Ik heb op 7 juli 2026 een Dr. Hauschka lipstick Dahlia nr. 10 besteld (artikelnummer 1559923) maar heb nog geen bevestiging ontvangen en dus ook geen ordernummer gekregen. Ik heb het met PayPal betaa... Toon meer
UPDATE: na het posten van deze review heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Ik bestelde parfum, bij aankomst is de fles parfum gebroken en alle inhoud dus uitgelopen... ik nam al 3x contact... Toon meer
Ik was wat sceptisch na wat reviews te hebben gelezen, maar alles is keurig aangekomen! Afgelopen maandag besteld en vandaag afgeleverd. Hier zal ik zeker vaker bestellen. Los van dit bedrijf mag DH... Toon meer
Jetzt Beauty-Produkte wie Haar- & Hautpflege, Make-up und Düfte im Online Shop von baslerbeauty bestellen. Über 30.000 Produkte im Angebot!
Gansäcker 20, 74321, Bietigheim-Bissingen, Duitsland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
17 november 2025 2 Producten bestelt bij Basler Beauty Duitsland en betaald. Na 1 week nog niets ontvangen, geen bevestiging, geen product.
Op 25 november gemaild, niets gehoord, Op 29 november gebeld en weer gemaild, weer geen reactie op de mail. Op 1 .12 geprobeerd te bellen, ze zijn niet bereikbaar. Absoluut nooit meer hier bestellen!!!
De reactie helpt niet, Basler Beauty Duitsland heeft al 3 mails van mij ontvangen met screenshots van de afboeking. Ik wil mijn geld terug of de producten geleverd, waarvoor ik betaald heb, geen nietszeggende reactie!
Basler beauty NL kan dit niet oplossen, het geld is aan Basler Beauty Duitsland betaald. Als jullie geen mail kunnen vinden, kijk dan in de admin op de datum, naam en bedrag die allemaal in mijn mails naar jullie klantenservice staan!

Antwoord van baslerbeauty
Artikel besteld op 12-10-25 maar nog steeds niks ontvangen. Geld teruggevraagd maar tot op heden niets ontvangen. Ik zou er nooit meer iets kopen. Onbetrouwbaar.
De reactie van Basler slaat natuurlijk nergens op. Zij blijven in gebreke,

Antwoord van baslerbeauty
Aftersales klacht goed opgepakt. Mijn eerdere review was 1 ster. Pakket was in augustus niet bezorgd door DHL. Dit ligt aan hen, zij bezorgen meer niet of slechte communicatie is mijn ervaring. Het duurde lang, maar Basler gaf excuses en geld is teruggestort en een kortingsbon. Daarom nu toch 4 sterren, mocht ik weer bij Basler bestellen, haal ik af bij een pakketpunt!
Ik bestelde voor mijn 4 jarig dochtertje speciale haarproducten. Doorslaggevend was dat ik overal las dat deze zo een ´lekkere geur´ hadden en toch speciaal voor kinderen zonder al te veel extra toevoegingen. Dat de verzending enkele dagen duurde, geen probleem... Gisteren kwam de bestelling aan, en tot mijn grote teleurstelling hadden de producten een hele rare, muffe en dus zeker geen aangename geur. Wat een teleurstelling. Dit doet me vermoeden dat het om ´oude´ producten gaat, waarvan de kwaliteit dus ook zeker niet meer te garanderen is. Stuur een mail naar de klantenservice: wel snel reactie, maar enkel de standaard berichten, niks persoonlijk. Kan retourneren, maar als ik dat hier lees is dat helemaal een ramp om aan te beginnen 😮💨

Antwoord van baslerbeauty
Ik had een parfum set besteld maar hij was tijdens het verzenden gelekt en daardoor kwam een deel van de parfums leeg aan. Ik heb ze een e-mail gestuurd met bijgevoegde foto’s en kreeg direct antwoord waarin stond dat ik mijn geld terug krijg zonder dat ik het pakketje op retour moest doen. Ook kreeg ik een coupon met 5 euro korting als verontschuldiging. Het probleem was dus snel opgelost dus dat was hartstikke fijn:)
Fijne webshop, lagere prijzen dan andere websites/winkels. De verzending duurt wat langer (4-5 werkdagen) maar dat is logisch omdat het vanuit Duitsland wordt verzonden.
Blij met m'n heerlijke parfum!
Bestelling niet aangekomen,gebeld ,na een tijdje een mailtje gehad met even geduld ,we gaan contact zoeken met DHL,niets meer gehoord en na een week 19 euro retour via paypal in plaats van 74,17 euro
Moet ik daar weer achter aan
Ga daar nooit meer wat bestellen

Antwoord van baslerbeauty
Edit: mailadres werkt niet. Mijn email werd geweigerd door jullie server.
Ik plaatste een anderhalf uur geleden mijn eerste bestelling bij deze website. Na de betaling kreeg ik de melding dat er niet kon geverifieerd worden of er wel degelijk betaald werd en dat ik moest contact opnemen met de klantendienst. Doe ik dan ook. Dame zei me: aaah... kan ik niet zien, moet je een mail sturen EN binnen een uur terugbellen. Oke.
anderhalfuur later bel ik terug, iemand anders aan de lijn die eigenlijk DIRECT zegt: ik kan u niet helpen. Bel morgen terug. Ik zeg: jah, ik kan zo blijven bellen en morgen zegt een collega dat ik nog eens moet bellen. hij: Het is hoe het is, dat mijn collega iets anders zegt kan ik niets aan doen.
Waarop ik zeg: vind het louche dat er verschillende info wordt gegeven waarop de meneer antwoord: als er geen vertrouwen is kan je maar beter annuleren en uw geld terugvragen aan de bank. Wij bestaan al VEEL jaren (mijn vader ook en die is ook compleet nutteloos) en we zijn geen bedriegers.
Heeft zelf mijn referenties niet gevraagd, heeft zelfs de moeite niet gedaan om IETS na te kijken.
Niet tevreden dus, stemt mij niet gerust.

