Hele goede service! In eerste instantie had ik een verkeerde bestelling geplaatst, na snelle reactie is deze meteen aangepast! De geleverde posters, zaten na een aantal weken niet meer mooi in de li... Toon meer
Heel tevreden! 1e poster zat een foutje in, hiervoor kregen wij een nieuwe opgestuurd. Na 1 week hadden wij nog niks binnen dit omdat post nl het pakket kwijt is geraakt. Hiervoor heb ik contact me... Toon meer
Erg slecht. Levering was beschadigd, poster met zwarte vlekken. Omdat het een cadeau was niet meer op tijd voor een nieuwe, dus duidelijk aangegeven dat ik geen nieuwe poster hoefde maar dan graag gel... Toon meer
Poster is van goede kwaliteit echter contact krijgen met het bedrijf is via Facebook en Instagram onmogelijk. Via de mail reageren ze wel na ongeveer een 24 uur. Levertijd viel ruimschoots buiten d... Toon meer
Babydruk provides a unique illustration of your baby. You can choose from a 1:1 scale birth poster of your baby or initial/number with your own text.
Nederland
- info@babydruk.com
- babydruk.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Allereerst duurde het bijzonder lang…
Allereerst duurde het bijzonder lang voordat ik de bestelling ontving. 25 december besteld en 5 januari ontvangen. Vind het ook jammer dat de poster al niet in de lijst zit en ik dit ook zelf moest doen.
Tijdens het uitpakken zag ik ook dat er schade zat aan de lijst. Ik heb hier een foto van gemaakt en gemeld. Tot op heden geen reactie op mogen ontvangen (7 dagen geleden). Daar het een cadeau was waar ik wel een tijdje op moest wachten heb ik het al wel cadeau gedaan. In afwachting van een reactie en oplossing (compensatie).
Update: gelijk na de reactie op mijn precensie mijn bericht per e-mail verzonden en binnen een uur al een reactie ontvangen met een goede oplossing. Dat waardeer ik.

Antwoord van Babydruk
Nieuwe poster ontvangen nadat we de…
Nieuwe poster ontvangen nadat we de verkeerde hadden gekregen. Goede en snelle service.
Snele en goede levering poster heel 👍
Wauw!
Snel en makkelijk gekozen zeer zorgvuldig geleverd. Prachtig product en prachtig eindresultaat. 😍
Ik kreeg een mail voor deze review
Ik krijg een mail voor deze review, maar artikel is nog niet ontvangen…

fantastisch
Super mooi afdruk op heel mooi materiaal. Het is niet zomaar een poster op papier.
Heel erg tevreden met mijn aankoop
Heel erg tevreden met mijn aankoop. Goede service en een snelle levering. Zeker een aanrader voor mensen die een leuk cadeau zoeken!
Hele goede kwaliteit en genoeg keus
Mooie producten en snelle verzending!
Helaas niet zoals verwacht.
- 2x geprobeerd contact te zoeken. Beide keren geen reactie gehad. (Via whatsapp)
- Levering duurde stuk langer dan aangegeven op de site.
- Op de site staat dat als je een lijst bij je poster besteld. Dat zij de poster erin plaatsen en het kant en klaar geleverd wordt. Dat was niet het geval.
- er zat een knik/vouw in de poster. Zonde, maar gelukkig niets van te zien nadat we het in de lijst hebben gedaan.
We zijn blij met de poster. Maar de service is niet wat we hadden verwacht.

Prachtige poster
Prachtige poster. Het was voor mij niet helemaal duidelijk wanneer de poster naar mij onderweg was. Per app die vraag gesteld, daar kreeg ik geen reactie op. De mail van de verzending kreeg ik toen de poster al twee dagen in huis was.
Heel blij met het schilderij!
Heel blij met het schilderij!
Top service!
Eindelijk na 3 weken de birth poster…
Eindelijk na 3 weken de birth poster binnen. Meerdere keren contact opgenomen maar steeds geen antwoord. Vervolgens krijg je antwoord en word er gezegt dat hij een week na dat je hebt besteld pas verzonden word en het vervolgens nog weer weken duurt voor dat het binnen is. Echt slecht! Contact net zo slecht

Antwoord van Babydruk
Wij zijn er erg blij mee
Wij zijn er erg blij mee, zeer zorgvuldig verpakt. Levering duurde is langer dan was aangegeven, maar er is ook een snelle reactie op de mail met vragen over de levering. Top! Voor in de toekomst zullen wij er nog één bestellen.
Het resultaat en de weg er naartoe
Het resultaat was prima, het bestellen qua software lastig.
Super service
Zeer mooie poster en prima kwaliteit
Eenvoudig en top!
Bestellen was eenvoudig en het resultaat is top! Een mooie herinnering!
Enorm bedankt voor de snelle levering
Enorm bedankt voor de snelle levering. Via de chat aangegeven dat ik de poster en lijst de volgende dag al nodig had. Ik werd heel vriendelijk geholpen en de volgende dag kwam de poster ingelijst binnen. Super!