Aurora Mode Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf

Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer

Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Toon meer

Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

prima !

Ik had een hoodie besteld en toen ik m had besteld keek ik even snel naar de recensies ik was helemaal bang dat de hoodie er mss heel anders uit zou zien , groot zou vallen, veeelste laat binnen,groot/klein valllen.. etc etc. Want dat werd door mensen gezegd ,ik kreeg nadat ik had besteld netjes een mailtje met de waarschijnlijke levertijd (6 tot 12 dagen)4 dagen na m’n bestelling kreeg ik een mailtje met “sorry er kan enige vertraging komen excuses” dus een mailtje gekregen en toen een weekje later(gisteren) kreeg ik weer een mailtje met “je bestelling is er over 2 tot 4 werkdagen” 1 dag later hij is binnen! Hij ziet er precies zo uit als de afbeelding en hoe er werd gezegd goede kwaliteit en goede maat (valt alleen beetje groot in de lengte dus komt ietsjes over m’n middel maar dat kan ) maar mijn ervaring met deze site is dus best goed , zou ik hier vaker bestellen dat niet (door alle anderen reviews) maar ik vind t zeker een prima site ! (Dit blijft mijn mening en ervaring dus als iemand iets anders heeft mee gemaakt kan dat natuurlijk.)

16 september 2025

Hallo Lola,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

NIETS KOPEN HIER!!!!!!

NIETS KOPEN HIER!!!!!!! OPLICHTERS!!!!!!

12 september 2025

Hallo Kim,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe vervelend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u ons gerust bereiken via info@aurora-mode.nl, en we doen ons best om u te helpen.

Waardeloos

Waardeloos, kapstok besteld was veel kleiner dan verwacht, lijkt wel kinderkapstokje en als je het er niet mee eens bent kun je het naar China sturen, komt het ook vandaan daarom duurt het ook wat langer voordat je het ontvangt en hopen dat je je geld terugkrijgt. Lees hun voorwaarden maar eens na. Wij hebben hem doorgeslikt en daarmee in ieder geval de kosten van terugsturen bespaard. Overigens…nergens een adres in Nederland. Via KVK kun je nog wel wat vinden. Toch allemaal een tikkie anders dan de website doet geloven.

9 september 2025

Hallo Martin,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer te horen over het probleem met de maat en het ongemak rondom het retourproces. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Slechte service

Slechte service. Goederen blijken uit China te komen. Reageren op mail doen ze alleen met een automatisch antwoord.
Echt teleurstellend dat ze op deze manier geld proberen te verdienen

Hallo Ingrid,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw teleurstelling. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Ze doen of zijn winkels hebben Europa. Je betaalt prijs voor Europa. Maar ze bestellen alles uit China. Je krijgt goedkope troep. Ze hebben fake trustpilot review in hun site. Daar gaan ze mensen afleiden. Jammer dat ik niet eerst gecontroleerd.

Hallo Sadik,

Bedankt dat u uw zorgen met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent en we begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Aurora Mode

Ik bestelde een schooltas voor m’n zoon…

Ik bestelde een schooltas voor m’n zoon bij Aurora Mode. Ik ben inmiddels 8 e-mails verder, heb twee keer een niet bestaande track&trace code gekregen, maar ik heb nog steeds geen schooltas. Ze hebben vast moeite om een vergelijkbaar product voor de helft van het geld elders te vinden.

Ik was blijkbaar te goed gelovig toen ik deze bestelling plaatste bij deze oplichter(s) want ik las nooit reviews vooraf. Helaas is dat wel nodig vandaag de dag.

8 september 2025

Hallo JR,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over de vertragingen en de problemen met het volgen van uw bestelling. We begrijpen hoe teleurstellend en frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Oplichters!

Oplichters!! Let op!!

7 september 2025

Hallo Belle,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over uw zorgen en we begrijpen hoe vervelend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Aurora Mode

Voor ruim 37 euro plastic schoentjes…

Voor ruim 37 euro plastic schoentjes geleverd na een paar weken, meteen in de vuilnisbak gegooid. Dit is eens maar nooit meer.

Hallo Jose,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer te horen dat u teleurgesteld bent over de schoenen en de levertijd. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Niet doen

Niet doen! malafide bedrijf.
Western laarzen besteld maat 41.
Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt.
Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoord. Daarna onwillige medewerker die niet de moeite neemt om dit te corrigeren.
Helaas te laat de reviews gelezen anders hier nooit besteld . Terugsturen naar China is duurder dan je verlies accepteren.

7 september 2025

Hallo Willem-Jan,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw bestelling en de reactie die u heeft ontvangen. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Aurora Mode

Ik ben erook ingestonken.

Ik ben erook ingestonken.. ideal betaling.. ook niet terug te vorderen.

Hallo Mark,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over het betaalproces. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

bestelling

bestelling , duurt al 2 weken en nog niet ontvangen . Aurora Mode nl en als je kijkt naar de verzending gegevens wordt het verzonden van uit China ! en dan hopen dat we weer niet pech hebben dat het achter 2a3 weken stuk is ! Niet tevreden . voor die prijs had ik beter lokaal gaan winkelen !

5 september 2025

Hallo Tommy,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over de vertraging en uw zorgen over het product. We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Dropship bedrijf.

