Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer

Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer

In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eind... Toon meer

Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Over Botom.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Botom.nl is het adres voor consumenten electronica. Je kunt bij ons terecht voor: Kom je er niet uit? Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een gepast advies.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goede service!

27 september 2018

Hallo Twan :)

Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.

Uitstekende service en telefefoons

Uitstekende service, levering zolas beloofd en uitstekende prijzen en ook de telefoon waar het tenslotte om gaat zijn uitstekend. Zijn eerlijk bijvoorbeeld over klasse b als je er om vraagt. AANRADER

21 september 2018

Hallo J.R van Norden :)

Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent geweest over onze communicatie met jou, en onze productomschrijving.

Wij hopen je daarom in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Snel en prima telefoon

19 september 2018

Hallo Jacco Prins :)

Veel plezier met je nieuwe telefoon!

Wij hopen jou in de toekomst weer te mogen voorzien van een mooi artikel.

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf. Ik had een Honor 8 A-grade besteld en inderdaad zoals beschreven op de website, een als nieuw (nieuw dus !!) en in de orginele verpakking Honor 8 ontvangen. Diverse updates (waaronder Android 8) verwerkt, geweldige telefoon voor een heel lage prijs.
Snelle levering, goede communicatie.

18 september 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo Kees van den Broek :)

Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze productconditie en over de scherpe prijzen die wij hanteren voor onze artikelen. En uiteraard de levering!

Wij hopen jou in de toekomst weer te mogen verblijden met een toestel van Botom

top bedrijf

top bedrijf! snelle verwerkingen opsturen product. Keurig verpakt en zeer goede prijs

14 september 2018

Hallo Didier Horstman :)

Bedankt voor het compliment. Wij zijn blij dat je tevreden bent over je bestelde artikel! :)

Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

100% top bedrijf

Fijn en oprecht contact via de chat. Geleverd product 100% zoals besproken. Bij een volgende aanschaf van een mobiel, tv oid ga ik eerst bij Botom kijken of ze dit of vergelijkbaar verkopen. Top bedrijf!!!

12 september 2018

Hallo J.B :)

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en onze productomschrijvingen.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Maar voor nu ontzettend veel plezier met uw nieuwe toestel.

Team Botom

Geweldig goede ondersteuning ,zeer…

Geweldig goede ondersteuning ,zeer aardige en behulpzame klantenservice en razendsnelle levering

1 september 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo J.D.E van Viegen :)

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de levering van het artikel die u bij ons gekocht heeft!

Team Botom

tot op heden aller naar wens

24 augustus 2018

Hallo Ed Lorist :)

Wat fijn dat u tot nu toe zo tevreden over ons bent. Mocht u in de toekomst feedback hebben over ons vernemen wij dit ook graag.

Bedankt voor het schrijven van deze review en wellicht kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn.

Team Botom

snelle levering en prima prijs

22 augustus 2018

Hallo Erik Verheul :)

Fijn dat de snelle levering en de prijs van ons artikel zo goed bevallen zijn.

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review en wellicht kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn.

Great and fast service

Great and fast service. Saved me a lot of money while buying a brand new tablet. Will use this again for any purchase I make!

Super snelle service en je ontvangt een nieuw product maar dan veel goedkoper. Heb het geprobeerd met enige reserve maar dit is top! Ga het zeker weer gebruiken.

22 augustus 2018

Hallo Erbo 159 :)

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Botom en het artikel die wij u mogen hebben leveren.

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review en wellicht dat wij u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Fijne site/winkel

snelle levering, goede prijs, alles compleet.

Dit is mijn 2e bestelling al hier.

21 augustus 2018

Hallo Steve Kloosterman.

Fijn om te horen dat u nogmaals heeft gekozen voor Botom omdat u zo tevreden bent. Dit doet ons onwijs goed :)

Team Botom

Zeer netjes en snel geholpen

18 augustus 2018

Antwoord van Botom.nl

Goedendag Irwin Frantsen :)

Hartelijk bedankt voor deze review. Wij zijn blij dat u goed en snel door ons geholpen bent.

Doen wat ze moeten doen

Doen wat ze moeten doen. Nu 2x een Surface Pro besteld. Binnen een dag geleverd, apparaten zijn prima kwaliteit. Ik raad hen zeker aan.

15 augustus 2018

Hallo HvDl :)

Super tof dat de 2 Surface Pro modellen die wij u hebben mogen leveren zo goed bevallen.

Wij hopen u daarom ook graag in de toekomst bij ons terug te zien.

Zeer tevreden

Goede opvolging van de geplaatste bestelling.
Snelle levering.
Mooie prijs en kwaliteit.

13 augustus 2018

Hallo Leo :)

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het artikel, de leveringstijd & de prijs/kwaliteitsverhouding.

Dit doet ons erg goed. En wij hopen u in de toekomst weer terug te mogen zien.

Tot volle tevredenheid.......

Tot nu heb ik twee artikelen aangeschaft. Dit tot volle tevredenheid. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Op de website staat dat alle producten onderworpen worden aan een zorgvuldige controle. Toch trof ik een totaal 'onthoofd' laadsnoertje in mijn bestelling aan. Echter, Botom heeft dat per ommegaande gelijk goedgemaakt, door het toesturen van een nieuw exemplaar. Hulde! Ik wil eigenlijk 4,5 ster geven, maar dat kan niet.

11 augustus 2018

Antwoord van Botom.nl

Goedendag Dhr Stutterheim :)

Wat fijn om te horen dat de toestellen die van ons geleverd heeft gekregen in goede orde heeft ontvangen. Wel vervelend dat de laadkabel die u van ons geleverd heeft gekregen niet in de juiste conditie is geleverd. Gelukkig dat wij het wel snel voor u hebben kunnen oplossen.

Wij hopen u in de toekomst weer terug te mogen zien bij Botom.

Team Botom

Snelle service precies op tijd

10 augustus 2018

Goedendag Yurena :)

Fijn om te horen dat de service en de levertijd zijn bevallen. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe artikel.

Geen enkel probleem

8 augustus 2018

Goedendag Ed Klerks! :)

Fijn om te vernemen dat uw aankoop zonder problemen is verlopen.

Prima.

Prima bedrijf.

6 augustus 2018

Hallo Sjors! :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima bedrijf.

Snelle verzending,
goede communicatie en een prima prijs kwaliteit verhouding.

5 augustus 2018

Hallo Kroos :)

Fijn dat de prijs,kwaliteit,levering en de communicatie met ons zou goed is bevallen.

Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Botom

Ik kreeg geen Track en Trace code…

Ik kreeg geen Track en Trace code meegestuurd. Wellicht omdat ik geen account had aangemaakt, maar het was handig geweest dat ik dat van te voren had geweten. Maar de chat op de site kon mij alsnog het Track en Trace nummer geven waardoor ik geholpen was. Al met al goede service, ben snel geholpen en is goed verpakt verstuurd.

3 augustus 2018

Hallo Jorik Polhuis :)

Wat jammer dat je de Track & Trace code niet van ons ontvangen heeft. In sommige gevallen komt de Track & Trace code in de spambox van onze klanten terecht. Wellicht dat je dit helaas is overkomen.

Gelukkig dat je de Track & Trace code snel telefonisch van ons ontvangen heeft en de overige zaken goed op orde zijn.

Wij wensen je nog veel plezier met je nieuwe toestel.