Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Toon meer

Meerdere malen bij Buybay iets besteld, vooraf extra info en foto's gevraagd en ook gekregen. Snap inderdaad ook niet waarom er zulke slechte reviews zijn. doe zelf het voorwerk voordat je tot aankoop... Toon meer

Op bol.com de SteelSeries Arctis 7 Headset 2019 Edition gekocht als een retourkansje via BuyBay. Normaliter kost deze headset rond de €169 en nu €132. Een zeer nette prijs! Stond bij dat de verpakking... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Byebye buybay

Als het toestel defect raakt tijdens de garantieperiode laat buybay je in de kou staan. Je kan zelf op zoek gaan naar een manier om het toestel hersteld te krijgen. Nooit meer buybay!!!

16 april 2023

Ik heb een philips speedpro aqua

Ik heb een philips speedpro aqua fc6728 gekocht via buybay werd opgestuurd en is dag later door postnl geretourneerd niet door mij dus ik hun bellen en vraag of ze die opnieuw kunnen opsturen wil ze niet doen

21 maart 2023

Altijd goede prijzen voor producten die…

Altijd goede prijzen voor producten die gewoon bijna nieuw zijn!

3 januari 2022

Beste Jeff,

Bedankt voor je positieve review! Wat ontzettend fijn dat je tevreden bent met onze producten. Daar worden wij blij van.

We hopen je snel weer te kunnen helpen met andere retourkansjes.

Freddy - BuyBay Customer Service

Prima service

In Augustus een wasmachine besteld via Bol.com. Nooit gezien dat ze een verkeerd merk/type geleverd hadden. Nu, na 4 maanden, ging deze kapot :- en toen zag ik pas dat de verkeerde geleverd was. Gebeld met BuyBay, uitgelegd en ze komen 'm gratis ophalen. Geen twijfels, geen lastige vragen. Goede service!

3 januari 2022

Beste Marc,

Bedankt voor je mooie review. Daar zijn wij heel blij mee!

Indien we je in de toekomst kunnen helpen met je volgende aankoop staan we met een heel team voor je klaar.

Wij wensen je een hele fijne dag toe!

Freddy - BuyBay Customer Service

Via bol.com een Nomad slaapzak voor…

Via bol.com een Nomad slaapzak voor mijn dochter gekocht.
Echt perfect product geleverd. Ik kon niet zien wat er mis mee was.
Ze heeft er heerlijk in geslapen.

22 december 2021

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven.

Wij hopen dat jouw dochter er veel plezier aan mag beleven en dat zij er blijvend heerlijk in zal slapen.

Koelbox ontvangen ipv Dyson Pure Cool

Ik had via Bol.com een Dyson Pure Cool Link besteld. Kreeg vandaag een Tristar koelbox binnen!!!!
Dacht eerst nog dat ze de Dyson misschien in de doos hadden gepropt maar bleek toch echt een koelbox in te zitten. Scheelt maar 250,-....
Dyson kan ik naar fluiten want die is bij iemand anders afgeleverd, waarschijnlijk de besteller van de koelbox, die zal een stuk blijer zijn dan ik nu ben met zijn bestelling!

3 september 2021

Beste Denise,

Wat vervelend om te horen dat je ervaring met ons niet helemaal naar wens is verlopen. Onze excuses hiervoor!

Bedankt dat je de moeite hebt genomen ons feedback te geven, dit kan ons helpen om onze service te verbeteren zodat soortgelijke kwesties niet meer voor hoeven te komen.

Je geeft aan dat je per ongeluk een koelbox, in plaats van de door jou bestelde Dyson Pure Cool Link hebt ontvangen.

Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en hebben bol.com daarom verzocht het aankoopbedrag van de Dyson zo spoedig mogelijk terug te betalen.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. We hopen dan ook dat je bereid bent om de beoordeling aan te passen.

Alvast bedankt voor de medewerking. We wensen je nog een fijne dag toe!

