Aurora Mode Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf

Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer

Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Toon meer

Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Draadloze camera's binnen 2 uur leeg, bedrijf reageert niet meer!

Draadloze camera's besteld die binnen 2 uur weer leeg zijn. Bij contact of verzoek retourmelding krijg je een automatisch gegenereerde mail. Waardeloos, geen zaken mee doen!

28 augustus 2025

Hallo Robert,

Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw draadloze camera’s en het gebrek aan een goede reactie. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.

Als u nog verdere hulp nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@aurora-mode.nl, en we zullen ons best doen u te helpen.

Oplichters

Oplichters, je krijgt rotzooi uit china wat niet aan de beschrijving voldoet en waar je echt veel te veel voor betaald..malafide bedrijfje, misdadig. Je krijgt automatisch gege ereerde berichten terug en nooit een persoon te spreken.
Hun slechte bezorg service gaf mijn pakketje ook nog af aan een wildvreemde op straat. Kreeg nooit adequaat contact of hulp. Ik doe aangifte tegen hen.

27 augustus 2025

Hallo Tamara,

Het spijt ons oprecht om te horen over de problemen met uw bestelling en het gebrek aan goede hulp. We begrijpen hoe vervelend dit voor u is en waarderen dat u dit bij ons aangeeft. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.

Ik voel me bedot!

Ik voel me bedot!! Na 3 weken is me een sleurtje vanuit China opgestuurd van zeer slechte kwaliteit. Adres voor retournering in China op eigen kosten!!!

26 augustus 2025

Hallo Anita,

Het spijt ons zeer te horen over uw teleurstellende ervaring en we begrijpen uw frustratie. Het is nooit onze bedoeling dat klanten zich zo voelen.

Aurora Mode

Niet bestellen bij aurora oplichters, lees de review voor de tijd en niet zoals ik gedaan heb pas achteraf!

Wat er mis ging... hele lange levertijd, verkeerde kleur van de hangmat schommel!! Geen beschrijving, een synthetische lap een riempje en 2 haken en dat voor maar liefs 35€! Zo'n spijt want met retourneren loop ik het risico geen geld terug te krijgen of niets terug krijg! Hier niets bestellen mensen, niet betrouwbaar! Had ik maar eerst recenties gelezen...zo'n spijt!

En op mijn mails.... het heeft lang geduurd voor ik reactie kreeg en dan bericht men dat je het terug mag sturen...
Het vertrouwen is weg en het risico dat het dan wel goed gaat is te groot. Héél jammer!

19 augustus 2025

Hallo Marga,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen over de lange levertijd en dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. We begrijpen hoe vervelend dit voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Aurora Mode

Pakket bevat niet wat ik heb besyeld

Pakket bevat niet wat ik heb besyeld. Daarna onmogelijk weer contact te krijgen.

Hallo MacSchulte,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen over de problemen met uw bestelling en de moeilijkheden om contact met ons op te nemen. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Aurora Mode

Product werkt niet goed. Retouradres?

Vanwege de gezondheid van mijn dochter op aurora-mode.nl Aura Kalmerende Koala Knuffel – Voor Ontspanning en Stressverlichting besteld. Duurde heel lang voordat het aankwam. Geen gebruiksaanwijzing, geen kaartje eraan dat het product nieuw is. Product werkt niet zoals het moet werken. Heeft iemand een retouradres? Een mail gestuurd maar zo doen net alsof ze dom zijn. Nergens een retouradres te bekennen.
Het lijkt er idd op dat ze oplichters zijn. Dropshipping. Retour adres in China volgens ACM is dit verboden. NL vestiging moet NL retour adres hebben.

Hallo B Lamers,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer te horen over de problemen die u heeft ondervonden en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons verbeteren.

