verschrikkelijke ervaring. Mijn man werd 3 maal geopereerd aan zijn hart in september 2025. Daardoor misten wij 3 geplande reizen. Alle documenten werden aan de verzekeraar overgemaakt begin 2026. Tot... Toon meer
Via bnp paribas een verzekering afgesloten... mijn zoon breekt zijn voet in januari bij het sporten ik bel bnp die mij doorverwijzen naar AG. Ik krijg vragen die totaal niks te maken hebben met het on... Toon meer
de grootste gangsters zitten daar. hun beleid is pakkan,pakken,pakken. door een verkeerd ingevulde verklaring van een dokter, van de verzekering af gegooid zonder enige vorm van comunicatie, maar... Toon meer
Had ik minder dan 1 ster kunnen geven had ik het gedaan. Meer dan een maand geleden heb ik een ongeval in mijn recht in het buitenland gehad. Providis zou het geld bij de tegenpartij terug vorderen ma... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AG Insurance biedt verzekeringen aan in België: autoverzekering, hospitalisatie, brandverzekering, familiale, en meer.
Brussels, België
- aginsurance.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
providis globale rechtsbijstand door AG insurance
Wij zijn via onze bank doorverwezen naar AG insurance en zij hebben ons bij Providis geposteerd.
Wij hadden een globale rechtsbijstand.
Nu hebben we nood aan onze verzekering en bijstand van een advocaat.
Er moet een dossier worden opgemaakt en ik geef de nodgiige verduidelijking.
Uiteraard gebruiken ze de eerst gemelde datum (die niet relevant was, maar wel op het kader te schetsen) als start van het dispuut.
Hierdoor zitten we in onze inloopperiode en hebben we geen recht op bijstand.
Geen mogelijkheid tot bespreking!
Samengevat: providis = maffia praktijken!
AG is een zeer slechte verzekering en…
AG is een zeer slechte verzekering en helpen je niet. Blijf weg van AG Insurance. Na meer dan 35 jaar te hebben betaald en geen noemenswaardige claim aangevraagd te hebben gooien ze mij buiten. Straks wordt ik 70 jaar oud. Begonnen met ASLK, dan overname, overname. tot nu AG: BNP Paribas Fortis
Ik ken ondertussen 3 adressen die een zeer slechte ervaring met AG onlangs hebben gehad.
Het probleem is dat de brandverzekering van naam verandert, overname en dergelijke. Dit was keer op keer zo met de uitleg: " er is een naamsverandering ,overname of dergelijke maar voor verandert er niets. U hoeft niets te doen". Men stuurt je wel een brief met de melding dat je kosteloos van verzekering kan veranderen met een bijlage met de kleine lettertjes.
Slechtste verzekering ooit!!!!
Slechtste verzekering ooit!!!!! Houden mensen aan het lijntje. Komen afspraken niet na. Sturen zogezegd papieren op of mail alleen ontvang je ze niet. Mensen aan telefoon geen kennis van zaken en onvriendelijk. Wimpelen je af en halen de zotste vragen boven. Als ze moeten betalen vinden ze altijd wel iets uit om dit niet te moeten doen. Terugbetalingen blijven aanslepen. Geloof niet wat ze beloven!!!
YONGO AG
Ik heb de yongo van ag insurance ,deze kampt steeds weer met technische problemen,medewerkers aan de telefoon helpen je niet, verwijzen je door naar mail, -waar na je na 5 dagen nog geen oplossing hebt,stortingen wel betaald en niet geregistreerd enz,...
Waarom moeten ze brandverzekering verplichting als ze toch nooit tussenkomen
AG insurance, super duur en als je schade heb, is het altijd wel de schuld van de verzekerde. Slechte staat v het beschadigde of dergelijke en betalen doen ze nooit ! Polis gewoon deze middag opgezegd!₩
Slechtste ervaring ooit
Slechtste ervaring ooit. Mijn ouders betalen reeds meer dan 30 jaar een Top woning verzekering maar nog nooit dergelijke dossierafhandelingen gezien.
Meer dan een jaar lang houden ze je aan het lijntje (logisch toch want dan moet je toch je verzekering bij hun vernieuwen)
Volgende verzekering toch via makelaar en NOOIT MEER AG.
Mijn auto stond geparkeerd op parking…
Mijn auto stond geparkeerd op parking naast een terrein van Chiro jongens , die jongens begonnen golfbal te spelen , dat balleke natuurlijk in mijn wagen 1300€ schaden AG verzekering van Chiro wil niet betalen , verstuur een brief en Mails AG gereageerd niet nu 2 jaar met bezig . Incasso wordt nu in geschakeld. De slechtste verzekering die ik ooit heb leren kennen .