Customer Service Breezy retourkansjes

Mooi en superwerkend product

Eergisteren een Miele wasdroogcombinatie gekocht, met schade. In de advertentie stond aangegeven dat de machine lakschade heeft over de gehele behuizing ( zij hadden foto's gemaakt van de lakschade ), maar verder een geretourneerde, nieuwe machine betrof. Gisteren geleverd aan huis en inmiddels al paar wasjes gedaan en gedroogd om te testen. In 1 woord: Fantastisch product! Ja, er zitten een paar krasjes op, maar echt op 1 hand te tellen en amper zichtbaar...in een hoekje onderaan is wat lak af, maar dat is ook amper te zien eigenlijk en aangezien de machine onder het aanrechtblok staat, is er niets te zien. Kortom, een super mooie machine, nagenoeg nieuw, super geruisloos....en exact wat Buybay in de advertentie vermeldde. Ik ben super blij met dit top model van Miele en nog meer met de mooie prijs die Buybay vroeg. Mijn ervaring is TOP!

26 augustus 2021

Antwoord van BuyBay

Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in je wasmachine! :-)

Een vrolijk liedje voor jouw top ervaring! Wat fijn om te horen dat je wasmachine helemaal naar wens is Marc, dat horen we graag.

We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Tweedehands printer besteld

Tweedehands printer besteld. Werd geleverd zonder cartrides en wilde daarvoor maar 3,50 euro vergoeden. Zeer teleurgesteld over het niet mee denken in een redelijke oplossing. Een vrouw gesproken en onderbrak mij telkens als ik rustig iets wilde uitleggen. Geen luisterend oor en proberen om te draaien dat zodat ze mij een schuldgevoel aan praten. Zeer slechte klantvriendelijkheid/service. Totaal niet in kunnen zien dat 3,50 euro een belachelijke compensatie is voor het missen van cartrides. ‘A smile in return’ absoluut niet mijn ervaring. Deze slogan moet je niet serieus nemen. Hier niet bestellen beschrijvingen kloppen NIET!!

25 augustus 2021

Beste Ruben,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Deze informatie is heel belangrijk voor de verbetering van onze service!

We vinden het erg vervelend om te horen dat je een incompleet artikel hebt ontvangen en dat de aangeboden oplossing en communicatie niet aan je wensen voldoet. Onze excuses hiervoor.

Je hebt bij ons inderdaad een tweedehands printer gekocht. Wij kijken al onze producten na voordat deze in de verkoop gaan, echter blijft dit mensenwerk. Een foutje is menselijk en kunnen we helaas niet uitsluiten. Uiteraard doen we er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

We hebben in onze voorgaande correspondentie een compensatie aangeboden naar rato van een tweedehands product. Helaas is de door jouw gevraagde compensatie van €35,- niet haalbaar voor een printer die gekocht is voor €68,40.

Inmiddels hebben we een retouraanvraag van je ontvangen voor deze printer, maar we zijn ook bereid het compensatie bedrag te herzien. In dat geval willen we je vragen om te reageren op de mail die we je gestuurd hebben.

Mocht dit niet de oplossing zijn die je wenst, dan wachten we je retourzending af en zullen we je terugbetalen zodra de printer bij ons retour is aangekomen.

We willen nogmaals onze excuses aanbieden voor het ongemak.

BuyBay - Customer Service

Princess easy fill juicer retour

Princess easy fill juicer gekocht. Zag er nog goed uit en werd aangeboden voor een mooie prijs. Desondanks snel kapot gegaan binnen de 6 maanden termijn. Snelle en attente klantenservice en het geld was binnen no time van ontvangst van de retour weer terug gestort. Hele andere ervaring dan wat uit sommige van de andere recensies af te lezen valt.

Dank voor jullie service en als ik nog een ander koopje spot zal ik het zeker weer doen!

21 augustus 2021

Beste Luc,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven.

Het spijt ons dat het artikel retour moest, maar we zijn erg blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

BuyBay Customer Service

Ik heb via Buybay Samsung buds gekocht.

Ik heb via Buybay Samsung buds gekocht.
Na een jaar deed de rechter het niet meer en kon het artikel niet meer gerepareerd worden. Buybay heeft via de mail excuus aangeboden en direct het aankoopbedrag teruggestort.

