Aurora Mode Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

slechte kwaliteit. Retourneren is echt niet mogelijk. Men stuurt geen adres. Reeds 15 mail over en weer gestuurd, maar nog steeds geen adequate afhandeling. geen adres, Malafide bedrijf

Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Toon meer

Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

FAUX Zweedse muilen gekocht voor €…

FAUX Zweedse muilen gekocht voor € 27,50
Komen totaal niet overeen met de afbeelding!
Geen leer maar plastic , geen stiksel maar gelijmd,
geen voetbed, boven “leer” bedekt nog net de tenen
is veel korter dan op de afbeelding! Zeer slecht nog geen €7,50 waard! NIETS BIJ DEZE DROPSHIPPER KOPEN!!!

16 augustus 2025

Hallo Dick,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de mules niet aan uw verwachtingen voldoen. We begrijpen dat dit vervelend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Als u nog verdere hulp nodig heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen via info@aurora-mode.nl, en we doen ons best u te helpen.

Oplichters.

Oplichters.

Gebruiken fotos van andere websites van producten waar ze dan een Chinese namaak van toesturen.

Je merkt (achteraf) aan alles dat ze je proberen te misleiden waarbij de website er gelikt uitziet. Ze zeggen bijvoorbeeld "bestelling dezelfe dag nog te behandelen". Ja dat klopt, je krijg de zelfde dag een mail dat je bestelling loop, maar vervolgens moet je twee weken wachten omdat een stuk plastic uit china moet komen.

Ook hebben ze op de website "Aurora mode Amsterdam" met een foto van een winkelpand alsof dit daadwerkelijk een winkel is. Ook dit is volgens mij nep, maar hierdoor dacht ik wel dat ik degelijk iets mocht bij een Nederlandse winkel.

16 augustus 2025

Hallo Jesse,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten correcte informatie en kwalitatieve producten ontvangen.

Als je verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@aurora-mode.nl, en we doen ons best om je te helpen.

Annuleren ging prima

Annuleren ging prima. Na 3dagen geld terug

15 augustus 2025

Hi Anneke,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je annulering en terugbetaling goed zijn afgehandeld. We doen ons best om onze service continu te verbeteren en waarderen het om van onze klanten te horen.

Geen communicatie, louche bedrijf

Ik heb een badpak besteld maar niks ontvangen en het staat als ontvangen. Ook na een email 2 weken na de ' zogenaamde" levering nog steeds geen antwoord ontvangen. Het lijkt mij nu een louche bedrijf.

Als jullie je info emaibox van 15 augustus 2025 nagaan zal je zien dat ik dit door gegeven hebt en ene Sophia. Aangaf dat het bij jullie op bezorgd staat. Nou ik heb nog steeds niks op 14 oktober 2025.

3 augustus 2025

Hi Eleonora,

Het spijt ons te horen over je ervaring en we begrijpen dat dit erg teleurstellend voor je is. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.

Aurora Mode

Nepperij, trap er niet in!

Wat een nepperij, na het bestellen zag ik dat het leveren wel 2 weken kon gaan duren. Dus gelijk een mailtje gestuurd om het te annuleren. Krijg een standaard antwoordt met retourbeleid enz, hier staat dat als het niet is opgelost een mail naar … te sturen. Dus weer gedaan krijg ik weer dit antwoord. Op het moment dat het ineens onderweg is nog een keer gemaild. Wat een ontzettend nep bedrijf. Alleen maar 1 mail die je krijgt als antwoordt nergens wordt op gereageerd…tel nummer gezocht, is natuurlijk niet bereikbaar grr… Dus wilde het na ontvangst gelijk terug sturen, staat er een adres in China erbij op eigen kosten retourneren?!? Echt nooit meer iets kopen bij deze nep website dan nog beter bij Ali of temu die hebben een veel beter beleid waar ik nog nooit problemen heb gehad. Ze doen voor dat het een NL bedrijf is maar dit is dus gewoon niet waar! Echt koop hier nooit wat, zijn bedriegers’

Wat een onzin antwoord ik heb ze heeeeel gemaild en geen enkele antwoordt! Zelfs dit e-mail adres is dus fake! Trap er niet in! Wij zitten nu met een waardeloze dunne tas waar ik niks mee kan en wel dik voor betaald heb! Nep China site!

Als ze echt iets wilden doen moeten ze het geld retour sturen ipv dit antwoordt met een e-mail die niet werkt of in gebruik is.

