Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Toon meer
Meerdere malen bij Buybay iets besteld, vooraf extra info en foto's gevraagd en ook gekregen. Snap inderdaad ook niet waarom er zulke slechte reviews zijn. doe zelf het voorwerk voordat je tot aankoop... Toon meer
Princess easy fill juicer gekocht. Zag er nog goed uit en werd aangeboden voor een mooie prijs. Desondanks snel kapot gegaan binnen de 6 maanden termijn. Snelle en attente klantenservice en het geld... Toon meer
Op bol.com de SteelSeries Arctis 7 Headset 2019 Edition gekocht als een retourkansje via BuyBay. Normaliter kost deze headset rond de €169 en nu €132. Een zeer nette prijs! Stond bij dat de verpakking... Toon meer
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Tt. Vasumweg 58, 1033 SC, Amsterdam, Nederland
Ik heb al enkele malen , iets gekocht bij buybay tot grote tevredenheid , ze hebben een hele goede service , en je kan bij hun altijd terecht mocht er toch een probleem zijn , ze zijn ook steeds heel vriendelijk en behulpzaam , dat is in belgie vaak wel anders.ik raad dan ook iedereen aan om bij buybay te kopen , want alles is zeker zo goed als nieuw.

Antwoord van BuyBay
iPhone XR 15maanden geleden gekocht, nu helaas al kapot, telefoon gaat niet meer aan, zo uit het niets. Ze houden vol dat ze 6 maanden verkopersgarantie geven. Dat klopt, maar voor zo’n dure telefoon is men verplicht zich te houden aan de wettelijke garantie. Het wettelijke recht schrijft voor dat wanneer een product eerder stuk gaat dan je mag verwachten, buiten de schuld van de koper om, er volgens de wet recht is op gratis reparatie of vervanging door de verkoper. Want een dure telefoon mag niet binnen 15 maanden al kapot gaan. Helaas nu geven ze niet meer thuis, het enige antwoord wat ik keer op keer terug krijg is dat ze 6 maanden verkopersgarantie geven. Maar dat is niet waar ik ze op aanspreek.

Antwoord van BuyBay
Koop zeer regelmatig artikelen via BuyBay en ben ontzettend tevreden. Mooie producten voor eerlijke prijzen!

Antwoord van BuyBay
strijkijzer gekocht die lichte beschadigingen zou hebben. de watertank was helemaal gescheurd en hebben ze zichtbaar al eens proberen te herstellen.
Schandalig om zoiets nog eens te verkopen!

Antwoord van BuyBay
Wederom een heel mooi product ontvangen voor een erg goede prijs.
Artikel: Marshall Monitor II ANC
Nieuwsprijs (Bol.com): €220
BuyBay prijs: €140
Artikel zou lichte beschadigen hebben aan product en verpakking. Uiteindelijk was de verpakking wel zichtbaar eerder open geweest, maar het product is gloednieuw. Kabeltjes zitten nog in het plastic en de koptelefoon heeft de beschermstickers er nog op zitten. Ik heb geen enkele beschadiging of gebruiksspoor kunnen ontdekken.
Erg tevreden, zeker omdat ik dus maar 60% van de nieuwprijs heb betaald voor een nieuw product. Levering en communicatie was ook dik in orde. BuyBay blijft voor mij een aanrader.

Antwoord van BuyBay
Aankoop van Aeg wasmachine. Netjes en zoals afgesproken geleverd toestel in de staat zoals beschreven volledig nieuw toestel aan de helft van de prijs. Dus enkel maar een zeer goeie ervaring voor herhaling vatbaar!

Antwoord van BuyBay
Via bol.com een corsair headset gekocht. Binnen drie dagen had ik hem binnen. Ik kreeg pas wel een dag voor bezorging mijn verzendbewijs. Verder niks te klagen.
Product is als omschreven met een strakke prijs en 6 maanden garantie. Ik zie veel mensen zeggen dat ze dat niet gelezen hebben terwijl het toch duidelijk staat aangegeven. Beter opletten mensen!

Antwoord van BuyBay
Al een aantal keer een retour item via BuyBay ontvangen/gekocht. Omdat ik zelf wel eens iets retour heb gezonden via een webwinkel vind ik het niet meer dan logisch dat ik zelf ook wel eens een geretourneerd item koop. Dat de doos van een geretourneerd item soms niet meer 100% nieuw is of iets dergelijks vind ik meestal niet zo erg. Daar krijg je ook nog eens vaak korting voor terug. Onlangs had ik een vraag aan BuyBay over een aankoop en ik kreeg al binnen 1 werkdag een reactie/oplossing per e-mail terug. Zeer goede service wat mijn ervaring betreft.

Antwoord van BuyBay
Ik was opzoek naar een Sony Bravia A8, een van de top tv's van 2020. Nieuw kost deze op zijn minst 1219 euro. Op Bol.com stond een Buybay Retourkansje, voor de prijs van 945 euro. Ik vertrouwde het niet meteen dus ik vroeg om een foto en kreeg deze bijna onmiddellijk in mijn mailbox. Uiteindelijk ging 3 uur later de prijs met nog 100 euro extra omlaag. Ik besloot de gok te wagen voor 840 inclusief de servicebijdrage. Doordat ik ook Bol.com cadeaubonnen kon inwisselen heb ik 780 voor de tv betaald.
Vandaag de tv binnen gekregen, in de originele verpakking en prima verpakt. Installeren was zo gedaan.. en wat een prachtige tv met mooi geluid! Ik was echt verbaasd dat dit kan voor zo'n 350 euro minder dan first hand op de kop kon tikken! Bovendien heeft Sony toegezegd dat het aankoopbewijs van de tweedehands koop ook geldt als garantiebewijs, waardoor er nog minstens een jaar fabrieksgarantie op zit. Ik was gewaarschuwd voor gebruikssporen, maar als die er al zijn zie ik ze gewoon niet.
Heel erg bedankt voor deze fantastische mazzel en de goede service!

