verschrikkelijke ervaring. Mijn man werd 3 maal geopereerd aan zijn hart in september 2025. Daardoor misten wij 3 geplande reizen. Alle documenten werden aan de verzekeraar overgemaakt begin 2026. Tot... Toon meer
Via bnp paribas een verzekering afgesloten... mijn zoon breekt zijn voet in januari bij het sporten ik bel bnp die mij doorverwijzen naar AG. Ik krijg vragen die totaal niks te maken hebben met het on... Toon meer
de grootste gangsters zitten daar. hun beleid is pakkan,pakken,pakken. door een verkeerd ingevulde verklaring van een dokter, van de verzekering af gegooid zonder enige vorm van comunicatie, maar... Toon meer
Had ik minder dan 1 ster kunnen geven had ik het gedaan. Meer dan een maand geleden heb ik een ongeval in mijn recht in het buitenland gehad. Providis zou het geld bij de tegenpartij terug vorderen ma... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AG Insurance biedt verzekeringen aan in België: autoverzekering, hospitalisatie, brandverzekering, familiale, en meer.
Brussels, België
- aginsurance.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
OPLİCHTERS
ik was al jaren bij ag insurance en ik heb besloten om van verzekering te veranderen omdat ik te veel betaal voor mijn auto
Mensen zoek een andere verzekering
Deze mensen zijn leterlijk oplichters
Ongekend hoe onprofessioneel dir bedrijf is
Ongekend hoe onprofessioneel dit bedrijf is. Dan ben je bezig om het overlijden van je vader te verwerken en dan krijg je te maken met dit incompetente bedrijf. Alles maar dan ook alles is al afgehandeld ivm het overlijden behalve de verzekering bij “deze mensen”. Ze blijven maar nieuwe documenten sturen waar eerder nooit over gesproken is, 5x doorverwezen om te horen dat er “geen dossier is” terwijl je al meer als 2-3 maanden bezig bent. Spreek je de andere afdeling is er ineens wel een dossier.
Zeker geen verzekeringen afsluiten hier! Je bent je geld gegarandeerd kwijt. Wat een ongekende prutsers, die moeten de bak in.
Nooit meer bij AG insurance
Nooit meer bij AG insurance, grootste oplichters. Heb 7500€ aan omnium betaald. Ik krijg een klapband mijn schade word niet vergoed. Grapjassen!!!!
Betalen niks terug
Een tijdje geleden een kiste aan mijn kaak laten verwijderen. Netjes alle facturen en documenten doorgemaild. 3 keer moeten bellen waarom ik nog altijd geen reactie kreeg om dan uiteindelijk thuis een brief te ontvangen dat ik niet kreeg terugbetaald.!
Betaal ik daarom elke maand € 36 al meer dan 10 jaar??
Neem zeker geen verzekering gewaarborgd…
Neem zeker geen verzekering gewaarborgd inkomenbij ag
Zolang ze kunnen ontvangen is alles ok.
Vanaf dat je ziek wordt, gooien ze u gewoon van de verzekering. En dit zonder de door u betaalde premies terug te betalen .
Familiecircus Nijsten Maasmechelen Lanaken!
Een heel domme familie is dit die Nijsten, de advocaat nog dommer dan de verzekeringen!
Ik heb meer dan 3maand geleden een brandverzekering afgesloten bij verzekeringkantoor Nijsten in Maasmechelen voor een sociale woning. Achteraf bleek dat ik geen brandverzekering daarvoor nodig heb want het is verzekerd dus ik terug naar het bureau en hun dat gezegd 'ja dat weten we tot je die verzekering niet nodig hebt zeggen die!! Ik bedoel waarom sluiten die die verzekering met mij af als ik die niet nodig heb! Oke toen alles stop laten zetten en was het in orde.. althans dat dacht ik want nu 3maand later krijg ik een brief dat ik een verzekering famillis heb genomen waar ik totaal niks van afweet!! Die verzekering loopt via AG dus kunnen jullie aub duidelijk maken dat ze mij gewoon met rust moeten laten en beter hun aandacht bij hun werk houden. Daar hebben ze al moeite genoeg mee want mij krijgen ze toch niet onderuit.. een familiecircus is dat die naam die ze hebben. Alvast bedankt jullie dat ik mijn klacht via hier kan doen.
Geen dienstverlening
AG Insurance is wel makkelijk, wanneer je een case opent en informatie vraagt na X dagen als antwoord dat de tegenpartij vaak totaal niet meewerkt of verantwoordelijkheid zal willen nemen, als je dan vraagt wat er dan gebeurt 'Ja dan kunnen we niet anders dan dossier afsluiten en betaalt u alles zelf', voordien al voorgehad in ander dossier, ligt bij ombudsdienst.
Dat is zoals aangereden worden in de auto met de andere partij in fout, 10.000 euro kosten hebben en de persoon in fout en zijn verzekering die zegt 'Dat gaan wij niet betalen hoor' en jouw autoverzekering die dan zegt 'ok, jammer, dan sluiten we het maar af' om geen juridische/vervolgkosten te hebben zelf, en je maar keer op keer zelf moet opdraaien voor de kosten, wat is het punt dan van een verzekering?
