De zonnepanelen keurig gemonteerd door 365 zon. Maar het vervangen van de meterkast en het aansluiten van de zonnepanelen op de meterkast was helemaal top! Speciale dank voor Mahmood van Electro Serv... Toon meer
Jullie hadden mij niet aangemeld bij enexis, hun brief naar mij toe schaamde ik me heel erg voor ik had verzuimd me aan te melden, maar dat was dus achter af jullie taak of die van woningbelang
Inductiekooplaat krijgt geen stroom, electricien gebeld. Alles nagelopen. Zonnepanelen veroorzaken kortsluiting. Dit was op 2 april van dit jaar. Panelen door elektricien uitgezet, hij mag daar nl.... Toon meer
Ruim 7 weken geleden voor het eerst contact met 365Zon opgenomen met de vraag of ze een apk voor de zonnepalen kunnen uitvoeren en de vogelnesten weghalen. Sindsdien verschillende emails en tele... Toon meer
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alles is exact volgens afspraak gegaan,met vakmanschap uitgevoerd, nette personen die het hebben aangelegd, alleen maar lof
Het personeel was vriendelijk, goede communicatie en de afwerking binnen is erg netjes gedaan
De medewerker van 365zon is langs geweest voor een persoonlijk gesprek. Hiervoor nam hij ruim de tijd. Ook dacht hij goed mee met het type en aantal zonnepanelen, en op welke manier het beste de bekabeling te organiseren. Na akkoord op de offerte lagen de zonnepanelen binnen 4 weken op ons dak! Op de dag zelf kwamen er 2 jongens voor de meterkast en de bekabeling. Er was nog even onduidelijkheid of de afgesproken route ging lukken, maar ze deden hun best om dit te realiseren en uiteindelijk is dit gelukt! Er kwamen 2 jongens voor het leggen van de panelen; dit verliep soepel. Binnen een paar uur lagen ze erop!
Ivm zelf niet aanwezig tijdens de plaatsing van de zonnepanelen werd ik gebeld om samen een oplossing te zoeken. Dit verliep heel prettig en we kwamen dan ook snel tot een manier om toch de afspraak door te kunnen laten gaan.
Vooraf netjes een brief gekregen. Zonnepanelen werden goed en vakkundig geplaatst.
De installateurs leken weinig ervaring te hebben. Maar ze lieten zich goed op afstand helpen en hebben erg hun best gedaan voor maatwerk. Het eindresultaat was zeker naar tevredenheid
Goed afgestemd, snel geplaatst, vriendelijk team.
Goede installatie, maar helaas 4 uur later dan afgesproken en vervanging van onderdelen doordat de geplande onderdelen er niet waren
goed en adequaat contact gehad met de verkoopafdeling en een offerte met duidelijke afspraken geaccepteerd. Bij de installatie door haast het nodige fout gegaan helaas: Niet leggen van de panelen zoals afgesproken, voorbereiding van netaansluiting niet in orde, waarschijnlijk verkeerde vastlegging van de plaats van de parallel geschakelde panelen in Enphase, geen uitleg of enige handleiding van de geleverde apparatuur. Om controle gevraagd vanwege twijfels over veiligheid van de installatie. Controle uiteindelijk 3 maanden later. 365Zon vond het werk van 365Zon goed uitgevoerd! Nog steeds geen duidelijkheid over de plek van de afzonderlijke panelen met elk hun eigen micro omvormers. Zelf maar handleidingen op gedoken op internet, installatie zelf maar aangemeld bij netbeheerder.
Netjes volgens afspraak de panelen geïnstalleerd. Vriendelijke en vakkundige mensen.
De communicatie voor, tijdens en na de installatie was helder. Het traject is bovendien gerealiseerd zoals vooraf beloofd. Vriendelijke, klantgerichte en vakkundige monteurs.
Ik ben in aanraking gekomen met 365zon.nl via Vereniging Eigen Huis. Korte lijntjes per mail en het telefonisch analysegesprek was prettig, allemaal met dezelfde persoon. Er bleek dat op locatie gekeken moest worden. Een afspraak maken ging erg moeilijk of werd niet nagekomen. Uiteindelijk toch iemand op locatie geweest en een keurig schouwrapport ontvangen en op basis daarvan de panelen laten installeren. Installatie was snel ingepland en netjes uitgevoerd door twee jongens die goed meedachten. Zo is de kabel van de panelen naar de meterkast keurig weggewerkt: heel fijn.
Onze zonnepanelen zijn aangeschaft via de collectieve actie van de Consumentenbond. De bond werkt hiervoor samen met 365Zon. Dit bedrijf heeft op zijn beurt weer contact met installatiebedrijven in de verschillende regio's van het land.
Twee dagen na onze acceptatie van de definitieve offerte van 365Zon, voor 10 Jinko Solar 435WP panelen en een Growatt omvormer,.belde installatiebedrijf Meijer Solar uit Heerenveen al voor een afspraak. Of ze weer tien dagen later de panelen konden plaatsen. Nou, graag! Drie vrolijke en vaardige monteurs hebben de klus in vijf uur vakkundig geklaard.
Alles werkt prima. De panelen pikken werkelijk elk greintje zon op. En de Growatt-site op m'n notebook werkt even probleemloos als de Shine-app op het mobieltje. Als we toe zijn aan vervanging van de 28 Philips 150WP panelen die sinds 2003 op onze loods liggen, en nog steeds zo'n 50 procent rendement hebben, melden we ons zeker weer bij 365Zon!
Ik ben enorm blij met de zonnepanelen, erg vriendelijk personeel. En behulpzaam met de app te instaleren, schoon en netjes opgeleverd.
Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Bedankt en suc6.
Op tijd, vriendelijke mensen. Vakbekwaam. Snelle levering
de mannen hebben hun werk prima uitgevoerd. de panelen waren in korte tijd, ondanks de regen, snel geplaatst, hadden van ons iets lager mogen liggen, maar vangen nu meer (zon) licht. het electrawerk duurde wat langer maar er moest ook een geheel nieuwe groepenkast worden geplaatst. Heel vriendelijk geholpen. De inspecteur van de VEH, die langs kwam, was ook tevreden.
Duidelijke offerte en steeds vriendelijk te woord gestaan
Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aangepast en daarvan weer de nieuwe offertes en opbrengsten in het online systeem gekregen. Installatie prima volgens afspraak. Daar ging wat fout, maar direct opgelost. Top dus.