Best2serve Reviews

3.305

3,4

Eerste persoon? Kon ons niet helpen, doorgeschakeld naar expert die ons liet weten dat onze printer niet meer door HP werd ondersteund. Offerte gekregen voor nieuwe printer was echter bij aankoopdiens... Toon meer

Na contact met klantendienst van HP in verband met een gebroken scherm van laptop, betaalden wij op 10/9 meteen de herstellingskost na een mailtje van Best2Serve. Dit in de hoop snel verder nieuws te... Toon meer

vasthoudend Zo ging degene die mij hielp te werk, steeds weer opnieuw proberen en uitzoeken, wanneer we het euvel nog niet gevonden hadden. Uiteindelijk een advies gekregen, met daarbij dat ik terug... Toon meer

Rekening houdend met het feit dat de reparatie in Hongarije plaatsvind, is het vrij vlot gegaan. Jammer dat reparaties niet gewoon in Nederland kunnen gedaan worden. Telefonisch contact verloopt wel g... Toon meer

1. E-commerceservice
  2. Softwarewinkel

innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.

Gemiddeld

3K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.305)

355 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De bereikbaarheid is heel heel heel slecht.

De bereikbaarheid is heel heel slecht. Een 5-telefoontjes naar de onderhoudsafdeling en andere afdelingen leverden alleen maar wachttijd, ingewikkelde menu`s en verder niets. Op advies van de afdeling verkoop belde ik zelfs met het hoofdkantoor. Helaas er is niemand die u te woord kan staan was de reactie. Ik probeerde zelfs mijn contract op te zeggen. Ook dat lukte niet. De storing waarvoor ik belde heb ik elders moeten oplossen. ook een tweetal mails leverden niets op. MIJN POGINGEN WAREN VAN 1 TOT 10 JANUARI

23 januari 2025

Antwoord van Best2serve

Wat vervelend dat u niemand heeft kunnen bereiken. We zien helaas geen enkele mail van u terug via helpdesk@best2serve.com. Indien u alsnog uw contract wilt opzeggen stuur dan een mail naar het bovenstaande emailadres en dan krijgt u altijd binnen 2 werkdagen een reactie.

Langzame service zonder medeleven of compensatie.

Langzame service zonder medeleven of compensatie.

Reparatie besteld op 21 december, apparaat werd pas op 15 januari opgehaald. Klantenservice wuift het weg als vertragingen bij UPS en biedt geen medeleven of compensatie. Het is nu 21 januari en het apparaat is nog steeds niet gerepareerd, 1 maand nadat ik bijna 500 euro heb betaald.

Een uiterst onbevredigende ervaring.

21 december 2024

Beste Dilano,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw reparatieproces zoveel vertraging heeft opgelopen en dat u zich onvoldoende gehoord voelt door onze klantenservice.

Wij begrijpen dat het bijzonder frustrerend moet zijn dat u na bijna een maand nog steeds geen oplossing heeft ontvangen, zeker gezien de kosten die u heeft gemaakt. Dit is absoluut niet de service-ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten. We hebben het verantwoordelijke team gevraagd om zo snel mogelijk contact met u op te nemen en u te voorzien van een update met betrekking tot uw reparatieservice. Wij hebben de verantwoordelijke team gevraag om een opdate m.b.t uw apparaat en naar verwachting zult u uw laptop aanstaande donderdag terug krijgen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Wij waarderen uw geduld en hopen dit snel naar tevredenheid voor u af te ronden.

Klantenservice VodafoneZiggo

Te hoge verwachtingen door supportmedewerker

De medewerker van de Supportdesk veronderstelde teveel kennis bij mij. Daarom moest een aanvullende afspraak worden gemaakt op 24-12 om 9.30 uur. Hij heeft mij echter nooit meer benaderd. Mijn probleem is niet opgelost.

24 december 2024

Hoi mevrouw Mastenbroek,

We vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen. Uw feedback wordt zeer serieus genomen, en we zullen de technische ondersteuning van HP hierover informeren om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Daarnaast hebben we het verantwoordelijke team gevraagd om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Best2Serve

Ik ben uitstekend door Gul (vrouw)…

Ik ben uitstekend door Gul (vrouw)…
Ik ben uitstekend door Gul (vrouw) geholpen. Ik had een HP laptop die net na de garantie niet meer aan ging. Vervolgens ruim drieënhalf uur aan de telefoon gehangen en door 4 personen slecht geholpen ben en 2 keer door Best2serve de verbinding verbroken was. En van de 4 personen korte gesprekjes met de belofte "ik verbind u door" en vervolgens na lang wachten ook weer de verbinding verbroken werd. De volgende dag werd ik gebeld door Best2service en wel door Gul. Zij heeft mij als enige klantgericht en medelevend geholpen. Zulk soort mensen zou de afdeling support heel veel goed doen, Ik geef zeker 4 sterren, maar dat komt alleen door Gul. Mijn dank was zeer groot!

