Bigtree Reviews

2,5

Bij Bigtree 1,5 jaar geleden twee Helinox stoeltjes gekocht. Bij een stoeltje scheurde de naad na gebruik van enkele weken. Helinox geeft 5 jaar garantie, maar Bigtree verwijt ons onzorgvuldig gebruik... Toon meer

Ik was wat terughoudend met bestellen door alle verhalen over Bigtree die te vinden waren. Toch besteld, en gelukkig maar. Zondag besteld, maandag netjes contact gehad met de klantenservice en ge... Toon meer

Bestelling duurde al langer dan nodig zonder communicatie van hun kant. Product teruggezonden, maar track & trace loopt tot de grens en dan niets. Na onophoudelijk mailen was het ineens wel aangekomen... Toon meer

Wat een nep bedrijf .... Komen levertijden niet na,heb mm bestelling nog steeds niet binnen ondanks 5 mailtjes nog geen normaal antwoord gehad behalve het standaard Computer antwoord. Geen telefoo... Toon meer

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Low Alpine backpack besteld.

Low Alpine backpack besteld.
Low Alpine Airzone Camino 35:45LTR backpack voor dames besteld en binnen 3 werkdagen keurig geleverd. Ze boden voor dit product de beste op internet. Snelle communicatie. Alhoewel veel reviews anders doen vermoeden op internet, is deze ervaring met Bigtree voor mij in elk geval een goede.

7 november 2018

Abnormaal snelle schade

Ik heb me 3 keer laten verleiden door de lage prijzen van BigTree, maar er zal geen 4de keer volgen:
- Over de eerste aankoop (een rugzak) heb ik absoluut geen klagen
- De 2de aankoop was al minder succesvol: een broek van Fjallraven bleekte tijdens een eerste trekking helemaal af. Het vroeg heel wat foto's, over en weet-gemail en uiteindelijk het op goed vertrouwen terugzenden van de broek alvorens ik het aankoopbedrag terug kreeg.
- De laatste aankoop is de meest negatieve ervaring: een tent van Robens scheurde al tijdens de 3de nacht dat ze gebruikt werd (in normale omstandigheden). Een omruiling of terugbetaling zit er niet in, en zelfs voor de herstelling moet ik zelf opdraaien. BigTree is slechts bereid een klein forfaitair bedrag van € 30 te betalen (daarmee heb ik zelfs de transport- of verzendkosten nog niet betaald).

Samengevat:
- Hoewel het toch steeds over degelijke merken ging, liepen ze abnormaal snel slijtage op. Zijn dit soms B-producten?
- Compensatie is in de ogen van de klantendienst een enorme gunst van het bedrijf, ipv een wettelijke verplichting. Ook in de manier van communiceren lijkt dat 'klantenbinding' en 'klantvriendelijkheid' redelijk ongekende begrippen zijn.

6 november 2018

Super tevreden! Ik vertel het iedereen.

Ik ga Big Tree zeker bij familie, vrienden en collega’s aanbevelen. In de webshop kon ik snel vinden wat ik wilde bestellen. Artikelen die ik kon vergelijken waren bij Big Tree gunstig geprijsd. De Jack Wolfskin wandelbroek die ik gekocht heb was zelfs afgeprijsd. Levertijd kan sneller. Als je iets gekocht hebt wil je het zo snel mogelijk hebben! Op maandag besteld, op woensdag was het binnen. Prima. Ik ben super tevreden.

24 oktober 2018

Napapijri jas niet binnen gekomen.

IK heb een Napapijri jas besteld, er stond bij dat hij een 3-6 werkdagen verzendperiode had. 8 dagen later heb ik nog steeds de jas niet binnen. Ik heb alleen al wel betaald. Mailtjes die je naar het bedrijf stuurt beantwoorden ze niet, en ook sturen ze geen bevestiging van de bezorging. Slecht bedrijf zonder enkele klantvriendelijkheid.

12 oktober 2018

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, loze beloftes.

