Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer

In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eind... Toon meer

Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Over Botom.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Botom.nl is het adres voor consumenten electronica. Je kunt bij ons terecht voor: Kom je er niet uit? Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een gepast advies.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ik heb een paar jaar geleden in 2018…

Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al wel geopend en getest door iemand. Nu, een paar jaar later ben ik nog steeds blij met wat een buitenkans dit was - om een flagship phone te hebben voor een budget prijs. Hij doet het nog steeds trouwens, al heb ik hem de laatste tijd een paar keer laten vallen. Vandaar ook dat ik aan het speuren ben naar een nieuwe - en de prijzen die ik tegenwoordig overal zie maken me extra dankbaar voor de "bot(t)om prices" van toen :P

Dit is geen betaalde of nep review, wat je misschien zou denken als ik zo positief praat, ik ben een echt mens enzo, gewoon dankbaar :-)

15 september 2021

Helemaal als nieuw!

iPhone 8 gekocht.
In de winkel in Kampen opgehaald en vriendelijk en correct geholpen. Telefoon is inderdaad helemaal als nieuw, top!

31 augustus 2020

Top bedrijf…

Ik kan niet anders zeggen dat Botom kampen een goed en behulpzaam bedrijf is dat echt mee denkt en goede uitleg geeft Zelfs telefoonies topbedrijf aanrader gr henkkoekkoek

22 augustus 2020

Levering goed, product niet

Levering was snel, maar mijn iphone 8 van A klasse werkt niet goed. De batterij is naar mijn idee kapot en dus deed de telefoon het al vanaf dag 1 niet goed. Destijds contact opgenomen met de klantenservice, deze stuurde mij een retourformulier dat niet actueel meer was omdat er gerelateerd werd naar een klantnummer dat ik nooit heb gekregen en ook naar de winkel die niet meer bestaat. Nu ik de mensen van botom weer mail over mijn probleem krijg ik geen reactie meer. Ik hoop misschien op deze manier nog een oplossing te vinden.

14 juni 2020

Helemaal goed!

Goede service en goede communicatie.

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het door mij bestelde product.

12 mei 2020

Adapter kabel kapot

Adapter kabel kaput, hadden ze makkelijk kunnen testen

20 april 2020

Goedemiddag,

U heeft inderdaad helemaal gelijk. Wij zullen onze interne processen aanpassen en ook de accessoires op functionaliteit gaan testen. Dit deden wij nog niet omdat dit eigenlijk nooit gebeurd dat een nieuwe APPLE laadkabel defect is. Onze excuses voor dit ongemak. Zullen we U gratis en nieuwe geteste laadkabel toesturen?

Mvg Botom team.

iPhone XS

Kleine probleempjes bij aflevering van de iPhone XS zijn keurig verholpen door het team van botom.

24 december 2019

Goedendag Roodborstje.

Wij vinden het erg vervelend dat u zo ontevreden bent over de iPhone XS die u bij ons heeft aangeschaft. Een A+ mag absoluut geen gebruikers sporen bevatten, dus dit wordt uiteraard opgelost.

Bij onze bestellingen kan het inderdaad voorkomen dat wij het desbetreffende artikel in een universele doos leveren aan onze klanten.

Wij gaan zeer spoedig contact met u opnemen om deze kwestie op een gepaste wijze met u op te lossen.

Team Botom

mooie aanbieding,snelle levering en…

mooie aanbieding,snelle levering en alles degelijk verpakt.

11 december 2019

Hallo G.J Koldenhof,

Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de aanbieding, de levering, en de verpakking van het product dat u bij ons heeft aangeschaft.

Wij willen u bedanken voor uw bestelling, en wensen u nog veel plezier toe met uw nieuwe toestel.

