Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer
Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer
In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eind... Toon meer
Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer
Over Botom.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Oudestraat 239, 8261 CN, Kampen, Nederland
- +31 38 85 37590
- info@botom.nl
- botom.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prima bedrijf
Prima bedrijf, degelijk en komt afspraken na. Garantie geen probleem.

Samsung S8+
Heel fijn om van te voren even contact te hebben gehad over het klasse A toestel. Zag er super netjes uit.

Antwoord van Botom.nl
Product helaas niet zoals omschreven.
Na het lezen van alle positieve reviews heb ik een iPhone 7 bij Botom besteld.
Deze stond als A+ product op de site, wat volgens de beschrijving zou inhouden dat het om een veertiendaagse klantretournering zou gaan.
In de telefoon was echter een Apple + garantie zichtbaar die bijna 2 jaar geleden was afgesloten. Dit is ook door Apple bevestigd. Verder is de achterkant van de telefoon niet origineel en is het maximaal laadvermogen van de batterij slechts 90%.
Het betrof in mijn geval dan ook zeker geen A+ product. Erg teleurstellend en misleidend dat niet de daadwerkelijke staat op de site wordt aangegeven. Ik had dan liever iets meer betaald voor een echt nieuw en origineel product.

Heldere communicatie
Heldere communicatie, snel in reageren en verzenden! Komen beloftes na en je weet waar je aan toe bent. Erg fijne webshop!!!

Telefoon zoals beschreven. Top
Telefoon besteld en idd de volgende dag geleverd. A+ dus niet nieuw officieel, maar ik zie echt geen verschil. Alleen geen doosje en oplader. Verder helemaal ok. Blij mee.

Antwoord van Botom.nl
Snelle levering van een vrijwel nieuwe…
Snelle levering van een vrijwel nieuwe smartphone voor een mooie prijs!! Alleen de verpakking was minder compleet...
Heel tevreden!

Antwoord van Botom.nl
De product controle kan beter
De product controle kan beter. 2 telefoons besteld alle 2 gingen retour door technische mankementen botom maakt hier overigens geen probleem van en ze zullen er alles aan doen om het op te lossen begeep ik. Dus toch zou ik iedereen botom aanraden

Antwoord van Botom.nl
Goede service tegen een scherpe prijs
Goede service tegen een scherpe prijs. Al twee smartphones bij Botom gekocht, waarvan een refurbished.

Antwoord van Botom.nl
Ik ben erg tevreden met de…
Ik ben erg tevreden met de klantenservice en de telefoon! Alles precies zoals omschreven. Ook namen ze de tijd om me te helpen met mijn keuze.

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs /kwaliteit verhouding
Mijn telefoon was als nieuw.
Snelle service
En uitstekende klantenservice, staan je vriendelijk te woord

Botom verkoopt klasse.
Botom levert me al een aantal keren de kwaliteit die ze toezeggen, perfect verpakt op de tijd die ze beloven.
Nog beter kan toch niet?

Antwoord van Botom.nl
Voor de 2 e x zeer tevreden!
Dit is nu de 2 e keer dat ik bestel via botom. En ik ben tot 2 x toe zeer tevreden. Snelle verzending duidelijke uitleg op de site over het betreffende product. En een eerlijke prijs!

Perfecte service
Perfecte service, mijn vragen over een product direct per chat op de website opgelost. Product was de volgende dag al bezorgd en in perfecte staat (refurbished iPhone).

Ik kocht een Samsung Galaxy
Ik kocht een Samsung Galaxy, met het verzoek mij ook te helpen om hem bedrijfsklaar te maken. Dat is gelukt en zelfs mijn adressenbestand van mijn oer-oude Nokia werd overgezet naar de Samsung. Een prestatie die veel tijd, creativiteit en energie heeft gekost. Optimale service! Bedankt Botom!
B. van Dijk

Antwoord van Botom.nl
Mooi net toestel met bijbehorende…
Mooi net toestel met bijbehorende accessoires ontvangen. Snel verzonden.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Te beginnen met de uitstekende communicatie: online een vraag stellen is (bijna) per omgaande een reactie. Snelle levering, volgende dag in huis. A+-artikel nog in de plastic folie, ongeopend. Alleen aan de verpakking in het doosje zichtbaar dat iemand de verpakking opende en de inhoud bekeek (onvoorstelbaar trouwens dat een koper een deel van de inwendige verpakking kapot scheurt, terwijl hij het artikel wil retourneren). Smartphone werd geleverd zonder de bijbehorende oordopjes en USB-connector. Dat staat ook zo op de website van Botom.nl, maar had ik over het hoofd gezien. Omdat Botom graag tevreden klanten wil, kreeg ik beide kosteloos nagezonden. Geweldige service. Bij een eventuele volgende investering weet ik Botom opnieuw te vinden.

Antwoord van Botom.nl
Goed solide bedrijf om zaken mee te doen
Goeie producten, snelle levering, goede service