AG en providis zijn dikke afzetters !!!
AG en providis zijn dikke afzetters !!!
Gouden raad: Blijf er weg !!!
Service is een dikke 0.
Is zelfs 1 ster niet waard.
Ga er niet op in als ze met een voorstel afkomen via een BNP Paribas kantoor om met je verzekeringen naar hun over te komen want na 2 jaar dat je bij hun verzekerd bent
steken ze een mes in uwe rug !!!
Dus nogmaals, BLIJF ER WEG !!!
Onbekwaam
Slechte verzekering,ik vraag mij af of er nog goede verzekeringen zijn zolang er niets gebeurd zijn ze allemaal goed tot er iets voorvalt en dan begint de misère. Verzekeringen zouden geen winstmakende bedrijven mogen zijn en gebruikt moeten worden waar ze voor dienen,hier zou de regering eens werk van mogen maken.En welk nut heeft het een privédetective te sturen om wat krassen in een auto. Daar kan blijkbaar wel geld in geïnvesteerd worden. Zou je die centen niet beter investeren waar ze voor dienen?
Zelfs één ster is voor AG insurance te…
Zelfs één ster is voor AG insurance te veel.
Erg slecht. Slechter kan gewoon niet !!
Dikke NUL !
AG Insurance staat volgens mij voor… Allemaal Gangsters
AG Insurance staat volgens mij voor 'Allemaal Gangsters'. Alles verloopt jarenlang vriendelijk en beleefd, zonder problemen, zolang je betaalt ... Tot de moment dat je aan het verbouwen bent, en je tipgevel in aanbouw uitwaait, waardoor je dak niet gezet kan worden. Door discussies alle werken stilgelegd, met immens veel waterschade tot gevolg. Tot er uiteindelijk een expert met een Ice Tea-zonnebrilleke de held komt uithangen en vanalles beloofd, waarna hij gewoon 10.000 euro door je neus boort.
AG Insurance, nooit van zen leven meer.
Ag insurance zeker NIET aanteraden…
Ag insurance zeker NIET aanteraden zolang je betaald is het goed maar owee als je ze contacteert voor één of ander schade geval dan zijn ze zeer onvriendelijk aan de telefoon en draaien en keren ze alles zodanig dat jij in fout bent maar zijt maar zeker ik ben nog niet klaar met jullie
Privacybeleid van de ag
Ag verzekeringen geven zichzelf toegang tot klanten hun private woning of bedrijfspand en fotograferen daar alles. Geen privacy voor ag klanten
Je bent jarenlang verzekerd met auto's…
Je bent jarenlang verzekerd met auto's en huisverzekeringen; Je rijdt met megane break 2018. Op nationale weg waar lichten staan of kruispunt straten niet gelijk over elkaar lopen. *Je wordt aangereden op achterwiel/achteras. Dat wil zeggen dat mijn auto reeds 4/5e van de rechtse straat of het voertuig is gepaseerd. Je geeft uw verzekerings papieren in. Wij 3 a 4 x naar hen gemaild met de nodige uitleg en schets. Krijg je na 4 a 5 weken mail terug. Zonder dat ze ervoor op onze mails hebben geantwoord; * Je bent in fout ??? Terug mails verstuurd , geen antwoord meer. Gedaan met AG en op naar andere makelaar/verzekering. Juridisch advies gevraagd ,Ik citeer. Men wordt rechts achteraan aangereden op wiel of achteras.Zodoende is wagen reeds ruimschoots voorbij de tegenpartij of straat. Dan heeft de aanrijder bewust of onbewust voorrang genomen;Feit onbewust of bewust, ook al zou deze voorrang van rechts hebben.Het kan zijn dat de aanrijder , de andere niet heeft gezien of te laat ( wij). Maar niet weg neemt dat hij de veroorzaker is !! En tevens waren er mensen op het voetpad voor de aanrijder aan het overstappen.
AG Insurance, Providis = oplichters. Mijden!
Extreem slechte ervaringen met Providis van AG Insurance. Mijn buren bouwen een parkeer garage naast mijn huis, en mijn muur verzakt. Providis en AG Insurance doen helemaal niks. Hebben 1 brief gestuurd met een ingebrekestelling naar tegenpartij, daarna 10 maand geen actie meer. Ondertussen krijg ik claims van tegenpartij omtrent stagnatie omdat AG en Providis hun beloftes niet nakomen. Uiteindelijk hoor ik van niemand niks meer. Noch van Providis, noch van AG, noch van BNP Paribas Fortis (die de polis heeft verkocht), noch van schadeexpert CED.
