Ik heb een paar jaar geleden in 2018 een smartphone (HTC U11) bij Botom gekocht voor veel minder geld dan de gangbare marktprijs voor een nieuwe. Het was zo'n retourstroom-product - nieuw, maar al w... Toon meer
Vandaag Even bij Botom geweest voor Iphone6+ met de de klacht dat de accu liep soms "heel soms" snel leeg liep. Binnen een half uur een nieuwe accu er in gezet netjes onder garantie verholpen en als... Toon meer
Ik heb een "klasse B" Samsung tablet besteld. "Klasse B" betekent dat er lichte gebruiksporen erop kunnen zitten of dat iets ontbreekt van de verpakking of accessoires. De tablet werd supersnel geleve... Toon meer
Over Botom.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Oudestraat 239, 8261 CN, Kampen, Nederland
- +31 38 85 37590
- info@botom.nl
- botom.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Telefoon besteld en keurig op de…
Telefoon besteld en keurig op de afgesproken dag afgeleverd door de postbode .
En keurig verpakt .
Als we weer iets nodig ben kijken we zeer zeker eerst bij Botom op de site.

heel betrouwbaar bedrijf
heel betrouwbaar bedrijf, altijd net verpakt en op gestuurd, prima

Antwoord van Botom.nl
Snelle en vlotte levering van mijn…
Snelle en vlotte levering van mijn tablet. In zeer goede staat ontvangen voor een aantrekkelijke prijs.

2 keer een mobiele telefoon besteld
2 keer een mobiele telefoon besteld! Echt Super! Snelle levering ook!

Antwoord van Botom.nl
Goede service, vriendelijk en snel contact. Snelle levering

Deskundig personeel
Deskundig personeel, hulpvaardig, maken beloftes waar.

Zeer goede shop
Zeer goede shop, heel hulpvaardig en goede producten!

Uitstekend
Uitstekend, onze bestelde tablet was een 'B'- grade maar zag er zeer netjes uit! scherpe prijs en garantie. dik in orde.

Very good.
Heel goede service, na een klein foutje wat iedereen kan gebeuren hebben ze er alles aan gedaan om het te herstellen.
Zij zijn de afspraken goed nagekomen.
Dus ik kan het aan iedereen aanbevelen om hier te kopen.

huawei watch 2 gekocht
huawei watch 2 gekocht, voor 150 euro z.g.a.n. binnen 1 dag geleverd en ben er heel blij mee.

Tevreden!
Snelle levering en alles mooi verzorgd in het doosje zitten. Tevreden!

Meerdere keren bij Botom besteld
Meerdere keren bij Botom besteld, goede producten en snelle levering, eerste klas.

Antwoord van Botom.nl
Herhaaldelijk super support en uiteindelijk perfect product gekocht!
In december een sportwatch gekocht voor een goede prijs. Toen veel problemen gehad met de GPS van dit type watch, maar telkens goed geholpen met goede vragen en gezamelijk goede oiplossingen. Uit eindelijk na 3 keer opsturen een super tevreden klant met een andere maar goede sport watch. Complimenten aan Botom, maar speciaal aan Patrick en Marissa voor de deskundige en fijne hulp.

Antwoord van Botom.nl
Horloge Samsung Gear s3 b-klasse.
Horloge Samsung Gear s3 b-klasse.
Ziet eruit al nieuw en kan gerust als a-klasse aangegeven worden.
Verder snelle levering en goede afhandeling.