Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag avråder från att anlita detta företag för luftprover (MVOC). Trots att mätningen kräver stängda dörrar för ett korrekt resultat, öppnade tekniker och representant från MKB dörrar under pågående te... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du skickar fackturor som man inte behöver betala och när du inte betalar den så täknar och en abonnemang och när du inte betalar fakturan så säger dom upp den och så skickar dom en ny faktura för att... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anticimex på väg! Blev irriterad på att ha en företagsbil framför mig i trafiken fredagen den 19 september. 2025 omkring kl 14.30. Irriterad pga. att blinkers tydligen saknades helt på den vita Tess... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ett avlidet skadedjur i huset som stinker riktigt illa. Efterfrågade om de kan gå in och titta med kamera så att vi kan se var det ligger och ta bort det men "Nej vi gör inte så utan vi kommer med... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ongediertebestrijding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Anticimex’s vision is to be the global leader in preventative pest control. We embrace new technology and offer digital pest control around the world.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,5

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lurad av Anticimex

Installerat avfuktningssystem. Vid installationstidpunten framkom att det inte gick att Installera avfuktaren under köket som var överenskommet. Enda möjligheten var under ett sovrum. Trots exta ljuddämpare låter det väldigt mycket.
Undvik detta företag.

28 juni 2023

Skrämmande dåligt skött

Skrämmande dåligt skött. Anticimex har varit här och sanerat för vägglöss. Deras lösning är en långdragen process somr fruktansvärt påfrestande. Dock inte ens i närheten av hur påfrestande det är med deras okunskap och dåliga kommunikation. Olika information från olika personer och noll samstämmighet. Ringer man och frågar om råd hämtar människan man suttit i telefonkö för att prata med son information får Google.. Lägga kiselgur runt listerna hade vi kunnat göra bättre själva. Vi har kompletterat appliceringen och behandlat soffa och sängar, att sanera möbler med aktiva angrepp av ohyra hjälpte de inte till med alls. Allt har vi gjort själva och det har varit både dyrt och krävande. Att det här är vad man får för sin försäkring är pinsamt.

20 juli 2023

Oseriös personalpolitik

Riktigt oseriösa när det kommer till anställning av personal. Tar in sommarjobbare (yngre medarbetare) och låter hen arbeta under 6 månader med förhoppning om att få en fast tjänst framöver. Arbetstagaren stortrivs och hjälper till och visar framfötterna och tar åt sig samtliga arbeten som övriga skadetekniker gör trots att det var getingsanering som var syftet med sommaranställningen. Anticimex tar efter önskemål från arbetstagaren över den anställde från bemanningsföretaget och låter personen få 6 månaders provanställning samt alla de utbildningar som behövs innan en tillsvidareanställning sker. Man önskar då också arbetstagaren välkommen som en del i företaget. Den anställde har hög arbetsmoral och säljer in tjänster samt ställer upp när extrahjälp behövs med nöjda kunder och kollegor som resultat och tror att en tillsvidareanställning ska gå igenom. Även beröm från chefer och andra signaler tyder på att allt går bra. En ny chef tillträder och samma dag som provanställningen går över till en tillsvidareanställning så får arbetstagaren reda på att ”vägarna kommer att skiljas åt” och att tjänsten upphör. Ingen förvarning alls och inga tecken på att detta skulle ske vilket sparkar undan benen på arbetstagaren fullständigt. Dessutom så hade det fått arbetstagaren att flytta sin ”kommande” semester vilket hen accepterade. Baktanken med det var att utnyttja arbetstagaren in i det sista innan de nya sommarjobbarna börjar och tar över. Arbetstagaren fick dessutom ett avtal i handen om ytterligare 2 veckors förlängd tjänst efter uppsägningen tills den egentliga semestern skulle ha trätt i kraft. Detta bara för att det ska gynna företaget fullt ut tills de nya sommarjobbarna tas in. En riktig käftsmäll av rang!

5 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tack!