Dikke oplichterij

Dikke oplichterij! Ik heb een taikini besteld in laat XL, veel te klein. Je kan niemand vragen stellen. Enkel automatische mails, portokosten nog zelf betalen. En heeft geen bal te maken met Nederland . Het is een handelaar ergens op het 2e verdieping in China! 30 euro in t zak gezet!!!!

Hallo,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer dat de taikini niet naar verwachting paste en dat u de retourprocedure als frustrerend heeft ervaren. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor u is. We nemen uw feedback serieus en gebruiken het om onze service te verbeteren.

Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken via info@aurora-mode.nl, en we doen ons best om u te helpen.

5 producten besteld

5 producten besteld, 3 ontvangen waarvan er 2 niet de juiste kleur waren.
Ze geven aan de bestelling opnieuw is gestuurd niets ontvangen.
Ze doen er alles aan om het bedrag niet terug te betalen.
Alleen maar mooie praatjes.
NIET MEER BESTELLEN BIJ DEZE WEBSHOP!!!!!!

11 augustus 2025

Hallo Ingrid,

Het spijt ons te horen dat er problemen waren met uw bestelling en dat er producten ontbraken of in de verkeerde kleur zijn geleverd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor u moet zijn geweest. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Als u nog verdere hulp nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@aurora-mode.nl, en we doen ons best u te helpen.

Kan ik ook een 0 geven?

Kan ik ook een 0 geven? Wat slecht is dit! Doen zich voor als een echte NL- bedrijf, maar in werkelijk is het dropshipping uit China. Rechtstreeks van Temu oid. Ook Temu kwaliteit. Wijkt enorm af van de plaatjes, zowel in kwaliteit als in kleur. Retourneren kan op eigen kosten (€26!) naar China. Niet doen dus!

22 augustus 2025

Hallo Lonneke,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring teleurstellend was. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Wekken de indruk een winkel in Amsterdam te zijn terwijl ze minder dan slechte plastic troep uit China kopen. Kocht een usb ventilator van super slechte kwaliteit, voldeed totaal niet aan de mogelijkheden die voorgespiegeld werden. Was weken onderweg.
Aanvulling:
Er werd niet verkocht wat beloofd werd. Echt een kat in de zak product. Zou graag mijn geld terug willen.

Hallo Willydepilly,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met het product en de levertijd. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor u moet zijn geweest. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Aurora Mode

Hoe iets te retourneren naar dit bedrijf??

Heb iets besteld, ook ontvangen, maar wil het retourneren. Krijg via mail nauwelijks contact en geen uitleg. Heeft iemand ervaring met dit? Al ooit iets geretourneerd? En naar welk adres?

Gr. Hanny

Hallo Hanny,

Wat vervelend om te horen dat het lastig is geweest om contact met ons te krijgen over uw retourzending. We begrijpen uw zorgen volledig. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Aurora Mode

Niet kopen hier, superslechte kwaliteit uit china

Ze wekken de indruk dat ze een normale winkel in amsterdam zijn. Ik bestelde een stevige/mooie kwaliteit badpak voor cup d/e met goede ondersteuning, de buik corrigerend, verstelbare bandjes. Ze beloven de volgende dag versturen. Maar het duurde bijna een week en kwam uit china na 2 weken. Slechte pasvorn, hooguit voor cub a/b slechte slappe dunne stof slecht geverfd, niks ondersteunend of verstelbaar. Retouren moet op eigen kosten naar china, wat erg duur is. Ze wekken de indruk dat je iets uit hun winkel krijgt opgestuurd...1 ster verdienen ze niet eens.

Hallo Piet,

Het spijt ons echt te horen dat u teleurgesteld bent over het badpak dat u heeft ontvangen, vooral wat betreft de kwaliteit en pasvorm. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u moet zijn geweest. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Aurora Mode

Ik snap niet dat dit bedrijf nog op…

Ik snap niet dat dit bedrijf nog op internet geplaatst mag worden .Als je iets terug wil sturen, krijg je geen enkel kontakt, de telefoonnummers zijn niet in gebruik en de mails worden niet beantwoord.
Je geld ben je sowieso kwijt.
Ik wil iedereen waarschuwen om bij dit bedrijf niets te bestellen.