Ik heb vorig jaar een 2 persoons slaapmat besteld. Helaas waren na 1 jaar beide ventielen lek. Contact gehad met de klantenservice via de mail (bellen kan idd niet) ik mocht mijn mat opsturen ter beoordeling. De mat zou gemaakt worden en anders zou ik mijn geld retour krijgen. Inmiddels ben ik 3 maanden (en vele berichten) verder en heb mijn mat niet meer, heb geen nieuwe en heb het geld niet retour. Heb wel ongeveer 10 mailtjes met allerlei beloftes over leveranciers en afhandelperiodes van 2 tot 4 weken. Ik moet zeggen dat het leveren van de mat goed verliep, maar de aftersales en service zijn bijzonder slecht. Zou hier nooit meer wat bestellen. Ga nu maar contact opnemen met de consumentenbond en kassa. Misschien dat zij iets kunnen betekenen.

Update 4 okt. Wonder boven wonder kreeg ik eergisteren bericht dat de mat niet meer gemaakt kon worden, maar dst er ook geen nieuwe geleverd kon worden. Ik zou mijn geld binnen 2 tot 4 dagen teruggestort krijgen. Dit is inmiddels wel gedaan daar ben ik tevreden mee. Maar het blijft belachelijk dat ik er uiteindelijk 3 maanden mee bezig ben geweest.

1 oktober 2018

Helemaal tevreden!

Door de wat negatieve reviews hier was ik wat angstig om te bestellen. Gelukkig heb ik toch besteld, want mijn ervaring is gewoon prima! Scherpste prijs die ik vinden kon voor een slaapmat een paar nieuwe Lowa schoenen. Zaterdag besteld, kon het pakket volgen via track & trace, en woensdag in huis. Voor mij prima levertijd!

19 september 2018

Zeer onprofessioneel bedrijf

Eerder diverse outdoorartikelen van Fjällraven bij Big Tree besteld. Een korte broek was na een par dagen gebruik enorm verkleurd door de zon. Ik heb Big Tree een uitgebreide mail met foto’s en argumenten gestuurd, en laten zien dat de broek voor en na het wassen nog steeds was verkleurd (de verkleuring kwam dus niet door vuil). Later uitgebreid doorgegeven hoe ik de broek had gewassen. Vervolgens krijg ik een mail terug dat de afdeling reclamatie mijn verzoek heeft afgewezen, omdat ik het merk wasmiddel dat is gebruikt, niet zou hebben vermeld. Tip: koop je outsoorspullen niet bij Big Tree.

14 september 2018

Wat een oplichters!

Wat een oplichters!
Al weken moet ik hen gaan bewijzen dat ik de bestelling, rugzak, terug heb gestuurd.
Vandaag lees 5 weken later, nog geen enkele reactie vanuit hun dat hij is ontvangen laat staan dat ik mijn geld terug krijg!
Ik denk dat het raadzaam is dat al diegene die, net als ik, belazerd zijn aangifte gaan doen van oplichting!
Als ik de slechte reviews lees dan gaat her om niet zo'n klein bedrag die zij hebben achtergehouden.
Ik ga hier wel melding van maken..
Deze praktijken moeten worden gestopt en heel snel worden geblokt op internet.
Waardeloos!!!!

3 september 2018

Wat een nep bedrijf ....

Wat een nep bedrijf ....
Geen telefoonnummer van klantenservice.
Ik bestel NOOIT meer iets bij big tree en moet maar afwachten of ik überhaupt iets krijg laat staan geld terug

31 augustus 2018

wat een slechte service

wat een slechte service, 3 dagen levertijd is een geintje! nergens een telefoonnummer te bekennen, niet duidelijk dat het product uit Duitsland moet komen, en een standaardmail dat ze het druk hebben,
eerst maar laatste keer bestelling geplaatst!!

31 augustus 2018

Bestelling bij Big tree gedaan

Bestelling bij Big tree gedaan, is door GLS bezorgd , zegt het tracking systeem, maar dit is niet gebeurd! Krijg geen contact bij GLS en de site van Big Tree als je een vraag stelt, zegt dat de site in onderhoud is. Big tree heeft geen telefoonnummer.....
hoe nu verder........

