slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf
Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer
Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Toon meer
Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het kan ook wel goed gaan hier!
Ik zal na het bestellen van een zwembroek de slechte reviews en had al een andere zwembroek gekocht....Echter na 2 weken kwa de bestelde zwembroek keurig, was prima, net zoals op t plaatje. Kwaliteit weet ik nog niet maar toont goed. Dus niet altijd slecht hier....
Buy somewhere else
Bestelling geplaatst op 19 februari 2026 bij Aurora Mode NL. Volgens de website zou verzending binnen 1–2 werkdagen plaatsvinden en levering 6–12 werkdagen duren. Uiteindelijk duurde het veel langer voordat het pakket überhaupt werd verzonden en ontving ik mijn bestelling pas weken later.
Daarnaast viel de kwaliteit van het product erg tegen. De stof en afwerking voelen erg goedkoop aan.
Het artikel is bovendien te groot, dus ik wil het retourneren. Op de website staat dat je hiervoor op hun e-mail kunt reageren. Dat heb ik gedaan om een retouradres te krijgen, maar ik krijg geen reactie en er is ook geen telefoonnummer of duidelijk retouradres te vinden. Dus retourneren wordt hierdoor onmogelijk gemaakt. Ik zou hier nooit meer opnieuw een bestelling plaatsen.
Als dit netjes wordt opgelost en ik het artikel kan retourneren, ben ik uiteraard bereid mijn review aan te passen.
Duurt een weekje maar bestelling wel ontvangen
Ik had een paar jacks besteld via de webshop van Hofmalen. Daarna kreeg ik updates van over de bestelling van zowel Hofmalen als Aurora mode. Zijn kennelijk één. 5 maart besteld, 14 maart eerste deel van de bestelling ontvangen. Kwaliteit prima. Hoe het zit met retour sturen weet ik nog niet, maar daar had ik zelf vooraf ook beter naar moeten kijken. Maar wilde toch even melden dat dit niet perse een nep-shop is.
Pure oplichters de bestelde dons jas…
Pure oplichters de bestelde dons jas kon bijna in een envelop. XxL veel te klein en heel dun. Gemaild maar kreeg geen reactie
Regen jas van temu voor 40 euro extra…
Een regenjas bestel 3xl gewoon een jas van temu nog geen moeite gedaan om eigen verpakking over te pakken 3xl veel te klein pas mijn vrouw jas voor 60euro bij temu 22 gewoon flink de sjaak
Jurk besteld,nooit ontvangen,e-mail…
Jurk besteld,nooit ontvangen,e-mail bericht gestuurd,bestaat niet ,dus …opgelicht..😒
Zeer teleurstellende kwaliteit en communicatie
De geleverde truien zijn ruim 3 weken onderweg geweest. Het zouden comfortabele truien zijn met rolkraag maten XXL. Ik draag XL maar vindt oversized fijn.
Zeer teleurstellend. Truien zijn flinterdun, veel te klein, naar ik vermoed maat S en hebben helemaal geen rolkraag. De truien lijken bij lange na niet op de afbeeldingen die bij online verkoop worden getoond en zijn veel te duur gezien de ontbrekende. Ik heb me zo verheugd. Wat een aanfluiting. Nu moet ik de truien terug sturen, geen contact te krijgen met Aurora Mode en of Hofmalen, over retourbeleid. Kan dus fluiten naar mijn geld. Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Verwijder mijn review niet aub. U mag mij bellen of mailen om te checken. Ik heb bewijs van wat ik hier schrijf!
Bestelling #20362
Bestelling #20362
Ten eerste het betaalde bedrag klopt helemaal niet met de factuur, factuurbedrag €37,99 - betaald €41,98 geen reactie na klacht hierover,
Artikel wordt niet geleverd, blijft volgens track&trace maar onderweg! Het probleem : deze shop(?) Gaat in China bestellingen pas plaatsen nadat een klant een bestelling boekt/betaald. Dit is je reinste bedrog, deze firma zou moeten verboden worden. Koop hier niet, doe je dit toch dan ben je gegarandeerd je geld kwijt. Werken onder de naam Aurora-mode.nl en Hofmalen! Twee namen, hier was dus al stronk aan de knikker!
