Brothers Sverige Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var tydlighet i allt - jag kunde läsa vilken storlek och bröstmått modellen hade, och det gjorde det enkelt för mig att välja vilken storlek som passade mig. Och skjortan är en ny favorit!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte två manchesterbyxor, Lindbergh loose fit. Jättefina! Allt bra - utom blixtlåsen i jylfarna! De är tröga och känns som att de kan gå sönder när som helst. Byt dragkedja så blir brallorna ännu bä... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Herenmode
  2. Kinderkleding
  3. Kledingwinkel
  4. Vintage kledingwinkel
  5. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

142 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Paketet som kom var trasigt och…

Paketet som kom var trasigt och etiketten var uppbruten

18 april 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar mycket att paketet inte var i ordentligt skick vid mottagandet.

Du kommer att bli kontaktad av vår kundservice så att vi kan gå vidare med ärendet den vägen.

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss och att vår personal gjort ett gott intryck. Det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tycker leveranstiden är alldeles för…

Tycker leveranstiden är alldeles för lång

18 april 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen den förlängda leveranstiden.

Du kommer att få ett mejl från vår kundservice med ytterligare information.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra varor men när den inte fanns hemma…

Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta storlek och returnera i butik. Nästa beställning gick bättre. Hoppas de får ordning på flödet framöver.

16 april 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar problemen med din första beställning hos oss.

Vi är glada att du gav oss en ny chans med ännu en beställning.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt gick bra.

16 april 2026

Tack för din recension!

Vad bra att höra att allt gick smidigt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Allt perfekt

Allt är perfekt

15 april 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att allt var perfekt – det betyder mycket för oss. Vi hoppas få välkomna dig igen snart!

Toppen! 🌟🌟🌟

Snabb leverans, bra pris och bra kvalitét. Rekommenderas

8 maart 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din fina recension och rekommendation!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen, priset och kvaliteten. Det betyder mycket för oss.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Mycket nöjd

Snabb leverans av varor som motsvarar beskrivningen online.

12 april 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att varorna motsvarade beskrivningen online. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och ser fram emot att få välkomna dig igen.

Snabb leverans.

11 april 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du upplevde snabb leverans och hoppas att du är nöjd med ditt köp. Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Tydlig storleksinformation på hemsidan

10 april 2026

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att storleksinformationen på hemsidan var tydlig. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få hjälpa dig igen framöver!

Snabbt leverans och bra pris

Snabbt leverans och bra pris

9 april 2026

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och det bra priset. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få hjälpa dig igen snart!

HELNÖJD

Snabb leverans, bra pris, enkel returprocedur - HELNÖJD

8 april 2026

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är helt nöjd med både snabb leverans, bra pris och en smidig returprocess. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få hjälpa dig igen snart!

Snyggt och prydligt förpackat

Snyggt och prydligt förpackat, dröjde en vecka innan
jag fick paketet, påsklovet var kanske orsaken, men
i övrigt bra.

3 april 2026

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med hur snyggt och prydligt paketet var förpackat. Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än väntat – det kan mycket riktigt ha påverkats av påskperioden och ökad belastning hos fraktleverantören.

Vi är glada att du i övrigt är tilfreds, og vi hoppas at kunne levere til dig endnu hurtigere næste gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behövde göra en reklamation och allt…

Behövde göra en reklamation och allt fungerade perfekt 🤩

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att din reklamation fungerade smidigt och att du är nöjd med hela processen 🤩 Vi uppskattar verkligen din feedback och finns alltid här om du behöver hjälp igen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fick fel varor i vårt paket.

Vi fick fel varor i vårt paket.
Har kontaktat kundtjänst som ska hjälpa oss få rätt varor skickade till oss

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen packfelet från vårt lager.

Vad bra att vår kundtjänst kunde hjälpa till med en lösning så att ni får rätt varor skickade till er.

Pike tröjor

Det verkar som att varorna är korrekt
beskrivna i storlek och färg .
Snabb leverans.

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du upplever att varorna stämmer väl överens med beskrivningen när det gäller både storlek och färg, och att leveransen var snabb. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få hjälpa dig igen framöver!

Bra varor

Bra varor, Bra priser. Allt perfekt

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både varorna och priserna – och att allt fungerade perfekt. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att få hjälpa dig igen snart!

Snabb och perfekt leverans

Snabb och perfekt leverans.
Produkterna uppfyller mina förväntningar och det fanns en bra beskrivning

6 april 2026

Hej Fritiof,

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna, och att beskrivningen levde upp till dina förväntningar.

Julie

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag kan inte hitta någon lapp som…

Jag kunde inte hitta någon lapp som beskriver vilket material det är skjortorna är gjorda av. Den ena skjortan kom med kragstöd och påse med tryck, medan den andra nog packats upp tidigare. Efter kontakt med företaget fick jag bra imfo.

6 april 2026

Tack för din recension.

Kvaliteten på de varor du har mottagit framgår av carelabeln som sitter i varan. Du kommer att bli kontaktad av vår kundservice, som kommer att informera dig om kvaliteten på de varor du har mottagit.

Vi beklagar naturligtvis att den ena varan inte framstod som perfekt förpackad som den andra du mottog.

Dit is Trustpilot