⁷De producent van Alphaess is zeer arrogant en overtuigd van de kwaliteit van haar batterij. Het door mij laten plaatsen systeem heeft in mijn huis een vlamboog veroorzaakt en moest dus vervan... Toon meer

Zeer professionele installateur. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en proper werk. Batterij doet wat hij moet doen. Zonder haperen. Integratie met het Jabba platform verliep ook heel vlot en geeft... Toon meer

De thuisbatterij laadt vlot op ook al schijnt de zon niet. Omdat de zonnepanelen en de thuisbatterij omwille van slecht weer niet samen zijn geïnstalleerd hebben we moeten wachten op de wifi aanslui... Toon meer

Goede verkopers die duidelijke info geven. Ik veronderstel een juiste prijszetting. Goede kwaliteit. ( zal nog moeten blijken) wel geduld moeten hebben met de plaatser die eerste afspraak afzegde en v... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

AlphaESS werd in 2012 opgericht en is gespecialiseerd in energieopslag. Dankzij hun lithium-ion technologie is het bedrijf een pionier in de markt. Met sterke, gepatenteerde, Duitse technologieën en een eigen slim energiebeheersysteem heeft AlphaESS de visie om groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Naast residentiële systemen ontwikkelt AlphaESS ook oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen. Ondertussen is AlphaESS uitgegroeid tot een toonaangevende, multinationale speler in de sector. De batterijsystemen van AlphaESS worden wereldwijd verdeeld in meer dan 83 landen. Ondertussen werden ruim 100.000 thuisbatterijen geïnstalleerd. Meer informatie over AlphaESS vind je hier: www.alphaess.be

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Deze Slimme batterij werkt super.

Deze Slimme batterij werkt super.! Net als de service van Alpha-Ess en Daniëls Klima. Top

18 februari 2024

Beste Chantal,

Bedankt voor je review. Ik geef dit compliment zeker door!

Aug.e software zeer overzichtelijk

Aug.e software zeer overzichtelijk

25 januari 2024

Beste Jan,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Hopelijk bent u ook zo tevreden over de thuisbatterij!

Pommeline

goede instalatie zonne panelen en…

goede instalatie zonne panelen en baterij
vergelijking beste kwalitijdshouding voor je geld
top erg tevreden van alles

25 januari 2024

Beste Ward,

Bedankt voor mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Pommeline

Alles werkt goed behalve het jabba…

Alles werkt goed behalve het jabba platform werkt niet goed.

19 januari 2024

Beste Ludo,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

We betreuren het ten zeerste dat je moeilijkheden hebt ondervonden met het Jabba-platform in de eerste weken na de installatie van je nieuwe batterij. Een onvoorziene update in het EMS-systeem zorgde eind januari tijdelijk voor beperkingen in de aansturing van de G-series. Gelukkig werd dit probleem snel opgelost, en we zijn verheugd te melden dat de Jabba-sturing nu perfect werkt voor al onze systemen.

Als er in de toekomst nog vragen of problemen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren.

Met energieke groeten,
Niel

Kwalitatief product, maar met kinderziektes op slimme software

Ik ben zeer tevreden over de werking van de thuisbatterij en het compacte design. Ik hoop ook dat door de alternatieve manier van laden op lange termijn de langere levensduur van de batterij bewezen zal worden. Wel jammer dat de slimme software, die het dynamische energiemanagement aanstuurt, niet naar behoren blijkt te werken. Dit was voor mij een van de hoofdargumenten om voor Alpha ESS te kiezen: software ontwikkeld door de batterijfabrikant zélf. Nu zit ik, door deze technische problemen op het meest geavanceerde pakket, "tijdelijk" opgescheept met een basispakket dat niet de slimme aan- en verkoop van energie mogelijk maakt. Hopelijk wordt dit snel opgelost. Ik had verwacht dat dit al meer op punt zou gestaan hebben.
Update 01/03/2024: De softwareproblemen werden inmiddels opgelost, het systeem werkt nu wél heel goed en zoals verwacht. Ik ben nu wel heel tevreden van mijn keuze en zou de systemen van alpha ESS nu wél aanraden.

