Bikester Reviews

3,6

Worst package that I have ever seen. Components in plastic Bag which was clearly broken during delivery. Component packages were alko damaged.

Kaikki toimi todella hyvin. Paketti tuli nopeasti ja tuote siististi pakattu. Firmanne tuntuu tosi luotettavalta ja tuote aivan ,kuten kuvasto näytti. Siisti ,hieno kypärä, istuu tukevasti päähän ja o... Toon meer

Maksaminen hankalaa. Valitsin verkkopankin ja sen jälkeen piti skannata qr koodi ja mennä verkkopankkiin tunnuksilla ja suorittaa maksu. Maksu ei lähtenyt vaan piti mennä uudelleen tunnuksilla verkko... Toon meer

Tilasin bikesteriltä pyöräilytarvikkeita. Tilaus jaettiin kahtia ja toinen tilaus tuli postin toimitettavaksi. Posti kuitenkin sai väärän puhelinnron, joten en saanut sitten lokerokoodia. Otin yhteytt... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. ook in
  3. Fietsaccessoirewinkel

Bikester on vuosien kokemuksella toiminut pyöräilyn ja ulkoilun verkkokauppa, joka toimittaa polkupyöriä, komponentteja ja tarvikkeita asiakkaille kaikkialle Eurooppaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu tuhansia tuotteita, kuten sähköpyöriä, maasto-, maantie- ja gravel-pyöriä, lasten pyöriä, varaosia, kypäriä ja pyöräilyvaatteita johtavilta merkeiltä, kuten Shimano, SRAM, Cube, Endura ja Giro. Tarjoamme turvalliset toimitukset kotiovelle tai noutopisteeseen, ilmaisen toimituksen ehdot täyttäville tilauksille sekä helpon palautusprosessin ja pidennetyn palautusoikeuden. Kokeneet pyöräilyasiantuntijamme auttavat mielellään rungon koon ja mallin valinnassa sekä varaosiin, yhteensopivuuteen ja takuuseen liittyvissä kysymyksissä yhteydenottolomakkeen ja sähköpostin kautta. Maksutapoina hyväksymme Visa-, Mastercard- ja American Express -kortit, PayPalin, Klarnan (lasku, suoramaksu ja osamaksu) sekä suoran pankkimaksun.

Gemiddeld

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

No warranty on their products! SCAM!!!

I purchased a Kona Sutra bike. It arrived with defected chain. I emailed them and sent them photos. Mr Math from their customer service told me they just changed the company's owner, and they're not responsible for any reclamations on anything purchased before they changed the company's management. Math told me to fix the problem myself. Can't believe such a company legally exists in Finland.

1 mei 2024

2-laatuiset tuotteet, älä osta!

Tilasin triathloniin suunnatun märkäpuvun(Zone 3 thermal agile), joka kokeilun yhteydessä repesi polvesta auki. Asiakaspalvelu väittää, että vika oli minun, että kynsilläni sen olen rikkonut. Palautteessa kerroin, että puin puvun hanskat kädessä ja ohjeiden mukaisesti, kynteni eivät koskeneet pukuun.
AP väittää, että he "tunnistavat" kyllä miten jälki on tullut, ettei puvut noin vain hajoa. NÄIN MINÄKIN LUULIN, mutta toisin kävi.
Vastasin asiallisesti, ettei tuote vastaa kuvauksenmukaista laatua, kun hajoaa näin herkästi, sanoin haluavani hyvityksen tai uuden puvun.
AP ei ole tästä kiinnostunut, sanoivat epäsuorasti että tee puvulla mitä haluat, mitään hyvitystä et saa, vaikkakin pukua myydään tällä hetkellä 80€ halvemmalla!

Selkeästi märkäpuvut ovat hapettuneita tuotteita, jotka halutaan varastosta äkkiä pois.
Älä osta! Yritys ei ota tuotteista mitään vastuuta!

17 januari 2024

Got sent a bike with defect part

Got sent a bike with defect part. Sent a reclamation. After 2 weeks they told me it was my fault and they couldn't do anything because of their policy :)

Avoid.

8 december 2023

Tyytyväinen asiakas 5/5

Tilannu parin vuoden aikana kymmeniä paketteja ja hyvin on menny. Juuri nyt emoyhtiöllä haasteita, mutta tilaukset tulivat silti niin kuin piti. Tässä välissä iso kiitos Bikesterille ja toivotaan, että hommat selkiytyy! Tsemppiä vaikeisiin aikoihin!

28 november 2023

Palautin fillarin ketjut takaisin…

Palautin fillarin ketjut takaisin Bikesteriin. Bikester on vastaan ottanut palautuksen 20.10.2023. Nyt on 23.11.2023 eikä rahojen palautusta ole tapahtunut.
Olen ottanut yhteyttä "Serviceen" kaksi kertaa sähköpostilla, jossa ollaan pahoitellu että rahoja ei ole palautettu.
Miettikää nyt sitten tarkkaan jos tilaatte Bikesteristä jotain...

23 november 2023

Bikester > 18.10 tilattu tuote

18.10 tilattu tuote, 19.10 tuote oli lähetetty tilassa, nyt on 3vko kulunut eikä toimitusta ole kuulunut. Yhteydenottoihin vastataan usea päivän viiveellä ja aina samalla sepityksellä:

” Kiitokset yhteydenotostasi.

Pahoittelemme, ettemme ole vielä pystyneet vastaamaan tai auttamaan sinua.

Lähipäivinä saattaa esiintyä joitakin rajoituksia, mutta teemme parhaamme, jotta kaikki palvelumme toimisivat jälleen normaalisti mahdollisimman pian……… ”

- en enään tilaa, kiitos

//-j.

13 november 2023

Garantieleistung nicht behandelt.

Garantiefall: Wird nicht behandelt.
1. Garantiefall gemeldet 17.07.2023, Antwort von Bikester sie melden sich innert 10 Tagen.
2. Garantiefall Nachfrage 17.08.2023, Antwort von Bikester sie melden sich innert 10 Tagen.
Scheint ein System zu sein, empfehle den Shop zu meiden.

17 augustus 2023

Olisko rehellisyyttä peliin

Vitu pälli vätykset tilattii viime viikon maanantaina ja luvattiin 2-4 päivää tilausta eikä ole vieläkään tullut, seurannassa sanotaan että lähetystä odotetaan

21 juni 2023

Mountain bike arrived broken

I ordered a bike from them. When the bike arrived, I noticed defects, which I immediately reported. To which I was told I should ask a friend to record on video how I ride my bike uphill, otherwise they can't help.
In order to return the bike, they said I had to pack it myself. Really lousy customer service.

22 juni 2023

3vk kesti että lähti edes postiin..

Pettynyt kun ostin hyvällä tarjouksella muutaman tuotteen missä näky että varastossa ihan hyvin joten oletin että tulee nopeesti, no meni 3 vk että lähtivät edes postiin, muutaman kerran laitoin asiasta mailia onneksi se sentään toimi joten kuten mutta toiste en kyllä tilaa

30 mei 2023