29 augustus 2018

Bigtree vertrouwt eigen klanten niet

Zeer slechte service. 4 bekers besteld waar 1 kapot van aankwam. 1 dag na aankomst melding van gemaakt, later foto's opgestuurd. Wordt niet vergoed. Reden: ik was te laat met aanmelden, Bigtree kan dan niet controleren of ik met die beker op vakantie ben geweest. en of de beker dan kapot is gegaan tijdens de vakantie. Hoe zit het dan met de garantie vroeg ik. Antwoord: melamine is een kwetsbaar materiaal, dat is net zo iets als een glazen vaas die op de grond valt. Waarom is dan bij verzenden eerst de bekers ingepakt en daarboven op de slaapmatten, als melamine niets kan hebben?

Mij gaat niet om het geld €14,95 maar het principe. Je zou maar geloven wat de klant zegt. Bigtree wantrouwt haar eigen klanten.

8 augustus 2018

Onbetrouwbare website!!!

Levertijd is weken langer dan aangegeven op website,klantenservice is onbereikbaar en zelf maandag later geen geld terug van nooit bezorgde artikelen...
- nooit bestellen op deze site! -

4 augustus 2018

Prima deal en prima service.

Op 16 juli een rugzak besteld via Bigtree, mede gezien de scherpe prijs en beschikbaarheid van juiste kleur en maat. Het is vandaag 19 juli en de rugzak is vanmorgen al binnen. Geheel volgens verwachting dus. Bij de bestelling, betaald via Paypal, bleek dat het huisnummer ontbrak. Op basis hiervan gelijk contact gezocht met de klantenservice met het verzoek het verzendadres/huisnummer te controleren. Snel had ik een reactie dat het was aangepast. Daarnaast nog op tweede dag geïnformeerd naar track en trace informatie. Ook daarop weer een snelle reactie dat de rugzak was verstuurd en ik snel de track en trace informatie kon verwacht. Dit bleek idd het geval. In de mail stond een weblink naar de GLS track en trace informatie. Deze heb ik tussentijds gebruikt om mijn bestelling te volgen. Ook deze was geheel volgens verwachting. De informatie was voldoende om te zien waar mijn pakket zich bevond en wanneer ik het ongeveer kon verwachten. Kortom! Prima deal en prima service. Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik Bigtree zeker weer overwegen

19 juli 2018

Komen levertijd totaal niet na

Komen levertijd totaal niet na. Er staat 2 tot 3 werkdagen levertijd. Die gaan echter pas in na de verwerkingstijd van 2 dagen. Misleidende onzin dus allemaal. Wees eerlijk en zeg gewoon levertijd 4 tot 5 werkdagen. Dus mocht je haast hebben met je bestelling dan moet je niet bij BigTree zijn.

11 juli 2018

Annulering van bestelling

Ik heb een Herschel rugtas besteld voor volgend schooljaar voor mijn dochter (ruim op tijd dus), maar kreeg een mail dat deze pas rond 18 september geleverd kan worden. Deze bestelling wil ik dus annuleren want via andere webshops kan het veel sneller en niet pas als het schooljaar al in volle gang is. Via de mail (zie nergens een telefoonnummer) gevraagd of ik het geld teruggestort kan krijgen maar krijg geen respons. Dan ook nog maar via het formulier van de site geprobeerd. Tot op heden nog niks gehoord. Hoeveel tijd mogen ze hiervoor nemen? Ik vind dat dit soort zaken snel geregeld moeten worden zodat ik snel m'n geld weer heb voor een nieuwe bestelling bij een andere webwinkel.

8 juli 2018

Koop hier niet!

Medio april een paar wandelschoenen gekocht. Levering ok. Bij thuis uitproberen bleek de zool niet goed vast te zitten. Geretourneerd. Omruilen werd geweigerd. De schoenen moesten naar de fabrikant voor reparatie. Dat zou 2-4 weken duren. Die zijn inmiddels al lang voorbij. Juni, geen schoenen. Ik moet maar geduld hebben. De klantenservice is kennelijk alleen afgericht op afpoeieren. BigTree stelt zich op als doorgeefluik tussen klant en fabrikant, steekt het geld in de zak en heeft nog nooit gehoord van EU-consumentenrechten. Ik heb nu via PayPal een claim ingediend. Ik hoop dat ik tenminste m'n geld terugkrijg.