5 januari 2024

Beste Cédric,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over je AlphaESS-thuisbatterij!

We betreuren echter ten zeerste dat je moeilijkheden hebt ondervonden met het Jabba-platform in de eerste weken na de installatie van je nieuwe batterij. Een onvoorziene update in het EMS-systeem zorgde eind januari tijdelijk voor beperkingen in de aansturing van de G-series. Gelukkig werd dit probleem snel opgelost, en we zijn verheugd te melden dat de Jabba-sturing nu perfect werkt voor al onze systemen.

Met energieke groeten,
Niel

De batterij is geplaatst begin…

De batterij is geplaatst begin december. Het lukte ons niet om de app te installeren. De verkoper is hier geweest maar het is hem ook niet gelukt. We kunnen dus niks opvolgen en we zien dat sinds de batterij geplaatst is we meer stroom verbruiken dan ervoor. Maar we krijgen hier geen uitleg rond. De verkoper zou zich bevragen bij de technieker, maar ook dat is al 10 dagen geleden beloofd. Niks meer gehoord sinds toen.

13 januari 2024

Zeer professionele installateur

Batterij doet wat hij moet doen. Zonder haperen.
Integratie met het Jabba platform verliep ook heel vlot en geeft mij duidelijk inzicht. Zo ben ik zeker dat de batterij nuttig werk levert zonder dat ik er naar hoef te kijken en gerust ben dat ik het meest voordelige energieverbruik heb.

8 januari 2024

Beste,

Bedankt voor je review. Ik geef je complimenten graag door!

Pommeline

natuurlijk moet de zon schijnen voor je…

natuurlijk moet de zon schijnen voor je batterij opteladen het zijn nu de korste dagen van het jaar met 8 uur licht

20 december 2023

Dag Joseph,

Bedankt voor je positieve review. In de aanloop van de lente kan je rendement alleen maar verbeteren natuurlijk! Bekijk zeker ons energieplatform Jabba Energy (https://jabba.energy), om ook in de donkere maanden ten volle te genieten van je thuisbatterij!

Met vriendelijke groeten,
Niel

Goede prestaties en standaard al zeer…

Goede prestaties en standaard al zeer goede mogelijkheden op gebied van communicatie met oa warmtepompen etc.

20 december 2023

Beste Bart,

Bedankt voor mooie beoordeling! Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen.

Goede service, propere installtie

19 november 2023

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie review. Het doet ons plezier dat je tevreden ben over je thuisbatterij van AlphaESS en de installatie.

Pommeline

eerste volledige maand heeft de…

eerste volledige maand heeft de batterij mijn energie rekening serieus onderaf gehaald

29 oktober 2023

Beste Michel,

Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Het doet ons deugd om te horen dat je tevreden bent over je AlphaESS thuisbatterij.

Pommeline

Degelijke kwaliteit en werkuitvoering.

Degelijke kwaliteit en werkuitvoering.
Duidelijke informatie via app.
Correct nakomen van afspraken.

23 oktober 2023

Beste Robert,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je AlphaESS thuisbatterij, de applicatie en de installatie! Neem zeker eens een kijkje naar ons slimste energieplatform https://jabba.energy

aanrader

- vriendelijk
- de batterij is heel netjes geplaatst
een minpuntje maar ligt niet aan de firma --> ik dacht dat als de elektriciteit uitvalt in t straat ik toch nog elektriciteit van mijn batterij zou kunnen gebruiken en dat ik minder last hier zou van ondervinden.

24 september 2023

Thuisbatterij Alpha-ess

Ik heb voldoende uitleg gekregen over de werking van de batterij.
Ook de app om de status van de batterij op te volgen is heel duidelijk.

20 september 2023

Beste Georges,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Het doet ons een plezier om te horen dat je tevreden bent van AlphaESS!