Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer
Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer
In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eind... Toon meer
Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer
Over Botom.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Oudestraat 239, 8261 CN, Kampen, Nederland
- +31 38 85 37590
- info@botom.nl
- botom.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Uitstekende service en telefefoons
Uitstekende service, levering zolas beloofd en uitstekende prijzen en ook de telefoon waar het tenslotte om gaat zijn uitstekend. Zijn eerlijk bijvoorbeeld over klasse b als je er om vraagt. AANRADER

Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf. Ik had een Honor 8 A-grade besteld en inderdaad zoals beschreven op de website, een als nieuw (nieuw dus !!) en in de orginele verpakking Honor 8 ontvangen. Diverse updates (waaronder Android 8) verwerkt, geweldige telefoon voor een heel lage prijs.
Snelle levering, goede communicatie.

top bedrijf
top bedrijf! snelle verwerkingen opsturen product. Keurig verpakt en zeer goede prijs

100% top bedrijf
Fijn en oprecht contact via de chat. Geleverd product 100% zoals besproken. Bij een volgende aanschaf van een mobiel, tv oid ga ik eerst bij Botom kijken of ze dit of vergelijkbaar verkopen. Top bedrijf!!!

Antwoord van Botom.nl
Geweldig goede ondersteuning ,zeer…
Geweldig goede ondersteuning ,zeer aardige en behulpzame klantenservice en razendsnelle levering

Great and fast service
Great and fast service. Saved me a lot of money while buying a brand new tablet. Will use this again for any purchase I make!
Super snelle service en je ontvangt een nieuw product maar dan veel goedkoper. Heb het geprobeerd met enige reserve maar dit is top! Ga het zeker weer gebruiken.

Fijne site/winkel
snelle levering, goede prijs, alles compleet.
Dit is mijn 2e bestelling al hier.

Doen wat ze moeten doen
Doen wat ze moeten doen. Nu 2x een Surface Pro besteld. Binnen een dag geleverd, apparaten zijn prima kwaliteit. Ik raad hen zeker aan.

Zeer tevreden
Goede opvolging van de geplaatste bestelling.
Snelle levering.
Mooie prijs en kwaliteit.

Tot volle tevredenheid.......
Tot nu heb ik twee artikelen aangeschaft. Dit tot volle tevredenheid. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Op de website staat dat alle producten onderworpen worden aan een zorgvuldige controle. Toch trof ik een totaal 'onthoofd' laadsnoertje in mijn bestelling aan. Echter, Botom heeft dat per ommegaande gelijk goedgemaakt, door het toesturen van een nieuw exemplaar. Hulde! Ik wil eigenlijk 4,5 ster geven, maar dat kan niet.

Prima bedrijf.
Snelle verzending,
goede communicatie en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Antwoord van Botom.nl
Ik kreeg geen Track en Trace code…
Ik kreeg geen Track en Trace code meegestuurd. Wellicht omdat ik geen account had aangemaakt, maar het was handig geweest dat ik dat van te voren had geweten. Maar de chat op de site kon mij alsnog het Track en Trace nummer geven waardoor ik geholpen was. Al met al goede service, ben snel geholpen en is goed verpakt verstuurd.