20 augustus 2021

Beste Carina,

Hartelijk dank voor je review, we zijn blij dat we je op deze manier tegemoet hebben kunnen komen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Angela - BuyBay Customer Service

3 iets gekocht nooit meer.

3 iets gekocht, 3 keer geretourneerd omdat het niet klopte. De laatste keer stuurde ze zelfs een goedkopere versie van wat ik dacht te kopen wat dus eigenlijk een compleet ander product is.

5 augustus 2021

Beste Peter,

Het spijt ons dat er meerdere bestellingen verkeerd zijn gegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We zien dat er bij de laatste bestelling contact met ons is opgenomen maar over de voorgaande bestellingen niet. We zullen daarom per mail contact met u opnemen en hopen dat u ons toelichting kan geven. We streven ernaar ons te verbeteren en horen graag wat wij beter hadden kunnen doen.

Buybay klantenservice

Via bva een aeg inbouwoven gekocht

Via bva een aeg inbouwoven gekocht, krijg mooi optijd de doos binnen. Hij lag al om in de vrachtwagen. Na openen doos blijkt de het glas van de deur in gruzelementen te liggen. Maar het mooiste is, dat ik in plaats van de aeg oven een indesit magnetron ontvangen heb. Ik dit direct afgelopen maandag doorgegeven, maar jammer genoeg nog niets gehoord.

28 juli 2021

Beste Nico,

Bedankt voor je feedback. We vinden het zeer spijtig om te horen dat je oven met gebroken glas is geleverd. Onze excuses hiervoor! Dit is niet de service die je van ons of onze vervoerders mag verwachten.

We begrijpen dat je contact hebt opgenomen, maar nog niets hebt vernomen. Helaas vinden wij geen correspondentie met jou terug. Kan het zijn dat je met BVA Auctions contact hebt gehad hierover?

We helpen je graag zo snel mogelijk verder en zullen je daarom een email sturen naar het email adres wat ons hier bekend is.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

BuyBay - Customer Service

Slechte ervaring met deze shop

Lang getwijfeld om de kinderwagen te kopen. Nadat ik foto’s had opgevraagd toch overtuigd. De vlekken op de kinderwagen stelde niet veel voor. De kinderwagen was na bestelling de volgende dag al in huis. Bij het openen van de doos zag ik direct schade aan het handvat. Aan twee kanten gescheurd, waarvan de rechterkant het ergst. Direct contact opgenomen met de klantenservice per mail. Na een paar keer heen en weer mailen was de maximale compensatie €18,- absurt als je het mij vraagt voor zo’n schade. Het gaat hier niet om een goedkope kinderwagen. Ik wilde de kinderwagen wel houden tegen een goede compensatie. Helaas is retourneren geen optie voor mij. Ik krijg zo’n grote zware doos niet alleen naar een PostNL punt. Een risico die je neemt natuurlijk, maar ik had geen extra niet vermeldde schade verwacht.. Geen aanrader! Spijt van mijn bestelling. Denk goed na voordat je hier een bestelling plaatst.

27 juli 2021

Beste Demi,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring met je aankoop niet geheel positief is.

In eerdere communicatie is gemeld dat de kinderwagen die je hebt ontvangen meer schade had dan omschreven. Dit vinden we uiteraard erg vervelend. Onze excuses hiervoor.

Uit de foto die je naar ons hebt gestuurd van de schade, konden we opmaken, dat er 1 scheur van ongeveer 1 cm en een oppervlakkig krasje in het rubber van het handvat zat. Hiervoor heb je een compensatie gevraagd van minimaal €50,-.

In overweging van de schade die getoond is op de foto, zijn we uitgekomen dat deze schade minimaal is en geen invloed heeft op de verder werking van de kinderwagen. Waaruit de geboden compensatie is gekomen.

Mocht het geboden compensatiebedrag niet aan je wensen voldoen, mag je kinderwagen ook retour sturen voor een volledige terugbetaling. We komen het pakket dan kosteloos bij je ophalen zodat je zelf niet naar het postkantoor hoeft met een groot pakket. Dit is je reeds aangeboden in onze laatste mail.

