BrellaVio Reviews

4,4

Zo'n 5 jaar geleden heb ik een fantastische spijkermat gekocht. Nu was de nekrol aan vervanging toe. Ik heb nu de eco variant gekocht. Binnen gekomen zijnde leken de spikes veel Harder, groter en pijn... Toon meer

Dit is mijn eerste spijkermat. Na allerlei positieve recensies gelezen te hebben, was ik heel benieuwd naar mijn eigen ervaring en ik moet zeggen: ik ben net zo jubelend. De combinatie van de fysieke... Toon meer

Heel blij met mijn spijkermat en -kussen! Producten zijn snel verstuurd en ik ben fan vanaf het eerste moment dat ik erop ben gaan liggen. In het begin een beetje vreemd, maar uiteindelijk heerlijk... Toon meer

Spijkermat is snel na bestelling verzonden en goed verpakt aangekomen. We ontvingen een mail met gebruiksaanwijzing, de mogelijkheid tot verlenging garantie en kregen toegang tot een meditatieapp. D... Toon meer

1. Internetwinkel

BrellaVio is een webshop gespecialiseerd in Spijkermatten, Spijkerkussens, Meditatiekussens en diverse andere artikelen voor jouw ontspanning. Onze producten zijn gemaakt van uitsluitend duurzame materialen met oog voor het welzijn van de wereld. Een geheel nieuwe ontspanning begint hier!

Uitstekend

Snelle verzending

27 oktober 2023

Hi Dennis,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wat fijn om te horen dat je de snelle levering als positief ervaren hebt.

Prima ervaring

Op aanraden van mijn lifestylecoach een spijkermat aangeschaft. Ik zag er een beetje tegenop, maar het viel alles mee. Wat in de handleiding staat klopt.

13 november 2023

Hi Wisje,

Bedankt voor de positieve review!

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt met de spijkermat en dat de handleiding behulpzaam is. Het is altijd spannend om iets nieuws te proberen, maar het lijkt erop dat het een goede stap is geweest.

Nog veel ontspannende momenten met de spijkermat toegewenst!

BrellaVio klantenservice

Het product was goed en de verzending…

Het product was goed en de verzending verliep vlot

Hi Anita,

Bedankt voor het delen van je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het product en dat de verzending aan jouw verwachtingen heeft voldaan.

Top uitvinding

Ik vind het een top uitvinding. Niet verwacht maar ik lig er zo goed als iedere avond 25 min. Op voor het slapengaan en ik vind het heerlijk relaxed. Iedereen die ik het heb aangeraden denkt er precies zo over. Ik zou het product absoluut aanraden.

12 november 2023

Hi Brigitte,

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring!

Het is fijn om te horen dat je zoveel baat hebt bij het product. We zijn ook erg blij dat jouw aanbevelingen bij anderen goed zijn ontvangen. Jouw aanbeveling aan anderen is voor ons de beste compliment.

Geniet van de ontspanning en we hopen dat je nog lang plezier zult hebben van jouw aankoop!

snelle reactie op mails

product goed verpakt en op tijd geleverd. Ook snelle informatie ontvangen na mail contact over de gebruiksaanwijzing .

Hi Josien,

Bedankt voor je review!

We zijn blij om te horen dat jouw bestelling goed en op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met de snelle communicatie van ons team.

Ik wens je nog veel plezier toe!

Goede service, mooi product

Goede service na een tegenvallende levering.
Bedrijf reageert snel op email.
Mooie grote mat.
Lange spikes.

10 november 2023

Hi Jeannet,

Bedankt voor het delen van je positieve review!

We vinden het fijn om te horen dat onze service je goed bevalt en je daarnaast tevreden bent met de spijkermat.

Winactie op Instagram gewonnen

Winactie op Instagram gewonnen en de spijkermat is super snel opgestuurd en netjes thuisbezorgd. Ik kan niet wachten om het uit te gaan proberen!

8 november 2023

Hi Mirte,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wat fijn om te horen dat jouw spijkermat snel en in goede orde is aangekomen. We hopen dat je veel plezier en ontspanning zult ervaren bij het gebruik ervan.

BrellaVio klantenservice

Even wennen, maar perfect!

Het is eerst even wennen, maar zoals omschreven ervaar je binnen een paar minuten een warm gevoel en rust. Heerlijk om mee te ontspannen en fijn dat het ook nog eens goed voor je is. De kwaliteit is prima en voelt degelijk aan.

7 november 2023

Hi Jolanda,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

We zijn blij om te horen dat je de voordelen van ontspanning en welzijn ervaart én dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet.

Geniet van de ontspanning!

BrellaVio klantenservice

Heel blij met deze spijkermat

Heel blij met deze spijkermat. Slaap veel beter sinds ik 'm elke avond 20 minuten gebruik.

