5gringos.com Reviews 139

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top Casino. Viele Anbieter, 24/7 englischer Chat Service, seriös. Hatte 25 eingezahlt und alles verzockt, dann aber aus 20 freispielen (als Bonus für die Einzahlung) in Big Bass Splash 10€ gemacht, de... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VORSICHT VORSICHT vor diesen Casino. Angemeldet ,eingezahlt auch gewonnen. Auszahlung wurde nicht bearbeitet nach Anfrage technische Probleme, die gibt es auch dauerhaft. Spiele stürzen ab Seite lädt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I have had my account nearly two years now but I've never won anything over 1000. I do play other sits so I wasn't a regular player on this site because I noticed majority are of the time it would j... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Did minimum deposit, got force redirected to some claw game, have never seen that before got no idea how it works, few clicks later balance 0, went to support who said in less than minute that there i... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Noch ganz am Anfang, aber bisher alles gut

Ich habe gerade angefangen, bei 5Gringos zu spielen, und ich muss sagen, dass ich bisher begeistert bin. Alles funktioniert reibungslos, von den Spielen bis zu den Zahlungen. Sieht so aus, als hätte ich einen Dauerbrenner gefunden.

8 juli 2025

Lieber Adam,
Herzlichen Dank für deine positive Bewertung.

Es freut uns zu lesen, dass du mit unserer Webseite zufrieden bist.
Wir wünschen dir weiterhin viel Spaß auf 5Gringos.com

Beste Grüsse,
Dein 5Gringos Team

Daniele gentile disponibile e competente

Daniele gentile disponibile e competente

8 juli 2025

Gentile Nicola,

Grazie per il tuo feedback! Siamo lieti che Danielle sia stata in grado di fornirti un'assistenza gentile, utile e competente.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mobile Spiele laufen gut und laden schnell

Ich hab nichts zu meckern. Die Seiten laden schnell und alle Spiele, die ich ausprobiert habe, vor allem das Live-Casino, funktionieren super auf meinem Handy. Eine gute Wahl für unterwegs.

1 juni 2025

Lieber Ian,
Herzlichen Dank für deine positive Bewertung.

Es freut uns zu lesen, dass du mit unserem Service zufrieden bist.
Wir wünschen dir weiterhin viel Spass auf 5Gringos.com

Beste Grüsse,
Dein 5GringosTeam

Onestamente

Onestamente, non avevo grandi aspettative, ma 5Gringos e' stata una bella sorpresa, il sito funziona bene, bella lista di giochi e l'esperienza nel complesso è stata migliore di quanto immaginassi.

14 mei 2025

Caro Dorian,

Grazie per aver condiviso la tua esperienza! Siamo felici di sapere che abbiamo superato le tue aspettative e che hai apprezzato la selezione di giochi e le funzionalità del sito. Speriamo di continuare a offrirti un'esperienza fantastica.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dal layout alla selezione di giochi

Dal layout alla selezione di giochi, nessuna esperienza negativa. Nessun problema con i pagamenti o con il gameplay. Cinque stelle a occhi chiusi!

21 mei 2025

Cara Cécile,

Grazie mille per la splendida recensione! Siamo felici che il layout, la selezione di giochi e l'esperienza complessiva ti siano piaciuti. Continueremo a impegnarci per soddisfare le tue aspettative!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

It's been a nearly a month since I…

It's been a nearly a month since I deposited i didn't received my deposited money yet I was told on 2nd day my case is escalated with relevant department but still no response everyday i go to chat and every day different excuses same reply you will get soon it's been nearly a month didn't recieved yet don't play in this site it's full of scam
See I got reply after 2 months but ty my issue was solved

18 juni 2025

Dear Customer,

Thank you for taking the time to share your experience. We truly appreciate you bringing your concerns to our attention through your review.

In the event that you believe that you need further assistance regarding your report, we kindly invite you to contact our Support Service via Live Chat (active 24/7) and to provide any details that you believe may be useful regarding the problem encountered in order to be able to assist you in the best possible way.