Dropship bedrijf.
Helaas ben ik er ingetrapt. Artikel lijkt niet op de foto. Helaas kan je vrij weinig als je eenmaal bij een dropshipper besteld hebt.
Sandaal maat 41 besteld. Maar lijkt wel een 38/39. Retourneren is heel duur. Dus mijn verlies maar genomen.

Hallo Anette,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over de problemen met de maat en het product, en we begrijpen hoe teleurstellend dit voor u moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Niet doen!!!!

Niet doen!!!!! Aurora is een Drop-Shop. Het is geen zelfstandige shop. Zij bestellen voor jou in China. Dat kan je beter en goedkoper zelf doen. Koop eerst aangetekend ontbonden (dat kan binnen 2 weken bij een internetaankoop) maar men laat gewoon niets horen. Twee heren zomerbroeken besteld en na lang wachten eindelijk toch gekregen. Maat L, heren. Veel te kort en te strakke tailleband. Is maat S voor dames!!! Terugsturen? Kost weer geld en rompslomp en maar afwachten hoe dat dan gaat. Mijn verlies maar genomen. Eens maar nooit weer. De consumentenbond heeft overigens goede adviezen over dorp-shops.

Hallo Jos,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons echt te horen over de problemen met de maat en het retourproces, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Oplichters!!!!!!!

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Bende oplichters! Levering duurt lang, cheap shit van China waar je te veel voor betaald! Sturen dan nog eens de verkeerde maat op en jij kan voor de kosten opdraaien! Degoutant!!!

29 augustus 2025

Hallo Bianca,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

MENSEN KOOP ER NIETS

MENSEN KOOP ER NIETS

helaas moet je 1 ster doen want anders kan je niet verder. Wat een waardeloos spul is het zeg mijn man bestelde donker grijze slippers LEDER (stond er bij) nou mooi niet dus en bovendien sturen ze ook nog eens de verkeerde kleur waarschijnlijk iemand bij de order picking kleurenblind. terug sturen word denk ik ook een probleem en zullen wij ons verlies moeten nemen van 39,95 voor plastic rotzooi.
Terug sturen is weer een heel verhaal apart het pakket komt uit Schiedam maar het retour adres is in China en dat gaat natuurlijk best wel wat kosten.
dit is wat hun zeggen op de site

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, wordt de terugbetaling meestal binnen enkele dagen verwerkt. Als je ons een track & trace-code stuurt, gaat het vaak sneller.

hun ontvangen het helemaal niet dus die paar dagen die je moet wachten op je geld zal wel een paar maanden zijn als je het überhaupt terug krijgt.

Hallo Danny,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen over de problemen met uw bestelling en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Gebakken lucht.

Onbereikbaar. Reageren niet op mails.
Aardige veel belovende website maar gebakken lucht.
Adieu 30 euro!

En nu na 2 maanden een reactie. Daar trapt Trustpilot toch niet in?
Ik zit met een veel te kleine tangkini waarvan ik niet weet hoe ik die geruild krijg.
Ja. Begripvolle reacties zijn makkelijk te geven.
Zo kan ik ook rijk worden.

Hallo Lies,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen dat u ons moeilijk heeft kunnen bereiken en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters! Koop hier NIETS. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Flewwind gekocht voor 35 euro. Is nog geen euro waard. Lijkt totaal niet op de afbeelding die er bij staat als je het bestelt. Jammergenoeg zag ik alle negatieve recensies te laat. Is geen woord van gelogen.

31 augustus 2025

Hallo Marianne,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer om te horen dat u zich zo voelt en we begrijpen uw frustratie. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Moeilijk doen bij retourneren

Lange levertijd, veel te kleine broek en moeilijk doen over retourneren. Nooit meer!!

Hallo Erik,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen over de lange levertijd en de problemen met de maat en retourneren. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Aurora Mode

"Slimme WiFi Deurbel met Camera…

Had een "Slimme WiFi Deurbel met Camera & Alarm - Beveiliging in HD - Wit Design " besteld. Enkel weken later werd er een klein doosje geleverd met daarop de vermelding "MINI DOORBELL" zonder enige gebruiksaanwijzing of installatievoorschriften. Dus ik kon met de deurbel niets aanvangen ... hoe eventueel beelden ontvangen op je gsm was een raadsel / met welke app, enz...
Heb via mail gevraagd achter de gebruiksaanwijzing en/of installatievoorschriften ... maar ... nog geen reactie mogen ontvangen. Ik voel mij opgelicht ... het Gerecht en/of overheid zou de website moeten blokkeren 🤔
Iemand in Nederland zou actie moeten ondernemen 😡🤬😡

29 augustus 2025

Hallo Luc,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw bestelling en we begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons verbeteren.

Aurora Mode

Ook wij zijn opgelicht door dit…

Ook wij zijn opgelicht door dit “bedrijf” en gaan aangifte doen. Ik wil iedereen die zich slachtoffer voelt van deze manier van oplichting adviseren ook aangifte te doen zodat de site offline gehaald wordt.

28 augustus 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer te horen over uw negatieve ervaring en we begrijpen uw frustratie. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.

Als u nog verdere hulp nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@aurora-mode.nl, en we zullen ons best doen u te helpen.