baslerbeauty Reviews

3.480
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb op 7 juli 2026 een Dr. Hauschka lipstick Dahlia nr. 10 besteld (artikelnummer 1559923) maar heb nog geen bevestiging ontvangen en dus ook geen ordernummer gekregen. Ik heb het met PayPal betaa... Toon meer

Aftersales klacht goed opgepakt. Mijn eerdere review was 1 ster. Pakket was in augustus niet bezorgd door DHL. Dit ligt aan hen, zij bezorgen meer niet of slechte communicatie is mijn ervaring. Het du... Toon meer

UPDATE: na het posten van deze review heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Ik bestelde parfum, bij aankomst is de fles parfum gebroken en alle inhoud dus uitgelopen... ik nam al 3x contact... Toon meer

Ik was wat sceptisch na wat reviews te hebben gelezen, maar alles is keurig aangekomen! Afgelopen maandag besteld en vandaag afgeleverd. Hier zal ik zeker vaker bestellen. Los van dit bedrijf mag DH... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Kappersbenodigdheden winkel
  3. Cosmeticawinkel
  4. Cosmetica en parfums leverancier

Jetzt Beauty-Produkte wie Haar- & Hautpflege, Make-up und Düfte im Online Shop von baslerbeauty bestellen. Über 30.000 Produkte im Angebot!

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.480)

805 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede parfum voor een kleine prijs

Goede parfum voor een kleine prijs! Ik kreeg vandaag mijn parfum binnen, goed verpakt en heel geleverd! Het duurde even voordat hij verzonden werd, maar dat heb ik er voor over. Heel erg bedankt, hier bestel ik graag nog eens!

9 oktober 2024

Update: Service = 0!!

Ik bestelde parfum, bij aankomst is de fles parfum gebroken en alle inhoud dus uitgelopen... ik nam al 3x contact op, stuurde hen foto's van het kapotte flesje, men ging zo snel mogelijk handelen maar krijg tot op heden geen vergoeding of nieuw flesje toegestuurd? Ik voel mij zwaar opgelicht!!!

3 oktober 2024

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan ​​bij ons centraal en uw tevredenheid is onze topprioriteit. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder, beantwoordt u alstublieft ons verzoek om uw reviewergegevens. Hartelijk dank. Uw baslerbeauty-team

Kapot en beschadigd geleverde artikelen

Ik ontving 1 artikel (glazen flesje 100 ml) bij aflevering kapot/geheel in diggelen in de doos waardoor een ander artikel ook beschadigd was.
Bestelling a 180 Euro, niet niks!
Contact opgenomen en 10 foto's van de schade gemaild. ze zouden het zsm in behandeling nemen maar hierop niets meer vernomen, nu na 3 weken en herhaaldelijke mailtjes hierover met verzoek te reageren en nieuwe artikelen toe te sturen.
Ik word niet geinformeerd over de stand van zaken noch over de oplossing voor deze schade en het opnieuw leveren van deze 2 kapotte en beschadigde artikelen.
Ben altijd positief bij online bestellen via diverse websites maar hier bestel ik nooit meer iets!

14 september 2024

Antwoord van baslerbeauty

Hartelijk dank voor uw feedback en uw openheid.

Het spijt ons zeer dat uw bestelling een beschadigd artikel heeft ontvangen en dat de verwerking vertraging heeft opgelopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

U kunt er zeker van zijn dat we hier al aan werken en u een oplossing per e-mail hebben gestuurd. We hebben uw ingediende afbeeldingen ontvangen en zullen de zaak nu met topprioriteit sluiten.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en geduld. Wij waarderen u als klant en hopen u te bewijzen dat wij beter kunnen. ihr basler-beauty team

Oplichting ten top

Oplichting ten top. Na 15 dagen geen parfum ontvangen. Nu starten ze een onderzoek bij DHL en dat kan tot 3 weken duren. Ik ben 60€ armer en niks ontvangen, en ze laten me nog steeds wachten. Geen geld terug, geen nieuwe parfum. Rare website, had ik maar naar mijn gevoel geluisterd.

30 september 2024

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan centraal en uw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. We helpen u graag zo snel mogelijk verder. Beantwoord alstublieft onze vraag over uw beoordelingsgegevens. Hartelijk dank. Uw baslerbeauty team

Top!

