Jag avråder från att anlita detta företag för luftprover (MVOC). Trots att mätningen kräver stängda dörrar för ett korrekt resultat, öppnade tekniker och representant från MKB dörrar under pågående te... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Du skickar fackturor som man inte behöver betala och när du inte betalar den så täknar och en abonnemang och när du inte betalar fakturan så säger dom upp den och så skickar dom en ny faktura för att... Toon meer
Anticimex på väg! Blev irriterad på att ha en företagsbil framför mig i trafiken fredagen den 19 september. 2025 omkring kl 14.30. Irriterad pga. att blinkers tydligen saknades helt på den vita Tess... Toon meer
Har ett avlidet skadedjur i huset som stinker riktigt illa. Efterfrågade om de kan gå in och titta med kamera så att vi kan se var det ligger och ta bort det men "Nej vi gör inte så utan vi kommer med... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Anticimex’s vision is to be the global leader in preventative pest control. We embrace new technology and offer digital pest control around the world.
Contactgegevens
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Zweden
- anticimex.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Sends out invoices for not delivered…
Sends out invoices for not delivered services and does nothing when you complain about it. Had to pay 2 invoices, because I couldn’t prove they hadn’t delivered the service. People on the phone need to connect you to a colleague and then hang up the phone.
Varning för Anticimex,
En stor varning utfärdas. Anticimex besiktade vår lägenhet när vi skulle flytta in (2018). Inga anmärkningar.
Ett annat företag besiktade vår lägenhet när vi flyttade ut (2021). Då fick vi plötsligt allvarliga anmärkningar på samma boende. Samma anmärkningar borde förstås ha redovisats när vi flyttade in, men Anticimex missade detta totalt.
Priset sjönk förstås som en sten när vi skulle sälja. Eller snarare, vi hade köpt på tok för dyrt. Vi hörde förstås av oss till Anticimex. Men de sade bara att det fanns en klausul i kontraktet som sade att de inte har något ansvar om det gått mer än 2 år, även om de missat saker. Vi skulle alltså besiktat deras besiktning.
Besiktningen i sig kostade några tusenlappar. Men att den var direkt felaktig kostade oss bedrövligt med pengar. De erkände att de missat, men vägrade oss någon form av ersättning för att det gått mer än 2 år. Helt sjukt. Ett hyggligt företag ersätter ett uselt jobb (alla kan ha dåliga dagar)
… men inte Anticimex. Kontenta: Anställer ni Anticimex, besikta deras besiktning.
Denna firma är ett stort skämt!
Denna firma är ett stort skämt!
Betala 17000:- för en bedrövligt amatörmässig besiktning. Anmälde ett dolt fel på denna försäkring och fick ett så nedlåtande och amatörmässigt svar så det var inte klokt. Passa er för denna försäkring helt värdelös. Anticimex är ett stort skämt. Har spritt ut detta där jag bor och vi är nu 55 st som kommer att säga upp allt med detta bolag. Inte svårt att få med dom när de såg svaret från dom.
Varning Anticimex Stockholm
Varning!
Anticimex Stockholm: Besiktningsprotokollet och dess innehåll är i princip endast en enda lång sammanställning av standard formuleringar och kommentarer som följs åt av lika många friskrivningar. Anticimex Villabesiktningar anlitas av köparen och står på dennes sida, tro inget annat.
Som säljare av huset kan det vara bra att ha ett sådant besiktningsprotokoll, inger trygghet. Men som köpare så är du helt utlämnad åt din undersökningsplikt, spelar ingen roll vad som står i protokollet, ingen tar ansvar för innehållet. Har Anticimex besiktningsman begått ett fel, missat eller inte uppmärksammat något, då finns det alltid en klausul i det finstilt som skyddar Anticimex och friskriver dom från ansvar. De hänvisar till köparens undersökningsplikt. Besiktningsgenomgången på plats är en muntlig genomgång av protokollet, inget som sägs på den ska tas som utfästelser. Vill du vara på den säkra sidan så spela in genomgången med ljud och bild, då har du kanske en chans!
Med andra ord, anlita en egen besiktningsman som "står på din sida" och lita inte Anticimex Besiktningsprotokoll.
Lovade återkomma om tid
Lovade återkomma om tid. Det gjorde dom inte. Bort-slarvad beställning, ingen bekräftelse, 2 veckors väntetid för hjälp.
Fick en bokning via telefon.
Fick en bokning via telefon.
När de kom och gjorde besiktningen fick jag redda på vad de skulle gå igenom. De lyckades hitta en del ändringar som skett i byggsätten genom åren som de tog till protokollet. Annars är det känt att normer brukar ändras genom åren, ibland till det bättre och ibland till det sämre. Han visste knappt hur en värmepump fungerar.
Nån dag efteråt kom ett brev från bolaget som beskrev vad som skulle göras och vad som man gärna ville rengjort innan och t.ex. stege uppsatt mm.
Ringde sen till de som gjort beställningen oc berättade att det var 2 personer. 1 skulle vara under inkörning. Då kom det fram att den som var under inskolning inte jobbade då och hon hade ett annat namn. Däremot var det 2 personer på den matfaktura som de fått in. Sen sa hon att deras brev alltid var framme innan besiktningen görs. mm.
Så prata aldrig med deras kundpersonal, de ljuger hela tiden. Mer otrevlig person får man leta efter.
Dit is Trustpilot