Maken zo nogal sterk gebruik van hun machtspositie via BNP, waar je o.a. bij een lening woning dient verzekeringen af te sluiten via AG Insurance, die eigenlijk er op neerkomen dat je in niets wordt geholpen en in niets gedekt bent.
Dit zijn absoluut maffiapraktijken!
Dit zijn absoluut maffiapraktijken. We betalen premies voor drie verschillende verzekeringen bij dit bedrijf voor meer dan 10 jaar, maar het lijkt erop dat geen van deze verzekeringen enige dekking biedt.
Onlangs hebben we een advocaat ingeschakeld voor een geschil i.v.m. een schade aan mijn woning. Zelfs onze rechtsbijstandsverzekering weigert de kosten van de advocaat te vergoeden.
Ik wil iedereen waarschuwen om uit de buurt te blijven van AG en PROVIDIS en DEKRA!!! Dit is een frustrerende en ontmoedigende ervaring geweest, en het lijkt erop dat deze verzekeringsmaatschappijen niet leveren wat ze beloven.
Herstellingen opgevolg door AG/Homeras zijn een echte lijdensweg
Bij een waterlek dat gedekt is door de brandverzekering bij AG, wordt de herstelling uitbesteed aan Homeras. Deze service is inbegrepen in je contract en je betaalt er natuurlijk ook voor. Na het melden van het probleem bij AG leek alles van een leien dakje te lopen en zou Homeras de volledige organisatie op zich nemen.
Echter om met Homeras te werken is het een echter lijdensweg. Homeras is een call-center, zonder kennis van zaken, die de werken uitbesteed en opvolgt en voor elk afzonderlijke tussenkomst een onderaannemer aanstelt. Elke onderaannemer maakt een 1ste afspraak om te komen kijken en de offerte op te maken voor Homeras. Homeras moet deze offerte goedkeuren waarna de onderaannemer een 2de afspraak maakt om de fase van de herstelling uit te voeren. Dat betekent al voor elke onderaannemer minstens 2 afspraken. Als ze fouten maken en moeten terug komen, dan wordt dit scenario herhaald. Nu gebruiken die onderaannemers vaak de werken bij Homeras om de gaatjes op te vullen en sta je als klant van AG steeds van achter in de rij. Zo heb ik voor de herstelling met 3 onderaannemers moeten werken, waarvan er eentje finaal zijn kat stuurde en eentje tot 3* toe is moeten terug komen omdat hij de herstelling met tape had uitgevoerd en dit evident vond. In het totaal heb ik dan 7 afspraken moeten maken en 3 kunnen voorkomen door foto's te sturen. Maar voor elke onderaannemer wordt je weer eens geconfronteerd met een call center waar je afspraken moet maken met leken. Bazen of techniekers krijg je zelden aan de lijn. Voor de onderaannemer ben je geen klant en beteken je niks. Je moet je maar schikken naar zijn wil en hopen dat hij u terug belt. Een punthoofd krijg je ervan. Bijna 100 telefoons heb ik moeten plegen, steeds een vriendelijke persoon aan de lijn, die zegt dat hij/zij het heeft genoteerd en dit asap zal worden behandeld, of beloven van u terug te bellen maar ze weten niet wanneer. Asap duurde soms 1 dag en soms 2 maanden. Als ik dan een klacht formuleer naar AG en naar Homeras, dan blijft alles dood aan de andere kant. Zij berusten blijkbaar in deze slechte en omslachtige service.
Mijn voorstel is om voor dergelijke herstellingen gebruik te maken van bedrijven die alle fasen in het werk kunnen uitvoeren zodat het over een weer gebel met AG, Homeras en de verschillende onderaannemers wordt beperkt. Wat een tijdverlies allemaal voor alle partijen. Als klant betaal je natuurlijk voor al dit tijdverlies via uw premie.
Deze optie in de brandverzekeringspremie is al de miserie en afhankelijkheid niet waard.
Na 4 mails met faktuur nog geen reactie
Melding gemaakt van welke ingreep ik moest ondergaan, moest na de ingreep de faktuur toesturen, een jaar later nog steeds geen reactie of terugbetaling ontvangen, reeds 4x een herinnering gemaild zonder enige reactie,
Begrijp niet dat hier geen controle op is ,zo'n spelers gewoon van de markt halen, mensen laten betalen maar zelf je klanten niet beantwoorden, puur schande
Daelemans philippe
Zoersel
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service, nooit een antwoord en heel lange termijnen vooraleer er een uitbetaling is. Om hun kwartaalbijdrage te innen zijn ze daarentegen road runner.
Duur en zeer slechte service
Duur en zeer slechte service! Overgenomen van ex-werkgever.
Bellen, mailen, theeft geen zin, kastje naar de muur en geen antwoord. Professionele hulp ingeschakeld om mijn contract met 3mnd opzegtermijn per aangetekende brief te stoppen. Op mijn mails autoreply: nieuwe of verzekering uitbreiden.... schande AG om jullie bedrijf zo een slechte reputatie te kennen geven. Goedkopere alternatieven met betere service en dekking. Ag is echt geen aanrader!