Wees gewaarschuwd.
Oplichters - niet kopen!
Oplichters zijn het. Pakket ontvangen. Kwaliteit slecht en komt niet overeen met wat ze schrijven op de website. Retourneren lukt niet omdat adres niet bekend is. Dus geld ben je kwijt. Reageren ook niet op mails. Waardeloos bedrijf.
Oplichter zijn het..en ik ben er…
Oplichter zijn het..en ik ben er ingetrapt via Hofmalen naar Aurora zo gemeen ik kan fluiten naar mijn bestelling dat weet ik bijna zeker,had gewoon eerst de resencies moeten lezen..hier veel van geleerd..bahbah
Alles prima in orde , zeer tevreden.
Aanvankelijk was ik geschrokken van de negatieve reviews. Echter, mijn bestelling is in prima conditie aangekomen, binnen de tijd die daarvoor genoemd was. Het artikel (blotevoeten schoenen) klopte helemaal: maat, pasvorm, kleur, helemaal goed.Ik heb dus geheel geen klachten.
Niet doen! AURORA EN HOFMALEN OPLICHTERS
Pure oplichting! Via Hofmalen wat besteld en je wordt automatisch verbonden met deze firma. Tot de dag van vandaag niks ontvangen ook geen geld terug. Ik ben bang dat ik man fluiten naar mn centen en jassen.. Bestel niks bij Hofmalen & Aurora OPLICHTING
Aurora mode en Hofmalen zijn één en…
Aurora mode en Hofmalen zijn één en dezelfde en reageren allebei totaal niet als je een retour aanvraag doet. Dat moet door het sturen naar een info mailadres.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Site bestaat ineens niet meer. Retourbeleid bestaat niet. Doen zich voor als een keurige winkel incl. dito winkelpand.
Wat een goedkope manier van oplichting
Wat een goedkope manier van oplichting. Misbruik maken voor zgn veilige web aankopen. Dit soort lui dragen bij aan verdere polarisatie. Mails ontvangen dat transporteur al een tijdje niets doen. Er komt gewoon niets aan. Adres in Den Haag is simpel post adres. Ze komen zichzelf nog wel tegen of net de verkeerde die wel op zoek gaat naar ze.
Voel me opgelicht
Voel me opgelicht, mijn bestelling is al heel lang onderweg, gelukkig niet duur, maar toch....
Uit ervaring weet ik dat diegene die je oplicht, zijn trekken thuis zult krijgen en zeker niet kunnen genieten van het gestolen geld.
Uw site bestaat niet als je “bestelling…
Uw site bestaat niet als je “bestelling volgen” intoetst.
Oplichters zijn jullie!
Aurora mode en Hofmalen.nl zijn bizar slecht en is china troep!!!
Wat een gruwelijke oplichting is dit! Presenteren zichzelf goed. Had leren laarzen besteld, kwam er na bestelling achter dat ze uit China kwamen. Nou de lucht die er van afkwam kon een volle bus platleggen! Wat een stank!
Gemaild maar uiteraard geen reactie gekregen. Niets bestellen is bagger shit!!! Oh en ik bleek via de site van Hofmalen.nl uiteindelijk bij AuroraMode terecht. Beide sites zijn dus bagger!!!
Chinese zaak die zich voordoet als Hofmalen Mode
Chinese rommel bestel hier niet staat Nederlands bedrijf maar uiteindelijk een komt het uit China Retour beleid is om waardeloos!
In het begin wordt je netjes op de hoogte gehouden maar zodra je op de mail iets wil weten zijn ze niet thuis …. Kortom €120 lichter en een super slechte kwaliteit pak ….. bestel hier dus nooit