slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf
Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer
Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Toon meer
Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat een malafide bedrijf
Wat een malafide bedrijf, geen zaken meedoen!
Ze doen aan dropshippen en als je iets wilt retourneren, dan moet je het naar China sturen. Dat mag volgens de Europese wetgeving niet. De retourkosten zijn meer dan het kledingstuk.
Ze reageren ook niet op klachten via mails. Ze sturen telkens dezelfde tekst. Bespaar jezelf moeite en energie, ga ergens anders kleding kopen
Vermijd dit bedrijf!
Als ik geen sterren kon geven, zou ik dat gedaan hebben. Op hun website wordt niet duidelijk gemaakt dat het retouradres in China bevindt én dat je 9,99 moet betalen voor verwerking van het kledingstuk.
De verzend- en verwerkingskosten zijn meer dan het kledingstuk. Ze reageren ook niet snel. Geen zaken doen met dit bedrijf!

Antwoord van Aurora Mode
Een vod ipv een broekpak en de maat…
Een vod ipv een broekpak en de maat klopt voor geen meter. Bezorging laat en gewoon voor de deur gesmeten.

Antwoord van Aurora Mode
Ik bestelde voor kleinkind educatief…
Ik bestelde voor kleinkind educatief speelgoed - tractor enz. om in elkaar te knutselen. ik kreeg in een kapotte doos wat onderdelen, maar absoluut niet het hele pakket (20 van de 30 onderdelen). inmiddels stuurde ik op hun verzoek vele foto's en filmpjes. Het toont aan dat er niets van de bestelling klopt. Maar mogelijkheid om te retourneren is er niet.. terugsturen naar China voor € 30,00 en dan afwachten of je je geld terugkrijgt?? Telefoonnummer bestaat niet. Ik vind deze firma een onderwerp voor Radar.
er werd niet voor een oplossing gezorgd - zij zeiden dat ze 'onderzoek' gedaan hadden en dat alles klopte...erwordt dfus ook keihard gelogen, want een paar stukjes plastic in een doos doen waarop staat wat voor moois erin hoort te zitten... het is te erg voor woorden. Ik bestel in het vervogl alleen nog maar bij hele bekende online-bedrijven, zols bol.com, coolblue enz. en zal zeker eerst de trustpilot raadplegen.

Antwoord van Aurora Mode
Het zijn grote oplichters!
Het zijn grote oplichters! Nooit iets bij bestellen. Ik heb artikelen besteld die niet naar mn zin waren. Na heel veel heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk een adres waar ik het naar retour kon sturen. Dit is een adres in Albanië. Het kostte 56 euro verzendkosten. En alsof dat alles niet genoeg was, is het pakket vervolgens door Aurora Mode niet aangenomen maar retour afzender gestuurd. Vervolgens nooit mn geld terug gekregen. Ik kreeg een mail dat ik het nog een keer retour moest sturen naar Albanië. Maar ik weiger nog een keer 56 euro verzendkosten te betalen. Ik kan fluiten naar mn geld. Bestel hier nooit iets!

Antwoord van Aurora Mode
Firma list en bedrog is een…
Firma list en bedrog is een dropshipping van TEMU. Bestel liever rechtstreeks daar.

Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf. Ten eerste duurt het 5 weken voor je je artikelen ontvangt, en eenmaal bij ontvangst kom je erachter dat product het verschrikkelijke kwaliteit is. KOOP HIER NIKS!!

De verkoper is een grap
De verkoper is een grap. Ik heb een bestelling geplaatst en meer dan twee weken op levering moeten wachten. Bovendien is het product dat ik heb ontvangen van zeer slechte kwaliteit. De foto's die de verkoper heeft toegevoegd, geven niet de werkelijke staat weer; het product is gewoon slecht gemaakt.Ik probeer al een paar dagen een product te retourneren. Het contactproces is een ramp; ik krijg steeds robotachtige reacties met belachelijke aanbiedingen, en het enige wat ik wil is een retourform

Antwoord van Aurora Mode
houten kapstok - slechte kwaliteit verkocht aan premium prijs
Ik heb een houten kapstok gekocht via deze webshop. Het product komt niet overeen met de foto’s. Als materialen staat walnoot en beuk aangegeven, maar het zijn zeker geen twee houtsoorten. Het deel in walnoot is gewoon donkerder gekleurd en bepaalde zichtbare delen van het hout zijn niet afgewerkt.
Levering ging zeer traag doordat het van China is verzonden.
Het is dus lage kwaliteit die voor hoge prijs wordt verkocht.