Antwoord van BuyBay
Pas op via BVA worden retour goederen geveild maar de foto’s en omschrijving behoren nog al eens niet bij het gekochte wat geleverd word. Ik kocht een vaatwasser en kreeg een goedkoper type uitgeleverd dan gekocht en betaald was. Dit is een vorm van oplichting. Verder communiceert de klantenservice zeer traag. Aan oplossingen word niet gedacht en bij retour sturen word afspraak dat binnen 10 dagen geld retour is ook niet nagekomen en daar moest ik zelf ook weer twee keer over mailen. Pas dus op voordat je zaken met ze doen en controleer goed geleverde want kan zomaar goedkoper model zijn!
Update na reactie klantenservice:
Daarom juist deze waarschuwing dat potentiële kopers zeer goed beslissen of ze wel willen kopen bij jullie omdat het zoals u aangeeft voor komt dat er onjuiste producten aangeboden worden die jullie niet eens op voorraad hebben en er dus mis informatie verstrekt word en de koper een totaal ander (goedkoper of met minder specificaties) geleverd word. En dat valt bij mij onder oplichting als dit aan blijft houden. Verder is het geld nu retour na bijna 4 weken er zelf mee bezig geweest te zijn maar verder is er totaal niet meegedacht in oplossingen. Maar bedankt voor uw snelle reactie wat dan ook alleen snel is als het via een dergelijk review platform gaat.

Antwoord van BuyBay
Via Bol.com een airfryer besteld, met kleine krasjes. Alleen helaas was de hele behuizing van de fryer gebroken en er was ook een pootje af. De electro en het verwarmings element lag open. Levens gevaarlijk. Gelijk retour gestuurd. Denk niet dat ik hier ooit nog wat bestel. Dingen worden niet nagekeken voor ze verstuurd worden.

Antwoord van BuyBay
Inmiddels mijn tweede aankoop gedaan bij Buybay en ook nu tevreden met snelheid van verzending, verpakking en afhandeling van mijn vragen. In beide gevallen voldeed de omschrijving van de ‘gebreken’ op de site aan mijn verwachtingen. Met name dat laatste is heel belangrijk als je deze producten koopt.

Antwoord van BuyBay
4 Honeywell radiatorkranen besteld doch maar 1 kraan gekregen. Dan maar teruggestuurd

Antwoord van BuyBay
Slecht bedrijf laptop kapot bezorgd zonder enig vulmateriaal heb een laptop nodig en ze geven mijn geld pas terug 5 dagen na dat hij is aangekomen. Prutsers!

Antwoord van BuyBay
Via Bol.com een tweedehands John Deere Meccano trekker besteld. De verpakking zou geopend en beschadigd zijn, en het product zo goed als nieuw. Dit was ook het geval. De plastic zakjes met onderdelen waren ongeopend en de onderdelen zelf splinternieuw. Nieuw kostte de Meccano set 50,- en tweedehands 25,-. Dat was zeker de moeite waard. Het pakketje kwam op het beloofde moment binnen. Ik ben blij!

Antwoord van BuyBay
Mijn printer wilde ik retourneren, maar was niet aangekomen. Na het sturen van een mail kreeg ik snel een reactie terug en werd er aangegeven dat er werk van werd gemaakt. Ook kreeg ik het retourbedrag uitgekeerd.

Antwoord van BuyBay
Nog maar een paar maandjes terug kocht ik bij BayBuy een afwasmachine. Ook nog eens de stilste die er bestaat. Een Beko. Achteraf bleek het een deuk(je) in de deur te zijn. Helemaal nieuw, vol in de garantie, scheelde me heerlijk 100euro. Fantastisch.

Antwoord van BuyBay
BuyBay (partner bij o.a. bol.com) heeft een standaard leveringscontract (wijze van bezorging ) met Dynalogic. Dit houdt in: Jij mag de dag kiezen, ma t/m vr , Dynalogic kiest het tijdstip, tussen 08.00 en 22.00. Hier heb je (blijkbaar) geen inspraak in. Ze leveren niet af bij de buren en hebben geen afhaalpunt. Als je op hun gekozen tijdstip niet thuis kunt zijn (wellicht heb je een baan) dan heb je pech. Dynalogic doet 2 pogingen, daarna gaat het product retour naar BuyBay.
Na het retour zenden van het product door Dynalogic naar BuyBay, krijg je binnen 5 dagen je geld terug.
BuyBay spreekt op hun site over het mede verduurzamen van de wereld door hun formule.
Ik zou beginnen met een andere manier van bezorgen. Er zijn heel wat kilometers, totaal onnodig, verreden met mijn aankoop.
Een aankoop die door deze manier van bezorging, bovendien nooit door kon gaan.
Oliedom dus.
Geen BuyBay meer. Voor mij.
Als antwoord op jullie reactie :
Dag Joleen,
Het ging om een lamp.... waar hebben we het over....
Maar,
Ik wens jullie toch veel succes. Dat zul je nodig hebben.
Groet,
Ruud