We appreciate your patience and understanding, and we take this opportunity to extend our best regards.

The 5gringos.com team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gianni uno dei migliori dipendenti del…

Gianni uno dei migliori dipendenti del departamento di assistenza mi ha aiutato a risolvere qualsiasi dubbio

27 juni 2025

Gentile Lupo,

Grazie per il tuo gentile feedback. Siamo lieti che Gianni del nostro team di supporto sia stato in grado di assisterti efficacemente e di risolvere qualsiasi tua domanda.

Grazie ancora per il tuo feedback.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trpělivost. :)

Herní portál pěkný ale čekací doba na vyplacení výher měsíc. Je to škoda. Několikrát jsem psal o výplatu.

25 juni 2025

Dear Janson,

Thank you for your feedback. We’re glad you find the gaming portal enjoyable. We sincerely apologize for the extended withdrawal processing time and understand your frustration. Please be assured that our team is working to improve this. If you have any further concerns, don’t hesitate to contact our support team directly through support@5gringos.com

Thank you for your patience and understanding.

Es una estafa

Es una estafa, deposito inicial rechazado y el dinero no regresa a mi tarjeta. Claramente es una estafa.

10 juni 2025

Estimado Cliente,

Le agradecemos el tiempo que nos ha dedicado y valoramos que, a través de su reseña, haya compartido con nosotros su decepción.

En caso de que considere que necesita asistencia adicional respecto a su reporte, le invitamos cordialmente a ponerse en contacto con nuestro Servicio de Soporte a través del Chat en Vivo (disponible las 24 horas, los 7 días de la semana) y a proporcionarnos cualquier detalle que considere útil sobre el problema encontrado, para poder asistirle de la mejor manera posible.

Le agradecemos su comprensión y paciencia, y aprovechamos esta oportunidad para enviarle un cordial saludo.

El equipo de 5gringos.com

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kind and helpfull customer service at…

Kind and helpfull customer service at casinos chat! Than you Leonidas!

15 april 2025

Dear Kat,

Thank you for your kind words. We’re pleased to hear that Leonidas and our customer service team were helpful during your experience.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bjr je laisse 4 étoile j’ai réussi a…

Bjr je laisse 4 étoile j’ai réussi a gagner 500 euro , mais le retrait et super lent depuis le 1/04/2025 j’attend que le service finance le traite , c’est dommage je suis dessus du service finance qui retarde mon retrait , qui et toujours en cours après 3 jour , j’enlèverais des étoiles si le Casino paie pas mes gains , espérons que le service traite vite mon retrait , je vous tiendrais au courant en notifiant ici merci

1 april 2025

Cher client,

Nous vous remercions sincèrement pour l’avis que vous avez partagé.

Votre retour est très précieux pour notre Casino, qui s’efforce chaque jour d’offrir la meilleure expérience possible à sa clientèle.

Sachez que nous prenons vos remarques très au sérieux et que nous travaillons continuellement à nous améliorer.

Encore merci pour le temps que vous nous avez consacré et pour la confiance que vous nous témoignez !

L’équipe 5Gringos

Nicht erhaltene Auszahlung.

Ich habe es eigentlich wirklich gemocht aber wegen der bis dato nicht erhaltenen Auszahlung, auf der ich seit dem 19.03.2025 04:35:21 warte, ist es wirklich nicht weiterzuempfehlen, da man anscheinend sein geld nicht erhält.
Sollte ich doch mein Geld erhalten werde ich die Bewertung ebenfalls ändern, da mir die slots eigentlich recht gut gefallen haben.

Edit:
Nach 1 Monat und 2 Wochen erhalten

1 april 2025

Lieber Rahul,

Vielen Dank für Ihre Zeit. Wir freuen uns, dass Sie uns durch Ihre Bewertung Ihre Enttäuschung mitgeteilt haben.

