Jeg fik en rykker på 678 kr. for et produkt jeg ikke havde fået! Talte med kundeservice og de forklarede at det var på grund af problemer med PostNord! Til Cealabs fordel kan jeg nu meddele at kunde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Da je har fået konstateret psoriasis gigt, begyndte jeg på vitacaer sammen med Eqology fiskeolie, er meget tilfreds, denne kombi gør mine led smidigere og jeg kan knytte min hænder igen, og har ikk... Toon meer
Rettelse: Fin reaktion på min brokke-anmeldelse. Dejligt med hurtig og seriøs reaktion. Retter min anmeldelse til 4 stjerne! Bondefangeri af værste skuffe! Kontakter igen min demente mor, selvom v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
VitaCea er et kosttilskud for dig som brænder for dit eget ve og vel. Et kosttilskud som indeholder naturlige mineraler og vitaminer.
Contactgegevens
Herning, Denemarken
- info@cealab.dk
- cealab.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Køb intet herfra
Køb intet herfra!
Kundeservicen er flink, når man ringer og man får en mail fra dem, at abonnementet er opsagt - men som begynder Michael at skrive og bede en om at give sit nummer, så han kan ringe op - alt imens abonnementet skulle være opsagt fra den 19.4. tilsendes min mor den ene regning efter den anden (sidst august 2018) - selvfølgelig med 100 kr. oveni hver gang!
Stol ikke på dem, de bider sig fast.
Ikke en professionel virksomhed. Mvh Lilian Jørgensen

Antwoord van Vitacea
Køb aldrig noget hos Cealab!!
Køb aldrig noget hos Cealab!!
De kontaktede min mor på 82 og lovede hende piller gratis i 2 mdr. og ingen forpligtelse til at købe derefter. Hun modtog en regning på de piller, som hun var blevet lovet gratis. Vi sendte pillerne tilbage med pakkepost, så vi havde dokumentation for at pakken var kommet frem. Nu har vi modtaget rykker for betaling for pillerne!! Cealab er umulige at komme i kontakt med på mail. Det er lykkedes at komme i kontakt med Michael på telefon en enkelt gang, som sagde at vi bare kunne sende pakken tilbage, hvilket vi så gjorde. Nu bliver vi truet med inkasso fra et inkassofirma, som hedder Alektrum!!
Dette må da lige være en sag for “Kontant” og “Forbrugerrådet”
19.07.18
Vi blev i går kontaktet af Michael fra CeaLab/VitaCea og har i dag modtaget et brev fra Alektrum, at sagen er afsluttet.
19.07.18
Pakken blev modtaget hos jer den 25. juni og det var jer, som havde sagt, at pakken skulle sendes til Kastruo. At jeres systemer så ikke registrerer pakken retur før I har sendt den videre til Sverige og registreret modtaget der, det er meget uprofessionelt. Det er virkelig dårlig kundeservice, at I så yderligere når at sende en rykker og inkassomeddelelse til jeres kunde.

Antwoord van Vitacea
Bestilt to måneders brug af…
Bestilt to måneders brug af Vitacae.Betalt regningen 27/4 og nu kommer rykker på bestilling jeg ikke har modtaget. Jeres regnskab firma har ikke tjek på bestillinger.Kundenummer 1002693.

Antwoord van Vitacea
CeaLab overtræder loven om telefonsalg.
CeaLab overtræder loven om telefonsalg.
Man ringer uopfordret op og på det nærmeste tvangsbyder deres produkter.
At man takker NEJ bliver ikke hørt og man bliver ved med at presse på.
Så opkræver man penge for sådan beskidt handel, og efterfølgende bruger inkasso fra Alektun Group, til at true sig til betaling.

Antwoord van Vitacea
Meget venlig personale,nem at komme…
Meget venlig personale,nem at komme igennem til , super behandling

Antwoord van Vitacea
Uheldig start, god slutning.
Efter at have modtaget en forsendelse som ikke var korrekt, fik jeg lynhurtigt et opkalde fra Cealabs, som beklagede fejlen og uden tøven fik ændret fejlen. Uheldig start med et tilfredsstillende udgangspunkt.

Antwoord van Vitacea
dårlig virksomhed der er ingen steder…
dårlig virksomhed der er ingen steder man kan melde deres pakker fra og de tager Aldrig telefonen
pisse dårligt af dem

ny anmeldelse
Super betjening fra kundeservice efter jeg jamrede over en manglende mail-adresse. Hurtig opringning og fremsendelse af mailadressen. Kan kun sige super behandling.

Dårlig service
På vegne af kunde nr. 1005507
Modtager første pakke d. 14-3-18 (faktureret 23-2-18 denne dato er før i snakkede med mig) 2 dage før betaling selvom der står at man har 21 dage til betaling, har bestilt en sending og gjorde tydeligt opmærksom på at jeg ikke ville have et abonnement, men kan jo se på fakturaen at jeg er blevet sat på abonnement.
Prøver en pille og begunder at klø næsten med det samme, prøver at få fat på kundeservice d.16-3-18 men uden held, ringer igen i dag d. 19-3-18 gør opmærksom på at jeg ikke har bestilt et abonnement,
og får en snak med dem, spørger om jeg kan benytte returretten ( de 14 dage som købeloven foreskriver) på det hele eller bare den æske der ikke er åbnet, ingen forståelse at hente der.
og nej jeg kan heller ikke sende den æske tilbage som ikke er åbnet da men ikke kan skille en order ad.
Har selvfølgelig meld mig ud, det var så ingen problem derfor en stjerne.
men elendig service og svindel sælger der ikke gør det man beder om kan på ingen måde anbefale dette firma
en sur kunde nr 1005507

Antwoord van Vitacea
Efter ændring af embalagen kommer…
Efter ændring af embalagen kommer pakken hel

Antwoord van Vitacea
Jeg har været igang med produktet i 5…
Jeg har været igang med produktet i 5 måneder nu og det kan varmt anbefales. Jeg har kun oplevet en lille udfordring med en bestilling for noget tid siden, men rettede henvendelse til deres kundeservice og fik det løst lynhurtigt. Et professionelt foretagende med folk der brænder for sundhed. 5 stjerner herfra.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Især en tak til Michael der har hjulpet mig hele vejen! Tak

Lækkert produkt!
Lækkert produkt!
Sindssyg god kundeservice,
Dejligt og hurtig "virkning"
Jeg kan mærke som en meget aktiv mand, at det har hjulpet mig til, at ikke have ligeså ondt i led og muskler efter, f.eks. tung træning!!
Så jeg kan klart anbefalde VitaCea! virkelig et dejligt produkt!

Antwoord van Vitacea
VitaCea har reageret positivt på min…
VitaCea har reageret positivt på min klage

Kanon oplevelse
Kanon oplevelse. Nem og komme igennem kundeservice og gode produkter

Antwoord van Vitacea
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Kan varmt anbefales. :-)

Antwoord van Vitacea
Jeg har ikke brugt deres produktet
Jeg har ikke brugt deres produktet, men da jeg pludselig modtog deres produkt var de flinke til at slette regningen og jeg ku beholde produktet.

Antwoord van Vitacea
Pakken kom til tiden og super kundeservice
Pakken kom til tiden og det var nemt og komme igennem kundeservice. Dejlig oplevelse og gode kapsler, med det hele i.

Antwoord van Vitacea
Lees meer over geverifieerde reviews.