeks bij een verhuurbedrijf bleek letterlijk 2x zo duur te zijn.
Dus de Zuid Afrika specialist heeft meegedacht, goed advies gegeven en was erg goedkoop en klantvriendelijk. Top gewoon!
Ps: wij hebben zelf een reis gemaakt van drie weken met ons gezin)
Jaap van der Heide

Rondreis door Zuid-Afrika
Sandra heeft binnen een week tijd een heel mooie rondreis door Zuid-Afrika voor ons geregeld. Zij is behulpzaam, reageert snel en zij weet waar zij het over heeft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zijn vier dagen op Safari geweest in Vaalwater en daarna hebben wij de tuinroute gedaan. Echt een aanrader en wat een mooi land. Wij gaan zeker terug en dan weten wij Sandra weer te vinden!

Aanrader
We hadden heel prettig contact met Sandra. Ze is professioneel, heeft veel lokale kennis en we waren tevreden over alle accomodaties en activiteiten. Ik zou zeker aanraden een reis naar Zuid-Afrika via haar organisatie te boeken.

Aanrader!
Half april zijn we terug gekomen van onze reis door het Kruger Park. Voor de pandemie hebben we onze reizen de laatste jaren zelf geboekt. Om toch wat meer zekerheid in te bouwen besloten we begin dit jaar om op zoek te gaan naar een organisatie die onze wensen om kon zetten naar een pakketreis. Na een korte zoektocht kwamen we bij de Zuid-Afrika Specialist terecht. Waar andere organisaties alleen standaard bouwstenen/pakketten oid aanbieden zijn we door deze organisatie geweldig geholpen. Zelfs toen we (op aanraden van een medewerker van het Kruger Park) halverwege nog een aanpassing wilde in het reisschema was dit bespreekbaar en zijn we hierbij geholpen. Hoe geweldig is dat! We willen de medewerkers van de Zuid-Afrika Specialist bedanken voor het meedenken en de ondersteuning.
Voor een volgende reis komen we zeker weer bij jullie terug.

Geweldig en kundig
Vanaf het eerste contact tot aan het einde van de reis alleen maar lof! Wat was het samen de reis bespreken fijn! De hele uiteindelijke reis was heerlijk en prachtig. We hebben van elke dag en overnachting genoten. Een aanrader voor iedereen die naar Zuid Afrika wilt gaan.