30 juli 2025

Hi Jeannette,

Het spijt ons te horen over je ervaring en we begrijpen je frustratie. We waarderen het dat je je feedback deelt, omdat dit ons helpt onze communicatie en service te verbeteren.

Aurora Mode

kan ik de spullen retourneren.

kan ik de spullen retourneren.
Is er iemand met ervaring wat bovenstaand betreft?

14 augustus 2025

Hi Gea,

Het spijt ons te horen dat je je items wilt retourneren. Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

Oplichters

Oplichters! Product komt niet overeen met de fotos. Kwaliteit is echt beroerd. Ik dacht een kunststof lamp te hebben besteld. Het is een lamp gemaakt van een soort watten? Geen retouradres (China) wat erg.. ik voel me echt genaaid.

14 augustus 2025

Hi Amy,

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen goed hoe vervelend dat kan zijn. Jouw feedback betekent veel voor ons en helpt ons de ervaring voor onze klanten te verbeteren.

Aurora Mode

helaas is de bestelling niet geleverd…

helaas is de bestelling niet geleverd en kan ik geen enkel contact krijgen; Het gaat om een fors bedrag

12 augustus 2025

Hi Meindert,

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet is geleverd. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker gezien het bedrag. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons en helpt ons te verbeteren.

Comfort slippers besteld

Comfort slippers besteld , duurde lang voor ze eindelijk kwamen .
Kan er niet op lopen , zeer slechte kwaliteit en goedkope uistraling.
Slippers die ik bij de action had gekocht 10x mooier en betere kwaliteit en dat voor nog geen 5 euro

31 juli 2025

Hi Marcella,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit van je slippers. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren.

Slecht

Slecht! Binnen enkele uren 2 bestellingen geannuleerd na ontvangst van de algemene voorwaarden.
Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.

Speelgoed met behoorlijke prijs , 2 x bijna € 60,00 , komt opeens uit China wat niet vermeld wordt tijdens bestelling. Deze producten zijn niet veilig voor mijn kleinkinderen.
Geen inhoudelijke reactie ontvangen, slechts standaard automatisch bericht.
Inmiddels ruim 20 emails gestuurd aan 3 verschillende mailadressen zonder enig resultaat!

12 augustus 2025

Hi Mevrouw,

Het spijt ons te horen over je frustrerende ervaring en we begrijpen je zorgen. Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons te verbeteren.

Een nul

Eigenlijk een nul voor dit nep bedrijf. Niet bestellen komt gewoon uit China! Linnen broek besteld is polyester en 2 maten te klein. Troep! Retourneren geen optie.

Hi Barbara,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. We nemen alle feedback serieus omdat dit ons helpt onze producten en service te verbeteren.

Niet betroubaar

Ze zijn niet betrouwbaar wij hadden een schooltas besteld gelijk werd mijn rabobank in de min gezet letop met bestellen kan vroude zijn waarschijnlijk een nep site riskeer het niet

Hi Liz,

Het spijt ons te horen over je zorgen en de problemen die je hebt ervaren. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

Aurora Mode

Het verkoopt koffietafelboeken als…

Het verkoopt koffietafelboeken als zijnde mooie boeken met mooie inhoud om te bekijken.wat je ontvangt een kartonnen doos van temu in de vorm van een boek.email contact slaat helemaal nergens op.mensen bestel hier absoluut niet!!!

Hi Danielle,

Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen je frustratie en waarderen je feedback, omdat dit ons helpt te verbeteren.

Aurora Mode

Oplichterij: Product in actie gekocht 2 halen 1…

Product in actie gekocht 2 halen 1 betalen, na 2 weken 1 product ontvangen, als je een mail stuurt reageren ze steeds met dezelfde vraag: stuur een foto, dat doe je dan, krijg je weer dezelfde vraag. Een soort automatische antwoord. Oplichters zijn het.

5 augustus 2025

Hi Julia,

Het spijt ons te horen over je ervaring met de promotie en de vertraging bij het ontvangen van je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit is. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

Na ruim 2 weken geleverd, uit China

Voor nieuwe schoolrugzak kwam deze site naar voren. Lijkt in orde door weergave van "trustpilot". Helaas niet vooraf geverifieerd en vreesde voor mijn geld.
Spullen blijken inderdaad uit China te moeten komen. Levering heeft 2 weken op zich laten wachten, maar is vandaag bezorgd.
Rugzak ziet er uit zoals op plaatje, is voldoende kwaliteit voor een jaartje basisschool.
Waterdichte thermo lunchbox is ook zoals op het plaatje, is van nette kwaliteit.
Ervaring is dus niet zo slecht als bij anderen, al kan het komen omdat wij geen kleding besteld hebben, en dus ook geen contact gezocht/gehad met de klantenservice.
3 sterren omdat de site wel verkeerde indruk wekt, zowel qua reviews als van land van origine.
Maar ga (daardoor) hier dus zeker niet vaker bestellen.

