Op de website wordt geadverteerd dat een retour met zowel een printbaar label als QR code kan worden verzonden. De keus is aan de klant. Niet dus. Na bellen én chatten met de klantenservice is de mede... Toon meer
Ruim een week na de bestelling, nog niets ontvangen. Twee maal contact met de klantenservice, maar er wordt ook geen hulp geboden. Zeer slecht, geen aanrader!
Levering verwacht einde van de dag. 15 euro betaald om ups express levering te krijgen. Ik krijg een melding dat we niet thuis waren op drop off uur, terwijl we wel thuis waren, om vervolgens te zien... Toon meer
Welcome to the official BIRKENSTOCK USA online shop ✓ Shoes and sandals in all colors and sizes ✓ Buy directly from the manufacturer online ✓ Shop trendsetting styles from BIRKENSTOCK
Neustadt, Frankrijk
- birkenstock.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meerdere errors bij deze bestelling
Meerdere errors bij deze bestelling.
Ik had extra betaald voor een snelle levering. Het pakket werd niet bezorgd, maar opeens geleverd op een pakketpunt in een hele andere stad. Birkenstock gebeld en die waren ronduit bot aan de telefoon. Daarna UPS gebeld, waren heel vriendelijk en hebben het toch kunnen laten bezorgen in mijn stad. Als ik vanuit Birkenstock extra betaal voor service verwacht ik ook dat zij hiervoor een leverancier kiezen die deze service kan bieden.
Vervolgens zat er een blauwe vlek op m’n Birkenstocks en zaten ze niet goed. Gelijk teruggestuurd, waar het al ruim 3 weken geleden bij Birkenstock is aangekomen. Via contactformulier status opgevraagd bij de klantenservice, maar het is complete radiostilte.
Gelukkig heb ik voor achteraf betalen gekozen, maar ik verwacht wel dat dit goed wordt opgelost. Ik vind dit helaas echt heel onprofessioneel gaan.
Schoenen besteld maar nooit ontvangen
Schoenen besteld maar nooit ontvangen, om onduidelijke reden retour gestuurd (gaven aan het pakketje niet te kunnen leveren terwijl dit op een post.nl locatie was. Dus heel vreemde reden dat het pakketje niet geleverd kon worden). Nu wacht ik al vijf weken op mijn retour geld, reageren niet op mailtjes, kortom waardeloos
Slechte service
Slechte service! 26 Juni een retour gedaan die op 6 Juli is geleverd bij de firma Birkenstock wat te zien is in de PostNL app. Nu al 2 keer contact gehad met de klantenservice en eerst konden ze zien dat het op 6 Juli was geleverd en nu opeens is het dat het pakket op 12 Juli geleverd zou zijn en of ik weer even wou afwachten tot vrijdag. De passief agressieve medewerkers mogen ook wel een training klantenservice krijgen. Nooit meer voor mij!
1 week geleden mijn slippers…
1 week geleden mijn slippers geretourneerd, nog steeds niet eens bevestigd dat ze daar ontvangen zijn.
Post NL , heeft het wel bevestigd.
Het is geen klantvriendelijk bedrijf…
In mijn geval heb ik Birckenstock niet als klantvriendelijk bedrijf ervaren bij kwaliteitsproblemen. De telefonische bejegening was net niet grof maar zeker niet vriendelijk en begripvol. Het retourneren en de terugbetaling heeft bijna 4 weken in beslag genomen. De opvolging op mail vindt niet binnen 24 uur plaats. Voor een product dat ruim 130 euro heeft gekost en echt zichtbare gebreken vertoont, niet van deze tijd. Bureaucratisch en traag. Als je wel iedere dag reclame ontvangt van de prachtige producten dan begint het gevoel dat sales nadrukkelijk belangrijker is dan kwaliteitsbewaking de boventoon te voeren.
Bestelling vlgs afspraak ontvangen. Prima communicatie middels mails.
Bestelling verliep prima. Bevestiging mails ontvangen. Mail ontvangen over 2 dagen latere bezorging. Na 2 dagen alles in goede orde ontvangen.
Men plaatst kennelijk eerder een negatieve review dan een positieve. 🙄
Koop hier niks
Geen contact te krijgen met klantenservice. Heb bijna 2 weken geleden iets teruggestuurd. Daarna niks gehoord van ze en ook nog geen geld terug ontvangen.
Bestelling gedaan en na 4 dagen nog…
Bestelling gedaan en na 4 dagen nog steeds niet verzonden! Na 2 maal gebeld te hebben, kunnen ze mij niet helpen en mag ik zelf niet annuleren. Zeer teleurgesteld . Ik vertrek op vakantie zonder sandalen dan maar. Dit zou niet mogen voor dit bedrijf . Hopelijk krijg ik ze ooit , en stuur ik ze terug !