Team Botom

Bestellen gaat makkelijk maar de…

Bestellen gaat makkelijk maar de verzending is echter heel erg traag

4 december 2019

Hallo A. Reinhart,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat de bestelling zo lang op zich heeft moeten laten wachten. Wij streven er naar om producten die op werkdagen voor 16:00 besteld zijn de volgende dag te leveren aan onze klanten, echter zijn wij op dit vlak afhankelijk van de koeriersdienst waar wij mee samen werken. Wij vermoeden dat de vertraging is opgelopen door de Sinterklaas bestellingen waardoor het door het gehele land druk is met pakket post,

Wij vinden het wel fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelwijze, en wij willen u veel plezier wensen met uw nieuwe artikel.

Team Botom.

Batterij van telefoon werkt niet juist

Batterij van telefoon werkt niet juist. Telefoon teruggestuurd. Nu al week w88 op antwoord

20 november 2019

Hallo Ma,

Wij vinden het erg vervelend dat u zo ontevreden bent over de batterij van uw toestel, en de tijd dat u op ons heeft moeten wachten. Wij gaan er vanuit dat inmiddels alles met u is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoek ik u vriendelijk zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0)38-853 7590 of te mailen naar info@botom.nl

Excuses voor het ongemak.

Extra

Echt goede producten

20 november 2019

Antwoord van Botom.nl

Hallo Dhr Andrzej Krusinski :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij vinden het prettig om te vernemen dat u het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft zo goed bevalt.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe toestel en zien u in de toekomst graag terug bij Botom.

volgens afspraak

Netjes compleet precies zoals beschreven geleverd.

10 november 2019

Hallo Kees,

Bedankt voor het schrijven van deze lovende review. Wij zijn erg blij om te vernemen dat u het toestel precies zoals beschreven heeft ontvangen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe toestel, en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn.

Prima levering

31 oktober 2019

Hallo Em Stevens :)

Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent over het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Wij willen u bedanken voor uw aankoop, en zien u in de toekomst graag terug bij Botom.

Team Botom

Telefoon niet goed getest, omruiltoestel ook niet

Ik had een A+ Iphone 7 besteld en kreeg die snel opgestuurd. Hij zag er netjes uit. Helaas was ik totaal niet te verstaan met deze telefoon, bovendien liep de batterij binnen zes uur leeg.. Ik kan mijn telefoon niet twee dagen missen dus ben ik helemaal naar Kampen gereden om hem om te wisselen wat zonder problemen gedaan werd door Botom. Helaas was de omruiltelefoon ook niet goed genoeg. Ik viel tijdens het gesprek regelmatig even 'weg' ook klonk het voor mij alsof de beller in een kartonnen doos zat. Bovendien bleek de telefoon al in 2016 in gebruik genomen te zijn en niet refurbished (volgens het serienummer). Ik heb deze telefoon teruggestuurd binnen de 14 dagen omdat ik geen vertrouwen meer had dat omruilen dan wel zou helpen. Kennelijk test Botom toch niet zo zorgvuldig als ze beloven. Ze hebben wel netjes terugbetaald. Het heeft me echter veel tijd en de terugzendkosten gekost. Ik heb nu elders een nieuwe Iphone 8 gekocht en iedereen verstaat me weer prima en ik hen ook.

30 oktober 2019

Hallo Klant,

Wij vinden het vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent geweest over het toestel dat wij u hebben geleverd. Wij erkennen dat er tijdens uw bestelling enkele fouten zijn opgetreden en willen ons hiervoor excuseren. Er zijn in de testfase van het door u bestelde toestel fouten gemaakt waardoor deze vervelende situatie heeft plaatsgevonden.

Wij willen u hartelijk bedanken voor het schrijven van deze review want door uw feedback kunnen wij onze bedrijfsprocessen verbeteren.

Team Botom

Phones werent that good as expected but…

Phones werent that good as expected but fast delivery

28 oktober 2019

Hallo Macc

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u de toestellen niet geheel zoals verwacht heeft ontvangen. Wij zouden graag van u vernemen wat er volgens u niet goed is gegaan bij uw bestelling. Wellicht dat wij nog wat voor u kunnen betekenen.

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review. Want door uw feedback kunnen wij onze bedrijfsprocessen verbeteren.