Wegblijven bij AG
Wegblijven bij AG ! Steeds verdoken regeltjes en grote afhoudingen die achteraf aan het licht komen en dan zg. doodnormaal zijn en overal duidelijk te lezen zouden zijn. Legale oplichters !
Zoon had klein ongeval met mijn wagen…
Zoon had klein ongeval met mijn wagen waar hij als occasionele bestuurder bijstaat, heb de schade allemaal zelf betaald maar mijn zoon had een aanrijdingsformulier ingevuld die de tegenpartij dezelfde dag nog binnen gegeven had, echter dezelfde dag tot een akkoord gekomen met tegenpartij dat ik alles zou betalen uit eigen zak dus die man heeft zijn verzekering laten weten dat ze het niet moesten indienen, hebben ze toch gedaan met als gevolg dat ik aangesproken werd door ag insurance. Alles uitgelegd en was in orde, ze zouden het aanrijdingsformulier vernietigen. Een week later een inspecteur van AG aan de deur die beweerd dat het niet mijn auto is maar mijn zoon zijn auto, dat hij op facebook, twitter, tiktok en in real life mijn zoon gevolgd heeft en dat deze met mijn auto rijd dus de verzekering moet op zijn naam en ik zou 900€ meer moeten betalen. Heb gezegd niet akkoord te gaan en ze sluiten de verzekering. Maar ze kunnen alles sluiten, heb er nog vele verzekeringen lopen die er onmiddelijk weg gaan. Schadeattest van mijn zoon beweren ze dat hij ongeval veroorzaakt heeft terwijl ze NIET tussen gekomen zijn en ik alle schade zelf betaald heb. Dieven zijn het.
Criminelen en ook niet al te snugger
Criminelen en ook niet al te snugger. Beweren dat ik aan de verkeerde kant van de weg reed. Een fietspad met dubbele rijrichting is zeker geen uitzondering in België. Meneer Elsen Filip zou beter moeten opgelet hebben tijdens zijn rijlessen. Hopelijk zijn zijn kinderen iets slimmer
AG INSURANCE als PROVIDIS is 1 van de…
AG INSURANCE als PROVIDIS is 1 van de grootste corrupte bedrijven die er is. Laten je een heel verzekeringpakket betalen betaal zelfs extra (globale verzekering zogenaamd, daar zitten nog addertjes onder de grond), jaren klant. Ik ga niet in detail treden, maar als je eens 1 ding voorhebt. Vegen ze hun schoenen af en sluiten ze dossiers. Zelfs hun administratie klopt langs geen kanten allemaal verschillende besluiten. Je word van links naar rechts geschud. Om achteraf dossiers af te sluiten. Weg ermee. Deze verzekering zou echt onder de loep moeten genomen worden. Veel louche zaken binnen de "experts"zelfs. Officiele verslagen worden gewijzigd. Ze zouden allemaal hun licentie verliezen moest er hier werk van gemaakt worden. Alles is corrupt. Ik heb zoveel op mail staan zwart op wit. Dit zou eigenlijk in Het Laatste Nieuws moeten bekend gemaakt worden dat klanten hier moeten wegblijven. Verdienen geen 1 cent van de burger. Je bent goed om jaren te betalen maar als je iets voorhebt zoeken ze het beste excuus om uw dossier af te sluiten. Wat een lelijke corrupte maatschappij waar wij in leven. Je betaald lucht beste burgers. STAY AWAY.
AG weigert verantwoordelijk op te nemen…
AG weigert verantwoordelijk op te nemen voor foute, i.c. niet-legale bepalingen in het contract.
Klant wordt m.a.w. afgewimpeld.
dit is een verzekeringsmaatschapij die…
dit is een verzekeringsmaatschapij die je zeer goed in de gaten moet houden vooraleer je hier een contract afsluit want met een vriendelijke groet en bedankt voor het vertrouwen steken ze hun klanten met een mes in de rug...ik spreek uit ervaring
Ag als tegenverzekering
Ag als tegenverzekering. Een door hen verzekerde wagen is bij mij achteraan ingereden, dus whiplash. Op kontrole bij de dokter van Ag op 20/8 en hij consolideert op 1/6, dus weigeren ze zelfs de gestaafde medische onkosten te vergoeden tussen die kleine periode. Hoe kan hij consolideren op 1/6 als hij mij pas ziet op 20/8? Is hij helderziende? Oneerlijk en onethisch dat is AG, B....S, dat zijn ze. Nu laten ze mijn eigen verzekering, die uit klantgetrouwheid die kosten gaat betalen om er geen gerechtelijke zaak van te maken voor aub 500€, opdraaien voor die som
Je moet maar durven.
Absolute waanzin
Absolute wanpraktijken, betaal 3 verzekeringen bij dit bedrijf. Niks wordt gedekt.
Advocaat onder de arm genomen voor een geschil met de vorige huis eigenaar. Zelfs mijn rechtsbijstand wil de advocaatkosten niet betalen.
Blijf bij het bedrijf AG en PROVIDIS weg !