BOLIA Reviews

2.199

4,3

We liepen op zondag spontaan binnen in de winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. De winkel was netjes, met inspirerende meubels. De medewerker was pro actief maar niet opdringerig en had zeer vee... Toon meer

Een fijne winkel met super mooie spullen waar je nog met voorkomenheid en vriendelijkheid wordt geholpen, zowel voor een bank als een mok.

Ik heb vorige maand een eettafel gekocht. Dit betrof een showroommodel. Bij aankoop was de tafel helemaal gaaf. Bij het ophalen bleek het bovenblad op 2 plaatsen beschadigd. Dat was erg jammer. In ove... Toon meer

Medewerkers in de winkel zijn kundig in hun adviezen, denken mee en zijn klantvriendelijk. Bij aankoop van de Nuvon elementenbank is visueel gemaakt welke opstellingen er mogelijk zijn. Verbeterpun... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelaccessoires
  4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Uitstekend

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.199)

425 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer vriendelijke medewerkers in…

Zeer vriendelijke medewerkers in Rotterdam

4 januari 2026

Beste Katy,

Dank voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in onze winkel in Rotterdam.

Spullen van Bolia zijn prachtig

Spullen van Bolia zijn prachtig. Ik heb van de kerstman een prachtige pot gekregen voor een hele grote plant. Een hele dure pot, ruim 400 euro. Ik schrik dan alleen wel van de bezorgkosten. 125 euro , dat vind ik wel veel bij zo’n besteding.

3 januari 2026

Beste Karin,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen over de bezorgkosten. We nemen contact met je op om dit toe te lichten en samen te kijken naar een passende oplossing.

Maren, BOLIA

Keurig ontvangen en geadviseerd.

Keurig ontvangen en geadviseerd.
Geduldig en erg gastvrij.

7 januari 2026

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat mooi om te horen dat u keurig bent ontvangen en goed geadviseerd bent. Geduld en gastvrijheid vinden wij erg belangrijk, dus fijn dat dit zo is ervaren. Graag tot ziens!

Jelle BOLIA

Fijne winkel om je te laten inspireren…

Fijne winkel om je te laten inspireren en bediend te worden door het personeel

6 januari 2026

Beste Bart,

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u onze winkel als inspirerend ervaart en tevreden bent over de bediening door ons personeel. Graag tot ziens!

Jelle BOLIA

Ik heb geen track en trace gekregen

Ik heb geen track en trace gekregen, geen refund, geen reacties op mijn emails en zeker geen product

7 december 2025

Beste Karen,

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen heel goed dat dit erg vervelend is. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij u per e-mail gecontacteerd om dit samen met u op te lossen en duidelijkheid te geven over uw bestelling.

Attent en sympathiek

Attente, sympathieke medewerkster die ons hielp waar nodig, een lekkere kop koffie gaf, ons rustig liet nadenken en tot slot vriendelijk en efficient de aankoop afhandelde.

3 januari 2026

Beste Sarah,

Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We geven het compliment zeker door aan onze collega!

Maren, BOLIA

De kennis was er niet bij de…

De kennis was er niet bij de verkoopster. Het artikel was fout geprijsd(goedkoper bij afrekenen)

30 december 2025

Beste Alise,

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons dat u de productkennis van onze verkoopster als onvoldoende heeft ervaren. Dit nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen per e-mail om dit verder toe te lichten.

Jelle, BOLIA

Fijne ervaring bij jullie op de chat en…

Fijne ervaring bij jullie op de chat en in de winkels. Was me aan t oriënteren voor een stoel op de outletsite. Kreeg de info die ik vroeg ook bij navraag over een artikel. Ben reuze benieuwd als ik de stoel binnenkort geleverd krijg of deze is wat ik er van voorstel.

30 december 2025

Beste Monique,

Bedankt voor de 5 sterren! Leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen via de chat en in de winkel. We hopen dat de stoel straks helemaal aan je verwachtingen voldoet 😊

Maren, BOLIA

Ik wilde een betaling doen en toen was…

Ik wilde een betaling doen en toen was het, zonder dat ik daarvoor iets had aangezet, een spoedverzending die mij 10 euro kost. Ik kon niet een stap terug in t programma. Inmiddels zijn we een week verder en heb ik mijn bestelling nog steeds niet

22 december 2025

Beste Sandy,

Dank u wel voor uw review.