Geuren vele malen goedkoper dan elders. Netjes verpakt en bezorgd, bij bezorging handtekening vereist. Verzenden/ ontvangen is langer dan aangegeven. Ik had mijn bestelling 9 dagen na besteldatum. Dus wel iets om rekening mee te houden 100% originele geuren. Altijd wel kortingsacties/ codes. Ik blijf hier zeker bestellen!

25 september 2024

Prima service

Prima service, snelle levering, track & trace optie, originele produkten en scherpe prijzen!
1 woord : PERFECT!

Dank u Basler Beauty!!!

19 september 2024

Ik wou dat ik deze reviews eerder…

Ik wou dat ik deze reviews eerder gelezen had. 2 tot 4 dagen wordt echt niet gehaald. De prijs is inderdaad goed, maar de levertijd op de site klopt niet en daar koop je het wel op! Als je dan belt, omdat je na 3 dagen nog geen tracking code hebt dan zeggen ze dat het verstuurd is, maar dat ze nog geen tracking code hebben, dat is toch vreemd! Ik had het na 5 dagen nodig dus ik dacht dan komt het zeker op tijd. Liever iets meer betaald!

11 september 2024

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan bij ons centraal en klantenservice is onze topprioriteit. Het spijt ons dan ook zeer dat we momenteel niet zo snel leveren als onze klanten van ons gewend zijn. Geloof ons, onze expeditiemedewerkers werken keihard en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen snel naar onze klanten kunnen worden verzonden. We hopen oprecht op uw begrip en bieden nogmaals onze excuses aan. Uw basler-beauty team

Levertermijn 2 a 4 dagen klopt NOOIT

Levertermijn 2 a 4 dagen klopt NOOIT. Gebeld naar klantenservice en minimum eta is 5 werkdagen! Nochtans staat levering 2 a 4 dagen vermeld op de site bij het produkt. Nu 5 dagen verder nog zelfs geen tracking ontvangen....

5 september 2024

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan centraal en uw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. We helpen u graag zo snel mogelijk verder, beantwoordt u alstublieft onze vraag over uw beoordelingsgegevens. Hartelijk dank. Uw baslerbeauty team

Zeer klantvriendelijk

Er was een kleine fout bij mijn pakje. Die werd snel opgelost en de oplossing was zeer voordelig voor mij, de klant. De communicatie was ook prima, ik ben zeer tevreden. :)

5 augustus 2024

Na 12 dagen pas door DHL geleverd

Vrijdag 9/8 besteld, Woensdag 14/8 opgehaald door DHL De
Vandaag pas geleverd door DHL
Zat afgelopen zondag zonder cadeau van mijn vrouw op haar verjaardag 😡

Ik bestel hier niet meer voor een paar euro voordeel. Had bewust een week voor haar verjaardag besteld
Liever binnen een paar dagen in huis

21 augustus 2024

Echt ik wacht al 2 weken wat een onzin…

Echt ik wacht al 2 weken wat een onzin er stond dat het pakket 2-5 dagen duurt ik ga hier nooit meer wat kopen dat weet ik wel bestel hier niet!!!!!

14 augustus 2024

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vanwege een groot aantal binnenkomende bestellingen zijn de levertijden op korte termijn verlengd. Het spijt ons zeer als dit u heeft geïrriteerd.
Met vriendelijke groet, uw baslerbeauty team

bestelling niet ontvangen

OP 4-8 een bestelling gedaan, tot op heden nog niets ontvangen maar ook geen track en trace. In mijn account zie ik mijn bestelling wel staan. Verder zie ik daar ook geen verzendbewijs.
Voelt niet oke en vertrouw het dus ook niet!

12 augustus 2024

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Vanwege een groot aantal binnenkomende bestellingen zijn de levertijden op korte termijn verlengd. Volgens DHL is uw pakket al vervoerd naar het land van bestemming en zal het binnenkort aankomen. Het spijt ons zeer als dit u heeft geïrriteerd. Met vriendelijke groeten. Uw baslerbeauty team

Ik krijg geen contact met het bedrijf

Ik krijg geen contact met het bedrijf. De fles van Jean Paul Gaultier Divine 100 ml is helemaal oranje van de roest. Ik ben al een week bezig via de mail en contactformulier om een reactie te krijgen maar geen antwoord

2 augustus 2024

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Uw baslerbeauty team

Gedoe!

Slechts 1 vd 5 bestelde producten ontvangen.
Na meermaals er achteraan gaan en een negatieve review uiteindelijk alsnog de bestelde producten correct ontvangen. Wat een gedoe, maar blij dat ik uiteindelijk mijn bestelde producten heb.

10 juli 2024