Hi R. Paans,

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback. We zijn blij te horen dat je producten zijn aangekomen en aan je verwachtingen voldoen. We begrijpen je zorgen over de levertijden. Jouw feedback is erg waardevol en helpt ons onze service te verbeteren.

Loafers besteld

Loafers besteld, beige kleur. Kreeg een bruinige kleur binnen. En een te kleine maat..
Kan het alleen terug sturen naar China, met de vraag of het geld dan überhaupt terug komt.
Oplichters zijn het.
Bestel hier niks!!!

7 augustus 2025

Hi Rick,

Het spijt ons te horen over de problemen met je loafers en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie is. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons onze service te verbeteren.

Dropshipper?

Jammer dat Aurora Mode niet duidelijk is dat ze dropshipping doen. In de webshop staat het op voorraad, maar niet dat het voorraad in china is en dat verzenden een flinke tijd in beslag neemt.

Hi Magnus,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen hoe belangrijk duidelijke informatie over de levertijden is en bieden onze excuses aan als dit niet duidelijk was tijdens je bestelling. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons onze transparantie te verbeteren.

Slechtste ervaring ooit

Een rugtas besteld. Daarna de reviews gelezen en gezien dat het niet zo goed was. Daarop een email gestuurd naar Aurora Mode met het verzoek te annuleren. Geen reactie. Wel ineens een bevestiging dat de bestelling verzonden werd. Daarna weer dagenlang stil. Wederom een mail gestuurd dat ik wilde annuleren… geen reactie, wel een update van het verzendproces, waar het pakketje van de ene plek in China naar de andere bleek te gaan. Weinig vertrouwen maar na ong 2 weken kwam het pakketje dan toch aan. Echter kwam de kleur niet overeen met het bestelde. Dus maar weer gemaild, en zoals u het al raad… wederom geen reactie.
Erg slecht bedrijf met teleurstellende support die eigenlijk niet bestaat. Zou eigenlijk uit de lucht gehaald moeten worden. Ik bestel er niets meer.
Had eenvoudig opgelost kunnen worden maar helaas…

UPDATE: zojuist, ruim 2 maanden na het plaatsen van de review en het sturen van mijn ervaring naar de klantenservice nu onderstaande reactie ontvangen op mijn review, niet eens even een mailtje met passende oplossing naar mijn e-mailadres. Laat maar zien dat ze bij Aurora Mode en hun andere merken geen zin hebben in tevreden klanten, alleen in het ontvangst nemen van hun geld.

4 augustus 2025

Hi Condor,

Het spijt ons zeer te horen over de problemen met je bestelling en het gebrek aan tijdige communicatie. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, vooral wanneer het product niet aan je verwachtingen voldeed. Jouw feedback is erg waardevol voor ons en helpt ons onze klantenservice en processen te verbeteren.

Aurora Mode

Dit is geen winkel in Nederland

Het is goedkope Chinese meuk. Het enige adres in China dat te vinden is op hun website, is onvindbaar op Google Maps.
Vergeet dus een normale retourprocedure, dit zijn boeven.

Wil je weten wie achter een website zit? Ga naar:

SIDN WHOIS
vul de website in waarvan je de registratie wilt zien. Klik op check.
…….. is al geregistreerd.
Klik op ‘toon mij de gegevens’ en voila

10 augustus 2025

Hi Robijn,

Het spijt ons te horen over je zorgen en we begrijpen je frustratie. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons en helpt ons onze transparantie en service te verbeteren.

Dropshipping webshop gemaakt door AI

Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amsterdams pand wat niet bestaat. Is dropshipping, dus je bestelt rechtstreeks uit China, zonder Nederlands retouradres.
Oplichters die grof geld verdienen met Chinese meuk

8 augustus 2025

Hi Ron,

Het spijt ons te horen dat de draagdoek niet aan je verwachtingen voldeed en we begrijpen je zorgen over de kwaliteit en verzending. We waarderen je feedback, omdat deze ons helpt onze transparantie en productkwaliteit te verbeteren.