Biopetfood Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

2 bestellingen kort achter elkaar geplaatst (omdat ik iets vergeten was). Is als 1 bestelling behandeld en daardoor ook maar 1x verzendkosten. Daarnaast klopte voorraadinformatie van een voerbak niet.... Toon meer

Bij Biopetfood kan ik altijd het juiste voedzame voer en andere benodigdheden voor mijn Mechelse herder kopen….bestelling gaat vlot, levering vlot en ze hebben ruim assortiment. Mijn herder is hierdo... Toon meer

Bestelling niet compleet. 3 artikelen missen helaas. Hierover heb ik proberen te bellen, maar het nummer was niet bereikbaar. Daarom heb ik een email hierover gestuurd en ik ben nog in afwachting v... Toon meer

1. Dierenwinkel
  2. Hondentrainer
  3. Biologische winkel
  4. Dierenverzorgingswinkel

BioPetFood levert complete, biologische natuurvoeding voor hond en kat, van merken zoals BioFood, BF, Almo, Polari. Acana, Applaws, Orijen, Herrmanns, Yora, Oven Baked Tradition en Ziwi. Krokante en geperste brokken, natvoer en vleesvoeding van al deze merken. “Onze enige zorg én prioriteit is de kwaliteit van het voedsel waarmee jij, jouw dieren voedt.” . Vanzelfsprekend levert BioPetFood ook aanverwante artikelen, zoals halsbanden & riemen, voerbakken, trainingsartikelen, dierenspeelgoed, verzorgingsartikelen, schapenvet en nog duizenden andere artikelen. Ook diergeneesmiddelen (drogisterij niveau) zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Voor alle producten geldt: Voor 20.00 besteld? Vandaag nog verzonden! Kwaliteitsgarantie, met 60 dagen retourtermijn: Niet 100% tevreden? Dan wel uw volledige aankoopbedrag terug! (beperkte voorwaarden van toepassing). Bestelling vanaf € 60,- worden binnen Nederland wn België gratis verzonden.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede winkel

Kreeg genoeg mailtjes rondom mijn bestelling. Alles ging goed, van de bestelling zelf tot aan het verzonden mailtje en alles ertussen in. De honden hebben de postbode niet gebeten ;)

6 oktober 2024

:-)

Bizar goede salesman.

Verkoper belt je nog op om te zeggen wanneer er geleverd wordt en verontschuldigde zich alvast voor als PostNL zich niet aan mijn afleververzoek zou houden. Dat deed PostNL dus ook niet. Hulde aan deze man.

2 april 2024

Geachte mw. Dewulff,

Postnl heeft inderdaad er een week overgedaan om het pakket bij u bezorgen. Het was vrij snel in België, maar daar bleef de status dagen lang op "Pakket is vertraagd door verkeersomstandigheden" staan volgens postnl.be

Wat we niet zo goed begrijpen is dat wij een 1 ster beoordeling van u krijgen, terwijl wij toch direct uw bestelling hebben verstuurd. Zou u de Belgische tak van PostNL niet beter 1 ster geven? Daar lag het probleem natuurlijk.

Mvg

Geweldige service!!

Mijn eerste bestelling geplaatst bij Biopetfood, helaas was er een probleem met PostNL, pakket waarschijnlijk verloren gegaan, maar heel vlot en aangenaam contact met de klantenservice en alles werd perfect opgelost, mijn bestelling werd opnieuw verstuurd en 24u later thuis afgeleverd. De klantenservice belde mij dan nog eens terug op om te checken of ik mijn bestelling zeker had ontvangen. Top hoor, tevreden klant en ga zeker opnieuw bestellen.

9 april 2023

Betrouwbaar, altijd de beste prijs en deskundig

Biopetfood is een betrouwbare webshop voor de beste producten voor je dieren. Gewoon altijd een scherpe prijs in plaats van een onzinnige aanbiedingen of punten sparen die je uiteindelijk toch zelf betaalt. Milieubewust met een vriendelijke en deskundige service als je vragen hebt.

23 februari 2023

Wat foutjes maar erg goede service

Product werd een dag later verzonden, kreeg geen track&trace en verkeerde product werd verstuurd. Echter zeer snelle klantenservice respons. Opgestuurde artikel hoefde niet retour, T&T werd gemaild en juiste artikel werd z.s.m nagestuurd.

8 februari 2023

Relax tabletten en schapenvet

Heb de relax tabletten vanwege vuurwerk angst van de hond. Ze lijkt beduidend minder angstig… heb ook de schapenvet bonbons en sindsdien heeft ze minder jeuk. Kortom: blij met jullie spullen!

26 november 2022

Deel van het artikel is beschadigd

Deel van het artikel is beschadigd, en krijg geen reactie op mijn mails om een nieuw onderdeel toe te sturen

22 november 2022

Geachte Mw. Post / Beste Henriette,

Uw post verbaasde ons: We hebben meer dan prima contact via e-mail gehad over uw klacht.
Ons systeem heeft u een automatisch bericht verstuurd met een RMA nummer daarin.

U kunt uw aankoop kosteloos terugsturen naar Antwoordnummer 55544, 3505WB Utrecht.

Binnen 1 werkdag na ontvangst van uw retourzending betalen wij, zoals eerder gezegd, uw aankoopbedrag incl. verzendkosten terug.

Zolang u, uw bestelling niet retourneert, gaat BioPetFood uw betaling niet terug betalen natuurlijk.

-----

Aanvulling: Geachte Mw. Post, beste Henriette,

U heeft uw aankoop nog steeds niet kosteloos terug gestuurd. Het volgens u defecte onderdeel is onmogelijk te beschadigen tijdens transport.
Mogen wij er dan maar vanuit gaan dat het hier een vergissing uwerzijds betrof?

Mvg

BioPetFood

Prima geregeld!

13 oktober 2022

Geachte heer Meijer / Beste Nico,

U geeft BioPetFood een 1 ster beoordeling omdat UPS, buiten alle normale werkzaamheden verder ging om uw pakket te bezorgen. Maar het was nog niet helemaal naar uw tevredenheid.
Waarom BioPetFood dan 1 ster van u krijgt is ons niet helemaal duidelijk.

U begrijpt hopelijk toch wel dat BioPetFood een heel ander bedrijf is dan UPS? Zij zijn onze vervoerder, u beoordeelt ons nu.

Reageren nergens op

Bestelling gedaan en betaald. Krijg 1 van de 4 kattenbakken binnen omdat niet op voorraad is. Met bestellen nergens geen melding gehad anders had ik niks besteld. Mail gestuurd met de vraag wanneer het weer op voorraad is op 29/8 geen reactie ontvangen. 12/9 weer mail gestuurd weer geen reactie. Telefonisch ook niet bereikbaar. Wil mijn ene ontvangen bak retour sturen, de bestelling annuleren en mijn geld terug. Kan zelf ook geen retour melding doen of iets. Eerste en laatste keer hier besteld

15 september 2022

Beste Ursula.

Een kleine nuancering; U had mijn mail nog niet gelezen nadat we telefonisch contact hebben gehad. Uw initiële aankoop + verzendkosten hebben we aan u terug betaald. U heeft de 1e kattenbak kosteloos mogen behouden, al was het maar om u te compenseren voor het ongemak in vertraging van de levering.

En natuurlijk om u een snelle oplossing te geven voor de oude kattenbak bij u thuis die al stuk was.