Två gånger under året haft kontakt med Anticimex och lika trevliga, effektiva, punktliga och kunniga bägge gångerna. Både i telefon och på hembesök. Tack för att ni finns!

6 april 2023

Desperata affärsmetoder

Vi fick ut ett brev om att förlänga Trygghetsavtalet som tidigare ingick från Länsförsäkringar. Vi avvaktade med att ta ställning till om vi ville fortsätta då vi uppfattade det som ett erbjudande men fick ett sms om att de bokat in en besiktning.
Horribel affärsmetod som förvånade mig, och när jag påtalade att vi kanske hade velat fortsätta om de haft andra affärsmetoder men att de skjutit sig själva i foten så brydde han sig inte utan bara plockade bort besiktningen. De måste vara desperata el helt nonchalanta som hemfaller åt såna metoder.

22 februari 2023

DÅLIG försäkring

DÅLIG försäkring. Dolda fel ingen täcker om är hus eller lgh gammalt. Gäller bara för ny produktion dolda fel. Köpte radhus och läcker vatten in i en sovrum och skickat detta som dolda fel. Fick i beskrivning hus är gammalt och detta ska man förvänta sig. Så betyder om objekt är gammalt man ska förvänta sig sitta under paraply för att detta är ingen fel.
Andra sak har försäkring hos Folksam som har skickat Anticimex att besikta radhus. Den var i renoverings situation och jag förklarad vad kommer vi göra och vad kommer vi inte göra. Visade den sovrum som är vatten skadad och han skulle ta bild på detta och notera i besiktnings protokoll men kom ingenting. Kontaktat Folksam två gånger dem säger att jag ska kontakta Anticimex ang detta ändå Folksam är beställare på detta. Kontaktat Anticimex tre gånger ingen återkoppling på detta. Riktigt DÅLIG försäkring.

22 januari 2023

Blev hotad av Anticimex

Hade ej bokat in möte med Anticimex, men har något avtal via folksam.
Vi hade ej tackat jag till en sådan årlig koll, trots detta så knackas det på dörren av en ung blond tjej som vill in och göra "sitt" arbete... Jag sade nej, du får kontakta husägaren, hon sade att han ej svarar i telefon. Vilket han inte gör med skyddat nummer såklart, hon hade rätt nummer och jag skulle ringa honom och berätta att hon varit här. Vilket gjordes, 20 min senare går jag ut med min hund och hon står parkerad utanför mitt hus! Kunde ej öppna grinden och först vägrade flytta på sig så jag öppnade grinden så den studsade på bilen, då backade hon!
Och ville prata med husägaren, jag sade han är ej hemma, men vad gör du kvar här?
Jag väntar att få prata med husägaren (hon sade hans namn men jag nämner det inte här).
Jag kommer följa med dig in när du går in med din hund, sade hon.
Jag bad henne att lämna oss ifred då vi ej bokat in något och först så vägrade hon och satt kvar i bilen, jag sade att jag ringer polisen om du vägrar lämna oss ifred och försöker du ta dig in när jag går in, så busar jag hunden på dig!
Detta skedde i början av Jan har ej exakt datum.

3 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varudeklarerat är en riktig skittjänst…

Varudeklarerat är en riktig skittjänst för dig som köpare av ett hus, det skyddar bara säljaren, tro inget annat. Avtalet kryllar av dolda dubbelbudskap, saker nämns i omfattning som ”vår besiktningsman kontrollerar uppenbara brister/fel” för att sedan bara omfatta dolda fel i kapitlet om undantag, och i ärendet med anticimex refar de hejvilt till jordabalk och irrelevanta expertutlåtanden. Lägg till det en skyhög självrisk och att de redan tagit en saftig peng av säljaren. Den oärligaste försäkringen jag varit med om. Anticimex gick flera 100miljoner plus förra året, behöver de lura sin omgivning?

