Heb een breeza ct 106 gekocht. Op de video worden functies vollof gebracht.(watergekoeld blabla) Wat uiteindelijk een ventilator is. Pure oplichting. Wat een teringlijers
Ik ben erg blij met mijn aankoop. De haartopper voelt natuurlijk aan en de kwaliteit is geweldig. De levering was snel en de klantenservice reageerde direct op mijn vragen. Absoluut een aanrader!
Ik bestelde en betaalde twee weken geleden een haarstukje en mocht tot op heden niets ontvangen????Graag uw spoedige reactie aub!!! mvg FAHY HILDE
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heb een breeza ct 106 gekocht.
Heb een breeza ct 106 gekocht.
Op de video worden functies vollof gebracht.(watergekoeld blabla)
Wat uiteindelijk een ventilator is.
Pure oplichting.
Wat een teringlijers
Niks kopen hier ze zijn oplichters heb…
Niks kopen hier ze zijn oplichters heb artikel terug gestuurd maar ze maken mijn geld niet over! Ondanks dat ze hebben beloofd hebben ze mijn geld niet over gemaakt het is troep wat ze hier verkopen!!!
Kat in een zak, niets kopen!!
Als je hier koopt, heb je grote kans een kat in een zak te kopen: je weet namelijk niet hoe de haarstukjes in het echt zijn tot wanneer je ze uit de verpakking gehaald hebt. Bij mij viel het dik tegen: ik bestelde een krullende topper die in realiteit heel klein en dun was, de andere haartopper was wel mooi en vol maar paste niet bij mijn haarkleur en textuur. Hoewel ik de haarstukken nauwelijks aangeraakt heb, kan ik ze niet retourneren want ik heb ze uit de verpakking gehaald! Tja, hoe kan ik anders weten of ze geschikt zijn? Iets wat men zelf toegeeft. Hygiënische redenen : akkoord, maar bepaal dit bij retour!
Pas op
Pas op, dropshipper, verkoopt troep en vraagt vervolgens te retourneren aan China. Terwijl het bedrijf gevestigd is aan de Schepen van Hemerthstraat 29, 6831KB te Arnhem
Geen geld terug
Ik krijg mijn geld niet terug.pruik is geleverd op een verkeerd huisnummer.dus niet in mijn bezit.verl mails gestuurd maar geen geld terug.ik laat dit zo niet.meteen mijn centen terug oplichters
Denk na voor u besteld en betaal niet direct
Niet verwacht…
Ik had wat negatieve reviews gelezen maar daar is helemaal niks van te merken ik heb een prachtige topper ontvangen en de klantenservice was super makkelijk bereikbaar echt top!
Extreem tevreden met mijn aankoop…
Ik had hoge verwachtingen van Breeza en ze hebben deze volledig waargemaakt. De haartopper is van uitstekende kwaliteit en de klantenservice was erg behulpzaam.
Perfecte haartoppers!
Ze voelen super natuurlijk aan en niemand kan zien dat ik er eentje draag. Geweldige service en snelle verzending ook!
Mijn haar voelt voller en natuurlijker…
Prima extensions. Ik kan Breeza alleen maar aanraden!
De beste haartoppers die ik ooit heb gekocht…
Dit is de derde keer dat ik een haartopper koop, maar Breeza overtreft ze allemaal. het haar voelt realistisch aan, ziet er echt uit, en blijft goed zitten. Fantastisch product!
Zeer tevreden met mijn haartopper…
Ik had wat twijfels over het bestellen van een haartopper, maar Breeza heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De haartopper past perfect en ziet er zo natuurlijk uit. Heel blij met mijn aankoop!
Prachtige haarextensions…
De extensions mengen perfect in met mijn eigen haar en geven me lekker veel volume. Snelle bezorging en fantastische klantenservice. Super tevreden!
Geweldige kwaliteit en snelle levering…
Koop hier niet! DO NOT BUY ANYTHING HERE!
WARNING: Koop hier niet! DO NOT BUY ANYTHING HERE! Dit is dropshipping en ze bieden geen retour of terugbetaling. De website zeg dat klanten kunnen retourneren en een terugbetaling kunnen krijgen, terwijl dit niet aangeboden wordt.
Er ging van alles mis
Er ging van alles mis. Op eerste plaats heb ik gezien dat de filmpjes die ze laten zien van dure pruiken zijn zoals Jan Renau. Ik heb er twee besteld en dit waren al heel anderen dan ik besteld heb. Kreeg eerst 20% daarna 30% en toe kon ik ineens een andere uitzoeken. Kreeg er eentje die ik niet had uitgekozen en ze waren echt allemaal verschrikkelijk. Nooit meer .
Pakket in vertraging
Pakket in vertraging, was al bang dat dit een nep-site was maar neen, er werd steeds gecommuniceerd! Dus ik dacht fout. Mits geduld en hierin begeleiding ;) super ok!
Alles ging mis 2 pruiken besteld 1…
Alles ging mis 2 pruiken besteld 1 kreeg je er gratis erbij
1 aangedreven die achteraf niet ineens gelijk is
Meerdere mails gestuurd dat ik mijn geld terug wilde
De eerste keer kreeg een bericht terug dat ze het zouden oplossen
Heb gezegt wil niks meer maar mijn geld terug
Reageren.ergens meer op
Een grote oplichters site is het
Mensen koop daar niks meer .want ze laten je gewoon zitten met hun troep
Een zeer boze klant
Echt niet tevreden! Een paar maanden geleden ontving ik…
Een paar maanden geleden ontving ik mijn ponytail, deze deedechter niet aan de verwachting zoals mijn eerste die ik besteld had. Deze was niet mooi gemaakt, en dus mislukt. Ik schreef hiervoor een mail met de mededeling en kreeg een mail terug met de vermelding dat ik een nieuwe kreeg en deze "mislukte" niet moest terug sturen. Maar dat ik even de tijd wilde nemen om een goede recensie te schrijven. Dat heb ik dus ook gedaan, maar nu...3 maand later heb ik nog steeds geen nieuwe ponytail ontvangen.....
Nee, echt niet content van Breeza!!
Teleurgesteld.
Ik heb pruik bestel op 1 juli 2024
En betaald voldan.
Maar tot de dag van vandaag 21 dagen verstrekt dus, nog steeds
NIET ONTVANGEN. En ook geen enkele update te vinden wat betreft van mijn order.
Heel slecht ervaring bij deze bedrijf.

Antwoord van DADAN
had een probleem met een product
had een probleem met een product, maar is goed opgelost, bedankt daarvoor, kan niet anders zeggen dat ik een goede service heb gehad