Slechte klantenservice
Op de website staat duidelijk annuleren is mogelijk zolang de bestelling nog niet is verzonden. Ik bel ze letterlijk 5 minuten nadat ik de bestelling heb geplaatst om deze te annuleren door een foutje en dan zeggen ze dat ik de bestelling maar gewoon moet ontvangen en weer retourneren als ik het niet wil. Als ik het na een week ontvang en retourneer zoals afgesproken , ontvang ik mijn geld nog steeds niet. Het is nu al 3 weken sinds ze de geretourneerde producten hebben ontvangen (die ik vanaf dag 1 probeerde te annuleren). Ik hoop dat dit bedrijf failliet gaat! Zo ga je niet met klanten om. Ik koop liever ergens anders! De kwaliteit van de sandelen zijn ook enorm achteruit gegaan!
Oplichters, fraudeurs. Ik heb 29 april 2 paar schoenen besteld. Nu 2 maanden later nog niets ontvangen. Ik krijg ook geen antwoord op mijn mail. Helaas niet voor achteraf betalen gekozen.
Oplichters, fraudeurs
Geen bevestigings mail gekregen wel…
Geen bevestigings mail gekregen wel mijn pakket ontvangen. Toch niet helemaal te vreden maar kan het nu niet retour sturen omdat ik geen bevestigings mail heb ontvangen. 6x gemaild naar de klantenservice maar geen een keer antwoord ontvangen
Ook ik heb geen bevestiging gekregen…
Ook ik heb geen bevestiging gekregen van de bestelling per mail op wo 18 juni, wel een screenshot na betaling gemaakt. Vrijdag gebeld, het mail systeem zou niet werken... Tevens vroeg ik naar de 2-3 dagen bezorging "het duurt 2-3 dagen nadat het is opgestuurd en tja hoelang dat duurt..", heel bijzonder.. nog niks gehoord. Ze kon wel mn bestelling terugzien. Hoop dat ik mijn bestelling van 300 euro ontvang :(
Update: gisteren track&trace ontvangen en vandaag zijn ze geleverd. Dus toch goedgekomen!
Volgens hen is pakket bezorgd maar dat…
Volgens hen is pakket bezorgd maar dat is zeker niet zo. En op vragen reageert men niet. Geld kwijt dus. Pas op mensen! Koop niet bij dit bedrijf.
Let op!!!
Let op!!!! geld bij retour krijg je niet terug, ze schuilen zich als niet ontvangen en neem contact op met de verzender........alles gewoon afgeleverd, maar zij blijven volhouden, retour niet ontvangen en geen geld terug, daarna zeggen ze, wij kunnen niets meer voor u doen.
PURE oplichting!
Ook ik wacht al een maand op 140 euro
Ook ik had voor mijn dochter dichte sandalen maat 41,normale fit besteld van 140 euro,maar ze kreeg maat 40 slippers,narrow fit van 55 euro thuis,meteen gemaild en er werd gezegd dat het teruggestuurd mocht worden.Een maand geleden gedaan,en nu al een paar mailtjes verder en steeds hetzelfde antwoord ( maak een retourlabel aan,terwijl ik al meerdere keren uitgelegd heb dat ze al retour zijn)zie ik op deze site dat ik wel naar mijn 140 euro kan fluiten ( en nee ik heb dus ook geen 55 euro van het verkeerde paar teruggekregen,gewoon helemaal niets)
Zeer slechte service besteld betaald en…
Zeer slechte service besteld betaald en je hoort niks, neem je contact op kennen ze de bestelling niet.
Nu maar wachten op wanneer ze terug gaan betalen…
Twee keer schoenen besteld niets ontvangen.
Twee keer schoenen besteld en twee keer betaald en twee keer niets ontvangen.
Bij telefonisch contact kon met de bestelnummers niet terugvinden.
Uiteindelijk na veel gedoe via de mail,
1x geld terug gekregen en zit nog op 1 bedrag te wachten.
Vreemde site.
Birko slippers…
Na korte tijd gingen de teen slippers van birko materiaal scheuren vertonen alsook de kurkzool. Na 2x reclameren geen enkele coulance van birkenstock. De klacht wordt puur administratief behandeld zonder in te gaan op de kwaliteit van het materiaal of oplossing voor reparatie
Wat een slechte website
Wat een slechte website! We proberen al een aantal dagen herenschoenen te bestellen. Dit zou de 3de bestelling worden. Telkens worden we herleid naar dezelfde betaalwijze-pagina na alles correct te hebben ingevuld. Toch niet te geloven! Écht slecht. Dag nieuwe Birkenstocks! 🙄😡
Waardeloos....
Waardeloos..... eerst gaan de peperdure laarzen voortijdig kapot. Moet je ze terugsturen, duurt een paar weken voordat je je geld terug krijgt. Bestel je nieuwe krijg je de verkeerde teruggeleverd..... mag je weer weken wachten. Waardeloze service!!! Valt me echt enorm tegen van zo'n gerenommeerd merk.