Divers aanbod, goede kwaliteit en snelle levering. Plus toen de levering 1 x een dag langer op zich liet wachten en ik per mail informeerde, kreeg ik binnen 5 minuten een vriendelijk en duidelijk ant... Toon meer
Geen idee hoeveel tijd er tussen bestelling en levering zat maar weken. Geen contact mogelijk en geen reacties op mail. Teleurstellende ervaring.
Allemaal goed gegaan en juiste product gekregen, met destijds een hele leuke korting. Ik kan nog even niets zeggen over de kwaliteit van het product, maar de rest was prima.
Wedstrijdzwembroek besteld op 6 oktober. Snelle en juiste levering. Helaas komt na eerste gebuik de boord al los. Verschillende keren contact opgenomen via mail en website. Krijg heel soms een vage ma... Toon meer
De grootste webshop in zwemkleding. De fanatieke zwemmer vindt hier alle spullen die nodig zijn voor een goede training of wedstrijd.
Papland 16, 4206 CL, Gorinchem, Nederland
- +31202051148
- info@zwemmershop.nl
- zwemmershop.nl
Voor mijn zwemtrainingen had ik nieuwe…
Voor mijn zwemtrainingen had ik nieuwe materialen nodig en Zwemmershop had alles op voorraad. Het werd snel bezorgd en de producten zijn van professionele kwaliteit. Een aanrader!
Ik bestelde mijn zwemkleding hier en…
Ik bestelde mijn zwemkleding hier en alles was binnen twee dagen geleverd. Het zit perfect en je merkt dat de kwaliteit echt hoog is. Ik ben blij dat ik voor deze shop heb gekozen.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Zeer tevreden met mijn aankoop! Ik had wat advies nodig over de juiste zwembril en de klantenservice hielp me snel en vriendelijk. De levering was ook razendsnel!
Uitstekende service
Ik had een triathlon pak besteld waar ik niet mee uit de voeten (in het water?) kon. De rits zat andersom dan gewoon waardoor ik het niet eigenhandig kon sluiten.
Hoewel de policy was dat zwempakken niet geruild konden worden, heb ik toch zonder morren een pak van een ander merk gekregen.
Verder was het advies en de communicatie via de chat prima!
Geen reactie meer na bestelling en geen levering
Ik heb een broek besteld maar de voor 20 uur besteld morgen in huis klopt niet! Ik heb na 3 dagen nog geen verzendbevestiging. Contact opgenomen via de chat met iemand en niet verder gekomen dan Hi wat kan ik voor je doen...
De service was fantastisch
De service was fantastisch. Mijn bestelling was binnen twee dagen in huis en de zwemaccessoires waren precies wat ik nodig had voor mijn techniektrainingen.
Mooie promo en supersnel geleverd!
Ik vond hier alles wat ik nodig had…
Ik vond hier alles wat ik nodig had voor mijn zwemtrainingen, van een kickboard tot zwembrillen. Snelle levering en producten die echt geschikt zijn voor intensief gebruik.
Goed geholpen bij een bestelling .
Goed geholpen bij de bestelling van een zwembril wat in eerste instantie fout was gegaan !

Antwoord van Zwemmershop
Ik had een vraag over de juiste maat…
Ik had een vraag over de juiste maat zwemkleding en de klantenservice hielp me enorm. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit van de producten. Hier ga ik vaker bestellen!

Antwoord van Zwemmershop
Mijn badpak werd supersnel geleverd en…
Mijn badpak werd supersnel geleverd en zit echt fantastisch. Wat ik vooral fijn vond, is dat het materiaal goed bestand is tegen chloor. Zeker een aanrader voor serieuze zwemmers!

Antwoord van Zwemmershop
Ik eb hier een zwembril en badmuts…
Ik eb hier een zwembril en badmuts gekocht voor mijn trainingen. De levering was verrassend snel en de producten zijn van topkwaliteit. Perfect voor mijn dagelijkse zwemuren.

Antwoord van Zwemmershop
De zending duurde erg lang waardoor ik…
De zending duurde erg lang waardoor ik inmiddels zonder badpak op vakantie ben gegaan. Daarbij zegt postnl dat het badpak is afgeleverd in onze brievenbus, maar ik heb niets ontvangen volgens mijn dochter die nog thuis is.