Antwoord van baslerbeauty
Ik heb bij Basler Beauty een cadeauverpakking van een superdure shampoo gekocht. Het was goedkoop, Duitse winkel, dus ik heb geen verdere onderzoek gedaan. Ik heb onmiddellijk een bestelbevestiging ontvangen, dus dat is ook goed gegaan. Na een paar dagen herinnerde ik me dat de bestelling er al had moeten zijn. Toen ben ik gaan googlen en kwam onderstaande negatieve reviews tegen. Daar schrok ik van en heb de bestelling eigenlijk als verloren geld afgeschreven. Maar daar was geen reden voor. De bestelling van 22 augustus kwam op 27 augustus aan. Op 25 augustus kreeg ik een verzendbevestiging. Die kon ik prima volgen via de Duitse DHL app. Ik heb in Duitsland een postbus, dus misschien werkt het volgen beter als je een account hebt. Product was netjes verpakt en pakje kwam onbeschadigd aan. Het product is in een woord smerig, maar daar kan de verkoper natuurlijk niets aan doen, hahaha.
Kortom, mijn ervaring met Basler Beauty is zeer positief, behalve dat de bezorging traag was. Was de bezorging sneller geweest, dan had ik 5 sterren gegeven. Misschien was het geluk, misschien is het bedrijf beter geworden in afhandeling van de orders. Als ik weer een raar product wil testen, die in NL moeilijk of niet verkrijgbaar is, zal ik zeker weer bij Basler bestellen. Ik denk dat ik uit voorzorg wel Klarna ga gebruiken. Maar dat is dus niet gebaseerd op mijn eigen ervaring maar op de reviews hier op Trustpilot.
Eerder prima ervaringen gehad met dit bedrijf. Tot de laatste keer. Toen is de bestelling niet bezorgd. De vervoerder heeft het teruggestuurd omdat het adres niet zou kloppen. Het adres in de beestelbevestiging en bij DHL was correct. Toch kreeg ik te horen dat ik opnieuw mijn bestelling moest plaatsen, alsof daardoor het adres miraculeus zou veranderen.

Zondag besteld
Nu donderdag nog niets ontvangen of niks gehoord. Voelt alsof dit bedrijf niet bestaat. Als ik dit van te voren wist had ik niet besteld ik heb de producten deze week nodig. Teleurgesteld

Antwoord van baslerbeauty
Ik heb op 8 juli een bestelling gedaan die ik nodig had voor mijn vakantie. De bestelling is nog steeds niet verzonden terwijl het vandaag 15 juli is. Als ik dit had geweten had ik bij een andere leveranier besteld, want nu heb ik niets aan de bestelling.

Antwoord van baslerbeauty
Zelfs 1 ster is te veel!! Ik heb op 01/06/25 een bestelling geplaatst. Ik heb de aankoop met Klarna gedaan dwz dat de betaling onmiddellijk gebeurd! Maar op heden nog steeds niets ontvangen van mijn bestelling. Meerdere malen gebeld, telkens het antwoord gekregen dat het druk is en dat mijn pakje wel zal verstuurd worden en dat ik even moet wachten. Nu dat is geen enkel probleem maar inmiddels is het nu bijna een maand dat ik erop aan het wachten ben. Ik krijg een mail dat mijn pakje klaar is om afgehaald te worden door DHL maar dat ik een betaalbewijs moet sturen???? Ik heb dus meerdere malen gebeld om te melden dat ik met Klarna heb betaald en ook bewijs hiervan gestuurd en niets van antwoord!!! Uiteindelijk is mijn geduld op en heb ik het geannuleerd. Maar ik moet dit kunnen bewijzen aan Klarna dus ik vraag nu al 2 dagen naar mijn annuleringsnummer? Wat volgens mij niet moeilijk is om deze meteen te communiceren via mail???? Ik wacht er nu al 2 dagen op? IK BESTEL HIER NOOIT MEER!!! Te veel valse beloftes en had eerder de recensies moeten lezen alvorens te bestellen bij deze oplichters.

Antwoord van baslerbeauty
Beste, ik heb gisteren een bestelling en betaling gedaan maar ontvang geen bevestigingsmail.
Besteld en betaald en geen bestelbevestiging. Wel een mail direct daarna van hen dat m’n winkelmandje er nog is. Wat dus niet klopt want ik alles al betaald… dus een mail gestuurd dat ik alles betaald heb en met de vraag wanneer ik het parfum kan verwachten. Niks gehoord. De standaard reactie hieronder maar persoonlijk niks gehoord. Ruim een week later wel parfum ontvangen!

Antwoord van baslerbeauty
Parfum besteld, iets later ontvangen dan belooft maar dat maakt mij totaal niets uit aangezien de prijs onwijs goed is. Product is 100% origineel, en het was goed verpakt verzonden. Aanrader om hier iets te bestellen.
Ik heb parfum besteld maar ze sturen nep Parfum. Ik ga maandag Politie aangifte doen. Ze willen geen geld geen retourneren. Pas op oplichters
Auftragsnummer: 4936135
Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You Intensely Eau de Parfum 150 ml