Ondertussen klacht ingediend bij de politie voor oplichting.
En bezig met de voorbereiding van een burgerlijke rechtzaak tegen zowel mijn eigen verzekeraar AG Insurance en de tegenpartij die de schade heeft veroorzaakt.
Ze laten je helemaal in de kou staan.
Absoluut te mijden als de pest.
AG Insurance, Providis, CED: oplichters.
AG slechtste verzekering ooit
AG insurance enorm onvriendelijke mensen aan de telefoon gehad die me niet verder hielpen. Ik heb een arbeidsongeval gehad dat niet is terug betaald terwijl ik in orde was met alles. Duizenden papieren moeten invullen en uiteindelijk, niets. Ik kreeg een brief dat ik niet word terug betaald en ik kon er niets aan doen.
"AG Insurance De supporter van uw leven".
Betreft : Schadeloosstelling gedupeerden door AG-Insurance
28/07/2017 :
• De CV-leiding wordt doorboord tijdens werkzaamheden door Security-Trends Lendelede. Verzekeringsnemer bij AG- Insurance.
• Nood-interventie door Sanitair Staelens Lendelede:
- Muur open kappen.
- Lek dichten d.m.v. lassing.
- Leeggelopen CV-ketel vullen en terug opstarten.
28/07/2017 tot 07/11/2017 :
• Voortdurend drukverlies en watertekort waardoor de CV-ketel systematisch uitvalt: 16 keer water bijgevuld!
10/08/2017 :
• Uitleg door Sanitair Staelens: ‘Lucht in de leiding. Kan een week, een maand een jaar duren. Of elders een lekkage.’
18/10/2017 :
• Lek-detectie door Firma Ongenae E-pipe: Veel gissingen maar…geen sluitende diagnose!
24/09/2017 :
• Expertise ter plaatse door AG-Insurance / Aedes Verzekeringen: Lek lijkt gedicht.
Afspraak gemaakt: Het 1e onderhoud van (nieuwe) condensatie-ketel zal uitgevoerd worden.
Per eliminatie zien we verder.
07/11/2017 :
•Interventie Sanitair Schwabe Kuurne:
*Het over-stort-ventiel blijkt stuk te zijn! De CV-leiding werd na interventie NIET ontlucht! CV-ketels zijn niet gemaakt om ‘lucht’ te verwarmen!
Factuur voor reparatie: 101,03 EUR
*Advies: Nieuw stuk leiding plaatsen omdat huidige lassing, in de bocht, niet tijdsbestendig is.
Offerte voor duurzaam herstel : 695,82 EUR
25/11/2017 :
• Via mijn verzekeringsmakelaar Centrabel Kortrijk bericht ontvangen dat, wat de verzekering betreft, de zaak afgesloten wordt!
• Er komt geen schadeloosstelling voor de reparatie van de waterklep noch voor vervanging een stuk kapotte leiding!
ARGUMENTATIE:
- Tegenpartij betaalde de kosten voor Nood-interventie : 150.00 EUR
- Tegenpartij draagt ook de kosten voor herstelling pleisterwerk en (mijn eigen) behangpapier. Raming: 200.00 EUR
- Lekdetectie toegestaan en uitbetaald door AG : 170.28 EUR
- Tegenpartij heeft 185.00 EUR werkuren in vermindering gebracht als compensatie voor het 'ongemak'.
Geen effectieve arbeidsuren (2 vakmannen) me dunkt… met de kamer onder water en een noodplan in werking.
- Verzekering vindt het ‘een vreemde, niet-correcte houding’, dat gedupeerde een bedrag van 200.00 EUR aan facturatie open houdt… tot de herstelling afgehandeld is.
DE REALITEIT VOOR GEDUPEERDEN:
- Gedupeerde partij heeft geen garantie op de duurzaamheid van de herstelling!
- De vergoedingen door tegenpartij betaald…
slaan enkel op het franchise-bedrag... en de niet- gepresteerde arbeidsuren.
- AG Insurance heeft dus enkel de factuur voor lek-detectie voor haar rekening genomen! De resterende schade wentelen ze van zich af.
- Gedupeerden verlangen enkel dat alles in de oorspronkelijke staat hersteld wordt.
NIET dat ze moeten opdraaien voor de schade door derden veroorzaakt:
Herstel waterklep + herstel leiding = RESTERENDE SCHADE 796.85 !!!
Moet er nog een dure vakman en verzekeringspremie betaald worden,
beste mede-consumenten?
U weze gewaarschuwd beste medeconsument:
"AG Insurance is enkel de supporter van uw geld."