Het spijt ons te horen dat het bestelproces voor u verwarrend is geweest en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. We hebben uw order nagekeken en zien dat deze inmiddels al bij u is geleverd.

Mocht u nog vragen hebben over de spoedverzending of het bestelproces, dan helpen wij u uiteraard graag verder via onze klantenservice.

Jelle, BOLIA

Mooie winkel met mooie producten

Mooie winkel met mooie producten. Ik kwam voor een outlet lamp, onaangekondigd, maar werd super vriendelijk geholpen. De medewerkster nam er alle tijd voor.

27 december 2025

Beste Anneke,

Bedankt voor de fijne review! Fijn dat onze collega de tijd voor je kon nemen. Veel plezier met de lamp!

Super goede service

Super goede service; heel vriendelijk en meedenkend!

23 december 2025

Beste Maxime,

Heel erg bedankt! Superfijn om te horen dat je onze service zo positief hebt ervaren 😊

Maren, BOLIA

Bestelling na 3 weken nog niet…

Bestelling na 3 weken nog niet ontvangen, ik had besteld voor kerstcadeau. Erg jammer dat ik het met kerst niet cadeau kan geven

11 december 2025

Beste Wilma,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet op tijd is aangekomen voor de kerst. We begrijpen dat dit veel ongemak met zich meebrengt.

Door uitzonderlijke drukte in combinatie met een systeemfout hebben we helaas vertraging opgelopen met het versturen vanuit ons warenhuis. Onze oprechte excuses hiervoor. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet rond de feestdagen.

We hopen op je begrip en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Lotte, BOLIA

Niet de eerste keer dat ik iets online…

Niet de eerste keer dat ik iets online bestel en dat blijkt dat er geen voorraad meer is. Hoe kan dat?

19 december 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor je bericht. Begrijpelijk dat dit frustrerend is, zeker wanneer je online bestelt en er later blijkt dat het artikel toch niet meer op voorraad is.

We doen ons best om onze voorraadinformatie zo actueel mogelijk te houden, maar soms gaat de voorraad sneller dan het systeem kan bijwerken. In zulke gevallen raden we aan om even contact op te nemen met de betreffende winkel, zodat zij direct met je kunnen meekijken naar de mogelijkheden.

Lotte, BOLIA

Niet gemelde hoge afleverkosten

Bij aankoop twee stoelen werden we bij afrekening ineens geconfronteerd met hoge afleveringskosten. Toen we aangeven dat we producten dan wel in de winkel kwamen afhalen werd aangegeven dat dit niet mogelijk was (alleen op afhaalpunt ca 150 km verder). Dat dit alleen in de kleine lettertjes staat vind ik een dergelijk kwaliteitslabel onwaardig

1 november 2025

Beste Jan,

Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat de aflever- en afhaalmogelijkheden niet duidelijk genoeg waren en tot teleurstelling hebben geleid. We nemen je opmerkingen mee om onze communicatie hierover te verbeteren.

Vlekkeloze service

Na een geweldige winkelervaring in Gent met een warm en professioneel advies hebben we een lederen Scandinavian hoekbank aangeschaft. Een wat latere bij bestelling van tapijten werd probleemloos bij de levering van de bank gevoegd. Levering volgens afspraak en door vriendelijke bezorgers. We zijn uitermate tevreden.

18 december 2025

Beste Henri,

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Fijn dat zowel het advies in Gent als de levering volledig naar wens verliepen!

Top!

Vriendelijke verkoopster, goede service en ik ben gewoon verliefd op het hele assortiment: mooi met kwaliteit

19 december 2025

Beste Mariëlle,

Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en service.

Maren, BOLIA

Het bezorgen duurde lang.

Het bezorgen duurde lang.
Terwijl er € 10,00 is gerekend voor spoedbezorging.
(Daar had ik niet om gevraagd trouwens.)
Maar het ging dus alles-behalve spoedig. Ik heb de lamp pas afgelopen maandag ontvangen en een week daarvoor gekocht.

9 december 2025

Beste Josta,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Het spijt ons te lezen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Door de uitzonderlijk drukke periode is het ons helaas niet gelukt om ons in dit geval aan de beloofde levertermijn te houden.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Dank voor uw geduld en begrip. Mocht u nog vragen hebben of als wij ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dat uiteraard graag.