Antwoord van Aurora Mode
Lange levertijd (6-12 dagen)
Lange levertijd (6-12 dagen). Bij bestelling annuleren of terugzenden houden ze zich niet aan de regelgeving; zou kosteloos moeten zijn, maar moet zelf 20 euro verzendkosten betalen voor een aankoop van 25 euro! Waardeloze service!

Verschrikkelijk bedrijf
22-09;
Verschrikkelijk bedrijf! Terugsturen kostte mijn 32 euro voor een jurkje van 37 euro.
Het zou fijn zijn als zij transparant zijn in de communicatie.
Het retourbeleid staat niet op de site behalve dat je contact moet opnemen.
14-10;
Er komt nu een standaard reactie van Aurora. (zie onderstaand) Ik heb al eerder aan jullie feedback gegeven dat de manier van werken niet transparant is. Kijk eens bij Wehkamp of Zalando. Dit zijn correcte bedrijven in retour beleid. Attendeer klanten in iedergeval over jullie hoge retourkosten. Dan zullen er aanzienlijk minder mensen bij jullie bestellen.

Wat een verschrikkelijke troep
Wat een verschrikkelijke troep, de spullen en het bedrijf. Materiaal en uiterlijk komen totaal niet overeen; in mijn geval een hoodie van een soort rubber ipv katoen en in een heel andere kleur. En retourkosten naar China op eigen rekening na heel veel gedoe. Ellende en schandalig! De positieve reviews kunnen werkelijk alleen maar nep zijn, want dit bedrijf is er niet op gericht om tevreden klanten te maken

Antwoord van Aurora Mode
Het bedrijf zijn grote oplichters
Het bedrijf zijn grote oplichters. Ze hebben mij 4 maanden aan het lijntje gehouden. Zijn hun afspraken niet nagekomen. Ze hadden beloofd dat ik 60 % van bestelling terug zou krijgen als ik het niet retour zou sturen. Werpen obstakels op om het terug te kunnen sturen en moet ook nog naar China. Dus kies je voor 60 %. Allerlei smoesjes onderzoek instellen voor Ze 60 % terug betalen. Geen antwoorden op uitzicht voor een goede oplossing alleen maar woorden ipv daden. De zaak manipuleren. Dit soort bedrijven moeten op een zwarte lijst. Trap er niet in negeer dit bedrijf. Anders ben je het volgende slachtoffer. Ik had ze tot do 18 sept gegeven. Genoeg geduld gehad 4 maanden is het wel genoeg. Stelletje grote oplichters. Jullie waren nooit van plan mij te compenseren.

Puur bedrog
Mijn moeder had een groene jas besteld voor 71€. Komt een zwarte jas aan die kwalitatief onder nul is, echt een vod. Retouradres is in China en de klantenservice heeft een Gmail adres. Helaas is mijn moeder bedrogen.

Antwoord van Aurora Mode
Ik bestelde een hoodie in het marine…
Ik bestelde een hoodie in het marine blauw en maat l in katoen ..1 maand verder ontvang ik een zwarte hoodie van polyester en maat s ik krijgheel de tijd een ai gegenereerd mail terug dit is niet te geloven

VRESELIJK!
VRESELIJK! Winterjas besteld maar na 3 weken wachten een *jas* gekregen die er niet eens op leek. Kleinste maat viel nog als een vuilniszak waar ik 4 keer in paste. Zoals andere reviews hier: Terug sturen na China was net zoveel als de *jas* die ik ontvangen had.(€61,-) Wees gewaarschuwd en bestel hier niks als je niet opgelicht wilt worden!

Antwoord van Aurora Mode
de items voldoen niet aan de foto's
de ontvangen laarzen komen niet overeen met de foto van de website, ze zijn gemaakt van plastic terwijl ze van leer hadden moeten zijn. En om het item terug te sturen (op uw kosten) Het adres op de Aurora Mode-site is niet correct op Google Maps. Ze reageren niet op e-mail. dit bedrijf is frauduleus

Antwoord van Aurora Mode
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…
Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik het!
Een trui besteld op deze website van 40 euro. De trui is 16 dagen onderweg geweest uit China. Eens de trui toegekomen was de kleur helemaal anders , geen label, veel te groot. Smal besteld en komt overeen met een extra large. Je kan de maat niet controleren want er hangt geen label in. Als je ze mailt krijg je een automatische mail terug. We zullen moeten accepteren dat we onze centjes kwijt zijn. Volgende keer controleren we eerst de reviews voor ik nog online bestel..
Kortom, bestel hier NIET want je krijgt CHINESE brol!!!!!!