Wir entschuldigen uns für die Verzögerung Ihrer Auszahlung. Wir möchten Sie jedoch darauf hinweisen, dass die für die Bearbeitung von Auszahlungsanträgen benötigte Zeit nur ein Richtwert ist und es aufgrund der Anzahl der aktiven Anträge und anderer Umstände zu Verzögerungen kommen kann (obwohl dies nicht so häufig vorkommt).

Da wir ein internationales Casino sind, können Auszahlungsanträge Verifizierungs- und Sicherheitsprüfungen unterliegen, die zu weiteren Verzögerungen gegenüber den geschätzten Zeiten führen können.

Insbesondere gemäß den bei der Registrierung vereinbarten und unten auf unserer Website verfügbaren Allgemeinen Geschäftsbedingungen kann das Unternehmen die Bearbeitung von Auszahlungsanträgen verzögern, um die Identität des Kunden, den Kontostand, die Herkunft der Gelder und die Einhaltung der Bedingungen zu überprüfen.

In solchen Fällen kann das Unternehmen die Untersuchung der Umstände einleiten und/oder daran teilnehmen und/oder dabei helfen. Der Kunde erklärt sich bereit, bei derartigen Untersuchungen Unterstützung zu leisten.

Das Unternehmen behält sich das Recht vor, die Ausführung von Zahlungen oder die Auszahlung des Gewinnbetrags zu verschieben, bis alle in den Bedingungen genannten Überprüfungsverfahren und Kontrollen erfolgreich abgeschlossen sind.

In diesem Sinne behalten wir uns das Recht vor, alle von uns als angemessen erachteten Verfahren und Mittel zur Überprüfung von Identität, Alter, Wohnsitz und anderen Umständen (KYC) sowohl vor als auch nach Einzahlungen auf das Konto und/oder Auszahlungen gemäß der europäischen Gesetzgebung zur Geldwäschebekämpfung einzusetzen.

Da wir über internationale Zahlungswege und Banksysteme und nicht über nationale operieren, besteht leider das Risiko, dass die Überweisung des Geldes manchmal länger dauert.

Soweit wir sehen, wurde Ihre Auszahlungsanfrage erfolgreich bearbeitet. Sollten Sie dennoch weitere Unterstützung bei Auszahlungen (oder anderen Angelegenheiten) benötigen, bitten wir Sie, unseren Support per Live-Chat (rund um die Uhr) oder per E-Mail an support@5gringos.com zu kontaktieren und alle Details zum aufgetretenen Problem mitzuteilen, damit wir Ihnen bestmöglich helfen können. Wir entschuldigen uns noch einmal für die entstandenen Unannehmlichkeiten und danken Ihnen für Ihr Verständnis und Ihre große Geduld, die Sie uns entgegengebracht haben.

Mit freundlichen Grüßen.

Das 5Gringos-Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Something for all budgets. No one's left out!

Games that allow you to stake as low as a penny are available. This means you can enjoy a lengthy gaming session without breaking the bank. Plus, you do not have to spend a lot of time looking for a low-budget game!

1 december 2024

Dear Mohamed,

Thank you for your great review!

We’re so glad to hear you’re enjoying the variety of games that allow you to stake as low as a penny. It’s fantastic that this makes it easier to enjoy longer gaming sessions without overspending! 😊

We’re also happy to know you can quickly find low-budget games—making your experience convenient and enjoyable is always our goal.

If you have any suggestions or need assistance, don’t hesitate to reach out. :)

Customer Support

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The site could be more organized when it comes to the categories

Group games into more categories to make finding what you are looking for easier. For instance, grouping games by the developer makes finding games easier for someone who wants to play games from a specific software provider.

14 oktober 2024

Dear Gilbert,

Thank you for your valuable feedback and suggestion!

We’re glad to hear you’re enjoying the app, and we really appreciate your idea to group games into more specific categories, like by developer.
This is a fantastic way to help players quickly find their favorite games from particular software providers.

We’ll be sure to pass your suggestion on to our development team for consideration. If you have any other ideas or need assistance, feel free to let us know—we’re always here to listen and improve!

Customer Support

Could be more exciting

While the games are good, I feel likethe casino could benefit from more exciting promotions and events.

