14 dagen geleden bestelling geplaatst. Niets ontvangen. Na enkele malen via email contact te hebben gehad zouden ze de bestelling opnieuw verzenden. Inmiddels week verder en je raad het al niets ont... Toon meer
waardeloos bedrijf, kabels besteld, betaald, en na leverdatum nog steeds niets ontvangen! meermaals contact proberen opnemen met het bedrijf, na 10minuten in wacht staan wordt het contact onheroepelij... Toon meer
Voor de eerste keer wat gekocht bij AdroitGoods via Bol.com: twee USB 3.0 verlengkabels van 5 meter. Omdat ik me had vergist, moesten de artikelen retour. De bestelling werd oorspronkelijk bezorgd... Toon meer
Volgende dag levering volgens website , maar na 5 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook geen bericht van order bevestiging , wel betaald natuurlijk. Telefonisch krijg je bandje met keuze menu, maar na... Toon meer
In 2021 ontstond AdroitGoods in Nederland als een droom. Onze focus op innovatie, kwaliteit en uitstekende service heeft ons een sterke positie in de online retailmarkt opgeleverd. Met zelfproductie in het hart van China en intern beheerde logistiek biedt AdroitGoods unieke producten en garandeert het snelle, efficiënte leveringen. Ons toegewijde team, gedreven door kernwaarden als respect en innovatie, creëert een positieve werkomgeving en leidt tot baanbrekende oplossingen. Bij AdroitGoods staat jouw tevredenheid voorop, met gratis verzending, een probleemloos retourbeleid van 30 dagen en een uitgebreide garantie van 2 jaar. We zijn trots op onze in-house productie en logistiek, wat vakmanschap en flexibiliteit waarborgt, en weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid.
Ceresweg 22, 8938BG, Leeuwarden, Nederland
- 0858003008
- info@adroitgoods.com
- adroitgoods.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De communicatie en after sale-dienst is…
De communicatie en after sale-dienst is voor dit bedrijf zéér goed. Zeer aimabel team met goede customer-support. Dit bedrijf levert wat het beloofd. Ik zet niet snel 5 sterren, maar ondanks een verloren "artikel" (wat bij mijn inziens niet aan Adroit lag) kreeg ik snel mijn bestelde product toegestuurd. Ik bestel nog bij Adroit. 👌🏼
Een waardeloos bedrijf
Een waardeloos bedrijf
Na 1 maand leveren ze nog steeds geen stroomkabel
En ze zijn ook niet te bereiken en ze bellen mij ook niet terug
Slechte/geen levering
“Volgende dag in huis”, op woensdag ochtend besteld en nu op zaterdag nog te wachten.
Niet te doen
Als je snel gestrest raakt, is dit bedrijf absoluut NIET AAN TE RADEN.
Er is absoluut GEEN contact mogelijk. Telefoneren, e-mailen, of het invullen van een formulier, niets lijkt te werken.
Er is GEEN TRACK EN TRACE beschikbaar. Het kunnen volgen van je pakket kan belangrijk zijn, bijvoorbeeld voor iemand die niet thuis is of iemand die moet werken.
Ze plakken nooit de juiste datum op bol.com. Sorry, maar als er staat dat het morgen in huis is, dan verwacht ik het ook morgen. Als het niet morgen in huis is, wil ik mijn geld terug, want ik vertrouw dit niet meer.
Daarnaast zijn de recensies over dit bedrijf zeer slecht. Veel klanten melden dat hun pakketten te laat aankomen, of zelfs helemaal niet aankomen. Dit is een ernstig probleem dat het vertrouwen in het bedrijf ondermijnt. Het is duidelijk dat dit bedrijf zijn beloftes niet nakomt en zijn klanten niet de service biedt die ze verdienen.
Ik schrijf deze recensie nu al, ondanks dat ik mijn pakket nog niet heb ontvangen, omdat er gewoon geen contact mogelijk is en er geen track en trace beschikbaar is. Dit gebrek aan communicatie en transparantie is zeer frustrerend en onacceptabel. Ik hoop dat mijn ervaring anderen helpt bij het maken van een geïnformeerde beslissing.