5 juni 2018
Logo Bigtree

Antwoord van Bigtree

Hallo Paul,

Dank voor je beoordeling.

Een product dat in gebruik is genomen en achteraf een defect/productiefout toont, kan binnen de wettelijke garantieperiode gereclameerd worden.
Helaas kunnen reeds gedragen artikelen niet omgeruild worden.

De fabrikant van jouw schoenen handelt de reclamatie af. Deze hebben wettelijk gezien het recht het product te repareren.
De afhandeling van de reclamatie bij de fabrikant duurt over algemeen 2 - 4 weken vanaf het moment dat het product doorgestuurd werd naar de fabrikant.

Zodra wij het gerepareerde product ontvangen van de fabrikant wordt dit direct naar de klant teruggestuurd. Mocht het artikel niet te repareren zijn, wordt het aankoop bedrag zodra een melding hiervan voorligt vergoed.

Helaas hebben wij geen invloed op de verwerkingsduur bij de fabrikant, vandaar dat wij vragen om geduld.
Dat jij met een wat langere wachttijd geconfronteerd wordt spijt ons zeer maar helaas kunnen wij het aankoop bedrag niet vergoeden aangezien de schoenen ter reparatie bij de fabrikant zijn.

Met vriendelijke groeten,

Jouw BigTree Team

Slecht gefabriceerde campingstoeltjes!

Wij kochten vier campingstoeltjes om mee te nemen op fietsvakantie. Wel een stuk extra gewicht maar even rechtop kunnen zitten met kleine tenten is toch wel fijn. Na een lange fietstocht waren we ook echt blij om stoeltjes bij ons te hebben. Na nog geen half uur zitten om te eten, scheurden twee rugleuningen compleet door (onze dochter weegt 45 kilo en zat rustig te eten tot zij een metalen staaf in haar rug kreeg!).
Lang leve het mobiele internet, meteen een foto gestuurd want zo te zien was er bij twee stoeltjes wel erg dicht langs de naad gestikt.

De reactie was weinig meelevend. Ik moest meer foto's sturen. Gedaan, geen reactie. Wij trokken weer verder en lieten de defecte stoelen uiteraard achter (extra gewicht om te kunnen zitten is één ding, loze kilo's iets heel anders). Inmiddels waren de achterleuningen ook volledig vervangen door ductape.

Na 5 dagen om een reactie gevraagd. Foto's zouden niet zijn aangekomen. Nogmaals de uitgebreide foto's gestuurd.

Nu vandaag reactie dat we de stoeltjes maar moeten terugzenden. Let wel ik heb vermeld dat wij nog op vakantie waren met de fiets en nu twee volledig onbruikbare stoelen hadden.

Nu ik de reactie hieronder lees over het inhouden van de gratis 'retourkosten' moet ik misschien maar blij zijn.

Één keer en nooit weer!

Een 'wat vervelend voor jullie' was toch wel het minste geweest!

18 mei 2018

Zichtbaar lijm op de naden???

Heb zeer het idee dat de Adidas Terrex schoenen die ik van BigTree heb ontvangen nep waren. Er zat zichtbaar een spoor met lijm langs de zoolnaad van de schoen, volgens mij levert Adidas wel betere kwaliteit dan dat.

Daarbij is hun retourneringbeleid niet zo vlekkenloos en als ik ze erop aanspreek storten ze de "kosteloze" retourkosten die zij inhouden op mijn terug-betaling maar terug om van mij af te zijn. Niet erg vriendelijk afgehandeld. Prima als ik fout zit, maar handel het eventjes netjes af...

25 april 2018
Logo Bigtree

Antwoord van Bigtree

Hallo Ying,

Bigtree is een geautoriseerde officiele Adidas leverancier en verkoopt uitsluitend originele merkproducten. Producten die niet bevallen of passen kunnen binnen 30 dagen kosteloos geretourneerd worden . Om een zending gratis te retouneren kun je het retourlabel via onze website uitprinten.

Met vriendelijk groet,

Jouw Bigtree team