30 november 2024

Dear Kayden,

Thank you for sharing your feedbackfor 5gringos.com.

We do have weekly and weekend promotions, as well as limited time period offers. Also keep an eye out on the promotions page for seasonal promotions.

If you need anything at all let us know either on email or in live chat.

5gringos.com

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

La mia esperienza su 5 grincos .e un…

La mia esperienza su 5 grincos .e un sito sleale con i depositi tutt' apposto.cn la stessa carta di credito i prelievi li mandano indietro dopo 4-5 giorni .parli con la chat e dicono tutto bene in realtà niente bene.nn lo so xchè fanno questo.e parliamo di somme misere. E de facessimo una vincita alta nn ti risponderebbero neanche in chat.i siti italiani se vinci 10 20 Mila EUR bonifico istantaneo.

14 november 2024

Ciao Giovanni,

ci dispiace molto sentire della tua esperienza negativa. Comprendiamo quanto possa essere frustrante avere problemi con i prelievi e la comunicazione.

Ti invitiamo a contattare direttamente il nostro team di supporto, così potremo esaminare il tuo caso nel dettaglio e cercare di aiutarti nel miglior modo possibile.

Grazie per aver condiviso il tuo feedback.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

È dal 22 settembre che sto aspettando…

È dal 22 settembre che sto aspettando l'elaborazione della mia vincita. Scrivo tutti i giorni e mi dicono che sono in ritardo. Spero di riuscire a prendere i miei 500 euro vinti. Giocate se volete ai casinò autorizzati. Su questi c'è sempre il rischio di non prendere i soldi.

22 september 2024

Ciao Gianluca,

ci dispiace molto per il ritardo nell’elaborazione della tua vincita e comprendiamo la tua frustrazione. Ti assicuriamo che il nostro team di supporto sta lavorando per risolvere la situazione il prima possibile.

Ti invitiamo a continuare a contattare il supporto direttamente per aggiornamenti sul tuo caso. Siamo qui per aiutarti e speriamo di poterti dare presto buone notizie.

Grazie per la tua pazienza e il tuo feedback.

Do not deposit here

Do not deposit here , waited a week for my payout and still no one can tell me when it will be paid or if it will be paid , throwing your money away here, no help from support they just say not there department, not trustworthy do not deposit at 5 gringos casino , finally paid and paid me short of the amount I withdrew by $70

11 september 2024

Dear Andrew,

We apologise your withdrawal did take longer than expected. We see it was paid out, and you received that.

If we can be of any further assistance please let us know, we are available in our live chat 24/7.

Regards
5gringos.com

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don’t trust this platform.

Don’t trust this platform.
I made my first deposit on Saturday morning. Only a small deposit of $50 to test the platform. It’s now Monday night and they still haven’t processed my transaction. I’ve reached out to customer service multiple times who have avoided giving any information whatsoever except that someone will contact me directly.
I’ve tried most platforms at this point and I will say that you are better off going with Leon since they have instant deposits and almost instant withdrawals via crypto as an option.
Would have loved to review this platforms gaming experience but unfortunately haven’t even been able to get to that point 3 days after depositing funds.
Don’t trust it.

31 augustus 2024

Hi,

We’re really sorry to hear about the delay and your experience so far. We understand how frustrating it is when deposits don’t process as expected.

Please reach out to our support team again at support@5gringos.com so they can look into your transaction and assist you directly. We appreciate your patience and hope to resolve this for you as soon as possible.

Thank you for your feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The chat /customers service is very…

The chat /customers service is very unprofessional .They do not event know about What the website is offering .Few of their offers as a bonus are not working properly .Price was not credited to my player account . Very Bad experience!

8 augustus 2024

Hi Martin,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear about your experience with our chat and the issues you encountered with the bonuses.

Please reach out to our support team directly at support@5gringos.com so we can look into these matters and assist you further. We want to ensure you receive the best possible service and experience.

Thank you for your patience and understanding.

The 5gringos Team

Lees meer over geverifieerde reviews.