4 november 2023

Hi Caro,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

We zijn blij te horen dat het gebruik van de mat bijdraagt aan een betere nachtrust.

Ik wens je nog veel rustgevende nachten toe!

leveringstermijn

De levering liet even op zich wachten. Na contact te hebben opgenomen met Brellavio heb ik een dag later mijn bestelling reeds ontvangen.

25 september 2023

Hi Guy,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

BrellaVio klantenservice

Snelle levering en werkt goed

Snelle levering en toen ik er de eerste keer maar 5 minuten op ging liggen voelde ik me al een stuk ontspannender. Mijn hoofd en rug werden ook helemaal warm van de betere doorbloeding

1 november 2023

Hi Bas,

Bedankt voor de positieve feedback!

Wat goed om te horen dat je direct na de eerste keer gebruik al een significante verbetering in ontspanning ervaarde en dat je de warmte door betere doorbloeding in je hoofd en rug kon voelen.

Heerlijk ontspannen

De mat en het kussen waren netjes verpakt in een passende doos. Het advies is om de tijd op de mat langzaam op te bouwen maar het was zo heerlijk dat ik er meteen de eerste keer al een half uur op heb gelegen. Zo ontspannend. Ik raad het iedereen aan.

31 oktober 2023

Hi Annemieke,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wat goed om te horen dat je meteen van de voordelen hebt kunnen genieten en dat je het als zeer ontspannend hebt ervaren.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, mooi e-book erbij voor gebruik.

Hi Elisha,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het e-book.

Aanrader!

Ik lig er het liefst elke dag op. Het helpt echt goed te ontspannen.

23 oktober 2023

Hi Joyce,

Bedankt voor de review!

Wat goed om te horen dat je dagelijks zoveel plezier van onze spijkermat hebt en dat het bijdraagt aan je ontspanning.

We wensen je nog veel plezier en ontspanning toe!

Yoga vs spijkermat

Als yoga docent heb ik naast de fysieke voordelen ook ervaren dat de ervaring op een spijkermat liggen wel wat lijkt op yoga! In yoga kun je weerstand ervaren in een houding. Door te ervaren en accepteren dat die er is en te focussen op je ademhaling volgt uiteindelijk de ontspanning.
Op deze manier ben ik op de mat gaan liggen en het duurde niet lang of ik sliep..
Mooie mat! Met hoofdkussen en tas gekocht. Erg blij mee! Zeker een aanrader.

21 oktober 2023

Hi Doreth,

Wat een mooie review, dankjewel!

Het is mooi om te horen hoe je, als yoga docent, de ervaring op de spijkermat relateert aan de principes van yoga. Ademhaling en acceptatie zijn inderdaad krachtige middelen voor ontspanning.

Nog veel ontspannen momenten toegewenst!

Snelle service

Snelle service, goede kwaliteit mat en kussen.

16 oktober 2023

Hi [NAAM KLANT],

Dankjewel voor je positieve feedback!

We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van onze service en de kwaliteit van de mat en het kussen. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het kiezen van ons!

Nog veel plezier met je spijkermat set gewenst!

BrellaVio klantenservice

In een wereld waar we maar door gaan

In een wereld waar we maar door gaan, was ik opzoek naar een manier waarop ik mijn lichaam echt goed kan laten ontspannen. Naast ademhalingsoefeningen en medidatie ben ik super blij dat ik de spijkermat van BrellaVio heb ontdekt. Het was even wennen in het begin maar ik merk echt verschil in mijn lichaam.

16 oktober 2023

Hi Sanne,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Wij zijn blij om te horen dat de spijkermat je heeft geholpen in de zoektocht naar ontspanning en welzijn. Het is inderdaad even wennen, maar zoals je aangeeft kan het positieve effecten hebben op het lichaam.

Wij wensen je nog veel rustmomenten toe!

Nette levering.

Nette levering.
De bestelling was in eerste instantie niet compleet. Na een mailtje is dit tot volle tevredenheid opgelost.

25 september 2023

Hi Anne-Marie,

Bedankt voor jouw positieve feedback!

Wat fijn om te horen dat we het probleem met je bestelling naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

BrellaVio klantenservice

Snel en op tijd geleverd.

28 september 2023

Hi Do,

Bedankt voor het delen van de review!

We vinden het erg fijn om te horen dat je de levering positief hebt ervaren.

BrellaVio klantenservice

De bestelling kwam snel binnen en de…

De bestelling kwam snel binnen en de communicatie rondom verzending was duidelijk en vriendelijk.

28 september 2023

Hi Natalie,

Bedankt voor het achterlaten van je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de snelheid en communicatie. We streven ernaar om de beste service te bieden.