Nooit ontvangen - geen communicatie
Bestelling geplaatst, ondertussen 23 dagen geleden. Nog niets ontvangen.
Nooit een bestelbevestiging ontvangen (wel online betaald bij bestelling).
Online contactformulier ingevuld voor informatie, nooit respons op gekomen.
Gemaild naar e-mailadres dat hier terugkwam in de reacties, opnieuw geen reactie.
Ofwel oplichters, ofwel een enorm gebrek aan organisatie. Geen aanrader.
zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs
zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs.
'n buitenkansje
Ik heb via Amazon een product besteld
Ik heb via Amazon een product besteld. Het product is naar zeggen verzonden maar de track& trace code is nep. PostNL zegt dat zij dergelijke codes niet gebruiken.
Al 25!!!!!! keer geprobeerd te bellen en al twee e-mails verzonden. Ze nemen niet op en de e-mails komen niet aan of worden niet beantwoord.
Het lijken oplichters........
HDMI naar Scart converter besteld
HDMI naar Scart converter besteld. Was de volgende dag al in huis echter in mijn situatie werkte het niet. Per e-mail verzocht om een retournummer en kreeg dezelfde dag al een mail terug met de mededeling dat het geld al retour is gestort. Ik kreeg netjes een label en kon het pakketje zo op de post doen. Was al gefrankeerd door Adroitgoods. Alleen maar lof voor de klantenservice en het vertrouwen in de klant. Dikke pluim.
Niets kopen zijn oplichters
Niets kopen zijn oplichters. Bestelling gedaan niks ontvangen en telefonisch niet bereikbaar
Was eenvoudig
Fijn gereedschap werkt goed!
Goeie aankoop
Prima apparaat,gaat goed.
Zou er alleen wel een beschrijvinkje bij doen en misschien een hoesje om te bewaren.
Bestelling geleverd maar zonder orderbevestiging en factuur
Bestelling geleverd maar zonder bestelbevestiging en order via de mail. Als je het bedrijf naderhand probeert te benaderen via mail en telefoon krijg je geen respons.
Ik heb 3 dagen geleden een product…
Ik heb 3 dagen geleden een product gekocht en ik heb geen aankoopbevestiging ontvangen en ik heb het product niet ontvangen. Ik heb ze een e-mail gestuurd en ze zeiden dat mijn bestelling werd verwerkt. Op de dag van aankoop duurde de bezorging maximaal 2 dagen.
Handige case voor Airtag…
Zocht een handige case voor mijn AirTag. Meeste cases zijn met leren of kunststof hanger welke kwetsbaar zijn. Ander model met met magnetische sluiting blijkt onbetrouwbaar omdat ie niet goed sluit. Deze is stevig en wordt met schroefjes afgesloten. Pas wel op! Vast is vast. Draai niet te stevig aan want dan draai je schroefdraad dol. Zijn hele kleine schroefjes en dus kwetsbaar. Verder zo goed als onverwoestbaar en snel te bevestigen met slimme sluitring. Soort clickring die je bv. snel aan je sleutelbos o.i.d. Vast maakt. Kortom, een echte aanrader.
Snelle service en zeer betrouwbaar.
Snel levering en product is top
Snel levering en product is top
Stevig materiaal ik ben er blij mee ( AirTag houder)
Bij bestelling en betaling wel…
Bij bestelling en betaling wel ordernummer ontvangen maar geen bevestiging van de bestelling zelf. Telefoon wordt niet opgenomen en op mail wordt niet gereageerd. Tot op heden niets ontvangen.
Op 06 dec 2023 heb ik een return…
Op 06 dec 2023 heb ik een return aanvraag gestuurd, echter hoor ik tot nu toe niets hierover.
Hierbij mijn bericht van 06 dec 2023 (order nummer 53412670):
Sata usb kabel wordt niet erkend door laptop.
Als ik naar 085 800 3008 bel, wordt er iedere keer opgehangen, hoe is dat mogelijk?!
Heb geprobeerd om weer een bericht te sturen via het formulier op de website en ik kreeg het volgende bericht:
419 Page Expired
Wat een slechte service!