Hallo Ellywels,

Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring en we begrijpen hoe frustrerend dit voor u is. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Aurora Mode

Bizar slechte kwaliteit en zich…

Bizar slechte kwaliteit en zich voordoen als Nederlandse winkel

Hallo Marcel,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Oplichting

Kleedje in denimstof besteld maat S. Na 12 dagen pakketje in de bus. Kleedje is minstens maat XXL. In de kraag enkel labeltje 'Size S' - voor de rest niets. Puur boerenbedrog. Retourneren kan naar een adres in China wat 2x zoveel zou kosten als de aankoop. Dan nog nog is het afwachten of je ooit een cent terug ziet.

Hallo Ann,

Het spijt ons te horen over de problemen met uw bestelling en we begrijpen hoe vervelend dit voor u is. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.

Waardeloos. Chinese rommel

Waardeloos!
Pakket is heel lang onderweg geweest. Korte broek was van heel andere stof dan op de foto werd afgebeeld. Goedkope, kreukelige stof. De maat klopte helemaal niet. Goedkope Chinese rommel, vrees ik.
Retoursturen kan maar het retouradres is in China. Hoge kosten en grote kans dat je het geld niet terugkrijgt.

11 augustus 2025

Hallo Pascale,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de levering en productkwaliteit teleurstellend was. We begrijpen uw frustratie en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

1 ster is al teveel , oplichters

1 ster is al teveel . oplichters zijn het !!!
Dit is geen verhaal “te mooi om waar te zijn “
Je betaald naar verhouding en met korting een redelijke prijs voor een product .
Ik had lederen boots besteld met korting en moest nu nog 59,- euro betalen .
Vervolgens kreeg ik een slechte versie van een kaplaars met een veter erin . Schande en nu steggelen om mijn geld terug te krijgen .

Hallo Astrid,

Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe teleurstellend het is om een product te ontvangen dat niet aan de standaard voldoet, en bieden onze excuses aan voor de ontstane frustratie. Uw feedback is belangrijk voor ons.

Aurora Mode

Zoals alle eerdere reviews. Je kunt niet terug sturen, weg geld!!

Zoals alle eerdere reviews.. ik kocht een trench coat waarbij stond Zara dacht gek genoeg dat ik via Zara iets besteld had!!
Nep nep nep artikel wél ontvangen maar is te klein! En nu pas op trust pilot gekeken omdat ik het artikel niet kan terug sturen! Geen reactie op
Mails en er staat geen retour adres! Weg geld. Goede les om hier voortaan echt beter van te voren onderzoek naar te doen, maar het ziet er allemaal heel betrouwbaar uit!
Bah!

Hallo Paula,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen voldeed en dat het retourproces problemen opleverde. We begrijpen hoe frustrerend dit is en waarderen uw feedback zeer. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Aurora Mode

Heel slecht had leren clogs besteld…

Heel slecht had leren clogs besteld krijg ik pastic schoenen die je bij de action kan kopen na een mail gestuurd te hebben geen reactie wat een oplichters.

16 augustus 2025

Hallo Rianne,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de jurk en het retourproces niet naar wens waren. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw eerlijkheid.

Aurora Mode

Artikel (jurk) komt niet overeen met de…

Artikel (jurk) komt niet overeen met de afbeelding en omschrijving.
Retourneren doen ze niet aan of tegen betaling €15,- en dat geld ben je dan eveneens kwijt.
Idiote voorstellen zoals geef de jurk maar weg dat is duurzaam!!!

1 juli 2025

Hallo Louis,

Het spijt ons te horen dat de jurk niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het retourproces frustrerend was. We betreuren het ongemak dat hierdoor is ontstaan.