Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer

Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer

Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Over Botom.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Botom.nl is het adres voor consumenten electronica. Je kunt bij ons terecht voor: Kom je er niet uit? Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een gepast advies.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

telefoon goed en snel geleverd toppie

22 april 2019

Hallo Jacco Kooger

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij zijn blij te vernemen dat u uw toestel in goede orde heeft ontvangen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe toestel :)

Team Botom

Telefoon besteld en keurig op de…

Telefoon besteld en keurig op de afgesproken dag afgeleverd door de postbode .
En keurig verpakt .
Als we weer iets nodig ben kijken we zeer zeker eerst bij Botom op de site.

21 april 2019

Hallo Erik ten Brinke

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over het artikel dat u bij ons aangeschaft heeft. Daarnaast zijn wij uiteraard ook blij dat u in de toekomst nogmaals een kijkje zult gaan nemen in onze webshop :)

Mocht het zo zijn dat wij het toestel waar u naar op zoek bent niet op onze website hebben staan, is het altijd de moeite waard om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zo kunnen wij u een indicatie geven of het toestel spoedig leverbaar zal zijn.

heel betrouwbaar bedrijf

heel betrouwbaar bedrijf, altijd net verpakt en op gestuurd, prima

14 april 2019

Goedendag Mevr. A.M.A Buiter

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij zijn erg blij om te vernemen dat u ons heeft ervaren als een bedrijf dat u vertrouwd. Wij hopen daarom ook dat u in de toekomst wederom zult kiezen voor een toestel van Botom :)

Team Botom

Snelle en vlotte levering van mijn…

Snelle en vlotte levering van mijn tablet. In zeer goede staat ontvangen voor een aantrekkelijke prijs.

13 april 2019

Goedendag Jan Janssen :)

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de levering, prijs & de kwaliteit van het door ons geleverde toestel. Wij hopen u daarom in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

2 keer een mobiele telefoon besteld

2 keer een mobiele telefoon besteld! Echt Super! Snelle levering ook!

10 april 2019

Goedemorgen Mevr. J.H

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doen ons vreugd te vernemen dat u nogmaals gekozen heeft voor een toestel van Botom. Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn :)

Team Botom

Goede service, vriendelijk en snel contact. Snelle levering

4 april 2019

Goedendag Bart Veen

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij zijn blij dat u zo tevreden was over onze dienstverlening. Wij hopen u daarom in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Deskundig personeel

Deskundig personeel, hulpvaardig, maken beloftes waar.

3 april 2019

Goedendag J.G. Thomas

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Wij vinden het erg prettig dat u zo tevreden bent over de service die wij u verleent hebben en hopen u daarom in de toekomst nogmaals te mogen verblijden met een toestel van Botom! :)

Zeer goede shop

Zeer goede shop, heel hulpvaardig en goede producten!

2 april 2019

Goedemiddag Maxime,

Bedankt voor deze geweldige review, dat vinden wij erg fijn! Wij vinden een goede service en de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Weer bedankt voor uw vertrouwen in ons en heel veel plezier met uw aankoop gewenst. Hopelijk weer tot ziens! :)

Uitstekend

Uitstekend, onze bestelde tablet was een 'B'- grade maar zag er zeer netjes uit! scherpe prijs en garantie. dik in orde.

1 april 2019

Goedemiddag Peter,

Wat een mooie review, hartelijk bedankt hiervoor! Erg fijn dat de B klasse ook zo goed bevalt, dit vinden wij erg belangrijk! Bedankt voor uw aanschaf en hopelijk tot ziens :)

Super deal and service

31 maart 2019

Goedemorgen Erwin,

Bedankt voor uw mooie complimenten en deze positieve review, dat vinden wij erg fijn om te lezen!
Veel plezier verder met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens :)

Very good.

Heel goede service, na een klein foutje wat iedereen kan gebeuren hebben ze er alles aan gedaan om het te herstellen.
Zij zijn de afspraken goed nagekomen.
Dus ik kan het aan iedereen aanbevelen om hier te kopen.

