Zawsze było szybko i bezproblemowo aż do ostatniego zamówienia. Zostało ono podzielone na dwie części, co jest zrozumiałe. Pierwsza paczka przyszła jak zwykle bardzo szybko. Na drugą czekam pon... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jestem klientem bitiba.pl od wielu lat. Ostatnio zdecydowanie szybciej docierają zamówienia. Ceny zadowalające, towar wysokiej jakości. Raz miałem zniszczony opakowanie żwirku i bardzo szybko zarea... Toon meer
Korzystam systematycznie z usług bitiba.pl i jestem bardzo zadowolony. Staranie zapakowany towar, szybka dostawa, bardzo szybka odpowiedź na zadane pytanie oraz przede wszystkim szeroki asortyment w a... Toon meer
Firma bitiba.pl pracuje w niezmiennym rytmie: zamówienie, potwierdzenie płatności, realizacja. Towar zgodny z opisem i starannie zapakowany. To jest po stronie Firmy. A dostarczenie kurierem - niekied... Toon meer
bitiba – ulubione produkty Twojego pupila zawsze w niskich cenach! bitiba to internetowy dyskont zoologiczny oferujący szeroki wybór produktów dla zwierząt w atrakcyjnych cenach. W naszej ofercie znajdziesz wysokiej jakości karmy dla psów i kotów, przysmaki, żwirki, akcesoria oraz artykuły zoologiczne dla małych zwierząt, ptaków i ryb. Szukasz suchej lub mokrej karmy dla psa? A może potrzebujesz karmy dla kota, drapaka, legowiska lub żwirku? W bitiba znajdziesz wszystko, czego potrzebuje Twój pupil, w jednym miejscu i bez wychodzenia z domu. Oferujemy produkty popularnych i cenionych marek, które pomagają zadbać o prawidłowe żywienie, komfort i codzienną pielęgnację zwierząt. Jako sklep zoologiczny online stawiamy na prostotę zakupów, szeroki asortyment oraz konkurencyjne ceny. Regularnie przygotowujemy promocje i specjalne oferty, dzięki którym możesz jeszcze więcej zaoszczędzić na zakupie karmy i akcesoriów dla zwierząt. Przy zamówieniach powyżej 99 zł dostawa jest darmowa. Niezależnie od tego, czy jesteś opiekunem psa, kota, królika, chomika, papugi czy rybek akwariowych, w bitiba znajdziesz produkty dopasowane do potrzeb swojego zwierzaka. Odkryj tysiące produktów dla zwierząt i przekonaj się, że zakupy zoologiczne online mogą być szybkie, wygodne i korzystne cenowo.
Herzog-Wilhelm-Strasse 18, D-80331, München, Duitsland
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 26% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Wzięta odpowiedzialność za złą realizację przez firmę kurierską (zagubienie paczki) i ponowna szybka wysyłka. Stały kontakt bez zbędnego przedłużania sprawy. Naprawdę polecam.
Jak zawsze wszystko jest w porządku
Romeo jest zadowolony
Firma chyba nie szanuje klienta i swojego towaru. Ciężkie rzeczy wkłada po prostu w kartony, które ulegają uszkodzeniu. Karton taśma i folia stretch byłaby lepszym rozwiązaniem. Poza tym w przypadku gdy wysłali źle zabezpieczoną paczkę przez INPOST nie kontaktują się z klientem, który już stracił pieniądze i nieświadomy czeka na przesyłkę. Żenujące. Niska cena już mnie więcej nie przekona. Jak to mawiają- tanie mięso psy jedzą.
Bardzo dobry kontakt i obsługa klienta. Drapak, który był wadliwy wymienili mi bez problemu i przyjęli zwrot drugiego egzemplarza, który też był wadliwy.
Robie zakupy od wielu lat Dobry sklep z dobrymi karmami i dobrymi cenami ;) Polecam ;)
I really is certified with all the products for my two cats! Good quality, tasty and nice prices🌹🌞
Szybka dostawa, dużo promocji, szeroki asortyment, ceny niższe niż w innych sklepach, fajny program lojalnościowy. Polecam !
Dobry sklep, zamówienie za każdym razem dociera i jest to co zamawiam. Taniej niż innych stronach! Polecam
Prawdziwa strona, zamówienie za każdym razem dociera i jest to co zamawiam. I taniej można innych stronach! Polecam
Po oddaniu zamöwienia, szybka realizacja, i przekazanie do odbioru. Ceny sa atrakcyjne, w pröwnaniu,jakosc dobra....
Po złożeniu zamówienia zawsze informacja zwrotna co sie dzieje z zamówieniem , szybka wysyłka
Szybka dostawa i wszystko zgodne z moimi oczekiwaniami
Dobrze zabezpieczona przesyłka,dostarczona przed czasem, karma super.
Promocje produktów i szybki czas realizacji.
Przesyłka dostarczona w stanie rozpadu (przez DPD) tak jeśli chodzi o karton zewnętrzny jak i rzeczy w środku. Żwirek w połowie luzem, pogniecione kartoniki z karmą itd. Największe rozczarowanie to postawa sklepu. Reklamację wysyłałem wielokrotnie, ( chyba 5x) ,bo mimo potwierdzenia wysłania, następnego dnia otrzymywałem maila , że sklep nic nie otrzymał! A oczekiwałem jedynie żeby sklep wpłynął na firmę kurierską, aby uniknąć w przyszłości podobnych zdarzeń