Indien je verdere vragen hebt over je bestelling, kan je deze stellen via het mailcontact dat reeds loopt.

We wensen je nog een fijne dag toe!

Met vriendelijke groet.

BuyBay - Customer Service.

een eerlijke verkoop handel wasmachine

wij stonden op het punt een wasmachine te kopen, en er een gevonden, maar bij de aankoop prijs stond ook vermeld geef een machine een tweede kans , dat betrof een machine welke is geplaatst maar binnen de retour termijn is terug gehaald, en daarbij duidelijk vermeld dat de machine 100 % goed is en garantie echter door transport heen en weer zijn er lak schade ontstaan, naar mij werden er foto's gestuurd en naar aanleiding hiervan besloten het zelfde type zonder schade te nemen, een eerlijk beeld en een duidelijk overzicht. als alle firma's het eerlijk vooraf meld en laat zien is een goede verkoop en teleurstelling achteraf voorkomen. verkoop cijfer wat ons betrefd een 10

10 juli 2021

Beste heer/mevrouw van Eijk,

Bedankt voor jouw feedback! We zijn erg blij om te horen dat je aankoop bij ons naar wens is verlopen.

We hopen je snel weer bij ons te mogen verwelkomen.

Een heel mooi weekend toegewenst!

Joleen - BuyBay Customer Service.

Lage prijs, hoge kwaliteit

In een woord: super! Oordopjes van Philips via BuyBay op Bol.com van 80 voor 27 euro gekocht alleen omdat ze retour waren gestuurd, en ze zijn nog in top staat zonder enkele gebreken. Ook nog eens de volgende dag in huis. Alleen de doos was beschadigd en zelfs wat vuil, maar de dopjes zijn nog gloednieuw zonder enkele gebruikssporen.

Beste Dave,

Bedankt voor je mooie review!

Zo zie je maar weer, retourproducten zijn vaak nog zo goed als nieuw.

Veel luisterplezier gewenst!

BuyBay CS

Top product nog nieuw in doos totaal…

Top product nog nieuw in doos totaal geen beschadiging...en de volgende dag al in huis.

Beste Nathalie,

Dankjewel voor je review.

Fijn om te horen dat je bestelling in perfecte staat en op tijd is aangekomen!

We hopen dat je ons een volgende keer weer weet te vinden.

Nog een prettige dag gewenst!

BuyBay CS

Bosmaaier gekocht alleen doos was…

Bosmaaier gekocht alleen doos was beschadigd. Verder alles nieuw geweldig ga zo door een dikke pluim.f.groos

Antwoord van BuyBay

Bedankt voor je positieve review.

Wat fijn om te horen dat de bosmaaier je bevalt!

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant.

BuyBay CS

Bij ons ontbrak er een stuk waardoor…

Bij ons ontbrak er een stuk waardoor het toestel onbruik was! "Omdat de aankoop gebeurd bij een door Magimix België niet herkende dealer kunnen wij als Magimix België de garantie niet overnemen. De door u opgegeven referentie is een Franse referentie. U moet zich terug richten tot uw verkoper. Weet dat als je bij Buybay koopt je deze problemen kan verwachten. Het bedrijf stuur je enkel standaard mails. Het is dus van trek je plan! Lees dus alles maar dan ook alles goed door voor je hier iets aankoopt!

22 juni 2021

Beste Rony,

Bedankt voor je feedback, jammer dat we maar 1 ster krijgen van jou. Het klopt dat het net wat anders werkt bij ons, daar zijn wij transparant in.
Bij ons ben je verzekerd van 6 maanden verkopersgarantie. Mocht het artikel binnen deze termijn onverhoopt kapot gaan of problemen vertonen, dan kun je je aankoop gratis retour sturen voor een volledige terugbetaling.
Wat betreft fabrieksgarantie, bepaalt de fabrikant of je Retourkansje hiervoor in aanmerking komt. Mocht na aankoop blijken dat je geen recht hebt op fabrieksgarantie, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om je artikel terug te sturen binnen 30 dagen na aankoop.

Mochten we nog iets voor jou kunnen betekenen, dan horen we dat graag!