31 maart 2019

Goedemiddag Peter,

Bedankt voor uw review en wat mooi om te lezen, dit doet ons goed! U erg bedankt voor het begrip, wij proberen de foutjes er zoveel mogelijk uit te halen uiteraard en alle processen probleemloos te laten verlopen. Echter wanneer er zit toch een foutje voordoet dan proberen wij dat zo goed mogelijk op te lossen samen met onze klanten. Erg fijn dat u zo begripvol was, dank daarvoor!
Wij hopen u in de toekomst nog eens bij ons terug te zien. Voor nu veel plezier met uw gekochte product gewenst!

huawei watch 2 gekocht

huawei watch 2 gekocht, voor 150 euro z.g.a.n. binnen 1 dag geleverd en ben er heel blij mee.

26 maart 2019

Goedemiddag Paul,

Bedankt voor uw positieve review, erg fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw bestelling! Een snelle levering en een goed product vinden wij erg belangrijk. Veel plezier verder gewenst met de prachtige Huawei Watch 2 en hopelijk nog eens tot ziens :)

Alles goed geregeld.

26 maart 2019

Goedemiddag Aron,

Wat fijn om te horen, hartelijk bedankt voor dit mooie compliment! Veel plezier verder gewenst met uw bestelling : )

Bestelling snel geleverd

25 maart 2019

Goedemiddag Pieter,

Bedankt voor uw review en compliment! Erg fijn dat uw bestelling snel geleverd was, dit vinden wij erg bedankt. Veel plezier verder gewenst met uw bestelling en hopelijk tot ziens :)

Tevreden!

Snelle levering en alles mooi verzorgd in het doosje zitten. Tevreden!

25 maart 2019

Goedemiddag Luca,

Bedankt voor uw review en wat mooi om te horen dat u tevreden bent! Goed om te lezen dat alles mooi in het doosje zat, dat is erg belangrijk voor ons. Heel veel plezier met uw bestelling gewenst en nogmaals, bedankt!

Meerdere keren bij Botom besteld

Meerdere keren bij Botom besteld, goede producten en snelle levering, eerste klas.

24 maart 2019

Goedemiddag Jeroen,

Bedankt voor uw review en wat mooi om dit te lezen van een vaste klant! Dat vinden wij echt heel fijn, bedankt voor uw mooie complimenten. Hopelijk nog eens tot ziens :)

Team Botom

Herhaaldelijk super support en uiteindelijk perfect product gekocht!

In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eindelijk na 3 keer opsturen een super tevreden klant met een andere maar goede sport watch. Complimenten aan Botom, maar speciaal aan Patrick en Marissa voor de deskundige en fijne hulp.

22 maart 2019

Goedemiddag A. de Jong,

Wat een geweldige review om te krijgen, erg bedankt hiervoor, dat doen ons goed! Het was inderdaad even lastig en vervelend, maar fijn dat wij het goed en vooral samen met u hebben kunnen oplossen tot volledige tevredenbeid, super! Nogmaals bedankt voor uw begrip en complimenten.

Team Botom

Horloge Samsung Gear s3 b-klasse.

Horloge Samsung Gear s3 b-klasse.
Ziet eruit al nieuw en kan gerust als a-klasse aangegeven worden.
Verder snelle levering en goede afhandeling.

19 maart 2019

Goedemiddag Arvid,

Bedankt voor uw prachtige review, wat leuk om te horen dat een B klasse ook zo mooi was! Het klopt inderdaad want wij zijn erg streng met het beoordelen van de klasse van het product. De B klasse is daardoor erg netjes. Veel plezier met uw mooie Samsung Gear S3 gewenst!

Team Botom

Goed site en goed geholpen.

18 maart 2019

Goedemiddag Benno,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review, geweldig! Fijn om te lezen dat u de site goed vind en ook goed geholpen bent. Veel plezier met uw aanschaf en hopelijk tot ziens :)

Team Botom

Al 2 maal een topervaring met Botom!

17 maart 2019

Goedemiddag Jan,

Bedankt voor deze review, wat een prachtig compliment! Geweldig dat u weer voor een tweede keer bij ons een product heeft aangeschaft. Hopelijk tot ziens en bedankt voor het vertrouwen :)