Antwoord van Zwemmershop
Mooie kwaliteit Arena zwembril.
Goede merkprodukten van hoge kwaliteit, en snelle levering.

Antwoord van Zwemmershop
Goede service, snelle levering van bestelde artikelen. Een vriendelijke klantenservice die met je meedenkt en vlot communiceert.

Moelijk in contact komen
Ik heb een zwembril besteld en betaald.
Bevestiging gekregen dat de bestelling in behandeling genomen en sinds dien niks gehoord. Ook aantal mails gestuurd maar geen reactie.
Daarna toch via andere weg contact gekregen. En de bril is geleverd. Jammer van de ervaring maar goed opgelost.

Antwoord van Zwemmershop
Echt niet bestellen. Malafide bedrijf!
Ik heb dezelfde ervaring als de andere recente slechte reviews. 2 badpakken besteld. Waren niet naar wens dus meteen retour gestuurd, na de verplichte retourkosten van 6,95 te hebben betaald. Na 3 weken nog niets gehoord en geen geld terug gekregen. Meerdere mails gestuurd en 1 keer een antwoord van Mike van zwemmershop dat hij de mail zou doorsturen naar de betreffende afdeling. Dit is inmiddels 3 weken geleden en geen enkele reactie meer gekregen. Heel frustrerend want ik heb het gevoel dat ik ben opgelicht. Na de andere reviews te hebben gelezen ben ik bang dat dit een malafide bedrijf is. Mijn volgende stap is het webshop keurmerk waarschuwen en de consumentenbond. Hopelijk lezen kopers deze reviews en bestellen ze niets bij zwemmershop.

Antwoord van Zwemmershop
Ik heb een badpak besteld bij de zwemmershop
Ik heb een badpak besteld bij de zwemmershop en nadat deze niet naar wens was gelijk geretourneerd. Vervolgens heb ik daar een mand lang niets van vernomen tot ik een mailtje ontving dat het retour niet was geaccepteerd en ik een bon kon krijgen van 50% van de prijs om daar te besteden. Vervolgens een e-mail gestuurd en na 3 weken pas antwoord gekregen dat ze de klacht serieus namen en er op terug zouden komen. Inmiddels zijn we drie weken en wederom een mail van mij verder en nog geen bericht of geld terug gezien. Ik raad dit bedrijf sterk af als het gaat om klantgerichtheid.

Geen retour geld
Ik heb een zwempak besteld bij de zwemmershop. Deze was snel aanwezig. Badpak netjes met kaartjes en hygiëne stikker en ondergoed gepast. Helaas te klein terwijl ik al 20 jaar van dit merk dezelfde maat heb. Gevraagd per chatbot hoe ik dit kan retour sturen. Hier kreeg ik al een kort en belerend antwoordt op dat dit altijd onderaan een webshop site staat als reactie. Verder geen toelichting.
Tot zover nog geen probleem al vind ik dat niet netjes.
Bij het terug sturen moest ik perse volgens de voorwaarde hun site gebruiken om een retourlabel te maken. Verplicht een retourlabel gekocht voor €6,95,- terwijl dit verstuurd werd met een brievenbuspakketje van € 2,95,- . Erg raar dat deze optie niet op de site mogelijk is.
Inmiddels een reactie gekregen op mijn retourzending. Hier werd aangegeven dat mijn retourzending is afgewezen omdat het niet in nieuwstaat zou verkeren.
Ik heb alles er aan en op laten zitten en maar 1 keer kort gepast en gelijk volgende dag terug gestuurd. Hoe kan dit geen nieuwstaat zijn.
Ik kan een bon van 50% krijgen of het artikel laten terug sturen voor weer €6,95,-. Lijkt mij dat dit best met een brievenbuspakketje kan. Maar die optie wordt weer niet geboden. Een mail gestuurd en kenbaar gemaakt dat ik graag het hele bedrag inclusief eerste verzendkosten terug wil. Helaas wordt hier niet op gereageerd tot op heden. In het kort voor mij geen zwemmersop meer.