Beenq Reviews

1,7

Eerlijk is eerlijk, ik had 10 E uitbetaald en ontvangen dus daarover kan ik niets negatief zeggen. Ze vragen je van alles in te vullen, oneindig veel vragen, wat ik allemaal heb gedaan, 100%. Toch kri... Toon meer

Enquetes worden niet geladen waardoor je constant naar een wit scherm zit te staren. Wilde hierdoor mijn account verwijderen wat uiteraard niet lukt. Waarschijnlijk een manier om gratis je gegevens te... Toon meer

Na aanvraag uitbetaling wordt mijn account zomaar verwijderd. Heb mails en contactformulier ingevuld voor uitleg. Na een paar weken kreeg ik eindelijk reactie, heb volgens hun niet aan hun voorwaarden... Toon meer

Ondanks de vele slechte en recente reviews, toch een poging gewaagd maar na 2 weken hetzelfde meegemaakt. Ineens is inloggen niet meer mogelijk en heeft je account nooit bestaan. Een nieuw account aa... Toon meer

1. Marktonderzoeker

We bieden betaalde enquêtes aan waarmee iedereen geld kan verdienen. Via de website of onze app.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Inlogproblemen

Ik kan sinds een paar dagen niet meer inloggen met mijn gewone emailadres. Ik heb mijn emailadres niet veranderd, maar ze blijven beweren dat mijn emailadres niet correct is. Vreemd, want de onderzoeken worden wél naar het juiste adres gestuurd. Inmiddels heb ik ook contact gezocht met Been Q zelf, maar non grada antwoord. Wel zit ik bijna op de betalingsgrens....Ik vermoed dat ik niet de enige ben, die dit overkomt. Niet echt netjes.

8 juni 2023

Super hulp met uitsturen survey voor master

Voor mijn masterscriptie de hulp ingeschakeld van Beenq. Zij hebben mij enorm geholpen. Ik had een vrij lastige doelgroep dus mijn survey is massaal uitgestuurd om zo veel mogelijk mensen te bereiken die aan mijn voorwaarden voldeden. Uiteindelijk meer dan genoeg respondenten verkregen. Ik ben er heel blij mee!

8 juni 2023

Top samenwerking!

Ik heb mijn samenwerking als ontzettend prettig ervaren. Het bedrijf is snel in zowel communiceren, als handelen. Bovendien erg behulpzaam. Zeker een aanrader!

7 juni 2023

Meerdere partijen heb ik al eens…

4 juni 2023

Snel en zoals afgesproken genoeg respondenten

Voor mijn scriptieonderzoek had ik 200 respondenten nodig. Dankzij dit panel en Datacoll heb ik deze respondenten snel en binnen de afgesproken tijd ontvangen. Hierdoor had ik green stress over mijn dataverzameling en kon aan de rest van mijn scriptie blijven werken. Super!

1 juni 2023

In het begin werkt alles goed maar na een tijd wordt je account verwijderd.

In het begin werkte beenq hèèl goed. Ik vulde steeds de enquêtes eerlijk in. Tot ik op €7,20 stond. Ineens kan ik mij niet meer inloggen. Telkens krijg ik de melding ‘de e-mail of het ww is incorrect’ terwijl ze wel beiden juist zijn. Als ik klik op ‘ww vergeten’ sturen ze dat er een e-mail verstuurd is maar ik ontvang niets, ook niet bij mijn ongewenste. Ik heb al gemaild maar krijg geen antwoord. Dik ontgoocheld.

31 mei 2023

Constante aanbod van enquêtes met een…

Constante aanbod van enquêtes met een schappelijke beloning. In het geval van storing, is de klantenservice goed bereikbaar en ontzettend vriendelijk.Ik heb al paar keer geprobeerd 10 euro na Paypal account te sturen in begin ging goed nu al twee keer in app geeft aan mislukt krijg geld steeds terug op acount wat kan ik doen beenq.

26 mei 2023

Super! Absolute aanrader

Ik zocht voor mijn scriptie enquête snel naar mijn laatste respondenten en heb deze binnen 1,5 uur ontvangen via BEENQ. Super fijne communicatie en snelle service, zou het absoluut aanraden!

17 mei 2023

Erg handig

Dataverzameling via Beenq ging super snel! Zeer handig als je nog participanten zoekt voor je scriptie.

15 mei 2023

Enquête delen via het panel

Ik heb met het BEENQ panel mijn scriptie enquête kunnen delen en de service beviel mij heel goed. Het was ook heel fijn dat dit voor een studenten prijs kon. Contact was goed, waardoor we snel aan de slag konden gaan met het vergaren van respondenten. Toen de enquête eenmaal online stond stroomden de reacties erop binnen waardoor ik weer snel aan de slag kon met de vergaarde data. Dus al met al een snelle en goede service.

9 mei 2023

Veel surveys waar je aan mee kunt doen…

Veel surveys waar je aan mee kunt doen en uitbetalen via paypal gaat snel. verdient best lekker.Er zijn veel partijen op de markt die enquetes aan de man brengen. Meerdere partijen heb ik al eens geprobeerd maar juist de werkwijze van Beenq staat mij erg aan. Beenq biedt een groot aantal enquetes aan van verschillende bedrijven en geven hier een goed uitbetalingspercentage voor terug aan de deelnemer.

10 mei 2023

Transparant en meedenkend!

Voor mijn masterscriptie wat extra hulp ingeschakeld om wat extra respondenten te werven. De communicatie was allereerst heel snel en duidelijk. Goede uitleg en geen onverwachte verrassing. Transparante organisatie en denken oprecht goed met je mee. Ik zou ze zonder twijfel weer inschakelen!

8 mei 2023

Geef je mening en krijg betaald

Via Beenq kan je wel degelijk een extra centje bijverdienen door je oprechte mening te geven over uiteenlopende dagelijkse onderwerpen. Iedereen kan op het gewenste tijdstip een vragenlijst invullen. Als je geregeld een vrij moment hebt dan kan je die extra tijd nuttig besteden en er voor betaald worden. Ik ben alvast fan van Beenq!

9 mei 2023

Fijne communicatie en snelle actie

Voor onze scriptie hadden we nog heel wat respondenten nodig. Na het invullen van het contactformulier ontvingen we snel een (voordelige) offerte! Daarnaast werd er fijn meegedacht over eventuele screenouts, zodat we alleen voor respondenten betalen die daadwerkelijk binnen de doelgroep vallen. Fijn en duidelijk contact via de mail en altijd een snelle reactie. Ook de respondenten waren snel bij elkaar. Al met al een aanrader!