12 december 2024

Reparatie HP Chromebook

Had een Chromebook met een gebarsten scherm na een valpartij. Opsturen ging niet optimaal, koerier zou een doos meebrengen, maar dit was niet het geval. De reparatie is uitstekend uitgevoerd. Het kost wat, maar je ziet nagenoeg niets meer van de schade en de touchfuncties werken optimaal. Netjes teruggestuurd, dus dik tevreden.

21 december 2024

Tevreden met een grote Maar....

Tot mijn verbazing werkte het systeem van garantie verlenging voor mijn HP computer. Nu is alles bijgewerkt.
Voor die tijd had ik vragen, maar telefonisch heb ik heel, heel lang aan de lijn gewacht. Tot de frustratie toenam en ik de verbinding verbrak. Toen heb ik een mail gestuurd, maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen.

20 november 2024

Antwoord van Best2serve

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
We vinden het fijn om te lezen dat de garantiestatus van uw HP apparaat correct is bijgewerkt.
Wanneer u alsnog vragen heeft, dan verzoeken we u deze naar helpdesk@best2serve.com te sturen zodat we u alsnog van antwoorden kunnen voorzien.
Onze excuses voor het ontstane ongemak.
Team Best2Serve

Alles ging mis en gaat nog mis

Alles ging mis en gaat nog mis. Op 5-11-2024 een bestelling gedaan voor een reparatie voor een nieuw scherm voor de laptop a €381,17. Er zou een doos opgestuurd worden waar wij de laptop in konden doen. Tot op heden ( 23-11-2024 ) helemaal niets ontvangen. Inmiddels drie keer contact gehad met HP en de vriendelijke meneer zou mailtjes sturen naar de reparatieservice van HP. Gisteren stond er opeens onaangekondigd een koerier aan de deur van UPS die vertelde een pakje te komen ophalen. Hoezo duidelijk???

23 november 2024

Antwoord van Best2serve

Het spijt ons zeer om te horen dat u niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen. Wij streven ernaar om iedere klant optimaal te helpen, en het is teleurstellend om te horen dat dit niet naar verwachting is verlopen.
We zullen HP Technical Support op de hoogte stellen van uw feedback, zodat we deze ervaring kunnen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.
Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw waardevolle feedback. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Vlot geholpen

Wachttijd aan de telefoon viel me mee en de telefonische ondersteuning was goed: vriendelijk, helder en to the point. Jammer was wel dat de HP PC kapot bleek te zijn en ik moest wachten op een doos voor de PC, die kwam uit Hongarije, en de PC is inmiddels onderweg naar Hongarije voor reparatie.

8 november 2024

Ging in contact meteen goed de…

Ging in contact meteen goed de oplossingen waren minder en het probleem heeft ze niet kunnen oplossen!
Hierdoor moest ik alsnog de computer terugzetten naar de Hp instellingen wat veel werk en problemen geeft.
Opnieuw zaken installeren etc en sommige zaken zijn spoorloos. Dus niet echt fijn

25 oktober 2024

Antwoord van Best2serve

Het spijt ons zeer om te horen dat u niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen. We zullen HP Technical Support op de hoogte stellen van uw feedback, zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

Andy,

Teleurstellende ervaring

Na een (HP) Windows update crashte mijn Laptop. Om HP telefonisch te bereiken was eerst een betaling van €29,95 nodig!
Vind ik niet echt service.
Telefonisch kon het probleem (hardware probleem) niet verholpen worden. De enige mogelijkheid was een reparatie van ruim 400 euro. Dit kon ongezien al gezegd worden!?
De issue zou bekend moeten zijn bij HP. Ik heb meerdere gebruikers ervaringen gelezen. Helaas wordt nu hier de gebruiker de dupe van zo’n enorme schadepost.
Een teleurstellende ervaring dus!

11 oktober 2024

Antwoord van Best2serve

Wij betreuren het dat u ontevreden bent over de aangeboden service en danken u voor uw eerlijke mening. Alleen zo kunnen wij onze service verbeteren. We zullen de technische ondersteuning op de hoogte stellen, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Als u een terugbetaling wilt aanvragen, kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@best2serve.com.

Absoluut verschrikkelijke service

Absoluut verschrikkelijke service. 1 ster verdienen ze niet. Ik wilde mijn HP laptop laten repareren. Hiervoor moeten ze de laptop eerst zelf komen ophalen.
Het is onmogelijk in contact te komen met ze. Ze vragen ontzettend veel geld om uiteindelijk je laptop op te sturen naar Hongarije om het goedkoop te laten repareren, maar ze vragen wel Nederlandse prijzen.
Ze claimen vier keer thuis langs geweest te zijn om de laptop op te halen, maar dit was helemaal niet waar.
Uiteindelijk zijn we een maand verder en is mijn laptop nog steeds niet terug.
Er werd gezegd dat hij vandaag zou komen maar hij is weer vertraagd.
Absoluut verschrikkelijk service, ik kon net zo goed zelf mijn laptop repareren.

1 september 2024