31 januari 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bluffaktura

Jag är kund hos Länsförsäkringar som tidigare hade ett samarbete med Anticimex. När samarbetet upphört har Anticimex skickat ut en faktura till mig för en egen försäkring de säljer, som väldigt tydligt är formulerad för att man "bara ska betala den" inte göra något val om man vill ha försäkringen.
Trots att jag inte betalt eller antytt att jag vill ha försäkringen skickar de ändå ut brev om att de har bokat in en besiktning av mitt hus på datum och tid X. Av andra recensioner här verkar de ta betalt för den besiktningen också om man inte avbokar den.

Väldigt oseriöst.

29 januari 2023

VARNING - Varudeklarerat = Bluff

VARNING! Varudeklarerat från Anticimex är en ren bluff! Försäkringen har friskrivningar för allt, och läser man igenom den så kommer du som köpare inte ha nytta av den öht. ”Marknadens mest omfattande försäkring för dolda-fel” var en ren bluff från Svensk Fast! De hotar med juridisk tvist när man försöker påtala solklara fel, allt för att skrämma köparen som hamnat i problem som upptäckt och medför stora merkostnader. De är arroganta och behandlar köparen uselt, och hotar skrämmer med juridiska termer och hot om rättslig tvist! Så köp ALDRIG en fastighet med Anticimex Varudeklarerat, du kommer inte ha något skydd överhuvudtaget!!

16 januari 2023

Dåligt företag

Vi hade en tid för Anticimex att inspektera vårt hus idag. De ringde och avbröt mötet. Under alla år som vi har haft ett kontrakt med dem har vi kontaktat dem två gånger bara för att bli tillsagda att ringa vårt försäkringsbolag. Efter att ha läst alla negativa kommentarer på Trustpilot har vi sagt upp vårt kontrakt med dem.

19 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokar besiktningar helt utan kontakt…

Bokar besiktningar helt utan kontakt med kunden för att sedan kunna inkassera pengar för annars gratis besök när kunden inte är hemma. Det krävdes över 1 timme i telefonkö för att kunna avboka.
Anticimex vet inte heller skillnaden på fastighet och huskropp.

När man sedan läser deras avtal på den sk Trygghetsförsäkringen förstår man snabbt att om man har några år gammalt hus kommer inget överhuvudtaget gälla och avdragen blir nära 100%.

Scamföretag som lever på att sälja myrrpulver och getingspray för dyra pengar. 💸

30 november 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kontroll av lukt o fukt

Tog hit en tekniker för kontroll. Jag tyckte det fanns en konstig lukt i huset. Typ fukt.
Han gick runt i huset i o luktade lite. Konstaterade att det inte fanns någon lukt. Bra. Bad honom mäta fuktigheten vid grunden men det kunde han inte. Det vore väl rimligt när jag tyckte det verkade fuktigt i huset. Han verkade inte speciellt intresserad av uppdraget överhuvudtaget.

5 september 2022

Skräpföretag

Vi hade Anticimex hos oss när vi skulle köpa våran villa, det var pengarna rakt ned i sjön kan jag konstatera. Vi håller nu på att lägga om taket och takläggarna har upptäckt att det saknas takpanel utan teglet har legat direkt på takpapp och läkt. Dessutom är taket rejält ruttet på flera ställen men tydligen tyckte inte Anticimex att det var nägra problem. Hade vi vetat det vi vet i dag så hade vi inte köpt huset.

29 augustus 2022

Fy f.n

Fy f.. ! Anticimex Uppsala!!!! Dom skulle göra en efterbesiktning på ett fel i våran källare som jag gjorde felfri och den blev godkänd men idioten som gjorde det kröp in i ett annat i en annan del av våran grund som hade blivit godkänd av den första besiktningsmannen och säger att det här kommer jag inte godkänna utan att vi ( jag kan installera en avfuktare där för 50 000 kr så kommer det bli godkänt till försäkringsbolaget)
Fy f.n vilka j.vla sopor. Har själv jobbat i byggbranschen sedan 1983 vi kommer att byta försäkringsbolag oxå

25 augustus 2022

Is dit jouw bedrijf?