Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer

Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer

In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eind... Toon meer

Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Over Botom.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Botom.nl is het adres voor consumenten electronica. Je kunt bij ons terecht voor: Kom je er niet uit? Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een gepast advies.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Prima

Bestelling zelfde dag verzonden, super

15 november 2018

Hallo Raymond Pos :)

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review. Wij zijn blij dat u tevreden bent.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe artikel.

Prima ervaring.

Prima ervaring.
Eerst verkeerde type tablet opgestuurd, maar zeer snel gecorrigeerd.
Bedankt Botom!

13 november 2018

Hallo Rik

Bedankt voor het schrijven van deze review. We vinden het vervelend dat er met uw levering iets fout is gegaan. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen zodat u nu de juiste tablet in huis heeft :)

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Maken belofte waar met snelle verzending

13 november 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo Dhr. P.J. Maljers :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle levering van het artikel.

Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien bij Botom

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering. En qua prijs een stuk onder de adviesprijs.

12 november 2018

Goedendag Gerard :)

Fijn om te horen dat de levering en de prijs van ons artikel zo goed bevallen zijn.

Wij hopen je in de toekomst terug te zien bij Botom.

Sony telefoons

3 Sony telefoons gekocht in korte tijd. Levering duurde iets langer dan aangegeven maar was verder prima. Geen problemen verder met de telefoons dus de service van Botom bij defecten kan ik niet beoordelen.

11 november 2018

Goedendag Roberto!

Tof om te horen dat je al 3 Sony telefoons van Botom heeft aangeschaft. Wij hopen er natuurlijk niet dat er ongemakken aantreden bij de toestellen. Mocht dit wel het geval wezen zijn wij er voor om deze problemen voor u op te lossen :)

Wij hopen je terug te zien bij Botom.

aanrader serieus bedrijf

s 8 voor mijn dochter gekocht bij botom afgeleverd zoals beschreven.
ik woon buiten de eu en heb recht op teruggave b.t.w.
s8 uitgevoerd en benodigde documenten toe gestuurd naar botom.
met verzoek b.t.w. teruggave..
het was even onduidelijk en nieuw voor botom maar ze hebben de tijd en moeite genomen om het netjes af te handelen.

dank voor de snelle afhandeling en de professionele houding

7 november 2018

Hallo Ed :)

Wat fijn om te horen dat de Samsung Galaxy S8 die u voor uw dochter gekocht heeft in goede orde is ontvangen. Daarnaast zijn wij blij dat u goed door het Botom team geholpen bent.

Team Botom

goed gereageerd op het probleem met de…

goed gereageerd op het probleem met de verzending

5 november 2018

Hallo Rob Groenwold :)

Vervelend om te vernemen dat er tijdens je bestelling wat mis is gegaan met de verzending. Wij hopen het op een gepaste wijze te hebben opgelost.

Team Botom

Goed product en snelle levering

2 november 2018

Hallo Miranda Berg :)

Bedankt voor het schrijven van deze review! Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons product en de levering.

Hopelijk zien wij u weer terug op www.botom.nl

Super zaakje in Kampen

Super zaakje in Kampen, alleen maar mooie spullen in huis.
Goed onderhouden, vriendelijk.

En als er eens iets mis gaat ook behulpzaam.

Ik raad hen aan

23 oktober 2018

Hallo Armin Tangelder,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons!

Wij hopen je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn met een nieuw Botom artikel :)

Team Botom

de levering klopte volgens omschrijving…

de levering klopte volgens omschrijving en was zeer snel geleverd
Top

12 oktober 2018

Antwoord van Botom.nl

Wat fijn om te horen dat de het artikel met een goede omschrijving zo snel geleverd is.

Wij hopen dat je nog veel plezier beleeft aan het artikel en dat wij jou in de toekomst weer van dienst mogen zijn.

No nonsens, gewoon goed.

No nonsens, gewoon goed.
Botom heeft scherpe prijzen en goed bereikbare service. Door mijn gehaspel ging er iets fout met de bestelling en betaling. Even persoonlijk contact en het probleem direct opgelost. Mijn Xperia xz2 compact een dag later in huis. Super toestel !

12 oktober 2018

Juiste hulp

Juiste hulp. Goede info. Top.
Goed apparaat, leuke prijs.
Aanrader.

11 oktober 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo Fam Van Laarschot :)

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de prijs en de kwaliteit van het artikel dat wij jou hebben mogen leveren.

Wij hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Aanrader

Billijke prijzen, goede voorlichting en snelle levering.

11 oktober 2018

Hallo Dhr. Ad Fahner.

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de prijs van het artikel.

Nog veel plezier met het toestel gewenst :)

Good service

Good service, good price

8 oktober 2018

Hello Richard :)

Thank you for writing this review. We like to hear that you are so satisfied with the article that we have delivered to you.

With kind regards,

Samsung

Gewoon goed 👍👍

7 oktober 2018

Hallo Bernie :)

Top om te horen dat alles goed is verlopen tijdens de bestelling.

Wij hopen jou in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Botom

Snelle levering en super product.

5 oktober 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo Dirk Versantvoort :)

Super om te horen dat je zo tevreden bent over ons product en de snelle levering.

Wij hopen jou in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Snel en topkwaliteit

4 oktober 2018

Hallo G. Jackers :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij wensen je nog veel plezier met het artikel.

Super mooie telefoon

Super mooie telefoon. Niet te zien dat het een retour betrof. Heel tevreden.

2 oktober 2018

Antwoord van Botom.nl

Hallo Martin van der Meulen :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te horen dat u niet eens heeft gezien dat het een geretourneerd artikel betrof wat u aangeschaft heeft.

Wij hopen jou daarom ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima snelle service

Prima snelle service, goede prijs.

2 oktober 2018

Hallo Marco :)

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden was over de snelle service en prijs van ons artikel.

Wij hopen je in de toekomst daarom ook weer van dienst te mogen zijn.

Team Botom

Redelijk goede ervaring maar kan beter.

Informatie was duidelijk, werd goed geholpen met vragen. Verzending ging niet goed, maar dit lag aan Postnl.

Ik was wel verast door het feit dat het artikel waarschijnlijk uit Italië kwam. Boekje was Italiaans en instellingen stonden ook op Italiaans. Vermoed dan ook dat het artikel niet gecontroleerd is door Botom.

1 oktober 2018

Hallo R. Haag.

Bedankt voor het schrijven van deze review. Erg vervelend dat het artikel te laat afgeleverd is. Wij zijn bij de verzending inderdaad afhankelijk van de dienstverlening van PostNL. Eigenlijk gaat dit in 99% van de gevallen perfect. Helaas bent u degene geweest waarbij er enige oponthoud heeft plaatsgevonden.

Als het goed is heeft u het artikel geleverd gekregen in de fabrieksinstellingen. Mocht dit niet het geval zijn dan is er hier intern helaas een fout in gemaakt. In dat geval onze excuses.

Wij krijgen onze artikelen geleverd van verschillende e-tailers. Zo kan het zo zijn dat uw artikel niet in Nederland is verkocht maar in Italië. Mocht u nog vragen hebben over de instellingen van uw apparaat of overige vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

Wij hopen ondanks de ongemakken dat u tevreden bent over het geleverde artikel en er nog veel plezier aan zult beleven :)